16/12/15

Κι όμως ο Αλέξης είχε δίκιο…

Όλες οι εκτιμήσεις και προβλέψεις του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα έχουν διαψευστεί και έχουν στοιχίσει ακριβά στη χώρα. Η έξοδος από το μνημόνιο σχεδόν ένα χρόνο πριν και η επί εξάμηνο διαπραγμάτευση όχι μόνο δεν οδήγησε σε παγκόσμιο κραχ και αποδοχή των ελληνικών αιτημάτων για δανεικά χωρίς μνημόνιο, αλλά οδήγησε στο τρίτο μνημόνιο, το χειρότερο όλων.
Υπάρχει μόνο μια πρόβλεψη (απειλή) η οποία έχει επιβεβαιωθεί. Είναι η προειδοποίηση του κ. Τσίπρα κατά τακτά διαστήματα τα τελευταία πέντε χρόνια της χρεοκοπίας πως όσοι επενδύουν στην Ελλάδα θα χάσουν τα λεφτά τους.
Όσοι ξένοι επενδυτές επένδυσαν στις τράπεζες τα τελευταία χρόνια, του κράτους και των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων, το γνωρίζουν γιατί ήδη μετράνε ζημιές.

Για τη συνέχεια Capital





1 σχόλιο:

  1. Και λοιπόν τι μ' αυτό; αν έπαιζε το παιχνίδι κανονικά και δεν κόλωνε να το πάει μέχρι τέλους πολύ καλύτερη θα ήταν η μοίρα όλων μας, όσοι φοβούνται δεν πρόκειτια ποτέ να κερδίσουν τίποτα! Η λύση είναι μια και μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας: αν θέλεις εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια την παίρνεις μόνος σου, δε ζητιανευεις να στην παραχωρήσουν...και ναι, φυσικά υπάρχει πάντα και κόστος σε θαραλέες αποφάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.