27/10/16

Οταν η Ν.Δ. ενοχλήθηκε!

Η ​​​​σοσιαλιστική εξουσία είναι η επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου», επιμένουν στο ΚΚΕ. Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στην οποία υπάρχουν ακόμη κομμουνιστές που ονειρεύονται παρόμοια κατάκτηση της εξουσίας. Χωρίς να ξεχνάμε ότι τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή τη «σχολή» πέρασαν και σε αυτήν έμαθαν τα πρώτα γράμματα της πολιτικής. Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι οι δικοί μας κομμουνιστές είναι καλοί άνθρωποι και έχουν αγωνιστεί για τα πολιτικά δικαιώματα, άρα έχουν ζυγίσει την αξία της αστικής δημοκρατίας. Μόνον που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ότι «καλή» δικτατορία δεν υπάρχει.
Η κατάρρευση των υπόδουλων καθεστώτων της Aνατολικής Ευρώπης αποκάλυψε ότι τα κομμουνιστικά κόμματα αυτής της πλευράς είχαν συμπράξει ή αποσιωπήσει ή καταστρέψει τεκμήρια και μαρτυρίες για εγκλήματα κατά των ανθρώπων τους και, τελικά, κατά της ανθρωπότητας.

Για τη συνέχεια kathimerini

7 σχόλια:

  1. Ο Babis πηρε το οπλο του , κριμα που περασαν 70 χρονια να δουμε τον babis και τον Αδωνιδα να ροβολανε τις πλαγες του Γραμμου , να αγκομαχουν ζωσμενοι τ' αρματα πατωντας στην Γκαμηλα πλαι στον Τσακαλωτο και τον στραταρχη Παπαγο ....
    κι ολα αυτα παραμονες .... φτυστε τα μπουτια σας και συ τρανε ρητορ και συ βλαμενε στηλης κτητορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Kαραμανλής εσκεμμένα έδωσε το δικαίωμα του εκλέγεστε σε Κομμουνιστές, όταν στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά Κράτη, διδάσκονταν στα σχολεία το Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ. Ως μέρος του συστήματος ο Καραμανλής και αργότερα ο Ανδρέας Παπανδρέου φύτεψαν στο κορμί της λαβωμένης Ελλάδας κάτι που δεν μπορεί να ηττηθεί με τίποτε, τον Κομμουνισμό.
    Οι απεργίες και καταλήψεις αποβιομηχάνισαν τη χώρα μέχρι να την αναλάβει και να τη χρεώσει ολοκληρωτικά η Νεοφιλελεύθερη Μαρξιστική σχολή της Φρακφούρτης, επί Σημίτη. Δυστυχώς όλη αυτός ο σχεδιασμός έγινε στο εξωτερικό μαζί με εγχώριους προδότες.Η Σοβιετική Ένωση κατάφερε και ξέφυγε διότι ο Πούτιν έλεγξε τους Ρώσους Ολιγάρχες προς το συμφέρον της Ρωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι με τη διαφορά ότι ο κομμουνισμός μπορεί να ηττηθεί. Στο τέλος παντού ηττήθηκε.

      Διαγραφή
  3. Θα ήταν καλύτερο όμως να αναρωτηθεί κανείς, γιατί δεν μπορεί να ηττηθεί με τίποτα αυτο που ονομαζεις κομμουνισμο; Δεν μπορεί, κάποιος λόγος και βαθύτερη αιτία θα υπάρχει για κάτι τέτοιο, βρίσκει πρόσφορο έδαφος, γιατί όμως; Μήπως γιατί υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες να "ανθισει" και οι οποίες τα χρόνια του μνημονίου έχουν γίνει πιο έντονες για κάτι τέτοιο; Και δεν μιλώ για τον ορθόδοξο κομμουνισμό, μιλώ γενικά για την αριστερή ιδεολογία...η εξήγηση που δίνω εγώ είναι ότι η Ελλάδα δεν έχει - ευτυχώς- καμμιά σχέση ούτε συνάφεια με τις αντιλήψεις των υπόλοιπων ευρωπαίων και ούτε θα συμβαδισουμε ποτέ με δαύτους είτε αυτό αρέσει είτε όχι. Είμαστε διαφορετικοί για αυτό και δεν θα μας κατανοήσει ποτέ κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δεν μπορεί, κάποιος λόγος και βαθύτερη αιτία θα υπάρχει για κάτι τέτοιο, βρίσκει πρόσφορο έδαφος, γιατί όμως"
      ΠΑΝΤΟΤΕ θα βρίσκεις ηλίθιους να πιστέψουν ότι υπάρχει εύκολος δρόμος.
      "η Ελλάδα δεν έχει - ευτυχώς- καμμιά σχέση ούτε συνάφεια με τις αντιλήψεις των υπόλοιπων ευρωπαίων"

      Το δείξαμε με τη χρεοκοπία μας κακομοίρη!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.