3/8/17

Για γέλια και για κλάματα - Οι άνθρωποι δεν πρέπει να στέκονται καλά στα μυαλά τους

Σαρκαστικό σκίτσο του Αρκά για τις παρελάσεις

Παρέμβαση του Αρκά στη συζήτηση για τους τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις Δημοτικού

Με τον δικό του δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Αρκάς, την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει τις  τελευταίες ώρες, γύρω από τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις μαθητών του Δημοτικού.
Στο απολαυστικό, αλλά και καυστικό του σκίτσο, το οποίο δημοσιεύει στο Facebook, γράφει: «Ο υπουργός διευκρίνισε ότι οι μαθητές θα συνεχίσουν να παρατάσσονται στις παρελάσεις κατά σειρά ύψους, αλλά το πόσο ψηλός είναι ο καθένας θα ορίζεται από κλήρωση».
Θυμίζουμε ότι από δω και πέρα, σύμφωνα με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, ο σημαιοφόρος στην έκτη τάξη του Δημοτικού θα προκύπτει από κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία, όπως γίνονταν ως σήμερα, ένα θέμα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΡΚΑ,ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ...ΑΡΙΣΤΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΔΗΛ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΛΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ...ΑΡΙΣΤΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν, η απόφαση περί ''τυχερού'' σημαιοφόρου, να υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να αποτελεί προεδρικό διάταγμα; Καλά ο ίδιος δεν έχει την απαιτούμενη σοβαρότητα, να το απορρίψει ως κατάπτυστο; Αλοίμονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.