29/11/17

Είναι τραγικό να ακούς τον πρωθυπουργό της χώρας σου να αραδιάζει φρικτά ψέμματα από το βήμα της Βουλής - Αυτοί είναι ικανοί για όλα τελικά!!!

Διαβάστε με προσοχή το κείμενο που ανήρτησε ο Θόδωρος Κασσίμης στο διαδίκτυο, για τον ισχυρισμό του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου, σύμφωνα με τον οποίο ο Παπαδόπουλος που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των βλημάτων που πρόκειται να πωληθούν στη Σ. Αραβία, είναι γνωστός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ότι του χάρισαν 56 εκατ.
Διαβάστε την αλήθεια και αναλογιστείτε πόσο επικίνδυνοι είναι οι ανωτέρω κύριοι, από τη στιγμή που ενσυνείδητα λένε τέτοια χονδροειδή ψεύδη στους Έλληνες πολίτες, για να συγκαλύψουν ένα σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται.
Η ανάρτηση του κ. Κασσίμη:

Κατά συρροήν λασπολόγος απεδείχθη, για μία ακόμη φορά στη βουλή ο κ. Τσίπρας, ο οποιος παρακολούθησε τον κ. Καμένο στην άθλια γκαιμπελίστικη τακτική του, . Θα αναφερθώ σε μία μονάχα υπόθεση, την οποία έζησα προσωπικά ως υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας.
Η Σοβιετική Ένωση χρωστούσε σε δεκάδες Έλληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις ένα συνολικό ποσόν 28 δισ δραχμών (άν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο). Η Ρωσία δεν αποδεχόταν το χρέος με την αιτιολογία ότι δεν γνώριζε σε ποιές "δημοκρατίες" της ΕΣΣΔ είχαν εξαχθεί τα προϊόντα. Είχε προγραμματιστεί να γίνει συνάντηση με τους πιστωτές της,, στο Παρίσι ώστε να βρεθεί μία συμφωνία η οποία θα "κουρευε" αισθητά το χρέος της. Η Ελλάδα δεν άντεχε οικονομικά να δεχτεί τις ρυθμίσεις των μεγάλων δυνάμεων (ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία κ.α.) και ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πίεσε τη Μόσχα να προχωρήσουμε σε διμερή συμφωνία, χωρίς κούρεμα του χρέους. Ο πρωθυπουργός μου ανέθεσε την διαπραγμάτευση, λόγω αρμοδιότητας, και προσκάλεσα στην Αθήνα τον Ρώσο ομόλογο μου και συμφωνήσαμε η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας να υπογράψει σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για έντοκο δάνειο, ισόποσο με το χρέος, ώστε να πληρωθούν άμεσα οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και κρατικές. Ανάμεσα στους εξαγωγείς ήταν και μεγάλος αριθμός βιοτεχνιών κατασκευής υποδημάτων, οι οποίες βρισκόταν στα πρόθυρα της πτώχευσης λόγω του ρωσικού χρέους. Εν όψει της επίσκεψης του Προέδρου Γέλτσιν στην Αθήνα, ζήτησα και πέτυχα να υπογράψουμε τη σχετική διμερή συμφωνία, λίγες ώρες πριν αρχίσει το επίσημο πρόγραμμα του στην Ελλάδα. Η λίστα των εξαγωγέων ξεπερνούσε τις 200 περίπου ελληνικές επιχειρήσεις. Τα σχετικά στοιχεία με τους δικαιούχους έδωσε στο ΥΠΕΘΟ η Τράπεζα της Ελλάδος και βάση αυτών κατέβαλε η Εθνική Τράπεζα τα χρήματα στους εξαγωγείς. Για την εξόφληση των εξαγωγέων χρησιμοποιήθηκε το προϊόν του δανείου πού είχε πάρει η ρωσικά Τράπεζα. Ενημερωτικά αναφέρω ότι οι ρώσοι έχουν εξοφλήσει το δάνειο που πήραν.
Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας είπε , σήμερα στη βουλή ο,τι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκη "είχε δώσει στον ενεχομενο στο σκάνδαλο για την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία 56 εκατομ.δρχ από την ΕΤΕ..
Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.
Δεν γνωρίζω άν υπήρχε και η επιχείρηση του προστατευόμενου του κ. Καμένου κ.Παπαδόπουλου στους πιστωτές της ΕΣΣΔ. Και φυσικά δεν το γνώριζε ο τότε πρωθυπουργός. Τους πιστωτές εξαγωγείς, πιστοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, με βάση τα στοιχεία εξαγωγών και πληρωμών που διατηρούσε η αρμοδία Διεύθυνση και η ΕΤΕ έκανε τις πληρωμές από τα χρήματα που είχε δανειστεί η ρωσική Τράπεζα.
Ο πρωθυπουργός είπε και δεύτερο ψέμα στη βουλή. Ότι ως πρωθυπουργός ο κ. Κ.Μητσοτάκης πήρε μαζί του τον κ. Παπαδόπουλο σε επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΘΛΙΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ.
Στην επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού στη Μόσχα συμμετείχε και αποστολή 40 περίπου επιχειρηματιών, την οποία, ως είθισται, είχαν οργανώσει τα Εμπορικά & Βιομηχανικά Επιμελητήρια χωρίς καμία ανάμιξη της κυβέρνησης.
Όσον αφορά το σκάνδαλο Καμένου-Τσίπρα με την Σαουδική Αραβία, φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένουμε, μετά τις εκλογές, να το ερευνήσει η Δικαιοσύνη.

