18/6/17

Ο Άδωνις μόνος εναντίον όλων - Τον μάχονται οι πολιτικοί απατεώνες και οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια


Να σημειωθεί ότι ο κ. Βαρεμένος, που λέει αυτά που λέει, όταν ήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, έβγαλε τα λεφτά του από την τράπεζα, τα έκρυψε στο σπίτι του και του τα έκλεψαν οι κλέφτες.
Όσο για τους φίλους του ιστολογίου, που μου λένε να μην "παίζει" το ιστολόγιο τον Άδωνι, εμείς δεν είμαστε ενεργούμενα κανενός και αυτό το ξέρουν όλοι.
Και όταν λέω όλοι, το εννοώ.
Όμως,
ό,τι και να λέει ο καθένας, ο Άδωνις στα θέματα εσωτερικής πολιτικής είναι από τους πιο ενημερωμένους πολιτικούς, έχει το θάρρος της γνώμης και το ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ, όλες οι προβλέψεις του έχουν επαληθευθεί από τις ίδιες τις εξελίξεις.
Τα λόγια είναι περιττά.

46 σχόλια:

  1. Το μειονέκτημά του είναι ότι
    α) Εχει δουλέψει και δουλεύει στη ζωή του
    β) Είναι σε επαφή με την πραγματικότητα και δεν πετάει ουτοπικές @@@@κίες.
    γ) Πιάνει χαρτί και μολύβι και δεν "βρίσκει" δις να μοιράσει εκεί που δεν υπάρχουν.
    Για Έλληνα πολιτικό αυτά είναι ικανά να τον καταβαραθρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω μερικά ακόμη μειονεκτήματα:
      δ) Έμεινε μικρός ορφανός απο πατέρα και δούλευε(έχει ένσημα), για να σπουδάσουν αυτός και ο αδελφός του.
      ε) Ως Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κατήργησε το Καμποτάζ μετά από 2012 χρόνια και πιάνουν λιμάνι τα κρουαζιερόπλοια με 3 εκατ. τουρίστες και τους υποδέχονται χορεύοντας οι δήμαρχοι, που φυσικά τον βρίζουν.
      στ) Ως Υπουργός Υγείας έβαλε τάξη στο υπουργείο που συνεχίζει να λειτουργεί(όπως λειτουργεί), χωρίς να απολυθεί κανένας. Γνώριζε και απαντούσε σε κάθε ερώτηση για το τελευταίο μηχάνημα στην Ελλάδα.
      ζ) Έχει όμορφη και δημιουργική γυναίκα.
      Με τόσα μειονεκτήματα, έχει καμιά τύχη στην άριστα οργανωμένη και πειθαρχημένη Ελλάδα μας αυτός ο σκερβελές.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εξ όσων υποστηρίζουν Αντώνη Σπύρο Γεωργιάδη, αναφέρεται στον πατριωτισμό του τηλεβιβλιοπώλη.
      Διότι κάτι τέτοιο μάλλον δεν τον αφορά. Αναφέρονται στο πόσο επιδέξιος είναι στο να ανεβάσει τις πολιτικές του μετοχές και πώς ελίσσεται χρησιμοποιώντας έναν πακτωλό χρημάτων που προέρχονται από εκδόσεις και πωλήσεις αμφιβόλλου ποιότητας βιβλίων.
      Και στην ευφράδεια λόγου που έχει, την οποία όμως χρησιμοποιεί για να λέει ασυναρτησίες.
      Οσοι προερχόμαστε από την κεντροδεξιά, αναπολούμε την εποχή εκείνη που στα έδρανα της βουλής υπήρχαν άνθρωποι της συγκρότησης και του πολιτικού αναστήματος ενός Παναγιώτη Κανελλόπουλου, ενός Κωστή Στεφανόπουλου, ενός Γεωργίου Μαύρου, ενός Ιωάννη Ζίγδη αλλά και άλλων που αν κάνουμε την σύγκριση με τον "Αδωνη" ο τελευταίος φαντάζει τόσο νάνος. Και μάλιστα από τους ...πολύ κοντούς νάνους.
      Δεν υπάρχει καλύτερος ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες των οπαδών της ΝΔ; Τόση ένδεια πιά;
      Ο οποίος να μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα λέγοντας "μακάρι να είχα 10 χέρια να υπογράφω μνημόνια";
      Οταν όλοι οι μνημονιακοί μπορούν να κάνουν την ...δουλειά με το ένα χέρι, αυτός χρειάζεται δέκα!
      Ο πιό λεβέντης (με κεφαλαίο Μ)...

