1/3/16

Αρκάς και πάσης Ευρώπης...


1 σχόλιο:

  1. Χρόνια τώρα συνηθίσαμε να ζούμε με το ψέμμα και να κλείνουμε τα μάτια στην αλήθεια. Ολοένα και λιγότεροι τολμούν να πουν τα αυτονόητα, αψηφώντας ότι μετά βεβαιότητος θα γίνουν στόχος των χρησίμων ηλιθίων.

    Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η Αντιδήματχος Ηρακλείου, κ. Αθηνά Σπανάκη, η οποία είχε το θάρρος να κάνει την ακόλουθη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο fb, για να δεχτεί ομαδόν ύβρεις και πυρά απ' αυτούς που θέλουν να μένουν πιστοί σε ό,τι νομίζεται προοδευτικό:

    ___________________________________________________
    "Θα με πουν ρατσιστρια αν πω οτι νοιωθω φοβο,απιστευτο φοβο,στην ιδεα πως αναμεσα στα γυναικοπαιδα ισως υπαρχουν κλεφτες,βιαστες,εμποροι ναρκωτικων,ασθενεις μεταδοτικων νοσηματων χωρις ελεγχους,χωρις ιστορικο η μηπως θα μου ζητησουν ακομα και να παραιτηθω απο την θεση μου μαζευοντας υπογραφες. Επιτελους ας μου πει καποιος πως θα προστατευτουν τα ελληνοπουλα αν συβαινει αυτο το χαος στην πραγματικοτητα?Ας τα λυπηθει κι αυτα καποιος για τα οσα υποφερουν αθορυβα και περηφανα στην καθημερινοτητα τους. Νοιωθω να ζω σε ενα θεατρο υποκρισιας απο εκεινους που νοιαζονται τοσο πολυ για τα ξενα παιδια ενω καποιοι αλλοι αδιαφορουν κατα την γνωμη τους.ΟΧΙ!!Δεν αδιαφορουν για τα παιδια του κοσμου ,απλα ανησυχουν και για τα ελληνοπουλα και εχουν το θαρρος να το πουν!Και οχι δεν ειναι ρατσιστες αλλα ρεαλιστες, ζητωντας μια ξεκαθαρη πραγματικοτητα και ασφαλεια!!Ποιο ακριβως ειναι το σχεδιο που μας δινει εστω και στο ελαχιστο εμπιστοσυνη μεσα σε ολα αυτα που ηδη παλευουμε για την επιβιωση μας, μετα απο τοσους λαγους και πετραχηλια,μετα απο τοσους τσαμπουκαδες και μαγκιες,μετα απο τοση ταπεινωση που παρ'ολα αυτα την διαχειριζομαστε με αξιοπρεπεια ως λαος?"
    __________________________________________________________________



    Και πώς αντιμετωπίστηκε, επειδή είπε την αλήθεια.

    Εγώ, σαν Έλληνας πολίτης και δημότης τού Ηρακλείου, την ευχαριστώ γιατί είχε το θάρρος να πει το αυτονόητο και να εκφράσει την ανησυχία πολλών συμπατριωτών και συμπολιτών της.

    Περισσότερα εδώ. Το λάθος τής κυρίας Σπανάκη είναι ότι δέχτηκε να μιλήσει σχεδόν απολογητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.