29/8/16

Ο νέος... Τσίπρας προ των πυλών της Βουλής - Ο Αρτέμης Σώρρας και οι «άλλοι»

Βρέθηκαν 700 Tριπολιτσιώτες, οι οποίοι (οι Τριπολιτσιώτες γενικώς)  θεωρούνται -κατά τεκμήριο- ευφυείς άνθρωποι και υποδέχτηκαν ως σωτήρα τους τον Αρτέμη Σώρρα! Επτακόσιους νοματαίους δεν μαζεύει αυτή την στιγμή στην Τρίπολη ούτε ο Αλέξης ούτε ο Κυριάκος. Κυρίες και κύριοι, όπως πάει το πράγμα ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον κ. Σώρρα στην Βουλή των Ελλήνων.
Επτακόσιοι άνθρωποι πίστεψαν ή έκαναν πως πίστεψαν ότι ο Αρτέμης Σώρρας από την Πάτρα έχει 600 δισεκατομμύρια ευρώ και βάλε και θα σώσει την Ελλάδα και τους ίδιους προσωπικά. Ότι θα τους χαρίσει τα χρέη προς τράπεζες και εφορία. Το πιο σπουδαίο είναι ότι πιστεύουν ότι τα δισεκατομμύρια αυτά βρέθηκαν αφού ο Μεσσίας Αρτέμης πούλησε… απόρρητη… αρχαία ελληνική τεχνολογία στους Αμερικάνους.
Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο. Και δεν είναι μόνο στην Τρίπολη. Ο Αρτέμης Σώρρας διευθύνει με απόλυτη μαεστρία την εκστρατεία του σε όλη την Ελλάδα. Το «κίνημά» του έχει ανοίξει γραφεία σε όλη την Ελλάδα και οι οπαδοί του εργάζονται μέρα και νύκτα πόρτα – πόρτα. Ποια Χρυσή Αυγή, ποιος Λεβέντης, ποιο κόμμα Κυνηγών και Ψαράδων. Ο Αρτέμης Σώρρας θα είναι το νέο πρόσωπο στην επόμενη Βουλή. Και δεν θα πρόκειται για μία κίνηση αντίδρασης των νεοελλήνων  προς το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Αλλά μία συνειδητή επιλογή από ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας θα τους εξασφαλίσει εισόδημα και σύνταξη από την δική του προσωπική περιουσία!

Τι κι αν οι αμερικανικές αρχές απάντησαν σε σχετικό ερώτημα της Τράπεζας της Ελλάδος ότι τα χρήματα  δεν υπάρχουν, τι κι αν όλη αυτή η ιστορία είναι τραβηγμένη από μαλλιά της πριγκίπισσας στα παραμύθια της Χαλιμάς. Το μυστικό της επιτυχίας του Σώρρα είναι το ίδιο με το μυστικό όλων των πολιτικών στην Ελλάδα! Σε μία χώρα που έχει πάρει εδώ και δεκαετίες διαζύγιο από την κοινή λογική, ο κόσμος είναι έτοιμος να πιστέψει τα πιο «ακραία». Ο Αρτέμης Σώρρας δεν ανακάλυψε τον τροχό. Ταΐζει σανό τον λαό, επειδή ο λαός θέλει αυτή την τροφή και μόνο αυτή.

Και μπορεί κάποιος να λέει τόσο χοντροκομμένα ψέματα; Φυσικά και μπορεί, όπως ακριβώς μπορούσαν και οι «άλλοι». Τι είπε ο κ. Σώρρας; Ότι θα χαρίσει τις οφειλές του κόσμου στην εφορία.  Τι είχε υποσχεθεί ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ; Σεισάχθεια! Βλέπετε κάποια διαφορά; Τι είπε ο κ. Σώρρας; Ότι έχει τρόπο να λύσει τον γόρδιο δεσμό του χρέους. Ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ είπαν κάτι διαφορετικό;

Ο κ. Σώρρας είπε και το άλλο, ότι είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Αυτό είναι αλήθεια ότι δεν το έχει πει άλλος. Είναι δική του πατέντα. Μέχρι χτες ξέραμε ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη είναι ο Bill Gates με 75 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Αρτέμης έχει άλλη άποψη. Κι εν πάση περιπτώσει, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει. Γιατί όχι και ο κ. Σώρρας να μην έχει το δικαίωμα να δηλώνει ότι αξίζει όσο δέκα Bill μαζί; Ότι η δική του δύναμη είναι όση εκείνη δέκα Microsoft;

Αλήθεια! Πιστεύει κανείς ότι υπάρχει σωτηρία;

Για τους άπιστους ή καλύτερα για τους πιστούς του Μεσσία

Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε από το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών μία απάντηση για το αν υπάρχουν ή όχι τα χρήματα του Σώρρα. Η απάντηση ήρθε στις 5 Απριλίου του 2013.