      Διαγραφή
    5. @ cris,

      Δεν γνώριζα μέχρι σήμερα πως το να έχει κάποιος «όμορφη και δημιουργική γυναίκα» είναι κριτήριο πολιτικής αξιοπιστίας και ικανότητας διαχείρισης ενός κράτους. Αν ισχύει αυτό, οι κυρίες Μαρία Κατελούζου και Έλενα Σκυλίτση (και οι δύο τους σύζυγοι του Ελευθερίου Βενιζέλου) πρέπει να ήταν κουκλάρες. Σύμφωνα με τον ίδιο ισχυρισμό σου, όσοι απέτυχαν στην πολιτική, πρέπει να συνέβη επειδή είχαν άσχημες γυναίκες. Λαμβάνοντας υπ΄ όψη τον ανωτέρω ισχυρισμό σου, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να αναζητήσουμε ικανούς πολιτικούς μεταξύ των ποδοσφαιριστών, των μαφιόζων και των τηλεοπτικών αστέρων - κατηγορίες που συνήθως περιστοιχίζονται από εντυπωσιακές γυναίκες. Βέβαια, θα μπορούσες να απαντήσεις πως οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, μαφιόζοι και τηλεοπτικοί αστέρες είναι διαφορετική κατηγορία αφού για αυτούς οι «όμορφες γυναίκες» είναι απλώς διακοσμητικά έπαθλα που στέκονται πλάι τους για να τονώσουν το «εγώ» τους, οπότε και πάλι καταλήγουμε στο ότι η ύπαρξή τους, δεν αποτελεί κριτήριο ικανότητας ως πολιτικού ηγήτορα.

      Όσο για το «δημιουργική γυναίκα» ως κριτήριο πολιτικής αξιοπιστίας του συζύγου της, δεν γνώριζα πως η συμμετοχή της κας Ευγενίας σε τηλεοπτικά σκουπίδια (ποιος μπορεί να ξεχάσει το «Στιγμή της Αλήθειας») προάγει την δημιουργικότητα και την καλαισθησία. Βεβαίως, θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί πως η συμπαθέστατη κα Ευγενία είχε μία πολύ αξιόλογη καριέρα - όπως εκατομμύρια άλλες ανώνυμες σύζυγοι - και πως σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλούσε την δημοσιότητα ως «κατίνα» εκτός κι αν ήταν απόλυτα απαραίτητο για την καριέρα του συζύγου της και προσχεδιασμένο. Και εδώ ακριβώς έρχεται η παροιμία του σοφού λαού που θέλει τους «τεντζερέδες» να γίνονται αντιληπτοί μόνο όταν «κάνουν σαματά» - στην δική μας περίπτωση, όταν τσιρίζουν «το λιγουρεύεσαι;» ως διακορευθείσες παρθένες.

      Διαγραφή
    6. @ cris,

      A, και κάτι ακόμη! Εφόσον ενέπλεξες στην υπόθεση τον παράγοντα «όμορφη και δημιουργική» σύζυγος, ως κριτήριο πολιτικής αξιοπιστίας του κου Α. Γεωργιάδη, θα ήθελα να μου επιτρέψεις να το πάω ένα βήμα παραπέρα…

      Σου το λέω ειλικρινά, θα ήθελα πολύ να παρακολουθώ την αμήχανη στιγμή που σε οικογενειακή συνάντηση, θα καθίσουν δίπλα - δίπλα ο εργατικός & τίμιος Άδωνης με τον καταζητούμενο από το FBI αδερφό της «όμορφης και δημιουργικής» κας Ευγενίας και η «όμορφη και δημιουργική» κα Ευγενία, πλάι στην «όμορφη και… χαρισματική;» κα Πέπη Τσεσμελή, σύντροφο του έτερου αδελφού Γεωργιάδη που αν δεν με απατά η μνήμη μου, σύμφωνα με κάποια κακόβουλα κουτσομπολίστικα και σκανδαλοθηρικά περιοδικά της εποχής είχε βρεθεί να εργάζεται σε ευαγή νυκτερινά ιδρύματα φωτιζόμενα δια μονής λυχνίος.

