30/3/15

ΠΑΟΚ είμαστε, μαλάκες δεν είμαστε

Τάσος Τέλλογλου
Η κυβέρνηση, με την πρώτη πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ) που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε, μεταξύ των άλλων, να «ρυθμίσει» τα χρέη του ΠΑΟΚ. Έγινα ΠΑΟΚ τη δεκαετία του '70 με τη μεγάλη ομάδα των Κούδα, Παρίδη, Τερζανίδη, Σαράφη, μία ομάδα που είχε έναν νοικοκύρη πρόεδρο τον Παντελάκη και μια διοίκηση που άπλωνε τα πόδια της μέχρι εκεί που έφτανε το πάπλωμα.
Τη δεκαετία του '90 η τότε κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) ρύθμισε μία φορά τα χρέη του ΠΑΟΚ και όπως συμβαίνει σε συμπαθείς ομάδες και φορείς του πληθυσμού (αγρότες, γουναράδες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, δημοτικές επιχειρήσεις) οι διοικήσεις και οι οπαδοί του εξέλαβαν την τότε ρύθμιση σαν την πάγια πολιτική του ελληνικού κράτους να μη ζητάει χρέη που δεν πληρώνονται.
Με τον νόμο του 1997 δόθηκε η δυνατότητα να δημιουργηθεί ο νέος Πανιώνιος και να ρυθμισθούν τα χρέη του Άρη. Σε αυτόν τον νόμο «πατάει» σήμερα και ο Τσίπρας στην ΠΝΠ για να «ρυθμίσει» τα χρέη της διοίκησης Σαββίδη.

Για περισσότερα Protagon

1 σχόλιο:

  1. Με αυτά και με αυτά φτάσαμε οι οπαδοί ΠΑΟΚ να επευφημούν το 1993 ‘Μπένι’-‘Μπένι’ όπως λέμε Μπενιζέλος και η εκλογική περιφέρεια του ΠΑΟΚ να ψηφίζει μονοκούκι Ακη. Τώρα ακριβώς οι ίδιοι πουλημένοι, αν ζούνε ακόμη, θα ψηφίζουν ξένοιαστα Σύριζα.

    Δηλαδή όλα αυτά τα ‘φιλολαϊκά’ τερτίπια, των εκάστοτε λαϊκίστικων κυβερνήσεων, δεν είναι τίποτα παραπάνω από την διαστρέβλωση της όποιας ‘δημοκρατίας’ μας που γίνεται με τα λεφτά των ιδίων των θυμάτων της δηλαδή των φορολογούμενων. Για πιά σύγκρουση με την διαπλοκή επομένως μιλάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.