20 σχόλια:

  1. Όσοι έβριζαν εκείνους που παρείχαν ασυλία στον Άκη π.φ., τώρα κάνουν ακριβώς το ίδιο.
    Η εξουσία τρελαίνει τελικά.
    Αλλά και τους κολαούζους..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σαν Νίκος εχω ζαλιστεί με όλα αυτά !! Ποιος τελικά είναι ο φταίχτης ; Μια βρώμα η πολιτικοί οι οποίοι δεν έχουν ίχνος συνείδησης , κοροϊδεύουν εν ψυχρώ τον λαό και τον παραπλανούν !! Και επειδή η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη για να σωθεί αυτή η χώρα ...μια είναι η λύση και εσείς πείτε ότι θέλετε !!!! Σήμερα με αυτό το πρόβλημα της χώρας μόνο ο στρατός θα δώσει λύση για το συμφέρων της χώρας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      ...μόνο ο στρατός θα δώσει λύση για το συμφέρων της χώρας !!

      Τελικῶς καὶ ἐγὼ στὸ ἴδιο συμπέρασμα ἔφτασα.

      Ἀρκετά,μέχρις ἐδῶ!

      Διαγραφή
  3. Ολη η συζητηση ειναι ανευ ουσιας για θεμα ανυπαρκτο που ανεβασαν δυο αθλια κ προδοτικα κομματα.
    Κ ο κασιμης λεει ανοησιες.
    Η νδουλα κ το πασοκ υποστηριζαν οτι ο παπαδοπουλος ηταν ενας αγνωστος.
    Ο τσιπρας μ οσα ειπε απλα εδειξε οτι ο παπαδοπουλος εμφανιζεται απο παλια.
    Αυτη ηταν η ουσια.
    Μ οσα διαβαζω και ακουω δεν μου κανει πλεον καμια εντυπωση για το πως φτασαμε εδω.
    Οταν εχεις δυο κομματα που λειτουργουν με βυζαντινες μηχανορραφιες μια ζωη τι αλλο να περιμενεις.
    Εχουν κανει την ιντριγκα τη διαβολη κ τη συκοφαντια επιστημη.
    Ελπιζω ο τσιπρας να βρει το θαρρος να αποκαλυψει κ αλλα.
    Οσα δηλ συζητιουνται στα σαλονια στα γραφεια κ στους δρομους για τη δραση κ τις διαπλοκες της ντοπιας καμορα που υπηρετουν αυτοι οι δυο βρωμικοι κομματικοι μηχανισμοι.
    Αυτα που κ εγω σαν απλος πολιτης γνωριζω κ εχω ζησει εκ των εσω χρονια τωρα.
    Αισχος το λιγοτερο που μπορω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρνητή
      ο Ηλίας Παπαδόπουλος, πατέρας του εμπεκομένου, είναι από το χωριό Τριανταφυλλιά Σερρών, πόντιακής καταγωγής.
      Μέλος του ΚΚΕ, ενεπλάκη στον εμφύλιο και διέφυγε στη Σ. Ένωση.
      Το αφαιρέθηκε η Ελληνική υποότητα, γιατί διαπιστώθηκε ότι είχε σχέσεις με το σοβιετικό κράτος.