      Διαγραφή
  2. Απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια!
    Το οτι λεει την αληθεια δεν σημαινει οτι ειναι και βλάκας!
    Και λεω βλάκας διοτι ο κ.Γεωργιαδης μπορει να ξερει πολλα αλλα είναι η συγχρονη μορφη γλύφτη νεοελληνα που θα φιλησει και κατουρημενες ποδιες για να γίνει το θέλημα του!
    Το οτι εχει πει αληθειες και εχει επαληθευτει δεν μειωνει καθολου την σάπια γλύφτικη πολιτικαντικη συμπεριφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Political Tran Agel, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο

      @ Σάββα, μπορεί προβλέψεις του Άδωνη να έχουν επαληθευθεί, όμως ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι, δείχνει σωστά την ώρα δύο φορές την ημέρα. Ναι, μπορεί όλοι οι υπόλοιποι τεμπελχανάδες να μοιάζουν ελάχιστοι μπροστά στον εργασιομανή Άδωνη, όμως ο (κατά την προσωπική μου γνώμη) γλοιώδης χαρακτήρας του και η αρρωστημένη φιλοδοξία του για θέση εξουσίας με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τίμημα, τον καθιστά απόλυτα «εξαγοράσιμο» και συνεπώς ακατάλληλο. Τα σχετιζόμενα με την ματαιοδοξία πάθη του, ακυρώνουν αυτομάτως όλα τα θετικά του στοιχεία. Θα εμπιστευόσουν εσύ Σάββα, επιχειρησιακό ρόλο πρώτης γραμμής σε χαρακτήρα που πολλάκις έχει προδώσει συνεργάτες του μόνο και μόνο για μια θέση στην κορυφή; Θα εμπιστευόσουν εσύ Σάββα, κάποιον που αλλάζει (θεσμικές) απόψεις κατά πως βολεύουν τον ναρκισσισμό του; Εργατικός; Ναι, αναμφισβήτητα! Αξιόπιστος στον λόγο του; Σαφώς και όχι! Το ότι είναι «μονόφθαλμος» σε μια στρατιά «τυφλών», δεν τον κάνει ιδανικό.

      Διαγραφή
    2. Τα είπες όλα φίλε και με κάλυψες πλήρως,και φυσικά απάντηση από τον Σάββα δεν θα πάρεις.

      Διαγραφή
    3. Τον θυμάμαι πριν 4 χρόνια να ωρύεται ότι παίρνοντας δανεικά για να πληρώνουμε το χρέος, αυτό δεν ...αυξάνεται! Από τότε, παρά το κούρεμα των 70 δισ. το χρέος έχει φτάσει στον θεό.
      Νομίζει επειδή τα οικονομάει πιάνοντας κορόιδα μέσω των τηλεπωλήσεων, ότι ξέρει και οικονομικά. Πήγε να πάθει εγκεφαλικό ο Καζάκης...

      Διαγραφή
    4. Κύριε Αλφα, ο Σάββας Καλεντερίδης, όπως όλοι οι πατεράδες σε αυτό τον κόσμο, θέλει ό,τι το καλύτερο για το παιδί του.
      Και επειδή για να βγει κάποιος βουλευτής με δικό του κόμμα δεν είναι και τόσο εύκολο στην Ελλάδα με το κλεπτοκρατικό εκλογικό σύστημα των 50 εδρών μπόνους και το όριο του 3%, στρώνει το έδαφος ώστε ο κατά τ΄άλλα άξιος Σταύρος να μπει στις λίστες ενός μεγάλου κόμματος όπως είναι η ΝΔ.
      Προς αυτό το σκοπό, ένας αντιπρόεδρός της όπως είναι ο κύριος Γεωργιάδης, θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ.
      Αλλά για να γίνει δεκτός, θα πρέπει να συμφωνήσει να αφήσει αυτά που λέει με το δ κατά μέρος, να προσαρμοστεί πλήρως στο πρόγραμμα και να πειθαρχήσει στα πιστεύω της ΝΔ.
      Μετά, θα έχει να αντιμετωπίσει τον εσωτερικό πόλεμο που θα του κάνουν τα τζάκια και τον κόσμο που θα διερωτάται γιατί δεν μπήκε από την αρχή στην ΝΔ να τελειώνουμε.
      Κατανοητός μέχρις εδώ;
      Για τον κύριο Μπαλακτάρη δεν βλέπω φως. Ομως υπάρχουν και οι θέσεις μετακλητών συμβούλων που δικαιούται να διορίσει ο κάθε βουλευτής. Πάντως να πάει χαμένος αποκλείεται.

      Διαγραφή
    5. Κιτσάρα,
      Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε.
      Από ό,τι αντιλαμβάνομαι, για να αναφέρεστε σε εμένα σε άσχετη ανάρτηση πρέπει να είμαι καρφωμένος πολύ βαθειά μέσα σας.
      Στο μυαλό σας εννοώ...

