27/10/15

Ρωσικές ναυτικές ασκήσεις στην Κριμαία

Ασκήσεις για την πρακτική απώθηση αεροπορικών επιδρομών ενός προσομοιωμένου εχθρού εναντίον της Κριμαίας θα πραγματοποιήσουν πλοία και αεροσκάφη του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Στόλου, Νικολάι Βοσκρεσενσκι. 
«Το πυραυλικό χόβερκραφτ Samum, τα μικρά πυραυλικά πλοία Mirazh και τα πυραυλικά σκάφη Shuya R-60 και R-109 θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις για την απώθηση αεροπορικών επιδρομών του εχθρού σε εκπαίδευση μάχης του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στα ανοικτά Κριμαία σήμερα και αύριο. Για το σκοπό αυτό, βομβαρδιστικά αεροπλάνα πρώτης γραμμής Su-24 της ναυτικής αεροπορίας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας θα συμμετάσχουν σε αυτό το επεισόδιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Μετά την απώθηση της αεροπορικής επίθεσης, τα πλοία θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις για την πυραυλική επίθεση εναντίον πλοίων ενός προσομοιωμένου εχθρού συμμετέχοντας σε μια μάχη πυροβολικού με μια ναυτική πυραυλική δύναμη, η οποία θα προσομοιώνεται από τα σκάφη της παράκτιας αμυντικής ταξιαρχίας του στόλου.
«Τα πλοία αναμένεται να εκτοξεύσουν πραγματικούς πυραύλους κρουζ στο τελευταίο μέρος των ασκήσεων για να χτυπήσουν τους στόχους της θάλασσας»,είπε ο Βοσκρεσενσκι.
Οι ασκήσεις θα διεξαχθούν υπό την εντολή του διοικητή της ναυτικής βάσης της Κριμαίας, Γιούρι Ζεμσκι, είπε ο εκπρόσωπος του στόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.