16/6/17

Η επίπονη ασχολία του κυρίου Ali al-Yunani

Πατήστε σε κάθε σύνδεσμο για να δείτε πόσες φορές αναπαράγεται το ίδιο κείμενο και από ποιούς 

Για το Αργυρόκαστρο γράφει ότι: «Η πόλη στην ουσία κατοικείται από Αλβανούς και οι Έλληνες που βρίσκονται εκεί, θεωρούνται ξένοι

Οι Έλληνες εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι οι κάτοικοι της Κορυτσάς ήταν στην πλειοψηφία τους Χριστιανοί Ορθόδοξοι,

Οι Αθανάσιος Ψαλίδας και Κοσμάς Θεσπρωτός λοιπόν, στις αρχές του 19ου αιώνα, θεωρούσαν τη Λουντζερία (Lunxhëri) και τη Ρίζα (Rrëzë)

Έγραφε η αλβανική εφημερίδα «Drita» που τυπώνονταν στη Σόφια για τον Μητροπολίτη Κορυτσάς Φώτιο



13 σχόλια:

  1. Πιάστηκε κλέβοντας οπώρας ο κύριος-εεεεε Yunani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ασχολείστε με πρακτοράκια;
    Ένα παρτάλι είναι που περιφέρεται δεξιά κι αριστερά στο διαδίκτυο και ξερνά χολή και ψέματα. Κάντε του ένα μπλοκ να γλιτώσει το site από τη μπόχα του και την προπαγάνδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ μπλοκ για να ξέρουμε τι λέει ο καθένας και πού το πάει...

      Διαγραφή
  3. Δηλωνει εξισλαμισμενος Ελληνας...πεφωτισμενος του κορανιου και πληρωμενος απο τα πετροδολαρα των μουλλαδων εχει τις προδιαγραφες με λιγα λογια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτά που λέει ασχοληθείτε κι όχι τι μέρος παίρνει. Έχετε στοιχεία που να αποδεικνύει το αντίθετο? Αν ναι καλώς. Αν όχι τότε δεν φταίει ο Ali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρακτορας καραμπινατος πληρωμενος πλουσια και με επιχειρηματολογια απο δυο πρεσβειες, και ενιοτε και τεσσερεις.....και με ομορφη πρακτορικη συνταγουλα : παριστανω τον ελληνα και παπαγαλιζω την προπαγανδα....Και για τους φιλους αλβανους μια υπομνηση: την στιγμη που θα θελησετε να διαλυσετε την κομιτατζιδικη φυρομια, παρτε και τους ομοεθνεις απο την Β. Ηπειρο και εγκαταστηστε τους εκει.....Α και μακρια απο το μοναστηρι και την αχριδα....

      Διαγραφή
    2. Ναι, δεν είχαμε άλλη δουλειά από το να καθόμαστε να αντικρούουμε ολόκληρα σεντόνια ψεμμάτων και προπαγάνδας από copy/paste σχόλια που αναρτά αυτός ο πρακτορίσκος σε όλο το net.

      Διαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=4N4eFJYANxU&t=5100s
    Στο 1:37:00 ο θεσσαλονικιός Άλης/Γιώργος/αλ-γιουνανής, μιλάει από τα Τίρανα στην Αννίτα Πάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοπροσδιορίζεται ως έλληνας με αρβανίτικες και βλάχικες (ή σαρακατσάνικες-δεν θυμάμαι) ρίζες.
      Γεννήθηκε και μεγάλωσε Θεσσαλονίκη, σπούδασε Ιστορία στο Δημοκρίτειο.
      Τριανταπεντάρης τώρα, το γύρισε ...στο αέριο πριν 15 χρόνια...
      Εκτοτε περιφέρεται από χώρα σε χώρα και από περιοχή σε περιοχή. Σε λίγο και από ψυχιατρείου εις ψυχιατρείον αφού το έχει κάψει προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο Πελέ είναι ...σουηδός και οτι Ελληνες δεν υπάρχουν ή στην καλύτερη περίπτωση υπάρχουν από τότε που μπήκαμε στην ΕΟΚ.

      Διαγραφή
  6. Περιττό να ασχολείσθε.Με ιδεοληψίες δε διαλέγεσαι.Ματαιοπονείς ή,τουλάχιστον,καιροσκοπείς.Είναι δυνατό να αφιερώνετε χρόνο με διαδικτυακούς τύπους που δεν έχουν,κατ'ελάχιστο,συνείδηση,ταυτότητα,πίστη,όπως έγινε παλαιότερα και με το βλάκα,τον...άλλον,τον Ομαδεόν(http://www.periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-10-28/omadeon-stathis-lenin-reloaded);Τι λογής ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είστε μωρέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο κατά τα άλλα λαλίστατος Ali, μπορεί να μας πεί και να μας διαφωτίσει πόσες χιλιάδες δολάρια δαπάνησε η χήρα του ενβέρη για να κάνει καλά το σκυλάκι της στο Παρίσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.