      Διαγραφή
    6. Κύριε Μπαλακτάρη, μην το παίρνετε και πολύ επάνω σας από τώρα. Εχετε καιρό μπροστά σας!

      Διαγραφή
    7. @ Κιτσάρας,

      Ενώ κάποιοι ανοήτως πίνουν νερό στο όνομα του Άδωνη, τα γραπτά σου δείχνουν (ίσως να κάνω λάθος - αν ναι, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη) πως κάνεις το ίδιο για το έτερο φρούτο, τον Καζάκη…

      Εγώ θυμάμαι μια εποχή που κάποιοι εξ υμών, πίνατε νερό στην υγειά του «Άκη»… Μιλώντας λοιπόν για πολιτικούς, πολιτικάντηδες, μαϊντανούς και λοιπούς αστέρες, μήπως θα έπρεπε όλοι μας να είμαστε λίγο πιο εγκρατείς σε ότι αφορά απατεών… συγνώμη εννοώ πολιτικούς; Πολλοί εξ υμών, ενώ δεν βάζετε το χέρι στη φωτιά για τον φίλο σας, θα μπαίνατε πρόθυμα σε μία αντιπαράθεση για να υπερασπιστείτε έναν κατ’ επάγγελμα ψεύτη και διπλοπρόσωπο άγνωστο σε εσάς αλητήριο, και ενδεχομένως να παίζατε και ξύλο με κάποιον άλλο που θα υποστήριζε τον αντίπαλο κατ’ επάγγελμα ψεύτη και διπλοπρόσωπο αλητήριο.

      Πάτε καλά; Και μετά σας φταίνε οι «κακοί Γερμανοί» που «σας ζηλεύουν» και «θέλουν το κακό σας»;

      Διαγραφή
    8. @
      Pointman
      Επεσες έξω και μη ζητάς συγνώμη.
      Ο Καζάκης, που έχει δει αλλού πού οδηγεί το φαινόμενο της προσωπολατρείας, εντός του επαμ το πολεμάει όσο γίνεται.
      Και προσωπικά δεν έχω μεγάλη σχέση ούτε με την μεταφυσική ούτε με τις αγιοποιήσεις.
      Οι δε αναφορές μου εδώ σε επαμ/Καζάκη είναι σπάνιες. Ούτε κρύβω ότι υποστηρίζω την πολιτική και την ανάλυση του συγκεκριμένου χώρου για το πώς γλυτώνουμε από τα δόντια δανειστών/τοκογλύφων.
      Αν υπάρξει κάτι καλύτερο προς την κατεύθυνση της πατρίδας και της δημοκρατίας, το οποίο να προτείνει γρήγορη και ομαλή μετάβαση στην ανάπτυξη και στην ευημερία της Ελλάδας, να είσαι σίγουρος ότι θα πάμε όλοι μαζί εκεί, με τον Καζάκη πρώτο!!!
      Στα υπόλοιπα για ψεύτες, αλητήριους και διπρόσωπους, δεν απαντώ αφού δεν με αφορούν.

      Διαγραφή
  3. Οσο φωναζει αυτος ο γερμανοτσολιας ολα καλα για τους εχθρουμας αμα σιωπη δεν παει καλα για τους εχθρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάββα, απλά ΔΕΝ είναι σοβαρός όποιος έχει να πει έστω και ΜΙΑ (1) καλή κουβέντα για το Σπυρίδωνα "Άδωνη" Γεωργιάδη!
    Δεν είναι σοβαρές τέτοιες θετικές αναρτήσεις για αυτό το αρχέτυπο χυδαίου νεοπλουτισμού, αρπακτικού, γερμανόφιλου νεοφιλελευθερισμού, κοινωνικού καννιβαλισμού και πολιτικού αρπακολλισμού.