      Με την έλευση του ΠΑΣΟΚ, του αποδόθηκε ξανά η υπηκοότητα και ήλθε στην Ελλάδα, αρχίζοντας το εμπόριο καπνού, επ' ωφελεία της Σοβιετικής Ένωσης.
      Μάζευε καπνά από την Ελλάδα και τα έστελνε στην Σ. Ένωση, μεταξύ άλλων και στην καπνοβιομηχανία που αργότερα έγινε κύριος ο Ιβάν Σαββίδης.
      Όταν κατέρρευσε η Σ. Ένωση, έγινε η αποστολή και συμμετείχε ο Ηλίας Παπαδόπουλος, κατά πώς τα λέει ο Κασσίμης.
      Δεν είχε καμία σχέση με την τότε κυβέρνηση.
      Η αναφορά του Τσίπρα στο θέμα, είναι αναμάσημα της ανοησίας που του έδωσε ο Καμμένος.
      Είναι ένα τερατώδες ψέμμα.
      Το ότι οι άλλοι είναι διεφθαρμένοι, δεν απαλλάσει των ευθυνών τους Τσίπρα και Καμμένο από το σκάνδαλο.
      Θα περάσουν Ειδικό Δικαστήριο, όσο και να πηγαίνεις στα παλιά.
      Διάβασε το κείμενο του Σαββίδη για την προπαγάνδα.
      Δεν πιάνουν τα κόλπα με τους παλιούς και πόσο κακοί ήταν.
      Τους ψεύτες και υποκριτές, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο κρίνουμε.
      Και το κερασάκι στην τούρτα.
      Αν βρεις ποιος πάσαρε τον Παπαδόπουλο στον Καμμένο, θα κερδίσεις ένα πακέτο τσιγάρα.
      Συμβουλή:
      Μην εκτίθεσαι.

      Διαγραφή
    2. Ειπα απλα οτι ο παπαδοπουλος δεν ηταν αγνωστος.αυτο ειπα και ειναι σαφες.
      Δηλ κ αλλες φορες εχει εμπλακει σε δουλειες η εχει εμφανιστει σε συναλλαγες.
      Δεν ειναι ουρανοκατεβατος η αγνωστος.
      Συνεπως λεω ,αυτο ειναι το νοημα κ οχι οπως το εμφανιζει ο χ κασιμης.
      Αν τωρα η σαουδικη αραβια κ οι χψ πριγκηπες κ λοιποι εκει θελουν τον παπαδοπουλο η εμενα η εσενα σαββα ποσως μ ενδιαφερει.
      Εμενα μ ενδιαφερει να μην υπαρχει ζημια για τη χωρα κ τιποτα αλλο.
      Το θεμα δεν τραβα ειναι ασοβαρο κ αν μαρινακηδες θεμοι κ λοιπα...καλοπαιδα το ανεβαζουν απο κοινου με νδ κ πασοκ μου αποδεικνειει το απολυτως γνωστο.
      Μαρινακηδες θεμοι και λοιποι ειναι απολυτως αναξιοπιστα προσωπα οπως αναξιοπιστα ειναι κ τα κομματα της καταστροφης.
      Ο κοσμος δεν μασα κ ξερει τι ειναι κ ποιανων ειναι οι συγχρονες αυριανες.
      Αυτο που βγαινει αβιαστα ειναι οτι οι μαγκες της καμορα νοιωθουν κατι νσ ερχεται κ σκουζουν.
      Κ απο κοντα τα δυο αστεια κομματα εχοντας εντονα τα στερητικα της εξουσιας συμπτωματα χτυπιουνται σαν τα ψαρια.
      Κλαυσιγελως.

