31/3/17

Θεοχάρους: Πενταμερής ενδιάμεσου τις 8 Απριλίου – Βίντεο

Συνάντηση των πέντε αρχηγών του ενδιάμεσου χώρου το Σαββατοκύριακο 8 Απριλίου, προανήγγειλε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους. Την  ίδια ώρα, μιλά για πολιτικό κανιβαλισμό και μαχαιρώματα «φωτογραφίζοντας» ΑΚΕΛ και κυβερνών κόμμα.
Σε τηλεφωνική της επικοινωνία στο «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα και ερωτηθείσα εάν  θα υπάρξει συνάντηση των «πέντε» του ενδιάμεσου, η κ.Θεοχάρους απάντησε καταφατικά λέγοντας πως αυτό θα γίνει το Σαββατοκύριακο 8 Απριλίου.
Η ίδια εκτιμά ότι παρόν στη συνάντηση θα είναι και ο Γιώργος Λιλλήκας.

Σχετικά με τις τοποθετήσεις του Προέδρου της Συμμαχίας, Γιώργου Λιλλήκα, η κ.Θεοχάρους είπε πως συγκλήσεις είναι υπαρκτές και πως αν ο κ.Λιλλήκας αγωνιά τόσο πολύ αυτό είναι το μόνο στοιχείο που δεν μοιάζει να κινείται στα όρια της ομοφωνίας και ομοψυχίας. «Έχει μια αγωνία να τελειώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», είπε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.
Εμείς λέμε υπάρχουν περιθώρια 15 ημερών, συμπλήρωσε.
Ακολούθως, η κ. Θεοχάρους είπε πως πως η Αλληλεγγύη θα ήθελε να είναι υποψήφια η Πρόεδρος της. Είναι στο τραπέζι και το όνομα μου. Αλλά αν δεν επιλεγώ θα στηρίξω εκείνο που θα επιλεγεί με όλες τις δυνάμεις.
Νωρίτερα, η κ.Θεοχάρους είπε πως ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ δεν θέλουν να δουν ενωμένο τον πατριωτικό χώρο με ένα κοινό υποψήφιο και γι' αυτό γίνονται αυτές οι αναφορές σε μυστικά δείπνα, συγκρούσεις, μαχαιρώματα και «άθλιες προσωπικές επιθέσεις που ξεπερνούν τα όρια του πολιτικού κανιβαλισμού»
Δεν έχω βιώσει τέτοιο πράματα τα τελευταία 25 χρόνια, πραγματική αθλιότητα, είπε χαρακτηριστικά.

Αισιοδοξία ΔΗΚΟ
Στο μεταξύ, πολύ αισιόδοξος ότι η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα δηλώνει ο Εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης, παρά τα δημοσιεύματα του τύπου, που κάνουν λόγο για αδιέξοδο, αποτυχία της προσπάθειας και προαναγγελθέν διαζύγιο.
Σύντομα, τονίζει, θα παρουσιαστεί κοινή υποψηφιότητα νίκης από τα πέντε κόμματα του ενδιάμεσου χώρου.
Αυτή τη φορά, επισημαίνει, η προσπάθεια του ενδιάμεσου θα είναι επιτυχής, λόγω της ανάγκης της κοινωνίας για πολιτική αλλαγή.
Ακόμα δεν έχουμε μπει στην ονοματολογία, αναφέρει, καθώς η διαδικασία είναι εν εξελίξει και πρώτα πρέπει να καταλήξουμε στο πλαίσιο συνεργασίας.
Τα ονόματα των κυρίων Παπαδόπουλου και Λιλλήκα συζητούνται, παραδέχθηκε, ενώ εν δυνάμει υποψήφια είναι και η κα Θεοχάρους, ενώ χθες ακούστηκε και το όνομα του Ανδρέα Αγγελίδη.
Είναι θετικό, είπε, που στον ενδιάμεσο υπάρχουν πολλοί καλοί και κατάλληλοι και θα επιλέξουμε τον καταλληλότερο.
Το κλίμα, τονίζει, είναι εξαιρετικό και υπάρχει ειλικρινής διάθεση ανάμεσα στα στελέχη όλων των κομμάτων.
Με τη Συμμαχία Πολιτών είμαστε, διευκρινίζει, στο ίδιο μετερίζι, όχι απέναντι.
Απέναντι, αναφέρει, είμαστε μόνο με τις ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, οι οποίες οδηγούν το Κυπριακό στην καταστροφή.
Στο πλαίσιο των διμερών επαφών το ΔΗΚΟ θα έχει στο τέλος της εβδομάδας συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων.
Όταν τελειώσουν οι διμερείς συναντήσεις δεν αποκλείεται, είπε, να πραγματοποιηθεί και πενταμερής συνάντηση των ηγετών των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου.

Πηγή:sigmalive

1 σχόλιο:

  1. Ο αδαης απλα σχολιαζω οπως μουρχονται οι σκεψεις:ενιαμερεις (κατα το του κ... τα ενιαμερα) θα υπαρξουν αραγε ποτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.