29/8/15

Nα υπάρξουν αντίμετρα που να πονέσουν τον Ράμα

Στέλιος Παπαθεμελής
Η  νέα αλβανική πρόκληση με την κατεδάφιση του Αγίου Αθανασίου στην Χειμάρρα, κορύφωση σειράς προσβολών της εθνικής μας αξιοπρέπειας και κυριαρχίας, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αξιόπιστα με διαβήματα και ρητορικές διαμαρτυρίες σε διεθνή ώτα μη ακουόντων.

Με κάτι τέτοια οι θρασύδειλοι των Τιράνων μας χλευάζουν και πολλαπλασιάζουν τις βαρβαρότητές τους κατά παντός Ελληνικού.

 Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε εμπράγματα αντίμετρα που θα πονέσουν τους Αλβανούς, π.χ. να στείλει αμελλητί στον Ράμα μερικές χιλιάδες ομοεθνείς του από την Ελλάδα ως πρώτη αυστηρή προειδοποίηση για άλλα μέτρα που θα ακολουθήσουν, αν η αλβανική κυβέρνηση δεν αλλάξει κατά 180 μοίρες πολιτική.

 http://www.antibaro.gr/article/13516

11 σχόλια:

  1. Σωστο, να στειλουμε ολους τους αλβανους πισω, μαζι με τις οικογενειες τους. Να γινουν αυστηροι ελεγχοι στα συνορα για μεταφορα χρηματων και να κοπουν οι βιζες σε αλβανους. Και μετα τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι θα ηταν μεγαλο λαθος αυτο. Με το να εχεις ομοεθνεις του στο εδαφος σου τον ελεγχεις ωστε να μην δημιουργησει χειροτερα. Καποια τρικλοποδια για την εισοδο του σε διεθνη φορα θα ηταν πιο καλη μεγγενη.

      Διαγραφή
    2. Αντιθέτως, οι Αλβανοί αποτελούν έναν εν δυνάμει στρατό στο εσωτερικό τής χώρας. Μπορείς κάνεις πόλεμο με την Αλβανία, όταν έχεις πάνω από ένα εκατομμ. Αλβανούς στην Ελλάδα; Ελέγχομε τώρα τίποτε;

      Αυτά που γράφει ο Stefanos Papadopoulos είναι σωστά και θα τα είχε κάνει κάθε σοβαρό κράτος στην θέση τής Ελλάδας. Εμείς αντιθέτως στηρίζομαι την Αλβανία παντού, πάνω στην λανθασμένη βάση της ειρηνικής συνύπαρξης, η οποία είναι αδύνατη με τέτοιους γείτονες.

      Διαγραφή
  2. Μα νομίζετε τώρα ότι κάποιος από τους κυβερνώντες νοιάζεται για τις ευρείες μάζες. Όταν κάποιους από τους δρόμους και τα δημόσια έργα τα έχει αναλάβει ο ΑΚΤΩΡ για παράδειγμα. (Το είδα πρόσφατα που διέσχισα την Αλβανία) τους νοιάζει για τα υπόλοιπα;;; Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να είναι αφ' ενός προτεκτοράτο κι αφ' έτερου να αναζητά επενδύσεις κάθε είδους. Όταν η Αλβανία έχει έστω και μια εταιρεία από τις γνωστές και μη εξαιρετέες είναι δυνατόν να προκαλέσουμε τσαμπουκάδες. Ο κάθε ΑΚΤΩΡΑΣ να είναι καλά και ας πεθάνουμε όλοι οι άλλοι, Αυτή είναι η πολιτική της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φοβούμαι ότι έχεις δίκιο.

      Διαγραφή
    2. Ανδρέα,
      Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με την Τουρκία,η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγάλει απο την πρίζα την Εθνική Τράπεζα.

      Διαγραφή
  3. Ο Ράμα ανάμεσα στους 500 προσκεκλημένους στον γάμο του Soros... χαχαχα!!!

    - See more at: http://himara.gr/2243-o-rama-anamesa-stous-500-proskeklimenous-sto-gamo-tou-soros#sthash.rlQMnNgJ.dpuf

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ... (ανασύρω από το αρχείο)

    Τα... «επιδοτούμενα» Soro(s)πιάσματα (*) με την νεολαία

    «Δεν είμαι φιλέλληνας»

    Την δήλωση ότι δεν είναι φιλέλληνας, ο αρχηγός των Αλβανών Σοσιαλιστών και της Αντιπολίτευσης την είχε κάνει (2011) στο Κόσσοβο - σαν αρχηγός της τότε Αντιπολίτευσης - που παραβρέθηκε για την επέτειο της εθνικής εορτής των Αλβανών. Μεταξύ άλλων ο Ράμα είχε πει:

    «Δεν είμαι φιλέλληνας. Ο Μπερίσα, χάρισε τη θάλασσα στους Έλληνες, εμείς πήγαμε την υπόθεση στο Συνταγματικό Δικαστήριο... »

