30/4/16

Οι αποκεφαλισμοί στην «Παλμύρα» της οδού Πατησίων

Φαήλος Κρανιδιώτης
Στο Πολυτεχνείο αποκεφαλίζουν τα αγάλματα όπως οι τζιχαντιστές στη συριακή πόλη
Γιατί σας έκανε εντύπωση ο αποκεφαλισμός του αγάλματος της Βορείου Ηπείρου δίπλα στο Πολυτεχνείο; Διακόσια τριακόσια μέτρα παρακάτω, ο πολύς Καμίνης, που υποδύεται τον δήμαρχο, έχει φυτέψει και δεντράκια, για να μη φαίνεται η άδεια βάση της κατεστραμμένης και εξαφανισμένης προτομής του Ψαρρού, την οποία βανδάλισε η ψευτοπροοδευτική αλητεία, στα Δεκεμβριανά της ντροπής το 2008. Τότε που περνούσαν τα super στην οθόνη με εμπρηστικές μούφες του τύπου «καίγεται η Εθνική Βιβλιοθήκη», «Καίγονται δεκάδες διαμερίσματα στο Κολωνάκι», όλα ψέματα, στο κανάλι όπου κουνάνε το δάχτυλο ο Πρετεντέρης και η Ολγα. 2008-2016, τι είναι οκτώ χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα; Πού να βρεθούν χρήματα για την αποκατάσταση; Και στο κάτω κάτω, τι ήταν ο Ψαρρός; Ούτε καν αριστερός ράπερ ή έστω επιφανής «αλληλέγγυος».
Μια ολόκληρη γενιά χουλιγκάνων ανέθρεψε η Αριστερά και πάμε με φόρα για τη δεύτερη. Μηδενιστικά κουκιά τρώνε, μηδενιστικά κουκιά μαρτυράνε οι ορδές των βάνδαλων ψευτοεπαναστατών. Η μισελληνική Παιδεία, κερασμένη από τον λαό, έναν λαό πια βουτηγμένο στην αγωνία του άδηλου μέλλοντος, με ζοφερούς οιωνούς, επέτρεψε σε βαρεμένους μαρξιστές πάσης απόχρωσης να διδάσκουν στα παιδιά την ασέβεια, το μίσος για την ίδια τους τη χώρα, τους ήρωες και τα σύμβολά της.

Δείτε τους πανεπιστημιακούς χώρους, τα συνθήματα και τα κουρελόχαρτα στους τοίχους με τα ιδεολογικά ράκη κάθε διαταραγμένου. Δείτε το σκουπιδαριό, τη δικτατορία των ροπαλοφόρων κάφρων που μετατρέπουν τα πανεπιστήμια των μεγάλων ευεργετών σε άντρα ανομίας, σκοταδισμού και ολοκληρωτισμού. Δείτε το μπάχαλο των καταλήψεων, του παραεμπορίου, την πλήρη ασέβεια στους δημόσιους χώρους, τις μουντζούρες στους τοίχους, που υποδύονται την «τέχνη» ως γκράφιτι», τις συμμορίες που μετατρέπουν δημόσια κτίρια σε καταυλισμούς απρόσκλητων μουσαφιραίων.

Η βαρβαρότητα έχει γίνει περίπου κεκτημένο δικαίωμα, η βία, οι ύβρεις και οι απειλές σε βάρος δημόσιων λειτουργών, όπως οι αστυνομικοί ή οι ελεγκτές του ΗΣΑΠ, καθημερινή επαναστατική γυμναστική. Κάθε τρελός ολοκληρωτικός οπαδός της βίας κάνει το κομμάτι του σε βάρος αγαλμάτων, πανεπιστημιακών κτιρίων, αστυνομικών τμημάτων, γραφείων πολιτικών αντιπάλων, ανθρώπινων ζωών. Αυτά είναι προϊόν μιας ολόκληρης κουλτούρας που, μεταξύ άλλων, μαθαίνει μια αγράμματη και μηδέποτε διδαχθείσα τον Ελληνικό Τρόπο μειονότητα να θεωρεί τη Βόρειο Ηπειρο και τον αδούλωτο Ελληνισμό της «εθνικιστικό» ζήτημα. Χρήσιμοι ηλίθιοι του αλβανικού σοβινισμού, όπως στο Κυπριακό, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στο Λαθρομεταναστευτικό είναι χρήσιμοι ηλίθιοι του τουρκικού ισλαμοφασισμού.

