10/7/16

Εννιά στρατιωτικοί νεκροί σήμερα στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν - Σκληραίνει ο πόλεμος

Πέντε στρατιωτικοί έχασαν τη ζωή του, όταν το τεθωρακισμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν, ανατινάχτηκε από παγιδευμένη βόμβα, στο φυλάκιο Άκτουτουν, στο Σεμντίνλι του νομού Χακκιάρι.
Η έκρηξη έγινε μέρα μεσημέρι, σήμερα, στις 10:05.

Το σημείο της έκρηξης της παγιδευμένης βόμβας, στο δρόμο προς το φυλάκιο Άκτουτουν.
Την ίδια μέρα, σε επίθεση με αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο εκρηκτικά στο φυλάκιο της Στρατοχωροφυλακής Πάυ, της επαρχίας Έρτζις, του Βαν, σκοτώθηκε ένας στρατιώτης και ένας πολιτοφύλακας, ενώ τραυματίστηκαν δέκα στρατιώτες και πέντε πολιτοφύλακες.
Τέλος, άλλοι δυο στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση που έγινε και πάλι με αυτοκίνητο φορτωμένο με πυρομαχικά, εναντίον του φυλακίου Τζεβιζλίκ, της επαρχίας Αρτουκλού, του νομού Μαρντίν.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν και 12 στρατιώτες.
Το φυλάκιο Πάυ, του Έρτζις, στο Βαν, μετά την επίθεση των Κούρδων μαχητών. Οι Τούρκοι κρεμούν μεγάλες σημαίες, για να δώσουν θάρρος στους στρατιώτες και να πάρουν δύναμη μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον, όπου ο λαός τους θεωρεί στρατό κατοχής...

Ακολουθούν φωτογραφίες από το φυλάκιο Τζεβιζλίκ, της επαρχίας Αρτουκλού, του νομού Μαρντίν. μετά την επίθεση των Κούρδων μαχητών - Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.