26/4/16

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μεγαλύτερους θεσιθήρες και ψεύτες σαν και εσάς δεν έχει ξαναδεί ο τόπος» - Δείτε το βίντεο, για να αντιληφθείτε γιατί μισούν τον Άδωνι

Μιλάτε για έκπτωση σήμερα αλλά τους τα παίρνετε πολλαπλάσια στο μέλλον, είπε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ – «Παρακαλάτε την τρόικα δίπλα στην πισίνα του Χίλτον και παίρνετε αμετάφραστους τους νόμους»
Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε έγιναν «βουλευτές του «ναι» σε όλα» και προσωπικά στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο εξαπέλυσε ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής όπου συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο σαν να περίμενε την στιγμή από καιρό. Επι δέκα λεπτά «κατακρεούργησε» λεκτικά την συμπολίτευση για όλα τα «μεγάλα ψέματα» που είπε στον ελληνικό λαό. «». Μας λέτε τώρα ότι τα ψηφίζετε όλα γιατί έχουν πρόβλημα τα ταμεία. Όταν υποσχόσασταν 13η σύνταξη δεν ξέρατε ότι υπάρχει πρόβλημα;» ανέφερε μεταξύ άλλων. Όταν δε ο προεδρεύων Νίκος Μανιός τον κάλεσε να χρησιμοποιεί ηπιότερες εκφράσεις του υπενθύμισε όσα ο ίδιος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν τα προηγούμενα χρόνια στις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
«Μας είπε ο κ. Συρμαλένιος (σ.σ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) ότι είναι αρραγής η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και πως όλοι θα ψηφίσουν τα μέτρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης ξεκινώντας την τοποθέτησή του για να προσθέσει με ειρωνική διάθεση: «Σώπα ντε! Εγώ εχω βάλει στοίχημα με φίλους μου πως ό,τι και να τους φέρουν θα τα ψηφίσουν. Σιγά μην κάτσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χάσουν την καρέκλα. Σήμερα έρχονται οι ίδιοι που φώναζαν τα προηγούμενα χρόνια να πουν με τιμή και καμάρι ότι θα τα ψηφίσουν όλα».
«Εμείς την τρόικα την φέρναμε στα υπουργεία. Εσείς τους παρακαλάτε δίπλα στην πισίνα του Χιλτον. Τους παρακαλάτε να αφήσουν λίγο το μπάνιο τους και να μας επιβάλλουν επιπρόσθετα μέτρα» συνέχισε. Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και την άποψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουν την στήριξη της κοινωνίας λέγοντας «η Αυγή, η εφημερίδας σας παρουσιάζει δημοσκόπηση που στην καταλληλότητα της πρωθυπουργίας φέρνει πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε όλα τελευταίος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο λαός καταλαβαίνει, δεν είναι χαζός όπως νομίζετε».
Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης καταπιάστηκε με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο λέγοντας «ως εργατολόγος έλεγε τα αντίθετα κι αν δεν ήταν υφυπουργός μπορεί να τον έστελνε αύριο η ΕΣΗΕΑ ως φορέα να μας μιλήσει… Καλά δεν ντρέπεστε; Δεν παραιτείστε; Τσίπα δεν έχετε να λέτε μια ζωή τα αντίθετα και τώρα να έρχεστε και να κάνετε τα ανάποδα από όσα λέγατε μόνο κα μόνο για να μείνετε στην καρέκλα;»
