1/11/17

Μαθήματα Δημοκρατίας από την 28η Οκτωβρίου

Της Συμεώνας Χατζίρη
Μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017 πολλά μπορούν να σχολιαστούν. Από τις δηλώσεις των αρχηγών των κομμάτων της κυβέρνησης μέχρι τις ενδυματολογικές επιλογές εκπαιδευτικών  στην κάτω Ραχούλα.
Αυτά λοιπόν απασχόλησαν τον μέσο Έλληνα στον φετινό εορτασμό της εθνικής μας επετείου, παρακάμψαμε τις κληρώσεις για τη σημαία στα σχολεία – άλλωστε τι μας πειράζει αυτό μωρέ – και αφήσαμε παράλληλα να περάσουν «κάτω από το τραπέζι» ανεκδιήγητες συμπεριφορές και απόψεις που εκφράστηκαν εκείνη την μέρα είτε με λόγο είτε ακόμα και με έργο στις ακραίες περιπτώσεις.

Δημοκρατία στην Ελλάδα του 2017
Μέρος πρώτο
Θα ξεκινήσω με ένα θέμα από τα παλαιότερα που μας απασχολούν σε αυτή την χώρα και ξεκίνησε από τις αρχές του 90’ και υπάρχει μέχρι και σήμερα: Γιατί άνθρωποι άλλης υπηκοότητας να σηκώνουν την ελληνική σημαία στις παρελάσεις;
Αγαπημένε Έλληνα πολίτη,
Βρίσκεσαι στη χωρά που γέννησε τη Δημοκρατία, στη χώρα του Ξενίου Διός, στη χώρα που  κάποτε η αριστεία και η αρετή βρίσκανε αποδοχή και στήριξη. Τι σε έπιασε ξαφνικά; Τα παιδιά που μένουν στην Ελλάδα και μεγαλώνουν σε αυτή τη χώρα είναι εξίσου Ελληνόπουλα με τα παιδιά σου. Μεγαλώνουν, σπουδάζουν και διδάσκονται τα δικά σου ήθη και έθιμα.
Εσύ αντί να τα αγκαλιάσεις και να τους δείξεις αγάπη, αποδοχή και αναγνώριση για την προσπάθεια τους να γίνουν γνήσια μελή της νέας τους πατρίδας γιατί τα διώχνεις; Γιατί τους φέρεσαι ρατσιστικά; Γιατί τα διαχωρίζεις; Γιατί αφήνεις αποπροσανατολισμένους ανθρώπους, ανθρώπους που φορούν μαύρα ρούχα, να σπρώχνουν και να επιτίθενται σε μικρά παιδιά; Τι εντύπωση θες να τους αφήσεις; Ποια είναι η παιδεία σου τέλος πάντων και πόσο ανισόρροπος είσαι; Αποκαλείς Έλληνα τον Αντετοκούμπο και τον Δήμα, αλλά η μικρή Αννούλα επειδή ακόμα δεν χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης πρέπει να λιντσαριστεί;
Αν ναι, ντροπή σου!
Η συνέχεια του άρθρου στο Μαύρο Κουτί

5 σχόλια:

  1. Τι να πρωτοσχολιάσουμε από μία μέχρι γελοιότητας ανοησία που καταλήγει ότι για την παρανοϊκή μαζική θρησκευτικού τύπου εγκληματικότητα ευθύνεται ο ρατσισμός των άλλων, των ανύποπτων θυμάτων δηλαδή.

    Κάτω απο κανονικές συνθήκες η συγγραφέας του άρθρου θα έπρεπε ποινικά να διωχθεί διότι ηθικά συναυτουργεί με τον δολοφόνο και τις δολοφονίες που έπραξε -ώρα ελλάδος- μόλις χθες το βράδυ διότι σύμφωνα με την συγγραφέα οι ανύποπτοι ποδηλάτες του Μανχάταν είτε παιδιά είτε μεγαλύτεροι κτλ... "τα ήθελαν και τα 'παθαν" καθώς λέει η λαϊκή ρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΆΡΠΑΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.Καιρός να μάθετε ΙΣΤΟΡΙΑ και να μην μας λέτε άρτζι μπούρτζι.
    2.Σιγά μην είναι εξ ίσου ελληνόπουλα τα λαθρο.
    ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ
    Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν

