16/6/17

Έντονη φημολογία για απέλαση του Αμερικανού πρέσβη από την Τουρκία

  • (Φωτ.: tccb.gov.tr)
Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε χθες εσπευσμένα ο Αμερικανός πρέσβης Τζον Μπας προκειμένου να του γίνουν σκληρές συστάσεις για την απόφαση της αμερικανικής Δικαιοσύνης να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για 12 μέλη της ομάδας ασφαλείας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι οποίοι είχαν βίαιη συμπεριφορά κατά Αμερικανών πολίτων που έκαναν πορεία.
Έντονη είναι η φημολογία που θέλει την Άγκυρα να τον απελαύνει ως αντίποινα!
Η Τουρκία έχει ήδη μιλήσει για αντίποινα, χωρίς να διευκρινίζει ποια θα είναι αυτά. Πάντως οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει ότι το ενδεχόμενο απέλασης του Αμερικανού πρέσβη θα εκληφθεί ως αδιανόητη εχθρική ενέργεια...
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

5 σχόλια:

  1. Τους λυπάμαι για το ζοφερό τους μέλλον, όχι τον Ερντογάν, αλλά τον απλό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I will be happy if Turkey expells the US ambassador and even happier if the US closes its Embassy in Turkey. Unfortunately nothing of the kind will happen. As they say dog that barks it wont bite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ξύλο που έπεσε, εκτός των σωματοφυλάκων συμμετείχαν και τούρκοι που ζουν στις ΗΠΑ οι οποίοι έχουν ήδη συλληφθεί.
    Εφόσον εκδοθεί μέσω Ιντερπόλ διεθνές ένταλμα συλλήψεως των 12 σωματοφυλάκων του σουλτάνου, αυτό θα ισχύει και στην Ελλάδα. Επομένως, ας έχουν τον νου τους οι ελληνικές αρχές ώστε να πράξουν τα δέοντα στην περίπτωση που ο Ερντογάν έλθει κάποτε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομισε ο σουλτανος πως η δικαιοδοσια του βρισκεται περαν των ΗΠΑ και μαλιστα τωρα με εναν ασταθμιτων αντιδρασεων Τραμπ ! Τωρα αρχιζει το ωραιο παιχνιδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.