29/5/17

Καταγγελία Μακρόν μπροστά στον Πούτιν: Russia Today και Sputnik έκαναν «προπαγάνδα» εναντίον μου

French President Emmanuel Macron (R) and his Russian counterpart Vladimir Putin (L) hold a joint press conference at the Palace of Versailles as they meet for talks before the opening of an exhibition marking 300 years of diplomatic ties between the two countries, in Versailles, near Paris, France, 29 May 2017. EPA, ALEXANDER ZEMLIANICHENKO, POOL
French President Emmanuel Macron (R) and his Russian counterpart Vladimir Putin (L) hold a joint press conference at the Palace of Versailles as they meet for talks before the opening of an exhibition marking 300 years of diplomatic ties between the two countries, in Versailles, near Paris, France, 29 May 2017. EPA, ALEXANDER ZEMLIANICHENKO, POOL

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης Russia Today και Sputnik, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Κρεμλίνο, διαδραμάτισαν ρόλο «οργάνων επηρεασμού και προπαγάνδας» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στη Γαλλία.
Σ’ αυτό επέμεινε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στις Βερσαλλίες με τον ομόλογό του της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία η ομάδα του Μακρόν είχε καταγγείλει αυτά τα δύο ρωσικά ΜΜΕ ότι αποτελούσαν «μέρος ενός μηχανισμού που είχε στόχο να μας βλάψει» και να ευνοήσει υποψήφιους που τάσσονταν υπέρ μιας επαναπροσέγγισης με τη Μόσχα, όπως η αντίπαλος του κεντρώου στον δεύτερο γύρο των εκλογών, η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν.

Τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Τσετσενία συζήτησαν οι πρόεδροι Μακρόν και Πούτιν

Ο πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε σήμερα ότι “θα παρακολουθεί συνεχώς” αν γίνονται σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Ρωσία και ιδίως στην Τσετσενία, τονίζοντας ότι απόσπασε από τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν την υπόσχεση ότι θα φροντίσει ώστε να φανεί “όλη η αλήθεια” όσον αφορά τις διώξεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων.

“Ο πρόεδρος Πούτιν (…) μου ανέφερε ότι ανέλαβε πολλές πρωτοβουλίες για το θέματα των ΛΟΑΔ στην Τσετσενία και μέτρα που στοχεύουν να ρίξουν φως στη δράση των τοπικών αρχών” είπε ο Μακρόν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες στις Βερσαλλίες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP Βερσαλλίες, France

mignatiou.com

17 σχόλια:

  1. Καλησπερα Κριστιαν Οντως ετσι το ειπε ο υπαλληλακος των Ροτσιλντ.Ακουσα την κοινη συνεντευξη τυπου.Βεβαια το μηνυμα που προσπαθει να περασει το υφος του αρθρου του "εγνωσμενου κυρους" πρακτορειου ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ... ειναι τον εσκισε ο Μικρον. Νομιζω απο αυτα που ειδα και στην συναντηση του με τον Τραμπ ειναι οτι προκειται για ενα αλαζονικο κολοπαιδο , ενα ονειδος για το μεγαλο γαλλικο εθνος το οποιο πολυ φοβαμαι οτι σε μια πενταετια δεν θα υπαρχει πια σα το κρατος που γνωριζουμε. Θα εχει μετατραπει απο χωρα σε χωρο. Γιατι αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια που τον βαλανε να κανει. Να το διαλυσει. Αν θα το καταφερει ειναι μια αλλη ιστορια.Εξαρταται απο το Γαλλικο Λαο . Αυτος τουλαχιστον εχει μια καλη μαγια ανθρωπων να τον αντιπαλεψουν. Με εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ένα δοκίμιο ψυχανάλυσης του Μακρόν (8/5/2017):

      http://reseauinternational.net/avons-nous-elu-un-fou/

      Διαγραφή
    2. Μακρον ισον Τσιπρας νουυμερο δυο!!!.. θρασυς και ψευτης!!!....αλλα με τρομερη πειθω στα πληθη!!!...το καταληλο ατομο στην καταληλη θεση!!!...ωστε η Γερμανια να ζει και να βασιλευει!!!...σε μια ολ και πιο αμιγως Γερμανικη Ευρωπη!!!...χωρις κανενα ουσιστικο αλλο πολο!!!....Τι δεν καταλαβαινεται???!!!....Τι????!!!!......