Είναι φοβερές οι ευθύνες των ηγεσιών της παράταξης που μέριασαν για να διαβούν οι μηδενιστές και οι βάνδαλοι μαθητές τους, στους οποίους τώρα έχει εκχωρήσει το ακαταδίωκτο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και της ψευτοδεξιάς ορντινάντσας του.
Αφελλληνισμός και εκβαρβαρισμός της νεολαίας με έξοδα των φορολογούμενων γονέων τους. Μεγάλη πετυχεσιά, σίγουρα.
Είμαστε πια νοικάρηδες υπό έξωση στην ίδια μας τη χώρα. Από τη μια η ασφυκτική τανάλια των δανειστών και από την άλλη η πειρατική κατάληψη της Παιδείας και των λοιπών χώρων διαμόρφωσης δημόσιου λόγου από μια παρακμιακή συντεχνία, η οποία δρα σαν εξωτερικός εχθρός.

Το ζήτημα δεν είναι απλά η ανεύρεση και η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για τον βανδαλισμό του αγάλματος της Αδελφής μας. Κι αν βρεθούν, θα συρρεύσουν μπόλικα στελέχη της κοινωνικής αρρώστιας που καλείται Αριστερά, για να τους υπερασπιστούν.
Το ζήτημα είναι η ανάκτηση της χώρας, της Παιδείας, της οικονομικής πολιτικής, κάθε τομέα από τους αληθινούς ιδιοκτήτες τους. Τους Ελληνες.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος
Eφημερίδα κυριακάτικη δημοκρατία

13 σχόλια:

  1. Κύριε Κρανιδιώτη καλές είναι οι διαπιστώσεις αρκεί να αναζητούνται και οι αιτίες. Και δυστυχώς οι αιτίες βρίσκονται σε όλη τη μεταπολιτευτική διαδικασια και δραστηριότητα που κατα κύριο λόγο δημιουργήθηκε και εφαρμόστηκε μετά το 1974 από την Ν. Δημοκρατία την οποία και εσείς υπηρετήσατε.

    Σαν δείγμα και μόνο θα φέρω μία πραγματική διαπλεκόμενη σχέση μεταξύ της δεξιάς και της εθνοαποδομοτικής αριστεράς.

    - Τι σχέσεις είχαν και έχουν η Νέα Δημοκρατία που εσείς υπηρετήσατε με την κ. Στάϊκου;
    - Είχε και έχει στενές σχέσεις η ως άνω κυρία με την κυρία Τρέμη;
    - Είχε η κ. Τρέμη σχέσεις με τις οικογένειες Γρηγορόπουλου και Ρωμανού;

    Έχουν όλοι αυτοί σχέση με την βιαιότητα που ελέω κάποιας αριστερής ευαισθησίας τα διέλυσαν και συνεχιζουν να τα διαλύουν όλα στην χώρα μας; Γιατί εγώ ξέρω πως έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο κείμενο όλο ζωντάνια απο τον Φαήλο. Τι πρωτοβουλίες για την ολική άρνηση στράτευσης, τι σύνδεσμοι αντιρρησιών συνείδησης, τι κόσμοι αγγελικά πλασμένοι κλπ κλπ. Δεκαετίες υπερκατανάλωσης αριστερίστικης σαβούρας. Χοληστερίνη LDL στα ύψη.. Θα πρεπε σε κάθε υποψήφιο βουλευτή να αναφέρεται που υπηρέτησε και πόσο, να δούμε ποιοί είναι τι.. Αλλά τι τα θέλουμε και τα θυμόμαστε Πασχαλιάτικα :)

    Καλό Πάσχα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To γνωστό ακροδεξιό παραλήρημα, αλλά αυτό με τον Ψαρό που δεν ήταν αριστερός ράπερ ήταν όλα τα λεφτά. Και αναβίωση εμφυλιοπολεμικών παθών και έμμεση υποβάθμιση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ορφανό στάλιν .....

      Διαγραφή
    2. Καλό είναι τα εγγόνια του Αδόλφου να μη μιλάνε Πρωτομαγιά...

      Διαγραφή
    3. Ποια εμφυλιοπολεμικά πάθη βρε, αφού ούτε το 3% δεν είσαστε και θέλεις να μιλάς και για εμφυλιο;

      Ο εμφυλιος απαιτεί δυο βασικές αντιμαχόμενες παρατάξεις, αλλά εσείς οι (δήθεν αριστεροι) κατσαπλιάδες άντε το πολύ- πολύ αν μαζευτείτε πανστρατιά ολοιμαζί (οι παππούδες του στάλιν) να κάνετε καμία ληστοσυμμορία.

      Διαγραφή
    4. Θα είχαν γούστο οι μπουρδες του στιλ ο Αδόλφος κτλ κτλ κτλ, αν... ο Αδόλφος δεν είχε συνάψει σύμφωνο (συμμαχία δηλαδή) μη επίθεσης με το γνωστό σαν συμφωνο μη επίθεσης (Μολοτωφ - Ριμπεντροπ) όπου ο αδόλφος ήταν σύμμαχος με τον στάλιν. Μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο της συμφωνίας έκαναν και οι δυο πλευρές μία χαψιά και χώρισαν στη μέση την Πολωνία.