    ΠΗΓΗ: < http://borioipirotis.blogspot.gr/2011/11/blog-post_3392.html @ 111130 >

    «Είναι φίλος μας ο... Έντι Ράμα»

    O Αλβανός Σοσιαλιστής (δλδ του Μπένυ!) πρωθυπουργός κ. Έντι Ράμα είναι ο πρώτος Αλβανός πολιτικός που αξιοποίησε - λέει - τα πλεονεκτήματα του Facebook και του Twitter, τα οποία όχι μόνο ενίσχυσαν το ανανεωτικό του προφίλ αλλά και γοήτευσαν και γοητεύουν τους απανταχού Αλβανούς, ιδίως τους (άνεργους... χαχαχα!) νέους.

    Αυτά μας τα έλεγαν οι (πάλαι ποτέ) Άρχοντες των Τρικάλων (**), δλδ τα επίσημα sites Δήμου και Νομαρχίας Τρικάλων (ο Θαυμαστός Κόσμος του Βλαχο... WI-FI) που τον θεωρούσαν φίλο τον εν λόγω Αλβανό επίσημο (***) και τον περιέφεραν πεζή - λένε - στην Πόλη με τα γάργαρα νερά, τους πεζόδρομους και τα παλιά μανάβικα…

    Συμπέρασμα:

    Τα πάντα όλα (ΔΕΝ) κρύβονται τόσο βαθιά μέσα μας, σαν ποταμός της λήθης... (όπως λέει κι ο ευαίσθητος ποιητής)


    (*) Ο παγκοσμίου φήμης φιλάνθρωπος, Τζορτζ Σόρος (György Schwartz Soros), πραγματοποίησε επίσκεψη λίγων ωρών στα Τίρανα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του (κ. Tamiko Bolton, που είναι 42 χρόνια νεότερή του), αναφέρει το αλβανικό Oranews. [Πηγή: www.himara.gr @ 141207]

    (**) FYI... τότε ήταν/ήσαντε/ήντουσταν, Νομάρχης Τρικάλων: ο κ. Ηλ. Βλαχογιάννης και Δήμαρχος Τρικκαίων: ο κ. Μιχ. Ταμήλος, αργότερα Βουλευτές της Ν.Δ. (και μέχρι τις πρόσφατες εκλογές, αν δεν κάνω λάθος).

    (***) πρώην μπασκετμπωλίστα και ζωγράφο μιας κάποιας ρε παιδί μου... Παριζιάν Καρτιέ Λατέν & Ριβ Γκώς μεριάς, Σεν Ζερμαίν και δε συμμαζεύεται... «ντεστινγκέ νουβέλ τεχνοτροπί», που θάλεγε και ο κ. Βέλτσος, καλέ αυτός που πήγε τον Ντεριντά στην Πόλυ Πάνου... χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νά ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν τής περιόδου Σημίτη πού προσφορά με δωρεάν βοήθεια δύο δίσεκατομμυρίων δραχμών για νά και ουκ λιμάνι για τόν ελλιμενισμό τών πολεμικών τους πλοίων. Λιμάνια καί αεροδρόμια πού σήμερα πάρα χωρούν στους φίλους τους Τούρκους.Καί εκεί που έχουμε τούς Τούρκους στά ανατολικά μας θατούς έχουμε καί από βορρά . Εύγε στην Σημίτη καί τήν κυβέρνησή του.Φθάσαμε σήμερα νά μας χλευάζει καί ο Αλβανός Πρωθυπουργός. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μείνουμε μόνο στήν ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών αλλά θα προχωρήσουμε σέ πιο ουσιαστικά μέτρα όπως τό μπλοκάρισμα των ενταξιακών διαδικασιών στήν Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Casus belli κάθε επίθεση στη μειονότητα.Ό,τι έκανε η τουρκική βουλή για τα 12 μίλια.Και πέτυχε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλβανια ειναι εχθρος των Ελληνων.
    Οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησουμε τοσο το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μισος ( και ο φθονος ) τους κατα του οτιδηποτε Ελληνικου, ειναι καθε ειδικη στιγμη, προφανες και φαινεται μολις τους δωθει η ευκαιρια.
    Ο Ραμα βοηθηθηκε απο την επισημη Ελλαδα με καθε τροπο, εμφανη η αφανη (...).
    Η Ελλαδα δεν ετριξε ΠΟΤΕ τα δοντια της, ακολουθοντας την ιδια ζυμωδη πολιτικη με αυτην απεναντι στην Τουρκια, "παρακολουθουμε τα γεγονοτα"....
    Ετσι,¨'δωσε αερα του χωριατη να σανεβει στο κρεβατι".
    Θα το θυμηθητε, ερχεται η ωρα του Αναστασιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.