    ΥΓ.Και για όσα κορόιδα νομίζουν πως είναι "αυτοδημιούργητος", άντε ψάξτε τα δάνεια που είχε λάβει για να σώσει τον εκδοτικό οίκο του ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ψάξτε και τις παχυλές ΚΡΑΤΙΚΕΣ αποζημιώσεις που λάμβανε κάθε φορά που "κακοί αναρχικοί του έκαιγαν το βιβλιοπωλείο", ψάξτε και τις ντήλιες του με σκοτεινούς νεοπαγανιστικούς-μασωνικούς κύκλους τη δεκαετία του '90, ψάξτε και τις σχέσεις του με το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ από τότε που ήταν ΠΑΣΠίτης στη Φιλοσοφική...
    ...κι εσείς νεοδημοκράτες να θρηνήσετε που στο ιστορικό αστικό κόμμα σας έχει μπει ένα τέτοιο άθυρμα για αντιπρόεδρος...
    ...μέχρι να έρθει η ώρα να ξετυλιχθεί δημόσια το βιογραφικό του και να ψάχνει τρύπα ή εισιτήριο για Γερμανία ώστε να κρυφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται το αποδεικνύεις καθημερινά

      Διαγραφή
    2. El Carnicero Rojo
      η ανάρτηση δεν έγινε για να κρίνουμε συνολικά τον Άδωνι ως πολιτικό, αλλά για τις προβλέψεις του που επαληθεύτηκαν.
      Να έχουμε τη γενναιότητα να παραδεχόμαστε ορισμένα πράγματα, ανεξαρτήτως του ποιος τα λέει.
      Ο Άδωνις είναι ενημερωμένος και για τις θέσεις που υπερασπίζεται είναι καλός.
      Μπορείς να πεις ότι είναι σε αντίθετη ιδεολογική όχθη και σε χωρίζει αβυσσος.
      Όμως οι προβλέψεις του για κείνη την περίοδο ήταν σωστές, πώς να το κάνουμε;

      Διαγραφή
    3. Σάββα,
      Δεν λέει (για το Σύριζα) ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό απ'ότι λέγαμε εμείς πριν από χρόνια για τους πασοκονεοδημοκράτες!
      Απλά "πέφτει μέσα" επειδή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, άρα δεν πρόκειται για "πολιτική οξυδέρκεια" από μέρους του.

      Όσο για την "ιδεολογική" γραμμή του, με βάση το βίο και την πολιτεία του αναρωτιέμαι ΠΟΙΑ είναι αυτή και καταλήγω πως είναι μόνο ΟΠΟΙΑ του εξασφαλίζει χρήμα, προβολή κι εξουσία...
      Αυτή η "ιδεολογική" τοποθέτηση με λόγια σταράτα ονομάζεται τυχοδιωκτισμός, καιροσκοπισμός, νεοπλουτισμός, άρπα-κόλλα ή και άλλα χειρότερα... και δεν περιέχει το παραμικρό ψείγμα πατριωτισμού, ηθικής και πολιτικής αρετής...

      Διαγραφή
  5. Κύριε Καλεντερίδη,
    Ο Άδωνις δεν είναι εκείνος που πούλησε τις μαρίνες ακριτικών νησιών σε Τούρκους;
    Εάν όντως ένακε κάτι τέτοιο είναι πατριωτική ενέργεια;
    Συμφωνώ πάντως να μην αποκλείεται κανείς, με το δέοντα πάντως σχολιασμό και σε ενέργειές του που αντιβαίνουν στο περί δικαίου αίσθημα και αποκαλύπτουν έναν κυνισμό που αντιβαίνει στην ταπεινοφροσύνη του Ελληνοχριστιανικού τρόπου ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρέα
      εδώ δεν είναι πλυντήριο του Άδωνη.
      Κάνεις το κλασικό "λάθος" των συριζαίων.
      Κάνουμε μια ανάρτηση και σχολιάζετε επί άλλων θεμάτων.
      Σε αυτά που λέει η κριτική.
      Όταν γίνει άρθρο για τη συνολική εικόνα και στάση του Άδωνη τότε γράψε ό,τι και όσα θέλεις.
      Επί του συγκεκριμένου.
      Μην κάνεις κι εσύ το ίδιο... λάθος.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κύριε Καλεντερίδη,
      Καταρχάς νομίζω ότι δεν είναι λάθος να βλέπει κανείς το σύνολο των πράξεων κάποιου χωρίς εμμονές και παραμορφωτικούς φακούς. Ορισμένες δε εξ αυτών είναι χαρακτηριστικές και καλό θα ήταν, να μην τις ξεχνάμε.
      Στο συγκεκριμένο.
      Ποιες είναι "όλες οι προβλέψεις" του συγκεκριμένου πολιτικού που επαληθεύτηκαν; Ότι είναι πολύ πιο ενημερωμένος και διαβασμένος απο πολλούς είναι αδιαμφισβήτητο και συμφωνώ.
      Λείπει όμως η συνέπεια και περισσεύει η αλαζονεία όπως σε όλους τους παλαιάς κουλτούρας πολιτικούς δεξιούς και αριστερούς.
      Η συ

      Διαγραφή
  6. Ο ""δημοκράτης"" Άδωνις, θαυμαστής του φασίστα Στυλιανού Παττακου ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ταϋγέτη.

