1/3/17

Οι Τούρκοι βατραχάνθρωποι SAT και SAS συμμετέχουν σε επιχειρήσεις εναντίον του ΡΚΚ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουρριέτ, οι βατραχάνθρωποι του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, οι γνωστοί SAT (επιθετικών επιχειρήσεων) και SAS (αμυντικών επιχειρήσεων) και οι πεζοναύτες της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, συμμετέχουν το διάστημα αυτό σε επιχειρήσεις που είναι σε εξέλιξη εναντίον ανταρτών του ΡΚΚ, στο τουροκρατούμενο Κουρδιστάν, αλλά και στην επιχείρηση "Ασπίδα του Ευφράτη", στην Βόρειο Συρία.
Επίσης, στις ως άνω επιχειρήσεις συμμετέχουν και οι περισσότερες μονάδες των ειδικών δυνάμεων του ΓΕΕΘΑ (μπορντό μπερελί), του στρατού ξηράς και της στρατοχωροφυλακής.
Στο δημοσίευμα υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες, από τη συμμετοχή των ειδικών δυνάμεων στις επιχειρήσεις αυτές.
Σημειωτέον ότι αρκετές εκατοντάδες βατραχανθρώπων, μπορντό μπερελί και καταδρομέων του στρατού ξηράς, είναι προφυλακισμένοι για συμμετοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Το δημοσίευμα αυτό ελπίζω να τύχει ειδικής αξιολόγησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους, για να εξετάσουν στη συνέχεια το λόγο που ορισμένοι διαρρέουν στα ΜΜΕ διάφορες "πληροφορίες" που είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν και κατά πόσον εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Σημειώνεται ότι όλες οι παραπάνω μονάδες, έχουν κεντρικότατο ρόλο σε ενδεχόμενες επιχειρήσεις στον Αιγαίο...
Το δημοσίευμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.