21/2/17

Κοσσυφοπέδιο: Η μανία των Αλβανών κατά της ελληνικής σημαίας

«Το Κίνημα της Ενωμένης Αλβανίας βεβήλωσε την ελληνική σημαία στην Πρίστινα»

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, στο νότιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων, δημοσιεύουν τη βεβήλωση της ελληνικής σημαίας στην πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα, ως ένδειξη μίσους προς κάθε τι ελληνικό, όπως γράφουν σε ανακοίνωσή τους.
«Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες ακτιβιστές του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας, προέβησαν σε μια συμβολική δράση στην Πρίστινα, όπου στόχος ήταν το ‘εξάνθημα’ της ελληνικής σημαίας που βρίσκεται στον εξωτερικό τοίχο του εστιατορίου «El Greco», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Όταν οι Αλβανοί στην Ελλάδα τιμωρούνται με φυλάκιση και απέλαση, όταν σχηματίζουν το σύμβολο του αετού με τα χέρια τους, το Κίνημα της Ενωμένης Αλβανίας, θεωρεί ότι η προβολή της ελληνικής σημαίας σε ανοικτό χώρο, όπως η σημαία στην Πρίστινα, είναι μια σοβαρή πρόκληση».

Το δημοσίευμα σημειώνει, ακόμη, τα εξής:

Ενώ η αλβανική σημαία έχει απαγορευθεί στην «τσαμουριά»- Θεσπρωτία, η οποία έχει καταληφθεί από την Ελλάδα, η ελληνική σημαία είναι ανεπιθύμητη σε όλα τα εδάφη της Αλβανίας, ειδικά όταν έχουμε στο μυαλό μας ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει ακόμη αποσύρει την εμπόλεμη κατάσταση με τη Δημοκρατία της Αλβανίας.

Τι ζητάνε οι Αλβανοί του 'Κινήματος Ενωμένης Αλβανίας' (LSHB)

Κατάργηση της εμπόλεμης κατάστασης, τερματισμό της πολιτικής αφομοίωσης κατά των τσάμηδων και των αυτοχθόνων αρβανιτών, διακοπή της χρηματοδότησης των ελληνικών φασιστικών οργανώσεων στην Αλβανία, ακύρωση των ελληνικών επεκτατικών σχεδίων, επιστροφή του αλβανικού πληθυσμού στη τσαμουριά, αναγνώριση της διπλής υπηκοότητας, αποκατάσταση και αποζημίωση για τη χρήση της ακίνητης περιουσίας, αναγνώριση της γενοκτονίας των τσάμηδων, την καθιέρωση στις δομές της αλβανικής ως επίσημης γλώσσας, τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης στην αλβανική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα και την προετοιμασία για το τελικό καθεστώς των αρχών της αυτοδιάθεσης και του δικαιώματος της απο-αποικιοποίησης.

Και τελειώνει:

Η ελληνική σημαία της γενοκτονίας, είναι ανεπιθύμητη στα εδάφη μας. Το Κίνημα της Ενωμένης Αλβανίας, δεν θα επιτρέψει ποτέ την σημαία του εχθρικού ελληνικού κράτους στη χώρα μας, εκτός από το έδαφος της πρεσβείας στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Πηγές: «tetovasot.com», «ina-online.net»
--
The Hellenic Information Team

5 σχόλια:

  1. δεν τα βαζω με τους Αλβανους αλλα με τους ραγιαδες Ελληνες !! Οι αλβανοι την δουλεια τους κανουν Οι ραγιαδες ποτε θα ξυπνησουν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φάτε αλβανούς μαλάκες, εσείς που τους δίνετε δουλειά στα μαγαζιά σας και εσείς που ψωνίζετε από μαγαζιά που δίνουν δουλειά στα αλβανά.... Εμπάργκο σε κάθετι αλβανικό...
    Δεν ψωνίζω από μαγαζιά που έχουν στην εργασία τους αλβανούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσφυγικό: Γαλλία, Γερμανία προωθούν απελάσεις ακόμη και για αιτούντες άσυλο

    Τα σοβαρά κράτη αφήνουν κατά μέρος ακόμη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία συνεχώς μάς τρίβουν στην μούρη, προκειμένου να υπερασπισθούν την ασφάλεια, την εθνική συνοχή (όπου υπάρχει) και την ακεραιότητά των.
    Η Ελλάδα, 25 χρόνια τώρα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι για κάθε καρυδιάς καρύδι και επί πλέον ο παράδεισος όλων των εγκληματιών, μια και οι ποινές είναι καταγέλαστα ελαφριές. Μάλιστα δε, όταν τούς αφήνουν και ελεύθερους, λόγω αδιαχωρήτου στις φυλακές (νόμος Παρασκευοπούλου), κάνουν πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Γ. Σιδηρούντιο

    Πριν εισβάλομε στα Τίρανα, θα πρότεινα σαν ύστατη προσπάθεια καλής θελήσεως προς τον γειτονικό λαό μας, να σε στείλομε, ως πρέσβη καλής θελήσεως, να τούς κάνεις τα κηρύγματα, που κάνεις εμάς εδώ και πάνε χαμένα.
    Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αλβανοί, κατά την άποψή μου, είναι ο υπ.αρ. 1 κίνδυνος για την Ελλάδα και όχι οι Τούρκοι. Δεν γνωρίζω τι εκτιμήσεις κάνουν εκεί στην Βασ. Σοφίας και πώς εκτιμά η ΕΥΠ την κατάσταση, ελλείψει Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, αλλά απ' αυτά που ακούω/διαβάζω, αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. Το φωνάζω χρόνια τώρα.

    Επικίνδυνες καταστάσεις στην Αλβανία.

    Αν συνεχίσομε έτσι, θα βρεθούμε προ πολύ δυσαρέστων εκπλήξεων, μονάχα που για μένα δεν θα είναι εκπλήξεις, αλλά το αναμενόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.