Η ερώτηση…

"Η δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Bleakley Platt &Schmidt μας έστειλε αντίγραφο επιστολής (επισυνάπτεται προς ενημέρωση των αμερικανικών αρχών), η οποία απευθύνεται προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ και αφορά το άνοιγμα λογαριασμών θεματοφύλαξης και αποθετηρίου υπέρ του Αρτεμίου Σώρρα. Με την επιστολή επίσης γνωστοποιείται στους παραλήπτες η κατάθεση συγκεκριμένων Διεθνών Συναλλαγματικών στον εν λόγω λογαριασμό εις πίστωσιν και υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. Σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε σχετικά με την ύπαρξη – εγκυρότητα των συναλλαγματικών που αναφέρονται στη συνημμένη επιστολή. Σας παρακαλούμε επίσης να επιβεβαιώσετε κατά πόσον η διαδικασία γνωστοποίησης και καταχώρισης που περιγράφεται στις δύο τελευταίες παραγράφους της επιστολής συνιστά υποχρέωση απορρέουσα από το δίκαιο των ΗΠΑ".

… κι η απάντηση

"Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία".

"Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό"...

Τέλος, ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ συνέστησε στην Τράπεζα της Ελλάδος: "αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας".

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

http://www.liberal.gr/arthro/73525/apopsi/th-mauridis/o-artemis-sorras-kai-oi-isonalloisin-.html

16 σχόλια:

  1. Της πλάκας ο Σώρρας αλλά μακάρι να μπει στην Βουλή να γελάσουμε.Νομίζω ότι στις κρυφές περνάει το 3%.Βέβαια θα στεναχωρήθω αν δεν μπούν σοβαρά αντιμνημονιακά κόμματα και μπει ο Σώρρας αλλά θα αποζημιωθούμε με την αναστάτωση που θα προκαλέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικες πολυ απλες παρατηρησεις για το αρθρο
    ο Bill Gates ειναι αρκετα πλουσιος αλλα οχι ο πλουσιοτερος στον κοσμο. Υπαρχουν οι εβραιοι του Μανχαταν, ροτσιλδ κλπ που δεν ξερουν κι αυτοι τι εχουν.
    Ο Σωρας εξ οσων γνωριζω δεν πουλησε καμια τεχνολογια στους αμερικανους. Μετοχες τη ς ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ διαθετει η διαχειριζεται και επικαλειται οτι διαθετει αυτα τα χρηματα. (προ καιρου αλλωστε κατεθεσε υπερ του δημοσιου, στην εφορια της πατρας , αν θυμαμαι καλα, και του καταλογιστηκεφορος δωρες μερικων δισ). Το θεμα της τραπεζας ΑΝΑΤΟΛΗΣ, προφανως καποιοι κανουν τεραστιες προσπαθειες να το θαψουν. Απο τις λιγες εκπομπες που ¨προλαβε και εκανε" ο Τρανταφυλλοπουλος. προεκυψαν μερικες ειδησεις. Καποιοι "πλουσιοι" στην ελλαδα , εγιναν πλουσιοι κατακλεβοντας τον χρυσο της τραπεζας. Οι τσετες οταν μπηκαν στην Σμυρνη, ορμηνεμενοι και καλα πληροφορημενοι απ τους εβραιους τραπεζητες,αρχισαν τις σφαγες απο συγκεκριμενα ατομα, κατοχους αυτων των μετοχων. Μερικοι κατορθωσαν και γλυτωσαν και δεκαετιες ολοκληρες περιεφεραν τις μετοχες τους ανα την υφηλιον, αλλα οι "παντες" γνωριζοντας την λεηλασια και απο ποιους, ποιουσαν την νησσαν. Για καποιον περιεργο λογο τα τελευταια χρονια, το θεμα αναζωπηρωθηκε, οι διασωθεισες μετοχες κοστολογηθηκαν απο ανεξαρτητους, διεθνεις ειδημονες και βρεθηκε οτι αξιζει η καθε μια τους πολλα δις ευρω. Μερικοι ντοπιοι και πολλοι διεθνεις απατεωνες εχουν χασει τον υπνο τους, τα λεφτα ειναι παρα πολλα Αρη, και μονο γι αυτο το λογο, κινδυνευουμε να γινουμε Ιρακ. Ο Σωρας ομως και οι η παρεα του, σκαλιζουν και ενα αλλο περιεργο θεμα. Μιλουν (και αποδεικνυουν) οτι υπαρχουν κατι καταπιστευματα σε τραπεζικους λογαριασμους εντος και εκτος Ελλαδας, με κατι τεραστια ποσα, που ολοι οι αρμοδιοι κυβερνητικοι αρνουνται την υπαρξη τους. Σε προσφατη εκπομπη ο Χατζηνικολαου το εκανε γαργαρα το θεμα, αλλα υπηρξαν παμπολες δημοσιευσεις με υπογραφες Παπουλια και Αλογοσκουφη, που αποδεικνυουν περιτρανα την υπαρξη τους. Για να μη μακρυγορω, μπορει οι υποσχεσεις και οι ισχυρισμοι του Σωρα να ακουγονται σαν παραμυθια της χαλημας, ομως απ την αλλη μερια υπαρχουν (αναμφιβολα) τεραστια ποσα που καταληστευθηκαν απ την Τραπεζα ΑΝΑΤΟΛΗΣ, καθως και στους καταπιστευτικους λογαριασμους που θα μπορουσαν να σωσουν οχι μονο την Ελλαδα αλλα και ολοκληρα τα βαλκανια. Αφηνουν ομως οι εβραιοι να σωθουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως Έλληνες θέλουμε για τα πάντα αποδείξεις.Αν ο κύριος Σώρας λέει ότι έχει τα χρήματα αυτά ας μας πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ να τον πιστέψουμε.Είναι πενταροδεκάρες σε σχέση με μερικά ΔΙΣ που μας κλέβουν μέσω ΕΝΦΙΑ οι φίλοι Ευρωπαίοι.Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.Στη βράση κολλάει το σίδερο.Ας πάει στο Υπουργείου Οικονομικών και να πει κύριοι πάρτε τον ΕΝΦΙΑ φέτος και παραιτηθείτε.