Μετά τον κ. Πετρόπουλο, ο Άδωνις Γεωργιάδης περιποιήθηκε και τον Κατρούγκαλο: «Είπατε σε δήλωσή σας ότι είστε κομμουνιστής… Μπορείτε προσωπικά να λέτε ό,τι θέλετε, να είστε οπαδός του Στάλιν και του Μάο αλλά εδώ είστε υπουργός. Καταργείτε την προστασία των χωριών κάτω από 2.000 άτομα. Πόσο κοστίζει να είναι σε καθεστώς προστασίας όπως εμείς είχαμε αυτοί οι άνθρωποι; Είστε η προσωποποίηση των οπορτουνιστών».
«Πείτε ότι η καρέκλα είναι γλυκιά και ότι τα κάνετε όλα γιατί γουστάρετε να είστε υπουργός αλλά μην κοροϊδεύετε τον κόσμο» κάλεσε τον κ. Κατρούγκαλο για να συνεχίσει «στους νέους ψέματα λέτε δεν τους κάντε καμία έκπτωση Βγαίνετε στα πάνελ ως κομμουνιστής με το ωραίο σας μαντιλάκι και λέτε τάχα ότι τους κάνετε έκπτωση και δεν λέτε ότι αυτά που τους κάνετε έκπτωση σήμερα τους τα παίρνετε πολλαπλάσια στο μέλλον».
«Βάζετε όριο στα 1.300 ευρώ, όμως αν κάποιος παίρνει 1.200 ευρώ κύρια σύνταξη κ 250 ευρώ επικουρική τι κόβετε το 99% της επικουρικής αφού κύριες λέτε δεν κόβετε;» ρώτησε για να προσθέσει «εγώ δεν είμαι σαν και εσάς να πουλάω αντιμνημόνιο για να μπω στη Βουλή και να πάρω την καρέκλα… εγώ δεν κορόιδεψα. Ελεγα ότι ο δρόμος είναι δύσκολος όταν εσείς υποσχόσασταν 13η σύνταξη».
«Αν νομίζετε ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο κάνετε πολύ μεγάλο λάθος – όλες οι ΚΟ που ψήφισαν μνημόνια είχαν προβλήματα στις ψηφοφορίες» προειδοποίησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να εκτιμήσει «γρήγορα θα σας διώξει ο λαός γιατί αν μείνετε κι άλλο σε αυτές τις καρέκλες θα οδηγήσετε την χώρα στον χαμό».
Άδωνις σε Αλεξιάδη: Πηγαίνετε πρώτα στην εκκλησία να εξομολογηθείτε
Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε και στον Τρύφωνα Αλεξιάδη, στην επίθεση επί προσωπικού που δέχτηκε κατά την ομιλία του αναπληρωτή προέδρου.
«Πηγαίνετε πρώτα στην εκκλησία να εξομολογηθείτε και μετά ελάτε να κλέψετε την εκκλησία, όπως είπατε για μένα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών. Ο κ. Γεωργιάδης, αν και διαμαρτυρήθηκε διότι απαντούσε επί προσωπικού, πέρασε έξω για δύο λεπτά και επέστρεψε στην αίθουσα.
Καμία απάντηση για τα αμετάφραστα σχέδια νόμου
Δεν απάντησε ο κ. Αλεξιάδης στην βαριά καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το οικονομικό επιτελείο παίρνει αμετάφραστα από τους δανειστές τα σχέδια νόμου που προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή. «Σας κατηγορώ προσωπικά για πολιτική χυδαιότητα. Σας κατηγορώ προσωπικά, διότι πριν γίνετε κυβέρνηση, γυρνάγατε τα κανάλια και λέγατε ότι εσείς δεν δέχεστε να έρχονται έτοιμοι οι νόμοι από τους ξένους. Τώρα τί κάνετε; Πώς λέγεται αυτό που κάνετε; Πώς λέγεται όταν πηγαίνετε στο Χίλτον και βγαίνετε έξω με τα κείμενα αμετάφραστα και τα προωθείτε στη Βουλή;», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και βέβαια, στην απάντησή του ο αναπληρωτής υπουργός δεν αναφέρθηκε στο επίμαχο ζήτημα.