      Κατα τα άλλα που κολλαει η πρωτομαγια του Σικάγου με τον σκοταδισμό και την απολυταρχια των γκουλαγκ της σοβιετίας; Γιατι δηλαδή έπεσε ο κομμουνισμός, γιατι ήταν ωραίος;

      Διαγραφή
    5. Πολύ θα το ήθελες οι δημοκράτες προοδευτικοί να είναι μόνο το 3%. Ρώτα το Φαήλο γιατί ασχολείται με το "3%" και θα καταλάβεις. Εσείς τα εγγόνια του Χίτλερ στη ΧΑ μαζεύεστε για να πάρετε το αίμα σας πίσω αλλά μη νομίζετε ότι ο λαός θα σας αφήσει έτσι, φασισταριά.
      Μάλλον στη γλώσσα που μιλάνε στο χωριό σου το σύμφωνο μη επίθεσης είναι "συμμαχία", αλλά ξεχνάς και τι είχε προηγηθεί αυτού του (εσφαλμένου) διπλωματικού ελιγμού: η παράδοση της Τσεχοσλοβακίας στο Χίτλερ από τους αγγλογάλλους, η ενίσχυση της πολεμικής μηχανής των ναζί από αμερικανικά κεφάλαια και πολλά άλλα. Και φυσικά η κύρια πολεμική προσπάθεια των ναζί ήταν κατά της ΕΣΣΔ, και ο Στάλιν τσάκισε του ναζί γι' αυτό το φυσάς και δεν κρυώνει.
      Κατά τ' άλλα οι αγώνες των εργαζομένων κατά του κεφαλαίου σε όλο τον κόσμο δεν έχουν σχέση με τη σοβιετία, όπως κατάντησε, και εκεί δεν έπεσε κανένας κομμουνισμός γιατί δεν υπήρχε κομμουνισμός. Από κει και πέρα οι ακροδεξιοί φασίστες δεν πρέπει να μιλάνε πρωτομαγιά...γιατί στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί.

      Διαγραφή
    6. Παραδόξως αυτόν τον άτιμο τον "πραγματικό" κομμουνισμό παντού τον ψάχνουμε και πουθενά δεν τον βρίσκουμε.. Σαν τον πλανήτη-Χ ένα πράγμα.. Αναρωτιέμαι γιατί...

      Διαγραφή
    7. Παραδόξως όσοι τον "ψάχνετε", ψάχνετε σε λάθος μέρος και δεν μπαίνετε πρώτα στον κόπο να βρείτε τι σημαίνει η λέξη που "ψάχνετε". Αναρωτιέμαι γιατί...

      Διαγραφή
  4. Για όλα τα παραπάνω που γράφετε κε κρανιδιώτη φέρεται κι εσείς ευθύνη, διότι υπηρετήσατε μια χαρά τον εν λόγω χώρο. Πώς αντιδράσατε όταν βουλευτής του χώρου είπε ότι, είναι δικαίωμα του πολίτη να καίει την σημαία της χώρας του; Γιατί τα γράφεται όλα αυτά; Μήπως προετοιμάζετε την δημιουργία νέου κόμματος; Συνεπώς προς άγραν ψήφων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Γιάννη, σταλινικό ορφανό, ποιος ηταν ο Φυσσας και τον υποβαθμισε το αρθρο; Σωστά έχεις δίκαιο, ο Μπετόβεν της Ελλαδος, και του δωσανε και οδό... Τσακωθηκε με ένα άλλο καθαρμα και μαχαιρώθηκαν. Μετά οι συντροφοι του με κουκουλες και καλασνικωφ πηγαν και σκοτωσαν στη Μεταμόρφωση τα δύο παιδά... Γι αυτά μουγκα! Για συμμαζευείτε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεωνίδα εγγόνι του Αδόλφου, ο Φύσσας δεν ήταν Μπετόβεν άλλα θύμα των ναζί οι οποίοι τον είχαν στοχοποιήσει. Πως "τσακώθηκε" δηλαδή; Από το τηλέφωνο που τον πήραν από το Τάγμα Εφόδου; Και ήταν το "άλλο" κάθαρμα, δηλαδή το "ένα" κάθαρμα ποιος ήταν; Και να σου θυμίσω ότι ένας μαχαιρώθηκε, δεν "μαχαιρώθηκαν". Οι υπόλοιπες ασυναρτησίες για κουκουλοφόρους που σκότωσαν δυο παιδιά στη Μεταμόρφωση μόνο εσύ ξέρεις τι σημαίνουν. Άσε λοιπόν το ξέπλυμα της ΧΑ και τις "ίσες αποστάσεις" και τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι φασιστάκο...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.