      Υγ.καποιο αρχιπλοιαρχοι στο λιμανι ξερουν πολλα...
      Επετρεψε μου να πιστευω αυτους κ οχι τις αυριανες.
      Ευχαριστω.

      Διαγραφή
    3. κ. Σάββα Καλεντερίδη.
      Από αυτά που γράφετε είναι εμφανή τα παρακάτω συμπεράσματα .
      1) Συστηματικά απειλείτε κυβερνητικά πρόσωπα με το ειδικό δικαστήριο.Είστε τόσο βέβαιος ότι τεκμηριώνονται οι κατηγορίες για ποινικά αδικήματα που εξετάζονται από ειδικό δικαστήριο;
      2) Συστηματικά είστε ευθυγραμμισμένος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα με τις δυο από τις τρεις τάσεις αυτού, δηλαδή την ακροδεξιά και την νεοφιλελεύθερη.Γιατί;
      3) Αντιμετωπίζετε με πρωτοφανή κατά την άποψη μου εμπάθεια τον Τσίπρα και τον Καμένο.Για τον Τσίπρα το καταλαβαίνω γιατί δεν ανέχεστε με τίποτα την αριστερά. ο Καμένος όμως είναι γνωστός δεξιός. Που οφείλεται το πολιτικό μένος σας για τον Καμένο;
      4)Ο Σαββίδης γράφοντας για την προπαγάνδα δεν στοχεύει κανένα πολιτικό πρόσωπο.Εσείς γιατί επικαλείσθε το άρθρο του Σαββίδη στην επίμονη και διαρκή επίθεση σας κατά του Τσίπρα και του Καμένου;
      ΥΓ. Πιθανώς να απαντήσετε στα ερωτήματά αυτά αν και μέχρι τώρα συστηματικά αποφεύγετε.Εγώ πάντως ότι και να κάνετε , δεν σας τάζω ότι θα κερδίσετε ένα πακέτο τσιγάρα.
      Αυτό λόγω αξιοπρέπειας.

      Διαγραφή
  4. Βρε αρνητη
    η μεθοδος να βλεπεις μονο σε μια κατευθυνση...ειναι καποια ασθενεια αγνωστη ??Δεν εχεις αδικο σε οσα βλεπεις στην κατευθυνση που βλεπεις.Αλλα η αλλη αορατη ειναι...?? Βαλε εναν ευρυγωνιο φακο...να βλεπεις ολο το καδρο...Τι διαβολο ασθενεια ειναι αυτη... ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλη αυτοπεπιθεση εχεις ..πως γνωριζεις.Ξεπερνας και τον Σωκρατη με το ..εν οιδα...οτι ουδεν οιδα.Ολα ειναι πιθανα...στον κοσμο των θαυματων που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι λιγο σχημα οξυμωρο να μην θελεις να χασει η χωρα λεφτα...την στιγμη που η χωρα εχει χασει απ ολους αυτους ενα τρις ευρω...και ανυπολογιστη αξιοπρεπεια..κατι σαν να κομιζει κανεις γλαυκα στην Αθηνα...η να κουβαλα με το κοσκοινο ...νερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ομως μονο αυτο θελω.μαζι φυσικα με το να παψουν οι νεολαικιστες να ειναι κ φθηνοι υποκριτες.

      Διαγραφή
    2. Εχεις πεσει στην παγιδα ενος συγκριτισμου.Συζητας μεταξυ δυο δολοφονων .ποιος σκοτωσε περισσοτερους.Η ουσια χανεται ετσι.Η ειναι δολοφονοι η οχι.Η συγκριση εδω ειναι περιτη. Ο λαος λεει ..οποιος δεν θελει βσ ζημωσει ολη μερα κοσκινιζει.Αλλα εδω εχουμε περασει το οριο ελαστικοτητας του αντικειμενου.Εχουμε θραυση του.Στα παντα.Γιατι μιλας πια για ελαστικοτητα ??Αυτοι ολοι διαλυθηκαν στα παντα...σαν συννεφο στην πρωινη ομιχλη οταν βγει ο ηλιος.Ισχυριζομαι οτι ματαιοπονεις...κι ειναι κριμα.