    Ἁπλῶς,εἶναι Ἑλλαδὲμπορας.

    Τὶ ἐκτίμησι νὰ τοῦ ἔχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άδωνις πουλάει βιβλία συνεχίζοντας αυτό που έκανε η μάνα του είναι φυσικά καλύτερα να πουλάει παπατζες προδοσία και ναρκωτικά όπως κάνουν οι Συριζαιοι δεν το συζητώ είναι μεγαλύτερη μαγκιά

      Διαγραφή
  8. Όταν ο οποιοσδήποτε Άδωνις έχει καταφέρει να επιβάλλει την προσωπική του ατζέντα και την υστερία του σε ένα κόμμα όπως η ΝΔ, τότε είναι η ΝΔ που έχει το πρόβλημα και όχι ο κραυγάζων "πολιτικός".

    Αυτή η καρικατούρα, εκτός του συγκεκριμένου πολιτικού κάδρου, είναι μηδενικής αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπαρχουν δυο ειδων ανθρωποι..

    α) Αυτοι που συμφωνουν με το τι λεει ο Γεωργιαδης
    β) Αυτοι που δε μπορουν να μη συμφωνουν εντελη ,γιαυτο και καταφερονται σε προσωπικο επιπεδο


    ξυδακι παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και παρακαλώ μαζί με το ξύδι, όταν θα "σχολιάζεται" τον ΆΔΩΝΙ να γράφετε πρώτα και ποιους έχετε ψηφίσει μέχρι τώρα... για να γελάσουμε λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι φανερο απο τα λυσσωδη σχολια που διαβαζω ανωθεν οτι ο Αδωνις εχει μοιρασει ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ και στους Χρυσαυγητες και στα Συριζαρια που για αλλη μια φορα συμμαχουν για ενα θεμα...Ευγε Αδωνι και συνεχισε να μοιραζεις ΠΟΝΟ στους ανθελληνες, αυτο που τους ποναει πιο πολυ ειναι οτι εισαι ενας απο εμας και δεν εισαι ουτε γονος καποιας επωνυμης ολιγαρχικης οικογενειας ουτε εχεις ανελθει τοσο υψηλα στην πολιτικη ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ την Ελλαδα μας ουτε κλεβοντας τα λεφτα των Ελληνων....αυτα πονανε πολυ - ιδιαιτερως τα αριστερα τσόλια που δεν εχουν δουλεψει ποτε και αρεσκονται μονο να τραμπουκιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ότι ο κ.Σάββας μας έβαλε το post για να μας ερεθίσει.Προσωπικά σαν πολιτικός άνδρας μου είναι αδιάφορος!!Επέλεξε και αυτός την πολιτική επιβίωση μεταπηδώντας από το ΛΑΟΣ στην ΝΔ αφού πρώτα είχε καθύβριση τον Σαμαρά.Το ότι παθαίνουν κάποιοι πολιτική λοβοτομή μόλις κάποιο πολιτικό φρούτο συντάσσεται με την παράταξη τους ακόμα με ξεπερνάει!!!Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ακόμη και τον κ.Βενιζέλο να φέρουν στην ΝΔ θα τον δοξάσετε(κάτι ψήνετε).Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναλέω.Πλέον τι είναι δεξιός τι είναι αριστερός τι είναι άκρα δεξιός δεν υπάρχει,η γραμμές έχουν σβηστεί με γομολάστιχα!!!Ο μόνος που μπορεί να ξεχωρίσει είναι ο Κουμουνιστής που παραμένει στεγανός στην συγκεκριμένη ιδεολογία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μιση ΝΔ απαρτιζεται απο ανθρωπους που καποτε την εβριζαν μεχρι θανατου (Ενωση Κεντρου) το μισο Συριζαριο αποτελειται απο πρωην υπουργους , βουλευτες και μελη του Πασοκ, το δε ΚΚΕ limited τροφοδοτει καθημερινως την αριστερα (που ντρεπεται να πει οτι ειναι κομμουνιστικη) στελεχη , βουλευτες , υπουργους και πρωθυπουργο (Τσιπρας) συνήθως με ενα ενδιαμεσο ψευτοπλυμα σε κατι θλιβερα υποκομματα τυπου ΔΗΜΑΡ κλπ..
      Να σου υπενθυμισω μηπως τι ελεγε ο Μητσοτακης και ολη η οικογενεια του για τον Σαμαρα (που μετα ξναγυρισε και εγινε αρχηγος και πρωθυπουργος στη ΝΔ) ? Το οτι εσυ ειδες ΜΟΝΟ τον Αδωνι που πηγε απο τον ΛΑ.Ο.Σ στην ΝΔ (απο την οποια προερχοταν ΠΡΙΝ παει στο ΛΑ.Ο.Σ) υπογραμμιζει τις προθεσεις σου να βρεις κατι να κατηγορησεις τον Αδωνι.