      Διαγραφή
    2. Jimmy, very interesting comment. Can you provide more information?

      Διαγραφή
  3. Επικλήσεις στο Δία από το Σώρρα στην Ολυμπία.
    http://www.iefimerida.gr/news/285407/o-sorras-me-300-opadoys-toy-stin-arhaia-olympia-ekanan-epikliseis-sto-dia-eikones-vinteo
    Τα αποτελέσματα του Μνημονίου είναι αυτά σε μία χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεκτά τά οσα γράφετε και ενημερωτικά αν και τα είχαμε υποψιν,μια ερώτηση μόνο και μάλιστα από κάποιον που δεν είναι με το τίποτα οπαδός του Σωρα,γιατι οι εφορίες εδώ και ένα χρόνο αποδέχονται τά χαρτιά που τους παραδιδουν οι αφειλέτες οπου αναφέρεται ότι μπορει το Ελληνικο κρατος να παρει την οφειλή από τά χρηματα που εχει καταθέσει ο Σωρας,και το κυριώτερο δεν εχει υπάρξει καμία ενσταση από τις εφορίες γιαυτα τά χαρτιά....ελπίζω καποιος να γνωριζει για να μου απαντησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγενικό μου πρόσωπο ειναι εφοριακός.Παραλμβανουν δεκάδες χαρτιά ημερησίως που γράφουν ιερά δήλωση.Σε ερώτηση μου τι βαρύτητα εχουν για τις εφορίες .Η απάντηση ειναι μηδενική.Απλως ενημερώνεις την εφορία οτι θα κινηθείς δικαστικώς.Ουδεμια άλλη ουσία εχουν,Ο,τι χρώσταγε και πριν χρωστάς.Ο,τι ίσχυε και πριν ισχύει.Απλως εχεις διαμαρτυρηθεί εγγράφως.Δυστυχως πολλοί εχουν καταθέσει τα έγγραφα αυτά.Μακαρι να ήξεραν.Γελανε οι εφοριακοί με αυτά τα χαρτιά.