      Διαγραφή
  7. Συνοψίζω:
    Από όλη την ιστορία αυτή προκύπτουν οι εξής συνέπειες:

    1η: Όσοι πολίτες δεν έχουν το χρόνο ή τα δεδομένα δεν θα μπορέσουν να βγάλουν άκρη. Αναπόφευκτα θα οδηγηθούν σε αποστροφή εν συνόλω προς τους πολιτικούς και εμμέσως προς το πολιτικό σύστημα δηλαδή της Δημοκρατίας.
    Η εκτίμησή μου είναι ότι αυτή είναι η πλειοψηφία.
    Επίσης, η εκτίμησή μου είναι ότι το πλήθος αυτών των πολιτών αντιστοιχεί με αυτούς που δεν πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές.
    Δηλαδή, νικητής είναι η απαξίωση του ρόλου των πολιτών στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.
    Οπότε, αρχίζουν και ακούγονται φωνές εναντίον της δημοκρατίας, τύπου: " .... που είσαι Παπαδόπουλε, να κατέβει ο στρατός να τα κάνει λαμπόγυαλο ή να βάλει τάξη κτλ κτλ".
    Αυτό βέβαια είναι σοβαρό (ο στρατός ΔΕΝ είναι για να κυβερνάει ή για να παράγει πολιτική κτλ κτλ) . Ο στρατός παράγει εθνική άμυνα.

    2η: Όσοι καταλάβουν ποιά είναι η αλήθεια, θα πάρουν στα πολύ πολύ σοβαρά τόσο τον ΥΕΘΑ όσο και τον Πρωθυπουργό (πού έχει επιλέξει αποτελεσματικότατους υπουργούς εθνικής άμυνας & εξωτερικών).
    Διότι, όπως φαίνεται τους κατηγόρησαν αδίκως, προκειμένου να πετύχουν πολιτικές σκοπιμότητες.

    3η: Όσοι δεν καταλάβουν, θα κλονιστεί η (κλονισμένη) εμπιστοσύνη τους, στον ΥΕΘΑ και στον Πρωθυπουργό και η δυναμική που θα προκύψει, θα ενισχύσει την τάση που έχουν οι έλληνες κάθε δύο χρόνια να έχουν άλλη κυβέρνηση.

    Μπακάλικο να φτιάξεις, τουλάχιστον μια τετραετία θα αφήσεις τον μπακάλη.

    Έλεος πια με τις αλλαγές κυβερνήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ενα λογικο παραδοξο...να πως μια εσφαλμενη πρωτη υποθεση χτιζει μια σωρεια αλλων υποθεσεων ...σαν ναναι πραγματικες..και οδηγει και σε βεβαιοτητες στο νου. Πριν αλλεκτωρ φωνησει τρις...Τιποτε απ οσα λες αγαπητε κυριε δεν εχει συμβει ακομη..Αν κανεις προβλεψη...τοτε ζητανε προσληψεις στους Δελφους..Αν η πλειοψηφια ειναι οπως λες...τοτε δημοκρατικα...πρεπει να την σεβαστουμε...κι αν δεν σου αρεσει γιατι κοπτεσαι για την δημοκρατια..??
      Ειδες σε ποσες αντιφασεις οδηγει μια αρχικη εσφαλμενη υποθεση..??Για την κυβερνηση τι να πω ?Ας εκτεθεις εσυ.Το κανεις αψογα.