      Διαγραφή
    2. Το post για τον Άδωνι λέει δεν διάβασα πουθενά για κανέναν άλλον!!!Για αυτούς που αναφέρθηκες στην ίδια κατηγορία τους κατατάσσω των πολιτικών απατεώνων.Τώρα πως μια κατάσταση τρουμπιγιον που σε κάποιους αρέσει ή υπάρχει παράδοση να μεταπηδούν πολιτικά κόμματα προκειμένου να σωθούν πολιτικά να προσπαθούμε να τους κάνουμε και ήρωες εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο.Εσύ αν θέλεις χειροκρότησε.Με αφήνει παγερά αδιάφορο. Έχε υπ' όψιν σου ότι στην θέση του δημοσιογράφου-παπαγάλου μπαίνεις εσύ τώρα να επιτίθεσαι σε όποιον έχει αντίθετη θέση η άποψη.Κράτησε την άποψη σου κατέθεσε την κιόλας και είμαστε εντάξει.Τώρα να καθόμαστε να ανοίγουμε διάλογο καφενείου ''μια σου και μία μου''δεν θα μπω στην διαδικασία.Να έχεις ένα καλό βράδυ και σεβαστή η άποψη σου.

      Διαγραφή
  13. Με ενδιαφέρουν μόνο οι νέοι πολιτικοι με ξεκάθαρη σκέψη και Λαμπρό μέλλον.

    Είναι με τη δύναμη της σκέψης τους και το θάρρος από τα νιάτα τους η νέα γενιά με προβληματισμό μεγάλο από αυτά που έχουν δει από τους παλιούς ανεύθυνους αχόρταγους πολιτικούς να φέρουν καθαρή σκέψη και μία Ελλάδα για τους πολίτες της.
    Ο Άδωνις ανήκει στην Παλιά σάπια βρώμικη πολιτική σκηνή δεν το χρειαζόμαστε στο μέλλον της Ελλάδας.

    Με τα σκατά δεν πρέπει να ξανά ανακατευόμαστε πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά το μέλλον σταθερά.

    Υποστηρίζω το δέλτα αλλα χωρίς απόκουμπιά σε ξεπεσμένους και βρώμικους πολιτικούς.

    Εάν δεν ξεφύγουμε μακριά από δαύτους και αν δεν τους θάψουμε και αυτούς και τις ιδέες τους στα χρονοντούλαπα της ιστορίας θα ζούμε ένα φαύλο κύκλο.

    Και να υπενθυμίσω το παλιό γνωστό κάνοντας πάντα τα ίδια και τα ίδια αλλά αναμένεις​ σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αυτό Τι σε κάνει;
    Και ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Με ενδιαφέρουν μόνο οι νέοι πολιτικοι με ξεκάθαρη σκέψη και Λαμπρό μέλλον": Επειδή κι εμένα μ' ενδιαφέρουν αλλά ακόμα δεν έχω βρει κανέναν, σείς εχετε βρει κάτι να ενημερώσετε;

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να μας πεις γιατί ο Άδωνις είναι βρώμικος ;

      Διαγραφή
  14. Κύριε πατήρ καλεντερίδη Καλά κάνετε και υποστηρίζεται όποιον σας γουστάρει αλλά ορισμένοι από μας υποστηρίζουμε τους νέους πολιτικούς για τις νέες ιδέες για το θάρρος της γνώμης τους για το καλό της χώρας για την νέα Πιο λαμπερή Ελλάδα για τους πολίτες της.
    επειδή υποστηρίζω τον γιο σας και το Δ θα ήθελα να ξέρουμε ποια είναι η άποψη του Σταύρου σχετικά με τον κύριο Άδωνι.

    Εγώ και αρκετοί άλλοι πολλοί είμαστε της άποψης ότι δεν μπορούμε να επαναλαμβάνουμε την ιστορία και να κάνουμε ακριβώς τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά αλλά και με τους ίδιους ηθοποιούς και να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα Ο νοών νοείτω.

