10/7/16

Ο Σάββας Καλεντερίδης και ο Ντελχάζ στο ΚΡΗΤΗTV - Γεωπολιτικό παζλ - Ο Έλληνας του Κομπάνε

10 σχόλια:

  1. Συναρπαστικό video. Αποδομείται και το επιχείρημα ότι αν βγούμε από το ευρώ ή ακόμα και από την Ε.Ε. θα φτάσουν οι Τούρκοι μέχρι την Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποθεν προκυπτει αυτο; Παντως δεν μας σωζει η ΕΕ. Το ΝΑΤΟ ισως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε καλύτερα όλο το video, δεν είναι υπόθεση είμαι με την Αμερική ή την Ρωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια προς το τέλος αυτό που προβάλλεται ως νέα μεγάλη ιδέα για τον Ελληνισμό είναι ο δρόμος προς την καταστροφή του, το να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση σημαίνει ουσιαστικά το να σταθεί ξανά η κοινωνία στα πόδια της και να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα διασφαλίζουν τους όρους αναπαραγωγής και πληθυσμιακής αύξησης της, κάπου προς το τέλος σκοτείνιασαν τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Και εδώ μπορεί να καταστεί κατανοητό το τι σημαίνει η λέξη Σταλινοπατριωτισμός βλέποντας το τι συνέβη στην Σοβιετική Ρωσία του Στάλιν, τί έκανε η νομενκλατούρα του Στάλιν; Ένδυσε ιδεολογικά με το "Σοσιαλισμός σε μια χώρα" μια πραγματικότητα που προϋπήρχε, και ακόμα υπάρχει στην μετα-σοβιετική περικυκλωμένη μονίμως Ρωσία, για να εξυπηρετηθούν τα δικά της στενά προσωπικά και ευρύτερα συντεχνιακά-ομαδικά-ταξικά-κλικαδόρικα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ηρωϊκός αυτός νέος ευεργέτης, εφόσον θέλει να σπουδάσει, πρέπει να λάβει υποτροφίες για να πραγματοποιήσει τις καλύτερες δυνατές ιστορικές σπουδές με τους καλύτερους δασκάλους, στο θέμα της Ελληνικής παρουσίας μέσα στην περιοχή όπου πολέμησε. Δεν πρέπει να έχει καμία συμμετοχή σε καμία μελλοντική σύρραξη, αλλά όταν είναι έτοιμος και εφόσον το θέλει πρέπει να ασχοληθεί με την πολιτική.

    Σαν συμπατριώτης τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για το ότι τίμησε το όνομα του Έλληνα σε μια περιοχή όπου οι πρόγονοί μας και οι συγγενείς μας έχτισαν τα ομορφότερα έργα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το διάβασα μονορούφι ! Πολύ καλό.Ακριβές και με δορυφορικές φωτογραφιες που εξηγούν τα γεγόνοτα.Επίσης με τρομερά στοιχεία για την ιστορία και τους λαούς της Μ.Ανατολής.Δεν υπάρχει παρόμοιο του στην ελληνική βιβλιογραφία.Θα αφήσει ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα για όλα
      είσαι ο μόνος που το διάβασες και σχολιάζεις με ευγένεια.
      Δεν συνεχίζω...

      Διαγραφή
    2. Πολλά συγχαρητήρια ! Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει φέτος.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.