      Διαγραφή
    2. Τώρα τι να σου πω; Κατέθεσα την άποψή μου... Είναι τρόπος απάντησης αυτός. Εάν κάνω λάθος διόρθωσέ με συγκεκριμένα. Ευχαρίστως να δεχτώ το λάθος συλλογισμό μου, εφόσον με πείσεις βέβαια.
      Δεν υποστηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποστηρίζω τους αξιωματικούς που διεκπεραιώνουν το γραφειοκρατικό μέρος της υπόθεσης πώλησης. Και αυτοί θα λογοδοτήσουν πρωτίστως. Όχι ο ΥΕΘΑ. Βέβαια, θα λογοδοτήσει και ο ΥΕΘΑ ως πολιτικός προϊστάμενος ΕΆΝ η εισαγγελεία του Αρείου Πάγου διαπιστώσει δόλο, παρανομίες κτλ.
      Τούτη τη στιγμή όμως ο ΥΕΘΑ υπερασπίζεται τους αξιωματικούς που έκαναν τη γραφειοκρατία. Και επαναλαμβάνω πρωτίστως αυτοί είναι υπεύθυνοι.
      Επειδή όμως τυχαίνει να γνωρίζω εκ της θέσεώς μου στο κράτος κάποια πράγματα (30 έτη εμπειρίας) θα ήθελα να γίνω πιο συγκεκριμένος:
      Οι διαδικασίες έχουν γίνει τόσο δύσκολες από νομικής απόψεως που τελικά η λειτουργία του κράτους σε ορισμένες πλην κρίσιμες περιπτώσεις (όπως πχ όταν ο υπουργός θέλει να ενισχύσει με έσοδα τον προϋπολογισμό του υπουργείου του), έχουμε όρια αναποτελεσματικότητας.
      Ο νοών νοείτω...
      Τώρα, όταν στην αναποτελεσματικότητα προσθέσεις και πολιτική σκοπιμότητα (τύπου να μην πετύχει η κυβέρνηση το θετικό έργο στην κοινωνία ή να αποτύχει) έχεις μπροστά σου το αφήγημα της ελληνικής πολιτικής ζωής ή καλύτερα "θανάτου".
      Τέλος, Δημήτρη Κ. εάν έχεις την καλωσύνη μην απαντήσεις με απρέπεια. Κάτι παραπάνω γνωρίζω από σένα για να σου λέω ότι έχει απόλυτο, απόλυτο, απόλυτο δίκιο ο ΥΕΘΑ.
      Κάτι παραπάνω γνωρίζω για να σου λέω ότι τα έσοδα από την πώληση, που δεν έγινε λόγω εμπλοκής του Σφακιανάκη, ήταν μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη (πολιτική) επιτυχία κάποιων που δεν κρίνω σκόπιμο να αποκαλύψω τώρα. Αποτυχία όμως ήταν για τους αξιωματικούς που θα ευεργετούντουσαν καθώς θα έκλειναν κάποια κενά στον προϋπολογισμό.
      Τέλος, μην βιαστείς να μου απαντήσεις, μελέτησε πολύ πολύ πολύ αυτά που σου γράφω εάν και δεν έχω χρόνο και απάντησέ μου (ίσως και με ένα συγγνώμη) όταν βγει το πόρισμα από την υπόθεση που αυτή τη στιγμή το χειρίζεται με κατεπείγουσες διαδικασίες η εισαγγελεία του Αρείου Πάγου.
      Απλά να σου αποκαλύψω κάτι "από μέσα" (Θα μαθευτεί το προσεχές διάστημα ευρέως): η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση είπε εμπιστευτικά: "πώς γίνεται να υπάρχει μίζα ή δόλος σε ΠΩΛΗΣΗ; Αυτά γίνονται στις Αγορές οπλικών συστημάτων "
      Κάτι τελευταίο: γιατί να παίρνουμε πάντα ως δεδομένο ότι η εκάστοτε κυβέρνηση έχει άδικο ενώ ο εκάστοτε δημοσιογράφος, εκδότης, βουλευτής ήσσονος ή μείζονος αντιπολίτευσης έχει δίκιο όταν πετάει τη λάσπη του;

      Διαγραφή
    3. Ειδα με προσοχη τι λες.Δεν ειμαι απρεπης.Εχεις καλη αντιδραση.Δεν εχεις υστερια.Μιλας νορμαλ.Απλα ειπα μην κανεις υποθεσεις.Σε οδηγουν συχνα λαθος.Ασε να δουμε που πανε ολα πριν...μην ριχνεις μομφες η βοηθειες σε κανεναν.Ποιος ειπε..δεν βγαζεις λεφτα απο πωληση ?? Δεν εχει ιδεα απο πιατσα...Εχει σημασια αν την λενε μιζα αγορας...η ..υπερτιμολογιση...?? Αν το ειπε αυτο εισαγγελεας...μην ρωτας μετα πως φτασαμε εδω.