http://neodimokratis.gr/

12 σχόλια:

  1. ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσεις δηλαδη τι κανατε μπουμπουκο? Για να κανεις κριτικη πρεπει να εχεις εναλλακτικη λυσγ. Απλα δεν σας πιστευει κανεις. Τα ιδια και χειροτερα θα κανετε. Βεβαια εσεις δεν θα λαικιζετε, αλλα θα εκτελειτε εν ψυχρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μεγαλύτερος βιαστής της Συριζαικής λογικής ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όσα βιβλία διάβασα και σε όσες ταινίες είδα, ουδείς εμίσησε τον γελωτοποιό του βασιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για δες που ο "πουλάω-50-κιλά-βιβλία" με την τσιριχτή φωνή, θα επαληθευτεί, όταν τον Φεβρουάριο του 2015 είχε πει: "...χαίρομαι που αναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, διότι θα καταστρέψει την χώρα κι επειτα θα ερθουμε εμείς στην εξουσία πολύ πιο άνετα..."

    Για δες που ο μετρ της κωλοτούμπας και η προσωποποίηση του "με-λένε-Ρίζο-κι-όπως-θέλω-τα-γυρίζω" με την υπεροψία που άνετα συναγωνίζεται αυτή του Ε. Βενιζέλου, δείχνει συμπαθής - συγκρινόμενος φυσικά με τους εντελώς αντιπαθείς του ΣΥΡΙΖΑ.

    Για δες που ο "πρώτα-γλύφω-μέχρι-να-βγάλει-η-γλώσσα-μου-σπυριά-και-ύστερα-δαγκώνω-το-χέρι-που-με-τάϊζε" τελικά δεν αλλάζει. Σαν να'ταν χθες θυμάμαι που έπλεκε το εγκώμιο για το τότε αφεντικό του τον Καρατζαφέρη πριν τον πουλήσει για ένα πιο σίγουρο πολιτικό μέλλον ως βουλευτής ΝΔ, τότε που από τηλεοράσεως και ιδιωτικής εκπομπής εξακοντίζε λίβελους εναντίον του Σαμαρά πριν τον γλύψει κι αυτόν για να καταφέρει να γίνει υπουργός, τότε που με ύφος Judge Dredd κατακεραυνωνε τον Μητσοτάκη για την σχεση του στο σκάνδαλο Siemens πριν του κουνήσει υποτακτικά την ουρίτσα σαν πειθαρχθμένο κουταβάκι ωστε να λάβει τον τίτλο του αντιπροέδρου της ΝΔ, πλάι στον Κούλη.

    ...και παρ' όλα αυτά, όχι μόνο καταφέρνει να δείχνει συμπαθής (είπαμε σε σχεση με τους απαράδεκτους του ΣΥΡΙΖΑ), αλλά να δεις που θα τον ψηφίσουν ως επερχόμενο Μεσσία, στις προσεχείς εκλογές. Οπότε φανταστείτε, για να δείχνει συμπαθής ο "όσο-εγω-μιλάω-εσεις-να-αγοράζετε", πόσο πιο ακατάλληλοι για την θέση τους είναι οι υπόλοιποι 299.

    Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και καλό ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όλους για όσα έπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ύβρεις ορισμένων σχολιαστών και ιδιαιτέρως του Dimitri, αποδεικνύουν την ορθότητα του τίτλου αλλά και των επιχειρημάτων του Άδωνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και ύβρις ο χαρακτηρισμός γελωτοποιός, κ. Καλεντερίδη !!!!! Έλεος ζητεί η Ελληνική γλώσσα. Να τον έλεγα τζουτζέ, τέλος πάντων κάπου θα έλεγα ότι το παρατράβηξα.

      Για δε τα διαχρονικά επιχειρήματα του Αδώνιδος (τα λέει ωραιότατα και περιληπτικά το παραπάνω σχόλιο), νομίζω ότι μόνον ο κλαυσίγελως τα περιγράφει.

      Διαγραφή
  7. Προςωπικα μου ειναι αντιπαθής.Οχι γιατι δεν εχει δικαιο σε πολλα απο όσα λεει,με οποιο τροπο τα λεει.Αλλα γιατι αποτελει χαρακτηριστικό πολιτικο ανθρώπινο δείγμα ρολίστα πολιτικου που έναντι κάποιας απολαβης αναλαμβάνει αδίστακτα οποιο ρόλο του ανατεθεί.Και αυτοι οι άνθρωποι δεν εχουν ορια...ακομη και οταν λενε καποιες αλήθειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω εν μερει μαζι σου,του αναγνωρίζω όμως ότι είναι τερας εργατικοτητος και ορθολογισμου,τουλαχιστον στο ΥΕΝ που ξερω.