    Έχω άποψη για τον κύριο Άδωνι η οποία είναι τόσο σκληρή που δεν θα την εκφράσω στο συγκεκριμένο blog.

    Ζητάμε Από τους νέους πολλα υποσχόμενους μελλοντικούς πολιτικούς μία Ελλάδα για τους πολίτες της μία Ελλάδα που θα ενώσει τον ελληνισμό παγκοσμίως.
    Και τα δέκα σημεία που προτείνει το δέλτα είναι μία καλή αρχή για να μπει το νερό στο Αυλάκι.
    Αλλά όχι χέρι-χέρι με το παρελθόν οι νέοι μας έχουν γίνει μάρτυρες δεν θέλουν να έχουν σχέση με τη σαπίλα του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνατε προσεκτικότερα την διάκριση παθητικής​/ενεργητικής​ φωνής στο γραπτό σας λόγο θα έδινα περισσότερη προσοχή. Επί πλέον σε δημόσιο βήμα λέτε ότι έχετε άποψη σκληρή αλλά δεν θα την εκφράσετε λόγω της σκληράδας της. Δεν γίνεται όμως έτσι. Μην ασχολείστε καθόλου με τα blogs τότε. Εμείς τι κάνουμε εδώ;

      Διαγραφή
    2. Ο Σταύρος δεν έχει ψηφίσει ποτέ και απορρίπτει συνολικά το υπάρχον πολιτικό σύστημα.
      Αυτά είναι γνωστά.
      Όμως ρώτα τον ίδιον καλύτερα.

      Διαγραφή
    3. @ Σάββα,

      Δοθείσης ευκαιρίας, ας αναφέρουμε πως ο Άδωνης σε μία από τις τηλεοπτικές του εκπομπές, είχε χαρακτηρίσει «εθνικούς προδότες» όσους δεν ψηφίζουν στις εκλογές. Αν και σύμφωνα με την αρχαιοΕλληνική άποψη που ίσχυε στο μοντέλο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, ο πολίτης όφειλε να μετέχει στα κοινά και τηρεί το εκλογικό του δικαίωμα, είμαι βέβαιος πως η (προεκλογική) εκφρασθείσα άποψη του κου Γεωργιάδη, είχε σκοπό να εκβιάσει ψήφο υπέρ του, χωρίς καν να αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο οι Έλληνες αρνούνται πλέον να ψηφίσουν.

      Διαγραφή
  15. Πάντως τον παληάτσο Λιάτσο ούτε ο Λιάτσος δεν τον ακούει. Κουίζ. Ποιό είναι ισχυρότερο δηλητήριο; Οι παληάτσοι λιάτσοι ή αδώνιδες; Κάποιον (αείμνηστο τώρα) Μπουγιουκλάκη τον θυμόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΧΑ....ΜΑΣ ΕΡΕΘΙΖΕΤΕ.ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ.ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΑ?ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Άδωνις μου είναι συμπαθής ως πολιτικός για δύο λόγους.Πρώτον διότι διάβαζει και μαθαίνει και δεύτερον διότι είναι μερικώς αληθής.Λέει μερικώς κάποιες αλήθειες.Βέβαια αυτό απέχει από συμφωνία αληθείας όπως λέγει το κόμμα του.Και τα δύο αυτά μου κάνουν εντύπωση στο γιατί στηρίζει το μνημόνιο ! Αποκλείεται να μη βλέπει ότι αυτά που ζητούν οι ξένοι δεν γίνονται και ότι ο μονόδρομος του μνημονίου οδηγεί στον όλεθρο ! Ο ίδιος είναι ιστορικός και άριστος γνώστης της ελληνικής και παγκοσμίου ιστορίας.Θέλω να μου πει μία χώρα που είχε πλεόνασμα 50 χρόνια 2% του ΑΕΠ της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσοι κάνουν προβλέψεις για την οικονομία για μετά από 5, 10, 30, ή 100 χρόνια, είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι.
    Εχουν μπερδέψει τα οικονομικά που δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει, με την αστρονομία όπου οι ειδικοί ξέρουν από τώρα πότε ακριβώς θα γίνει μια έκλειψη σελήνης το 3000 μ.Χ. ή ποιά θέση θα έχει ο Αρης την 10/10/2976.
    Αυτοί κανονίζουν την δόση που θα τους πληρώσουμε σε ένα χρόνο χωρίς να υπολογίζουν ότι μπορεί σε ένα μήνα να τους έχει πάρει ο διάολος την μάνα και τον πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.