      Διαγραφή
  5. Τσίπρας, Ψεκασμένοι-Συριζαίοι, Φίλης, Σώρρας, Βαρουφάκης, Μασόνοι, Αναρχοχαρούμενοι-Αλληλέγγυοι, Εβραίοι, Σόρος, Αμερικανοί, Ρώσοι... και άλλοι πολλοί στο θίασο που λέγεται Ελαδιστάν!!!
    Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ασθένεια λέγεται ΔΝΤ.αυτα ειναι συμπτώματα.Οσο δεν αναγνωρίζουμε την ασθένεια και τα βάζουμε με τα συμπτώματα την τρέφουμε.Οταν ο ελληνικός λαός θα χάσει την περιουσία διότι δεν πιστεύω οτι αντέχει ουτε χρόνο τον ΕΝΦΙΑ που ολοι θέλουν να μονιμοποιηθούν θα έρθουν πολυ χειρότερα αυτών ! Ακομα δεν εχει γινει η βίαια προσαρμογή που ειναι η συνταγή του Δ.Ν.Τ.

      Διαγραφή
  6. Πρόσφατα μιλούσα με γνωστό μου (περίπου 60 ετών,δημόσιο υπάλληλο,διορισμένο επι ΠΑΣΟΚ απο όσο γνωρίζω) για την κατάσταση στη χώρα.Αφου με τα πολλά και με τα λίγα δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν τελικά,μετά απο 20 χρόνια και βάλε που το ψήφιζε,αριστερό κόμμα όπως επίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ψήφισε πάλι 2+1 φορές δεν είχε να κάνει εν τελει με την αριστερά κατέληξε ωρυόμενος πως πρέπει να κυβερνήσει επιτέλους το ΚΚΕ να δούμε τι θα γίνει...
    Και αναρωτιώμαστε μετά αν θα μπει ο κ.Σώρας στη βουλή...
    Στην Ελλάδα ό,τι και πει κάποιος μπροστά σε μια κάμερα θα τον ψηφίσουν.
    Μιλάνε τα συμπλέγματα(κόμπλεξ) μέσα στον Έλληνα και μαζί με την τρισάθλια κουτοπονηριά και τον ατομικισμό του ξυλοφορτώνουν αλύπητα μέχρι θανάτου την στοιχειώδη λογική.
    Ζήτω η Δημοκρατία!Ο Δίας (φυσικά...) βοηθειά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Γιατι δεν αναλαμβανει ενας, ο οποιοσδηποτε, απ τα πληρωμενα τομαρια της δημοσιογραφιας, που δημοσιευτηκαν τα ονοματα τους οτι τα πηραν απ το ΔΝΤ να μας φουμαρουν ολα αυτα τα χρονια στα ψεματα κι απ τον Σωρος (ΠΡΟΣΟΧΗ οχι τον Σωρα) για να υποστηριξουν τους εγκληματιες της πλατειας Μαινταν, να καλεσουν μια μερα το Σωρα, σε οποιο καναλι θελουν και να του παρουν μια συνεντευξη εφ ολης της υλης κι ας του κανουν οποια ερωτηση θελουν. Γιατι αραγε κωλωνουν? Τι φοβουνται? Τοση εξυπναδα και ευφραδια διαθετουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος ΓΑΠ, ποιος Σαμαράς, ποιος Τσίπρας και ποιος Σώρρας.

    Έρχεται η σίγουρη λύση! Προσεχώς διαδήλωση των ΟρθοδοξοΤσοπανοΓκλαμουροΒαλκανοΤαλιμπάν ιθαγενών στο σύνταγμα με αίτημα:

    Φέρτε τον Χάρυ Πότερ να μας κυβερνήσει!

    θα τον ψηφίσουμε για πρωθυπουργό, θα εξαφανίσει το χρέος της χώρας και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

    Γελάμε για να μην κλαίμε.

    Λαός που δεν συσπειρώνεται και δεν είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τη χώρα του, τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο και μένει μόνο στα λόγια, αυτούς θα ψηφίζει. Όσους του υπόσχονται τα πάντα.

    Γιατί δεν βγαίνουν όλοι μαζί στους δρόμους και στις πλατείες για μια βδομάδα?
    Όλοι απεργία, όλοι στο δρόμο. Όχι να σπάσουν και να κάψουν. Να τους αναγκάσουν να φύγουν. Όλους όσους υπέγραψαν την παράδοση της χώρας.

