29/1/17

Η Ελλάς ενώπιον της ιστορικής ευθύνης της – Οι ανόητοι, οι απλοί και ο γόρδιος δεσμός

Παρακολουθούμε καθημερινώς τα τεκταινόμενα αλλά και το αδιέξοδο εις το οποίο έχει περιέλθει ο λαός μας. Οι καθημερινές και έντονες συγκρούσεις εντός της Βουλής, αυτό το θέατρο του παραλόγου για να εξασφαλίσουμε την εξευτελιστική και τόσο ταπεινωτική για εμάς ως Έθνος χορήγηση της «δόσης».
Όλη αυτή η ασυδοσία, αλόγιστη πορεία και εκφυλισμός, αυτή η πρωτοφανής για μία «σύγχρονη πολιτεία» ατιμωρησία των ηγεσιών του πολιτικού συστήματος εξουσίας, της αρχής της διακρίσεως των εξουσιών, των οργάνων και θεσμών της πολιτείας ευθύνονται για τα μνημόνια και την εκρηκτική, άκρως επικίνδυνη κατάσταση που ευρίσκεται τώρα η πατρίδα μας.
Ο Αμερικανός ιστορικός Χάουαρντ Ζιν είπε το εξής: «Αν δεν γνωρίζουμε την Ιστορία, είμαστε κρέας έτοιμο για τους σαρκοφάγους πολιτικούς, για τους διανοούμενους και τους δημοσιογράφους που προμηθεύουν το πιο ακονισμένο μαχαίρι».
Ο γράφων αυτό το άρθρο απεχθάνεται το ψεύδος που καταστρέφει τον άνθρωπο. Η Ιστορία ως εργαλείο είναι ένα δημιούργημα του απλού ανθρώπου που καταγράφει γεγονότα κάθε εποχής. Όλα τα επιτεύγματα των ανθρώπων οφείλονται εις την απλότητα της σκέψης.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

1 σχόλιο:

  1. "Όμως τώρα εναπόκειται εις την ιστορική ευθύνη, τη θέληση και δύναμη του ελληνικού λαού με μία απλή πράξη να σπάσει με το σπαθί του τον «γόρδιο δεσμό», για να σώσει την πατρίδα μας, αλλά και την Ευρώπη."
    -Πως; ητοι με ποιον τροπο;
    ψηφιζοντας υποθετω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.