31/10/15

Η Ευρώπη... προδόθηκε από μία συνωμοσία της Αριστεράς, των ΜΚΥΟ και του Σόρος, εκτιμά ο Ούγγρος πρωθυπουργός - Πού κάνει λάθος; Γράψτε την άποψή σας...

Αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα 
REUTERS/FRANCOIS LENOIR
«Η Ευρώπη δεν ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σ’ αυτήν» πρόσθεσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, από το βήμα συνεδρίου στη Βουδαπέστη (φωτ. αρχείου).
Την εκτίμηση ότι η Ευρώπη προδόθηκε από μία συνωμοσία των ισχυρών χρηματιστών, της Αριστεράς και των μη αιρετών εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα. 
«Η Ευρώπη δεν ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σ’ αυτήν» πρόσθεσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, από το βήμα συνεδρίου στη Βουδαπέστη.
Ο Ορμπάν καταφέρθηκε εναντίον του Αμερικανού επενδυτή, Τζορτζ Σόρος, καταγγέλλοντας ότι κατάστρωσε ειδικά σχέδια μαζί με άλλους χρηματιστές, εις βάρος της Ευρώπης.
Από το στόχαστρο του Ορμπάν δεν γλίτωσε ούτε η Αριστερά, την οποία κατηγόρησε ότι εργάζεται για την αποδυνάμωση των εθνικών – κρατών.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο, Ναυτεμπορική

5 σχόλια:

  1. Σωστα αυτα που γραφει, αλλα πρωτου ξεσπασει το προβλημα, που ηταν ηδη υπαρκτο, σφυριζε αδιαφορα και εβριζε την Ελλαδα και την Ιταλια, αντι να αναφερθει στις ριζες του προβληματος και να συμπαρασταθει στις χωρες αυτες. Φυσικα κουβεντα δεν ειπε για το γεγονος οτι, υπευθυνοι για το πολεμο στηη Συρια ειναι αμερικανοι, αγγλοι, γαλλοι και γερμανοι. Τωρα που ο Τσςιπρας και ο Ρεντζι εφερε το προβλημα σπιτι τους, ας βρουν τροπο να το λυσουν. Εχουν ερθει μολις 500,000 προσφυγες σε συνολο 4 εκ., αρα εχουν να βρισουν πολυ ακομα και αυτος και η κυρα μερκελ. Στις υγιες τους. Δεδομενου οτι η μερκελ κατεδαφιζεται στη γερμανια, μπορουμε να φανταστουμε τι θα γινει στην υπολοιπη ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιστορία σε μας άρχισε από το 1996.

    Από ένα παλιό μου κείμενο που κάποιος το έκανε youtube (Πώς διαλύεις μια χώρα, https://www.youtube.com/watch?v=u62yjPsfoZo ) θυμίζω:

    4. Αφήνεις "ξέφραγο" αμπέλι τη χώρα για να μπει ως μετανάστης όποιος θέλει, ανεξάρτητα αν η χώρα τον χρειάζεται ή όχι. Έτσι αυτό που θα εθεωρείτο έγκλημα πολέμου εάν το έκανε μία κατοχική δύναμη (η αλλαγή της σύνθεσης του πληθυσμού) σε μας αφήνεται εσκεμμένα από τους "πολιτικούς-παγκοσμιοποιημένους εγκέφαλους" να γίνεται, ώστε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα τους.

    5. Παράλληλα με το προηγούμενο αφού εξαγοραστούν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, βομβαρδίζουν συνεχώς τον κόσμο, ότι είναι απαράδεκτος ρατσιστής, εθνικιστής, Ελληναράς, ότι η σημαία είναι ένα πανί που ο καθένας έχει "δημοκρατικό δικαίωμα" να καίει και να προσβάλλει (το είπε δυστυχώς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με πατέρα τέως υπουργό και νυν ευρωβουλευτή, ο υιός Βαρβιτσιώτης).

    Καθορίζουμε παράλληλα "δημοκρατικό καλιτεχνικό" δικαίωμα επώνυμης δεσποινίδας να δείχνει το "έργο" της , αυναν... δεσποινίδας υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, κτλ.

    Εν ολίγοις προσπαθούμε να τρελλάνουμε τον κόσμο. Σε αυτό συμβάλλουν (με αδράν αμοιβή και τα δήθεν παρατηρητηρια Ελσίνκι, ΜΚΟ, κτλ. σε διατεφαγμένη υπηρεσία.

    7. Με κάποιο "γνωστό από την αρχαία εποχή αργυρούν τρόπο" εξ Ελλάδος, ή εκ γείτονος εξ ανατολών, πείθονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, κτλ.. να υποστηρίζουν ενορχηστρωμένα και φανατικά , πχ. την τουρκοποίηση της Κύπρου μέσω του σχεδίου ΑΝΑΝ (που όπου νάναι καταφθάνει πάλιν), τα επεκτατικά σχέδια των Σκοπίων εις βάρος της χώρας μας μέσω του ονόματος, τον αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου και τη διχοτόμηση του, κτλ

    8. Υποβάλλεις στον κόσμο, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται και να εκφράζει τη γνώμη του για τα εθνικά θέματα πλην των πολιτικών και των νεοταξικών.

    Έτσι κατακεραυνώναμε τον εξαίρετο μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ως μάστιγα του θεού και εξαίρουμε τη βουβαμάρα του νυν αρχιεπισκόπου.

    9. Τελευταίο μέτρο για την άλωση της χώρας είναι η διαλυση του στρατού της που φοβούμαι ότι είναι ο τελευταίος στόχος. Πχ αφήνεται η κρατική τηλεόραση να προσπαθεί να γελοιοποιήσει το στράτευμα με ηλίθια σίριαλ, τα ΜΜΕ ψάχνουν θέματα να κτυπήσουν το φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, κτλ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσχάτως, γίνεται επίκληση στον συναισθηματισμό τών Ελλήνων, με εικόνες πνιγμένων και ειδικά παιδιών, ώστε να καμφθούν και οι τελευταίες αντιστάσεις και να γίνει η Ελλάδα έναν πολυπολιτισμικό μπάχαλο.

      Η παραλυτική επίδραση του συναισθηματισμού

      Διαγραφή
  3. Σωστα, ως προς το μεταναστευτικο αλλα δεν μπορει να μιλαει αυτος , το πιο ισχυρο τσιρακι του Σορος. Που αναγνωρισε τα Σκοπια ως Μακεδονια με εντολη Σορος και εβριζε σκαιοτατα την Ελλαδα για φασιστικη κι επεκτατικη πολιτικη σε βαρος των Σκοπιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δούμε που "κάνει λάθος" ένας ακροδεξιός φασίστας:
    α) Η κυριαρχία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και η κατάλυση των εθνικών συνόρων στο όνομα της "ελεύθερης αγοράς" είναι κομμάτι της παγκοσμιοποιημένης λειτουργίας του καπιταλισμού, και όχι βέβαια "συνωμοσία" χρηματιστών.
    β) Οι μη αιρετοί της Ευρώπης είναι υπάλληλοι (προνομιούχοι βεβαίως) που εξυπηρετούν αυτήν την πολιτική, αυτός είναι ο ρόλος τους, όχι κρυφοί συνωμότες.
    γ) Ο αντι-αριστερός / αντικομμουνιστικός λόγος αποτελεί βασική παράμετρο της ακροδεξιάς ρητορικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.