      Διαγραφή
  8. Πες τα Άδωνι και ας αλυχτούνε τα σκυλιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα τα πιο πάνω πικροχολα σχόλια εναντίον του Άδωνι, αποδεικνύει γιατί φθάσμαμε σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Οι κατακριτές του, είτε δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, είτε τους ενοχλεί που την παρουσιάζει ο Άδωνις. Ο Άδωνις λοιπόν, είναι ο πλέον ενημερωμένμος πολιτικός, ο πλέον ειλκρινής και ο πλέον ικανοα και αποτελεσματικός. Όλες αυτές του οι ικανότητες, τον κα΄νουν μισητό στους αντίθετους, διότι τον φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Νικόλαος Αναγνωστάτος,

      Δεν μπορώ να φανταστώ οτι εννοείτε αυτά ποτ γράφετε. Είμαι βέβαιος οτι κάνετε χιούμορ και μάλιστα αρκετά ευστοχο. Σε κάθε άλλη περίπτωση (εάν δηλαδή πραγματικά πιστευετε όσα γραψατε) είμαι βέβαιος οτι προφανώς κατοικείτε μόνιμα σε κάποια χώρα του εξωτερικού και τυχάια βρεθήκατε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες οπότε δεν προλάβατε να ενημερωθείτε για τα "έργα και ημέραι" του Αδώνιδος. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να ξυπνήσατε από κάποιο κώμα (οπότε να ευχηθώ παραστικά και πάντα με υγεία) στο οποίο είχατε πέσει πριν 10-15 χρόνια, οπότε δεν έτυχε να να ακούσετε πολιτικές δηλώσεις του του τηλεαστέρα της πολιτικής μας ζωής. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο της μνήμης χρυσόψαρου, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό.

      @ Savvas Kalenteridis,

      Αγαπητέ Σάββα, τρέφω απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπό σας για χιλιάδες λόγους. Πράγματι αντιλαμβάνομαι και συμμερίζομαι τους λόγους για τους οποίους έχεις μια (διαχρονική) συμπάθεια στον Άδωνη. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για οκνηρία. Πράγματι, διοίκησε επί αρκετά χρόνια μια ιδιωτική εταιρεία (εκδοτικό οίκο), εργάστηκε σκληρά και πέτυχε στον τομέα του ως επαγγελματίας, χωρίς ποτέ να εμπλακεί στη νομή δημοσίου χρήματος (όπως εχεις αναφέρει κι εσύ παλιότερα). Δεν συμμετείχε στο φαγοπότι των κονδυλίων του δημοσίου και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που έγινε στην Ελλάδα τις προηγούμενες δεκαετίες. Το γεγονός ότι εργάστηκε τίμια στον ιδιωτικό τομέα δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι ικανός για πολιτικός. Ούτε σημαίνει οτι η συμπεριφορά του δεν ακροβατεί μεταξύ απίστευτης υπεροψίας και αχαλίνωτους εγωισμού και υπερμετρης (επικίνδυνα υπέρμετρης) φιλοδοξίας. Το ότι τον συγκρίνουμε με διεφθαρμένους πολιτικούς, δεν σώζει το θέμα που υπάρχει με τον χαρακτήρα του. Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι είναι διεφθαρμένος. Υπάρχει όμως σοβαρό πρόβλημα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του Αδώνιδος. Δεν γίνεται τη μια μέρα να λες άλφα και την άλλη βήτα. Όσον αφορά την πολιτική αξιοπιστία του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου, παραθέτω δείγμα:

      1) http://www.youtube.com/watch?v=b1PuVrSCa94

      2) http://www.youtube.com/watch?v=uSZwWxxTjrQ

      Και επειδή το διαδίκτυο είναι γεμάτο από αντίστοιχες δηλώσεις (μα θα ξεχάσει κανείς την δήλωση του Αδωνη όταν από τηλεοράσεως υποστήριζε οτι "...ο ίδιος ο Ηρόδοτος ανέφερε οτι πρέπει όλοι μας να ψηφίζουμε Καρατζαφέρη..."?), δεν κρίνω απαραίτητο να τις αναφέρω όλες - θα χρειαζόμασταν εκατοντάδες σελίδες.

      Η πολιτική αξιοπιστία, είναι το βασικό για να μπορείς να κοιτάς ίσια στα μάτια αυτόν που σε εμπιστεύεται με τη ψήφο του. Όλα τ αάλλα είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Κοντολογής, το οτι ο Άδωνης είναι ένας μονόφθαλμος αναμεσα σε 299 τυφλούς, δεν τον καθιστά ισάξιο ενός μη-τυφλού.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.