9/11/16

Ντόναλντ Τραμπ: Είναι ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού, να είμαστε ενωμένοι

Οι πρώτες δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ μετά την εκλογική του νίκη
Εμφανώς συγκινημένος ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε ενώπιον των οπαδών του που φώναζαν «USA, USA».«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα από την Κλίντον. Μας συνεχάρη όλους για τη νίκη μας. Και εγώ εξέφρασα τα συγχαρητήριά μου στην ίδια και την οικογένειά της για τη σκληρή μάχη που έδωσε» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του ομιλία μετά την εκλογική του νίκη.
«Η Χίλαρι εργάστηκε πολύ και της οφείλουμε για την υπηρεσία της στη χώρα. Είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Είναι ώρα να είμαστε ενωμένοι».

«Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Θέλω να υπηρετήσω τον λαό» τόνισε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Παράλληλα ο Τραμπ δεσμεύθηκε ότι θα είναι πρόεδρος όλων των Αμερικανών, ενώ απευθυνόμενος σε όσους δεν τον ψήφισαν ζήτησε τη βοήθειά τους για να ενώσουν τις ΗΠΑ.

«Επείγει ο στόχος ανοικοδόμησης του έθνους. Εχουμε τρομερό δυναμικό αναξιοποίητο. Κάθε Αμερικανός θα μπορεί να υλοποιήσει το όνειρο του. Οι ξεχασμένοι πολίτες αυτής της χώρας δεν θα είναι πλέον ξεχασμένοι... Θα ξαναχτίσουμε νοσοκομεία, σχολεία και τις υποδομές. Θα γίνουν οι καλύτερες στον κόσμο. Θα δώσουμε εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Θα φροντίσουμε τους σπουδαίους βετεράνους μας. Θα αρχίσουμε ένα πρόγραμμα εθνικής ανάπτυξης. Θα καλέσουμε τους καλύτερους για να μας βοηθήσουν. Εχουμε σπουδαίο πρόγραμμα για να φτιάξουμε την ισχυρότερη οικονομία. Θα συμβιώσουμε ειρηνικά με όλα τα έθνη που θέλουν να συμβιώσουν ειρηνικά με μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα συμβιβαζόμαστε με τη δεύτερη θέση σε τίποτε. Πρόκειται να ονειρευτούμε ξανά για τη χώρα μας μεγάλα πράγματα. Θα είμαστε δίκαιοι με όλους τους λαούς και τα έθνη. Δεν θέλουμε εχθρότητα. Θέλουμε συνεταιρισμό όχι αντιπαλότητα».

Ο Ντόναλντ Τραμπα ευχαρίστησε τους γονείς του «που τον βλέπουν από εκεί ψηλά. Ηταν σπουδαίοι, υπέροχοι από κάθε άποψη» είπε. Παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένειά του: «Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε», είπε, ενώ ευχαρίστησε και τον πρώην δήμαρχο της Ν. Υόρκης Ρ.Τζουλιάνι.

Νωρίτερα ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πένς μιλώντας στο Χίλτον είπε για τον Τραμπ: «Είναι μια ιστορική βραδιά. Κέρδισε ο πρωταθλητής».
BHMA

2 σχόλια:

  1. Παρα την αρνητική διαφήμιση που του κάνανε ,μεχρις σημείου ύβρις μου αποδείχτηκε οτι ηταν ο μόνος που μίλησε στην καρδιά του μέσου Αμερικάνου...Και η Αμερική στήθηκε και αναπτύχθηκε απο τον μέσο πολίτη της.
    Αποδείχτηκε Επειςης οτι ο μέσος αμερικανός πολίτης εχει την δυνατότητα να κρίνει και να σκέφτεται το μελλον του κόντρα στον κατακλυσμό των ΜΜΕ και του διαδυκτιου
    Ο μέσος Έλληνας πολίτης ΚΑΤ αντιδιαστολή τι σκ@@α κρίση διαθετει,που θελει να θεωρείται και έξυπνος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε κλαίμε ουτε γελάμε για να θυμηθούμε την δήλωση της μεγίστης Αλέκας παπαρηγα μετα την πτώση των Δίδυμων πύργων.Ο Ασσαντ που έπρεπε να φύγει έφαγε Κάμερον,Κλίντον,Αλ θανι του Κατάρ και έπονται Μερκελ και Ολάντ.Γελανε και τα μουστάκια του.Παραλιγο να φάει και Ερντογαν.Κοσμοιστορικες οι εξελίξεις του 2016 ! Ίσως το πιο πυκνό έτος πολιτικά.Γελαω με τα κόμματα που λυπούνται η χαίρονται για τον Τραμπ.Ισως να μη ξέρει ο μέγιστος αυτός πολιτικός ουτε το όνομα τους ουτε ποιας χώρας ειναι κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.