10/7/16

Αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου και σκότωσε τον 27χρονο

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ 25 ΧΡΟΝΩΝ
Ελεύθερος με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών είχε αφεθεί στις 7 Αυγούστου ο 38χρονος Γεωργιανός Ρομπέρτο Σ. που πυροβόλησε προχθές το πρωί τον 27χρονο κοσμηματοπώλη Θόδωρο Παπαδόπουλο, μέσα στο κατάστημά του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μητέρας του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ο νεαρός κοσμηματοπώλης κατέληξε χθες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ζήτησε να μάθει αν ζει το θύμα. Αστυνομικοί περιγράφουν τον Ρομπέρτο Σ. ως σκληρό και αδίστακτο, σεσημασμένο για κλοπές και ληστείες, για διακίνηση ναρκωτικών και άλλες παραβάσεις και για όλα αυτά είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 χρόνων. Κάνοντας χρήση του νέου νόμου και έχοντας εκτίσει το 1/3 της ποινής του, αποφυλακίστηκε πριν από έναν μήνα και επέστρεψε στην παράνομη δράση του.
Μπήκε με πιστόλι γεμάτο σφαίρες στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στον πολυσύχναστο δρόμο Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της Νεάπολης, στις 11 το πρωί, και αρχικά πυροβόλησε για εκφοβισμό χωρίς να πει κουβέντα. Ο 27χρονος ιδιοκτήτης και η 54χρονη μητέρα του σοκαρισμένοι δεν άρθρωσαν λέξη και του έβαλαν σε έναν σάκο χρυσαφικά και κοσμήματα, η αξία των οποίων, σύμφωνα με δήλωση της μητέρας, ανερχόταν σε 20.000 ευρώ.

Για τη συνέχεια ETHNOS

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν γίνονται απελάσεις σε αλλοδαπούς που έχουν εκτίσει τις ποινές τους; Γιατί τους αφήνουν ξανά ελεύθερους μέσα στην χώρα μας; Πχ για να μπορείς να πας στην Μ. Βρετανία δεν πρέπει να έχεις συνολικά πάνω από 6 μήνες φυλάκιση αν δεν κάνω λάθος. Εδώ γιατί είναι όλα τόσο χαλαρά; Για να μην θιχτεί κανένας ακροαριστερός τουρκαλβανοτσάμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που συνειδητά σκοτώνουν να εκτελούνται άμεσα. Πρέπει να γίνει επαναφορά της θανατικής ποινής για τέτοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.