28/9/16

Deutsche bank: Όσο κυβερνάει ο Τσίπρας, ξεχάστε τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα – Λάθος οι επιθέσεις στις τράπεζες

Η κυβέρνηση της Ελλάδος, η κυβέρνηση Τσίπρα δυστυχώς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη...αναφέρει η Deutsche bank
Σε μια σκληρότατη κριτική στις επιλογές Τσίπρα του έλληνα πρωθυπουργού καταφεύγει υψηλόβαθμο στέλεχος των capital markets της Deutsche bank που μίλησε στο bankingnews.gr 
«Η κυβέρνηση της Ελλάδος, η κυβέρνηση Τσίπρα δυστυχώς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. 
Παρ΄ ότι εμφανίζεται να εναρμονίζεται με τις επιταγές των δανειστών και να ψηφίζει όλα τα απαραίτητα μέτρα, π.χ. όπως τα προαπαιτούμενα, η καχυποψία των ξένων επενδυτών αυξάνεται αντί να μειώνεται. 
Έχουμε διαπιστώσει ότι οι ξένοι επενδυτές είναι πολύ καχύποπτοι με την Ελλάδα, ανησυχούν ότι η Ελλάδα κάνει το εξής κόλπο ψηφίζει αλλά δεν υλοποιεί. 
Έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία αλλά στην πράξη πάσχει. 
Όσο κυριαρχεί αυτή η άποψη ξεχάστε ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα. 
Το πρόβλημα είναι η κυβέρνηση της Ελλάδος που δεν πείθει τους επενδυτές».
Ο αντίλογος μπορεί να είναι ότι η Ελλάδα περιμένει μια διευθέτηση στο χρέος ρωτήσαμε το στέλεχος της Deutsche bank. 
«Η Ελλάδα πριν απαιτεί πρέπει να υλοποιεί. 
Η Ελλάδα εμφανίζεται ως η χώρα που πρώτα πρέπει να πιεστεί και εν συνεχεία να υλοποιήσει. 
Η Ελλάδα έπρεπε να είναι μπροστά από τους δανειστές ως προς τις μεταρρυθμίσεις και όχι να άγεται και να φέρεται. 
Για το χρέος δεν πιστεύει κανείς ότι η Ευρώπη θα προχωρήσει σε κάποια σημαντική τομή σε αυτή την φάση.
Προς τον Δεκέμβριο του 2016 ή στο πρώτο δίμηνο του 2017 θα ανέμενα την πρώτη παρέμβαση βραχυπρόθεσμου χαρακτήρα στο ελληνικό χρέος αλλά προφανώς θα αποτελεί μόνο ένα μικρό βήμα εμπρός στο μεγάλο πρόβλημα».
Για τη συνέχεια bankingNews

6 σχόλια:

  1. Κι εγω πιστεύω οτι αυτο ειναι το πρόβλημα της Ελλαδος.Αν φύγει ο τσιπρας θα τρέξουν ολοι οι μεγάλοι επενδυται να μας κάνουν Ντουμπάϊ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου το λεει η Ντοιτσε, ετσι θα ειναι,αληθεια ποσο σοβαρα, μπορει να παρει καποιος αυτη τραπεζα τωρα πια;;περιμενουμε με αγωνια και την αποψη της Μερκελ και του Σοιμπλε,αλλοι αντικειμενικοι απο κει.οσο για την απαντηση που εδωσε,για το τι συμβαινει με την ιδια την τραπεζα,ειναι ακομα πιο αστεια.Αφου δεν θελει βοηθεια,οπως εγραψε ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ και ειναι τοσο μεγαλη,που οντως ειναι,γιατι το παιζει Βαρουφακης και Τσιπρας(που στο αρθρο,ΣΩΣΤΑ τον κατηγορει) και λεει οτι δεν θα πληρωσει;Ειναι γελοιο η Ντοιτσε,αυτη την εποχη να σχολιαζει την Ελλαδα.Ας λυσει τα δικα της προβληματα,που αφορουν το παγκοσμιο οικονομικο συστημα και μπορει να ερθει νεα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ οικονομικη κριση,χειροτερη απ το 2008.Η τουλαχιστον αφου σχολιαζει Ελλαδα,ας κανει σωστη αυτοκριτικη και φυσικα να πληρωνει τα χρεη της και να μην κλαψουριζει..με λιγα λογια,κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.Αντε,περιμενουμε και αναλυση(μαζι με συμβουλες) για την χωρα μας, απο την Wells Fargo η απο κανενα παλαιο στελεχος της Lehman Brothers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ΄ αρχήν ποιός μιλάει.

    Μιλάει ένα μέλος της Deutsche bank, της μεγαλύτερης εγκληματικής οικονομικής συμμορίας της Ευρώπης, όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλά ΜΜΕ ακόμη και στην Γερμανία.

    Και τι ακριβώς μας λέει ;

    Ότι στην Ελλάδα δεν γίνονται επενδύσεις και σε αυτό φταίει η σημερινή κυβέρνηση. Δεν μας λέει όμως και πού γίνονται επενδύσεις στην Ευρώπη για να συγκρίνουμε τα μεγέθη. Ταυτόχρονα παραλείπει να μας υπενθυμίσει ότι η τράπεζα του έχει κατηγορήσει δημοσίως την ECB και τον Ντράγκι ότι με την ανεξέλεγκτη έκδοση νέου χρήματος έχει φέρει την οικονομία στα πρόθυρα της ύφεσης, με τα λεφτά να φουσκώνουν τα χρηματιστήρια και όχι την πραγματική οικονομία.

    Και το κυριώτερο.

    Δεν μας δίνει και ένα παράδειγμα μιάς "επένδυσης" στην Ελλάδα που θέλει να γίνει και δεν την αφήνουν. Διότι προφανώς "επένδυση" για τον συγκεκριμένο απατεώνα είναι η αγορά δημοσίων επιχειρήσεων πχ ΔΕΗ, ΕΥΑΘ με εξευτελιστικό τίμημα για ατέλειωτη κερδοσκοπία είς βάρος του Ελληνικού λαού.

    Καλώς λοιπόν έχει τα νεύρα του ο απατεών που δεν έχει καταφέρει αυτός και οι λοιπές συμμορίες των "επενδυτών" να ρημάξουν την χώρα.

    Και βέβαια σε λίγο ξεκινάει το πάρτυ στην Deutsche bank. Θα διακεδάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κοιτάξει τα χάλια της καλύτερα η Deutsche bank που δεν άφησε τοξικό για τοξικό που να μην αγοράσει εδώ και χρόνια...
    Οι τύποι είναι ικανοί να άγοράσουν "ραδιενεργά καταλοιπα" εαν τους πουν ότι είναι ομόλογα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρκει που τον εμπιστευονται οι Αμερικανοι ..... Οσο για εσας ειοστε απατεωνες. Οταν εχετε μοχλευση 1:105 πως αλλιως να σας χαρακτηρισει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ντοιτσε πουλησε την Αbbey life,εχει αρκετα περουσιακα στοιχεια ειναι η αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.