    Πολιτικοί είναι όλοι τους. Το πρώτο που κοιτάνε δεν είναι τα αιτήματα αλλά πόσοι είναι έξω και φωνάζουν. Όταν θα δουν ότι "δεν τους σηκώνει το κλίμα" με ασταμάτητες μαζικές απεργίες θα αποσυρθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

    Να καταλάβουν ότι το πόπολο είναι αποφασισμένο και η "πλάκα" τελείωσε.

    Όχι βδομάδα αλλά τρεις μέρες το πολύ θα αντέξει όποιο κόμμα/κόμματα είναι κυβέρνηση. Όποια κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια πολιτική να βγαίνει το πόπολο στους δρόμους να τον αναγκάζει να φεύγει. Γιατί μας αρέσει μόνο να κλαιγόμαστε?

    Δεν θέλουμε λαϊκιστές και αναξιόπιστους πολιτικούς(που υπόσχονται εύκολες λύσεις και που άλλα λένε κι άλλα κάνουν), δεν θέλουμε μνημόνιο αλλά όταν έκλεισαν οι τράπεζες όλοι πανικός και ούρλιαζαν απ' έξω μερικοί κιόλας: "Τα λεφτάαα μουυυ!!! Η σύνταξηηη μουυυ!!!".

    Τα λεφτά σου? Φάε λεφτά, βλέπε τον Σόιμπλε να στο παίζει διοικητής της χώρας σου και μετά πλήρωνε ΕΝΦΙΑ. Μόνο λόγια λοιπόν όλοι.

    Η χώρα είναι καταδικασμένη με τις μνημονιακές πολιτικές και το ξέρουν μέσα τους όσοι υπέγραψαν. Πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι που θα πουν ωμά την αλήθεια ότι δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος και ο λαός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το αποδεχθεί, να μην ψάχνει εύκολες λύσεις και να τους στηρίξει.

    Ναι για ένα διάστημα θα χρειαστεί δελτίο στα τρόφιμα.

    Ναι οι αξίες των κτηρίων και των αγροτεμαχίων θα είναι ακόμα χαμηλότερες

    Ναι για ένα διάστημα μπορεί να μην έχεις καύσιμα για το αυτοκίνητο σου.

    Ναι μπορεί να απαιτηθεί να επανδρώσεις αμυντικές θέσεις στα σύνορα γιατί η Τουρκία στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

    Ναι θα χρειαστούν πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές κι ενώ η χώρα θα έχει κηρύξει παύση πληρωμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι η χώρα θα αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες προκλήσεις.

    Αν λοιπόν ο λαός δεν είναι έτοιμος να παλέψει όπως οι πρόγονοι του, να δουλέψει τίμια πάνω στις στάχτες της κρίσης, να υπερασπιστεί τα πάντα, δεν έχει το κουράγιο να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά, τότε ας πηγαίνει μόνο στις παρελάσεις του στρατού να κουνάει σημαίες!

    Να τον ταπεινώνουν συνεχώς, να φεύγουν τα παιδιά του από την Ελλάδα,να τους αρπάζουν τις περιουσίες με τα οικονομικά μέτρα, να έρχονται οι μουσουλμάνοι στη θέση των παιδιών τους και η χώρα να είναι το "παιδί της σφαλιάρας" για τον κάθε πικραμένο του πλανήτη

    Ωμά, ψυχρά, αληθινά.

    Γίναμε λαός που κλαίγεται. Περιμένουμε οι άλλοι να λύσουν προβλήματα για μας.
    Το χρήμα μας διέφθειρε και 6 χρόνια τώρα δεν τολμάμε να πούμε "Ως εδώ!".

    Θέλουμε και να σταματήσουν οι μνημονιακές πολιτικές και την ίδια στιγμή, αμέσως, να έχουμε την καλοπέραση που είχαμε πριν την κρίση.
    Και τα δύο ταυτόχρονα μόνο ένας Χάρυ Πότερ μπορεί να τα πετύχει.

    Ποιος Τσίπρας και ποιος Σώρρας λοιπόν...φέρτε τον Χάρυ Πότερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ η απάτη σε όλο της το μεγαλείο. Πλαστογράφησαν μέχρι και την υπογραφή του Παπούλια.
    http://ellinikahoaxes.gr/2015/08/03/353tris/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ η απάτη σε όλο της το μεγαλείο. Πλαστογράφησαν μέχρι και την υπογραφή του Παπούλια.
    http://ellinikahoaxes.gr/2015/08/03/353tris/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.