27/10/17

Ο αριστεροφασίστας σε ειδική έκδοση - Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για να καταλάβετε καλύτερα περί τίνος πρόκειται

Δείτε παρακάτω το βίντεο:



Βερναρδάκης: Ποιοι παρακολουθούν δεξιούς λογαριασμούς στα social media
Πολλά ερωτήματα ανακύπτουν από την ανάρτηση στο facebook του Χριστόφορου Βερναρδάκη.
Ο υπουργός Επικρατείας έγραψε πως ψεύτικοι λογαριασμοί στα socila media ακολουθούν πολλούς δεξιούς λογαριασμούς .
Η αναρτηση του υπουργού
 «Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σόου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς». 
ΝΔ: Το είδαμε και αυτό, o Υπουργός Επικρατείας ομολογεί ότι η Κυβέρνηση φακελώνει τους πολίτες
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά την γνωστή απόπειρα χειραγώγησης των ερευνών και τις στημένες δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, επιβεβαιώνεται - και μάλιστα αρμοδίως - ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των πολιτών στα Social Media.

Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης παραδέχεται ότι η Κυβέρνηση κρατά αρχείο, φακελώνοντας τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω.
Το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βάση τα posts των πολιτών στο Facebook και το Twitter».
Χρ. Βερναρδάκης: H καημένη η ΝΔ φαντασιώνεται ότι κάποιος την παρακολουθεί
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook απαντά ο υπουργός Επικράτειας Χριστόφορος Βερναρδάκης στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για παρακολούθηση των λογαριασμών των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Η καημένη η ΝΔ, φαντασιώνεται ότι κάποιος την παρακολουθεί» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και προσθέτει «αυτά παθαίνει κανείς όταν στρατολογεί συμβούλους από τα ιδιωτικά κολέγια».
Ο υπουργός Επικράτειας καταλήγει στην ανάρτηση του τονίζοντας «Για να μην αγχώνονται τα σαΐνια του Κυριάκου Μητσοτάκη ιδού μερικά εργαλεία που αναλύουν τις τάσεις στα social media: http://bit.ly/2gFrKsy


Πηγή: Βερναρδάκης: Ποιοι παρακολουθούν δεξιούς λογαριασμούς στα social media | iefimerida.gr 


2 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω να μας σχολιάσουν οι λαλίστατοι σχολιαστές που με κατηγορούν εμένα ότι κάνω προτάσεις εκτροπης; Είναι και αυτή η ενέργεια νομιμη; Είναι στα πλαίσια νομιμοποίησης της ψήφου; Είναι επίσης νόμιμο ο αρχηγός της αστυνομίας να βγαίνει και να δικαιολογεί επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα βγάζοντας στη σέντρα όλους τους Έλληνες αστυνομικούς; Βέβαια θα μου πει κανείς αυτός θα ειναι κλεισμένος στη Γαδα όταν οι άλλο θα τρώνε μολότοφ. Επιπλέον είχαμε και νέα από το υπεξ...Ανακοινωθηκε και η επίλυση του σκοπιανου και όπως ήδη ξέρουμε πίσω απ κλειστές πόρτες οι συμφωνίες που κάναμε ήταν πάντοτε προς όφελος μας. Όπως επιλυθηκε το κυπριακό οπου πλέον η διαπραγμάτευση θα ξεκινάει από την εκ περιτροπής προεδρία και θα περιμένουμε τι άλλο θέλουν οι Τούρκοι να δούμε από ου θα ξεκινάει η διαπραγμάτευση για το σκοπιανό μήπως για το πόσο σύντομα μπορεί να εκκενωθεί η μακεδονια; Όσον αφορά τον Ερντογάν μήπως ο Κοτζιάς είναι κάπως παχύς για λαγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε ρε μεγάλε βγήκε ο Αρχηγός και δικαιολόγησε επιθέσεις ; Τι πίνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.