      Διαγραφή
  8. Ειδα τη Βουλή ,διάβασα τον τυπο και δεν εχω καταλάβει ποιο ειναι το σκάνδαλο Καμμένου ... Απαγορεύεται η πώληση υλικού με μεσάζοντα ? Επιτρέπεται να υπάρχει υπερεργολαβος μεταφοράς ? Υπήρξε μίζα ? το χρονικό της υπόθεσης ποιο ειναι ? Βασικά θα βοηθούσε μια νομική επεξήγηση του όλου ζητήματος καθώς ειδικώς ο τυπος συγκεκριμένου επιχειρηματία κατόχου ποδοσφαιρικής ομάδος σκάνδαλα καθε μερα παρουσιάζει και σκάνδαλα δε βλέπουμε.Ισως διότι διώκεται ποινικώς για πλήθος αδικημάτων και θελει να ξεφορτωθεί την κυβερνηση.Αυτο δε σημαίνει οτι ισως απεκάλυψε ενα πραγματικό.Το θεμα ειναι οτι αν όντως υπάρχει σκάνδαλο δεν πρέπει να κρύβεται κανεις πίσω απο σκάνδαλα πιθανά προηγούμενων και πρέπει να δώσει πλήρη αναφορά στο λαό.Επισης αν όντως υπάρχει σκάνδαλο η αντιπολίτευση δεν το επικοινώνησε στη Βουλή.Το όλο ιστορικό του κυρίου Παπαδόπουλου παραπέμπει σε γνωστό επιχειρηματία με τον οποίο η κυβερνηση διατηρεί σχέσεις.Το μονο σίγουρο.Περαν αυτού δεν εχω καταλάβει και πολλα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σου κανω αρνητη μια πολυ σοβαρη ερωτηση...""ποιο απ τα δυο ειναι πρωτο....η αξιοπρεπεια η τα λεφτα...??"" Μπορεις να απαντησεις χωρις διαχυση του λογου ??
    Η αξιοπρεπεια η τα λεφτα ?? Τι μπορεις βα κανεις με τα δευτερα αν δεν εχεις το πρωτο ??Που μπορεις να φτασεις για τα λεφτα....στην αξιοπρεπεια σου ?? Που ?? Αν ειναι το πρωτο ..πρωτο....γιατι δεν μιλας γιαυτο και μιλας μονο για το δευτερο ??Εδω ενας λαος εχει χασει ολη την αξιοπρεπεια του ..για τα λεφτα......απ αυτους ολους....που θαρρεις θα παει αυτο ?? Θα παει πολυ πιο περα απο καθε ιχνος της ?? Τι συζηταμε εδω ?? Ποιος φταιει πιο πολυ γιαυτο ?? Την στιγμη που ειναι αναγκη αμεση να αντιδρασουμε διοτι δεν υπαρχει ...μη παρεκει ?? Εγω αδιαφορω τελειως ποιος και τι...ειμαι σε σημειο εκρηξης...Νομιζω πολλοι απο μας....Οποιον παρει ο χαρος...και καθολου δεν συζητω το ποιος...και τι. Εσυ .???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλτατοι, Χαίρετε

    Με λόγια, η πλειοψηφία του των σχολιαστών, δεν έχουν το Θεόν τους, διότι έχουμε τα χαμίνια της ΝΔ να παραποιούν τις αλήθειες.

    Συγκεκριμένα, είναι ή δεν είναι μονιμά τα παραχθέντα; Εάν Όχι, «καρφώστε» τις παρανομίες, διότι το Κομμούνη και ο Καμμένος σας έχουν ξεβρακώσει…
    Ήμουν με την δεξιά (μέχρι που ο Σαμαράς έγινε προδότης και ο ηλίθιος Κούλης, άκουσον-άκουσον, έγινε αρχηγός της ΝΔ), από την εποχή της ΕΡΕ, που σήμερα κατάντησε ως λάκκος απορριμμάτων, όλων των αρρωστημένων πολικών απόψεων.

    Είχατε κατανοήσει ότι η πλειοψηφία των βουλευτών είναι εκ γενετής κρατικοδίαιτοι;

    Πάντοτε Φιλικά και υπόλογος των λόγων μου!

    Δρ. Ε. Αρκάς
    Λονδίνο, ΗΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.