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε Κριστιαν Μολις διαβασα δυο εξαιρετικα αρθρα για το θεμα. Δυστυχως ειναι στα αγγλικα. Επισυναπτω τα link για οσους καταλαβαινουν τη γλωσσα. Το πρωτο αναφερεται στην συγκεκριμενη συναντηση Πουτιν-Μακρον του Adam Garrie ο οποιος ειναι Managing Director στο εγκριτο σαιτ The Duran που εχει εδρα την Κυπρο.http://theduran.com/macron-the-boy-says-rt-and-sputnik-behaved-like-deceitful-propaganda/ Το δευτερο ειναι του γνωστου αμερικανου πατριωτη και πολεμιου της παγκοσμιοποιησης Paul Graig Roberts και εχει τιτλο 'Η καταρρευση της Γαλλιας'http://www.paulcraigroberts.org/2017/05/29/collapse-france-paul-craig-roberts/ Μακαρι ο νεος εγκριτος συνεργατης του σαιτ ο κυριος Μιχαηλ Στυλιανου να ειχε το χρονο να μετεφραζε το ενα ή και τα δυο αν φυσικα τα εβρισκε κι εκεινος ενδιαφεροντα. Σ'ευχαριστω πολυ Κριστιαν για το link. Επειδη ειναι μεγαλο θα το εκτυπωσω να το μελετησω. Να εισαστε ολοι καλα Με μεγαλη εκτιμηση για την προσφορα σας Μαρινος

      Διαγραφή
    4. Συγνώμη πού ἀνακατεύομαι, ἀλλά αὐτό τό : "Μακαρι ο νεος εγκριτος συνεργατης του σαιτ ο κυριος Μιχαηλ Στυλιανου να ειχε το χρονο να μετεφραζε ....", δέν μπορῶ νά τό ἀφίσω ασχολίαστο!
      Μπράβο Κε Μιχαήλ Στυλιανοῦ, κερδίσατε τήν ποθητή ἀκόμη καί σέ ἀσκητές καί ὁσίους ταπείνωση, μέ τό πού "ἁπλῶς" μεταφράζετε τόσα χρήσιμα καί ἐνημερωτικά πράγματα, διδάσκοντας τούς νεωτέρους, ὡσάν νεώτερος ἡμῶν, πῶς νά ξεχωρίζουμε ὁρισμένα πολύ οὐσιώδη ἀπό τά ψευδῆ καί τά ἐπουσιώδη.
      Ἡ μεγάλη σας πείρα γίνεται ἀντιληπτή ὡς ... νεότης! Τί ἄλλο καλλίτερο;

      Διαγραφή
  2. Δεν γίνεται να συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν ηγέτη του βεληνεκούς ενός Πούτιν και μιας χώρας όπως η Ρωσσία όταν σύ όχι ως Μακρόν βέβαια αλλά ακόμα χειρότερα ως Γαλλία, έκανες γαργάρα τα μεγαλεία σου και τα πυρηνικά σου και τα αεροπλανοφόρα και τα ραφάλ και τις φρεμ και τα σκορπιεν και και ...και δεν παρέδωσες τα μιστραλ διότι δεν είχες ούμπαλα. 'Δύναμη" τύπου τουρκίας και ίσως και πιο κάτω κατήντησες...ξεφτύλα...Κότα λιράτη και όχι κόκορας που είναι και το εθνικό σου σύμβολο Γαλλία. Και αυτά τα λέω όχι γιατί με κόφτει για την Ρωσσία αλλά για σένα Γαλλία...για σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γινεται οταν εχεις συμπαραστατη σου την ανατελουσσα υπερδυναμη που λεγεται Μερκελ.

      Διαγραφή
  3. Μίλησε δημόσια δίπλα στόν Πούτιν στά ... ἀγγλικά καί ὄχι στά Γαλλικά ὁ Μακρόν ἀπό ὅ,τι λίγο ἄκουσα. - αὐτό νομίζω εἶναι ἀδικαιολόγητο γιά ἕναν Πρόεδρο τῆς Γαλλίας. Ἐγώ ὡς Ἕλληνας, πιό πολύ ἀγαπάω τόν γαλλικό λαό (καί γενικά καί λόγῳ κοινῆς καταγωγῆς μας μέ τούς κατοίκους τῆς περιοχῆς τῆς Μασσαλίας ἰδίως), ἀπό τόν Πρόεδρο αὐτόν, τόν ὁποῖον ὁ λαός αὐτός ὑποχρεώθηκε μέ μαεστρία χειραγωγήσεως νά ἐκλέξῃ.
    Τοῦ Μακρόν, Ντροπή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο αληθεια εχει ξεπεσει η Γαλλια οταν δεχεται να ειναι καρπαζοεισπρακτωρ της Γερμανιας και να μιλας την Αγγλικη χωρις να κουνιεται φυλλο

      Διαγραφή
  4. Το θεμα των Γαλλων ειναι τοσο σοβαρο οσο και παγκοσμιο διοτι φαινεται πολυ καθαρα το ελειμα Ηγετων !!!! Τα προβληματα των λαων ειναι τοσο σοβαρα και αυτοι ασχολουνται με βλακειες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αδιανόητο ατόπημα που μόνον ένας αλλαζών, επιπόλαιος και ανώριμος πολιτευτής θα διέπραττε: Δεν νοείται πολιτισμένος ηγέτης σοβαρής χώρας, να προκαλέσει,να προσβάλει επίσημο προσκεκλημένο του. Μικρός, "κοντός και απροπόνητος", κατά την θρυλική φρασεολογία τού ελληνικού cinema. Κοντός και ο Πούτιν αλλά σαφώς προπονημένος. Αυτό φάνηκε και στην συνέχεια, όταν ο Μικρόν μετά από την παραπάνω αδιανόητη και ανώφελη χοντράδα του έσπευσε (στην πρώτη συνάντηση κορυφής με τον Ρώσο) να ασχοληθεί "μεγαλοφώνως" με τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Τσετσενία και το πόσο προστατεύεται το σχετικό "άθλημα" στην χώρα αυτή που είναι πασίγνωστη για την αβρότητά της και τις λεπτεπίλεπτες επιλογές της. Ενώ από την πλευρά του ο προπονημένος κοντός τού έδωσε μάθημα έμπειρου πολιτικού με την υπόσχεσή του ότι "θα φροντίσει ώστε να φανεί “όλη η αλήθεια” όσον αφορά τις διώξεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων".
    Δυστυχώς το τεκνό τής δασκάλας αρχίζει να επιβεβαιώνει τις χειρότερες προβλέψεις για την πορεία του . Μάλλον θα πρέπει να επιστρέψει με τούς κηδεμόνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο υπαλληλάκος των Ρότσιλδ πρώτα πήγε να προσκυνήσει την Φύρερ στο Βερολίνο, και τώρα φοβερίζει τους Ρώσσους.

