6/10/17

Αγιον Ορος για ταυτότητα φύλου: Καταστρατηγείται ο νόμος του Θεού

Επιστολή σε Γαβρόγλου, Κοντονή και βουλευτές - Διαβάστε την ολόκληρη
Έντονη είναι η αντίδραση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
Οι Αγιορείτες έστειλαν επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, τον υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και σε βουλευτές ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου, επειδή αυτό καταστρατηγεί το νόμο του Θεού.
Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρουν: «διερωτώμεθα πλέον τι μας επιφυλάσσεται στο μέλλον», μετά και το σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων.
Στην ίδια επιστολή, οι Αγιορείτες εκφράζουν την αντίθεσή τους και με τον τρόπο διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία.
Δείτε ολόκληρη την επιστολή 





Πηγή: ΒΗΜΑ

8 σχόλια:

  1. Υπάρχει και άλλος τρόπος να επιβεβαιώνεται η απομίμηση και η απάτη. Όλα μπορεί να γίνουν, αλλά ωστόσο ωοθήκες και παραγωγή ωαρίων όπως επίσης και σπέρματος ακόμα ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει. Οι απομιμήσεις των SFIKO και των SLIKO ότι και να κάνουν το πολύ πολύ φτάσουν στο σημείο να χλευάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μπερδεύεις τις ιατρικές επεμβάσεις για αλλαγή φύλλου, με την μετά από απλή αίτηση νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Έτερον εκάτερον.

      Διαγραφή
  2. Η ελευθερη βουληση ειναι το υπερτατο δωρο του θεου στους ανθρωπους , αλλα ειναι και βασικη διαφορα που αναδεικνυει την Ορθοδοξια την πληρεστερη και πιο φιλανθρωπη δογματικη υποσταση του Χριστιανισμου.
    Με νόμο παπούλη δεν μπορείς να αποφυγεις την υπαρξη φουστηδων, ουτε με κοινη υπουργικη απόφαση να κανεις τους αρσενικους άντρες.
    Αυτα ειναι δουλεια της οικογενειας, της κοινωνιας ...ΜΜΕ και τηλεοραση μας υπερπροβαλλουν "πετυχημενες αδερφες" ή διασυρουν νεκρους .Τα πρότυπα της παιδικης μου ηλικίας είναι και καλα γκέιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την αίσθηση ότι οι Αγιορείτες διαμαρτύρονται, διότι με την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου θα καταπατηθεί το άβατον τού Όρους. Γυναίκες, που νομικά αναγνωρίζονται ως άνδρες, θα (πρέπει να) μπορούν να επισκεφθούν τον Άθω.

      Διαγραφή
  3. Ο Λέλος-Βαγγέλος που θα δηλώσει Ανδρομέδα στα 15 του, θα απαλλάσσεται της στρατιωτικής θητείας στα 18 του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ήταν μόνο αυτό... Μερικές ενδεικτικές απορίες:
      Θα μπορεί να θεωρηθεί άμεσος αυτουργός του εγκλήματος του βιασμού;
      Αν του επιβληθεί ποινή στερητική της ελευθερίας, θα την εκτίσει σε ανδρικές ή σε γυναικείες φυλακές;
      Αν επιθυμεί να ασχοληθεί με τον αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού, θα έχει ως αντιπάλους άνδρες ή γυναίκες αθλητές;

      Διαγραφή
    2. @ paolo.
      Εσυ τι λες;
      Ποιες φυλακες θα διαλεξει ;
      Μην σου πω οτι μεχρι δολοφονος θα γινει για να μπει στις φυλακες.

      Διαγραφή
  4. Μήπως,δηλαδή,πρέπει να επιστρέψουμε 'σε σχολεία θηλέων/κορασίδων και αρρένων/ανδρίδων;Να διακρίνουμε τα ερίφι'από των τράγων,τα δαμάλι'από τις φοράδες,τους μόσχους των ταύρων;Δεν επαρκούν τα μ(ε)ικτά;Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών,λοιπόν;Παπαδόπουλος και Χριστόδουλος;Μια νέα Σαρία;Πόσο ρεγιάδες 'μπορείτε να γίνετε;Το δημογραφικό είναι τ ο ζήτημα.Με την τεχνητή γονιμοποίηση και τις καισαρικές θ'ασχολούμεθα;Για τις αμβλώσεις/εκτρώσεις και τα διαζύγια τι 'μπορούμε να ισχυρισθούμε;Τα SFIKO-SLIKO τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.