29/7/15

Βαρουφάκης: Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης

Με αυτό τον προκλητικό τίτλο ξεκινά το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού STERN που παρουσιάζει συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιανη Βαρουφάκη στην Online έκδοση του, όπου και αποκαλύπτει ότι το σχέδιο δημιουργίας παράλληλου νομίσματος ήταν το αντικείμενο πάνω στο οποίο έχτισε την καριέρα του.
Βρισκόμαστε σε πόλεμο αναφέρει στη συνέντευξη αυτή ο Γιανης Βαρουφάκης που παραλληλίζει τα τανκς με τις τράπεζες, σημειώνοντας ότι "σήμερα δεν χρειάζεται τανκς για να νικήσεις κάποιον. Υπάρχουν οι τράπεζες".
Ο Γιανης Βαρουφάκης μιλά θετικά για τον Βόφγκανγκ Σόιμπλε αλλά δηλώνει προδομένος από τον αδερφό Ζιγκμαρ Γκάμπριελ.
Στην συνέχεια ο πρώην υπουργός περιγράφει το πώς γνωρίστηκαν οι γονείς του αναφέροντας ότι η μητέρα του ως μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν υπεύθυνη να κατασκοπεύει τον πατέρα του και έτσι άλλωστε γνωρίστηκαν.
ΠΗΓΗ: enikonomia.gr

4 σχόλια:

 1. Μήπως είναι σεναριογραφος τελικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι να πει κάποιος για αυτόν τον άνθρωπο; Διαπομπεύει την νεκρή μάνα του στην αναζήτηση της διαρκούς δημοσιότητας. Η περίπτωσή του μπορεί να εξηγηθεί μόνο από την επιστήμη της ψυχιατρικής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν θυμάμαι να είχαμε μεγαλύτερο νούμερο για υπουργό οικονομικών σε όλη την μεταπολίτευση και αυτόν σε αυτήν την περίοδο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακεδόνα, ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ο Βαρουφάκης δουλεύει όλον τον κόσμο ψιλό γαζί και το χειρότερο ότι τον πιστεύουν.
   Ένα άτομο με εμφανώς διαταραγμένη προσωπικότητα, απασχολεί από τη μια πλευρά τους ξένους, γιατί κάνουν την πλάκα τους, αφού δεν πληρώνουν τίποτα αυτοί και από την άλλη πλευρά πολλούς Έλληνες, γιατί πιστεύουν ότι αυτό το αστείο άτομο είναι σε θέση να τα βάλει με τους Ευρωπαίους.
   Θα ήθελα να ξέρω, δεν βλέπουν τα ερείπια, δεν βλέπουν πόσο χειροτέρεψε η θέση της χώρας σε σχέση με την προ της 25 Ιανουαρίου περίοδο;

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.