    Μα αυτές ακριβώς είναι οι οδηγίες των ελίτ της παγκοσμιοποίησης πρός τον υπαλληλάκο.

    Και μέχρι εδώ έχουμε μόνο παχειά λόγια. Για να δούμε όμως τι θα γίνει όταν ο υπαλληλάκος ξεκινήσει τις "μεταρυθμίσεις".

    Εκεί θα κριθεί και ο Γαλλικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μακρόν υποκρίνεται το μεγάλο ηγέτη ! Δε ξέρω αν το κάνει ο ίδιος μόνος του ή του είπε η μαμά του-γυναίκα του.Σήμερα εδήλωσε όπως μεταδίδουν τα φράγκικα ειδησιογραφικά δίκτυα ότι θα βομβαρδίσει τη Συρία μόνος (!) αν κάνει χρήση χημικών ο κακός Άσσαντ.Πρέπει κάποιος να του πει το ανέκδοτο με τον παπαγάλο στο αεροπλάνο.
    Διότι ναι μεν μεγάλη χώρα η Γαλλία προ ετών αλλά σήμερα ρώτησε τη μαμά Μέρκελ για να κάνει τον δυικό ηγέτη ? Διότι ο προηγούμενος σε γειτονικό κράτος ονόματι Ρέντζι αναζητείται από τότε που τα έβαλε με τη μανδάμ.Πρώτον και δεύτερον η οικονομία της Γαλλίας είναι ένα βήμα πριν το ΔΝΤ.Για να μη πούμε στον προθάλαμο.Πολλοί αναλυτές (ξένοι φυσικά ) λένε ότι όλη η διαχείριση της ελληνικής κρίσης ήταν ένα ζέσταμα γερμανικό για τη Γαλλία.Εξ ου και η αμέριστη στήριξη της Γαλλίας και σε Σαμαρά και σε Τσίπρα.
    Κατά τα άλλα η Γαλλία πολιτικοκοινωνικά είναι όπου ήταν η Ελλάδα το Μάιο του 2012.Ακολουθεί μεγάλη οικονομική,κοινωνική,πολιτική αναταραχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οταν ακουσω ''ηγετΓαλλιας'' μου ερχεται στο μυαλο 2 ονοματα. Ντε Γκωλ και Μιττεραν. Μονο αυτα τα δυο.
    Οταν που πουν γελωτοποιος
    Σαρκοζι (χαχαχαχα α χαχαχ) και ο τωρινος γιος της Δασκαλας. (αχχχχαχαχα αλλο και τουτο αχχχχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Ντε Γκώλ θα συμφωνήσουμε αλλά το Μιτεραν ΞΕΧΑΣΤΕ τον

      Διαγραφή
    2. 1.Ο Εμανουέλ στο 1.48, απευθύνεται στους ΜΑΣΩΝΟΥΣ ...
      CHOQUANT 😨😨EMMANUELLE MACRON ET JACQUES ATALI FRANC-MAÇONNERIE SATANIQUE MACRON ÉLU À L'AVANC
      https://www.youtube.com/watch?v=ctv8Y6XBZl4
      2.Ο μέντορας του Μακρόν ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ Αταλί μας λεει πως το σχέδιο της ΝΤΠ είναι να πωλούνται άνθρωποι και να επέλθει ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...
      Comment sait-il tout ça Attali? Le Mentor de Macron
      https://www.youtube.com/watch?v=0gflax6nOkc
      3.Και φυσικά ειναι και Σατανιστής το μπουμπουκι ο Μακρόν
      TO 666 KAI O MAKΡON ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
      666 ~ Les Signes que vous n'avez pas vus lors du Débat Macron/Le Pen (3 mai 2017)
      https://www.youtube.com/watch?v=0gflax6nOkc

      Διαγραφή
  9. Απολαύστε τι θα πάθει η Γαλλία με τον ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΑΚΡΟΝ.
    θΑ ΠΆΘΕΙ ΟΤΙ ΈΠΑΘΕ Η Ελλάδα ...
    Comment la France va subir le même sort que la Grèce: Troïka inside
    https://www.youtube.com/watch?v=NDYNlnLP9m4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.