31/5/15

Θεοχάρους: Αν υπάρχει ΚΔ θα διεκδικήσω την Προεδρία

«Αν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία βεβαίως και βρίσκεται στα πλάνα μου η διεκδίκηση της Προεδρίας τις επόμενες εκλογές», δήλωσε η Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Θεοχάρους, στην εκπομπή του Ράδιο Πρώτο «Όλα στο φως».
Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, μίλησε για όλα και για όλους χωρίς να κρύψει ούτε την απογοήτευση της για την πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη.
Η Κύπρια Ευρωβουλευτής, ερωτήθηκε κατά πόσο η ίδια θεωρεί ορθό να παραμένει κάτω από την ομπρέλα του Δημοκρατικού Συναγερμού, εφόσον οι πολιτικές της θέσεις σε αρκετά ζητήματα διαφέρουν από τις επίσημες θέσεις της ηγεσίας του κόμματος.
Όπως είπε, η πολυφωνία που υπήρχε για πολλή καιρό στον ΔΗΣΥ, αποδείχθηκε περίτρανα στο δημοψήφισμα του 2004, όπου η μειοψηφούσα θέση στην απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου για το δημοψήφισμα του Σχεδίου Ανάν, έγινε κυρίαρχη τοποθέτηση των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ. 67% των ψηφοφόρων του κόμματος, τόνισε, δεν εισάκουσε αυτή την απόφαση.
«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον ΔΗΣΥ, που δεν συμμερίζονται τις θέσεις όπως τις εκφράζει η κατά καιρούς ηγεσία του κόμματος», πρόσθεσε.

Με έχει απογοητεύσει πολύ ο Νίκος Αναστασιάδης
Ερωτηθείσα για την εκλογή Αναστασιάδη στην Προεδρία της χώρας, η Ελένη Θεοχάρους είπε ότι αυτή μπορεί να ερμηνευθεί από το γεγονός ότι ο Νίκος Αναστασιάδης εξελέγη γιατί δήλωνε προεκλογικά ότι «δεν θα δεχθεί το Α’, δεν θα δεχθεί το Β’».
«Εξ’ όσον γνωρίζω και βλέπω  δεν τις έχει τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Με έχει απογοητεύσει πολύ ο Νίκος Αναστασιάδης και νομίζω ότι αυτή η προσπάθεια να κινηθούμε προς την θέση ότι η λύση επίκειται εντός των ημερών…να ακούμε από επίσημα χείλη στο κόμμα για γεγονότα που έχουν δρομολογηθεί από καιρό και να είναι κοινός στόχος και να αναμένουμε από τη μια στιγμή στην άλλη την έγκριση ενός δημοψηφίσματος αυτό το ζήτημα με απογοητεύει πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.
Γιατί δεν φαίνεται να ακούμε τι λέει ο κόσμος και πάλι θα βρεθούμε μπροστά από διλήμματα φοβερά για αυτό και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση
Τέλος ερωτηθείσα αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την Προεδρία της χώρας στις επόμενες εκλογές, απάντησε θετικά εάν και εφόσον υπάρχει η Κυπριακή Δημοκρατία. «Αν λυθεί το κυπριακό, είτε με καλή συμφωνία, είτε με κακή, θα αποχωρήσω από την πολιτική ζωή», κατέληξε. 
http://www.sigmalive.com/news/politics/236787/theoxarous-an-yparxei-kd-tha-diekdikiso-tin-proedria#.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.