    Κ Καλεντερίδη μηπως αρνείστε την γενοκτονία σας;Απορώ πώς προετοιμάζετε την επόμενη γενοκτονία μας απο το ισλαμ
    ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!!! ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ.
    ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
    Με την ελπίδα οτι θα διαλυθεί η ιδέα οτι το Κοράνι διακατέχεται απο τις ίδιες αρχές και αξίες με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού μέσα απο τα Ιερά Ευαγγέλια:
    Κορανι 2: 191 'Σφαξτε τους άπιστους όπου κι'αν τους βρείτε'
    Κορανι 3: 28 'Οι Μουσουλμάνοι δεν πρεπει να εχουν άπιστους για φίλους'
    Κορανι 3: 85 'Οποιαδήποτε άλλη θρησκεία εκτος του Ισλαμ δεν είναι αποδεκτη
    Κορανι 5: 33 «Ακρωτηριάστε και σταυρώστε τους άπιστους αν εκφέρουν κριτική κατα του Ισλαμ»
    Κορανι 8: 12 «Βασανίστε και αποκεφαλίστε αυτους που πιστεύουν σε Γραφές άλλες απο το Κοράν騻
    Κοράνι 8:60 «Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να γνωρίζουν το χειρισμό όλων των όπλων για να τρομοκρατούν τους άπιστους»
    Κοράνι 8: 65 «Οι άπιστοι ειναι ηλίθιοι: πιέστε τους Μουσουλμάνους να τους πολεμήσουν»
    Κοράνι 9: 5 «Οταν σας δίνεται η ευκαιρία σκοτώστε τους άπιστους οπου κι'αν βρίσκονται»
    Κοράνι 9 30 «Οι Ιουδαίοι και οι Χριστιανοί ειναι διεστραμμένοι, πολεμήστε τους»
    Κορανι 9: 123 «Πολεμηστε τους άπιστους που ειναι γείτονές σας»
    Κορανι 22: 19 «Τιμωρείστε τους ΄απιστους με φωτιά καμακώστε τους με ατσαλινα καμάκια, καψτε τους με βραστό νερό, συντρίψτε το κεφαλι και το σωμα τους"

    Κορανι 47: 4 «Μην προσπαθείστε να ζήσετε ειρηνικά με τους απιστους, αποκεφαλίστε τους αν πεσουν στα χέρια σας"

    3.ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΑΣ,ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ!
    . http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/08/40.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λογο ειχε ο ΠΟΛΙΤΗΣ. Αυτος ο θεσμος καταργηθηκε απο την πονηραν Αγγλοσαξωνια και στην θεση του εβαλαν τον ΥΠΗΚΟΟΝ. Γεμισαν τον κοσμο με ΣΚΑΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κα Κουμη εχετε πολυ δικιο αφου ακολουθειτε την Λογικη και το συμπερασμα της Λογικης.Εδω εχουν διαστρεψει τα παντα...το τελευταιο το εκαναν πρωτο...και το πρωτο...τελευταιο...Στις λεξεις διεστρεψαν την ετιμολογια τους...αλλα λεει η ετοιμολογια της λεξης κι αλλα ..αμολαει ο καθε ενας...οπως τουρθει η παρακρουση...αλλος λεει ειναι..ανθρωπιστης...δηλαδη οτι οι ελληνες φιλοσοφοι ανακαλυψαν σαν ενοια...και ο χριστιανισμος καλιεργησε...και την ιδια στιγμη λενε ...οχι ιστορια ελληνικη...οχι χριστιανισμος.....ειμαστε...αθεοι...Η παρανοια του ψυχασθενους. Ηλιθιου...που θελει χαπια...αφου παριστανει κατι...που δεν το ...δημιουργησε ...ΚΑΝΕΙΣ...!! Κατι της...τυχης .. Η μακακια...στον κυβο δηλαδη...Σωστα μιλατε θαρω...Η αρθρογραφος βρησκεται σε συγχυση διανοιας..αφου δεν πηρε τα χαπια της..σημερα..Ενας λογικος ανθρωπος κανει σκονη τα παιδαριωδη νηπιαγωγειου επιχειρηματα της..απο οποια πλευρα θελει...αφου η κυρια αγνοει βασικους νομους της φυσης..και των φυσικων επιστημων...και προφανως ειναι τυφλη..αφου δεν ..παρατηρει την φυση γυρω της..τι γινεται στα ειδη τα εμβια...εκατομμυρια χρονια τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.