18/6/17

Νικόλας καλεί «Μήνυμα Ελπίδας»

Ξεκάθαρη θέση στις προεδρικές εκλογές αναμένεται να λάβει το «Μήνυμα Ελπίδας» που φιλοδοξεί να επανέλθει στο προσκήνιο. Υπενθυμίζουμε ότι με πρόσφατη ανακοίνωσή του το Κίνημα, που στις ευρωεκλογές του 2014 έλαβε ποσοστό 3.83%, ανέφερε πως «ως μια ομάδα πολιτικά ενεργών ατόμων, είναι αδύνατο να μην πάρει θέση για ακόμα μια φορά, προς όφελος την συνέχισης αυτής της μετεξέλιξης της κυπριακής κοινωνίας». Αυτή η δραστηριοποίηση παίρνει σάρκα και οστά, εφόσον εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στο Κίνημα και στον υποψήφιο πρόεδρο και πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, με πρωτοβουλία του δεύτερου.
Η πρόσκληση του κ. Παπαδόπουλου, που απευθύνεται στον επικεφαλής του Κινήματος, Δρα Στέλιο Πλατή, αναφέρει πως το «Μήνυμα Ελπίδας έχει παρουσιάσει σημαντικές προτάσεις τα τελευταία χρόνια και έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εκτίμηση της κοινωνίας των πολιτών για τη γενικότερη δράση του». Ο υποψήφιος πρόεδρος, απευθύνει πρόσκληση για διάλογο με στόχο τη συμμετοχή του Κινήματος στις δυνάμεις της αλλαγής, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
«Τα τελευταία χρόνια η πατρίδας μας βρίσκεται στη δίνη αποτυχημένων πολιτικών επιλογών, που την έχουν απομακρύνει κατά πολύ από τις προσδοκίες και τους στόχους του λαού μας», αναφέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, για να προσθέσει πως «μέσα σε αυτές τις συνθήκες το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ και η Αλληλεγγύη, θεωρήσαμε εθνικό καθήκον να παρουσιάσουμε στον κυπριακό λαό με ολοκληρωμένη πρόταση πολιτικής αλλαγής που θα δίνει στην πατρίδα μας την ελπίδα και την προοπτική να απελευθερωθεί από την τουρκική κατοχή μέσω μιας σωστής, λειτουργικής και βιώσιμης λύσης και στο λαό μας την ευκαιρία να ζήσει και να ευημερήσει σε συνθήκες ανάπτυξης και προόδου».
 
Η ημέρα της συνάντησης ανάμεσα στο «Κίνημα Ελπίδας» και τον υποψήφιο πρόεδρο δεν έχει κλειδώσει, αλλά το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί εντός της ερχόμενης βδομάδας.
 
Το Κίνημα «Μήνυμα Ελπίδας» αναμένεται να πραγματοποιήσει συναντήσεις και με άλλους υποψηφίους για τις προεδρικές εκλογές.
 
Πηγή: philenews

1 σχόλιο:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Για ποιας Κύπρου προεδρικές εκλογές ομιλεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος;
    Για την Κύπρο μη κράτος και υπό εκτουρκισμό μετά τις επικείμενες συμφωνίες του Ανάν στη Γενεύη που θα οδηγήσουν την Κύπρο σε μη κράτος υπό σίγουρο εκτουρκισμό;;
    Τώρα τι κάνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος για να αποτρέψει την με τις συμφωνίες του Ανάν στη Γενεύη κατάργησης του κράτους της Κύπρου;;
    Είναι ώρα να μας τα λέει τώρα αυτά ενώ η Κύπρος οδεύει σε όλεθρο με “εικονικό” δημοψήφισμα που θα ακολουθήσει;;
    Γιατί ως είπε και ο Άιντας τους, «Αυτό είναι το τέλος και οι ηγέτες το έχουν αντιληφθεί». Αυτό είναι το τέλος και οι ηγέτες το έχουν αντιληφθεί.
    Ή μήπως δεν το αντιλήφθηκε ή κάνει ότι δεν αντιλήφθηκα ο Νικόλας (και όχι μόνον);;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.