30/11/17

Έξω τα κομματόσκυλα όλων των χρωμάτων από το Ελληνικό κράτος - Ντροπή σας πολιτικοί, έπρεπε οι ξένοι να σας επιβάλουν την αποκομματικοποίηση;

Ζω για την ώρα που θα απαγορευθεί και ο κομματικός συνδικαλισμός στο δημόσιο, για να αποκτήσουμε επιτέλους ένα ακομμάτιστο λειτουργικό Ελληνικό κράτος, που θα υπηρετεί τον Έλληνα πολίτη, χωρίς καρανίκες και άλλα τέτοια φρούτα...
Θα πρέπει να ντρέπονται οι Έλληνες πολιτικοί που έρχονται οι ξένοι να μας φτιάξουν κράτος και να απαλλαγούμε από τις διάφορες τσογλανοπαρέες που ειβάλλουν μετά από κάθε εκλογή στο δύσμοιρο κράτος.
Τελικά, τα κόμματα, με τον τρόπο που λειτουργούν, αποτελούν μηχανισμούς καταστροφής της Ελλάδας.
Αντιγράφω από το ΒΗΜΑ
Μόνιμοι γενικοί γραμματείς στα υπουργεία με διαγωνισμό
Χασαπόπουλος Νίκος  
Σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο με την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας με τους δανειστές
Εως τώρα του γενικούς γραμματείς των υπουργείων τους τοποθετούσε ο Πρωθυπουργός, ενίοτε σε συνεννόηση με τους υπουργούς. Και ήταν πολιτικά πρόσωπα, κυρίως αποτυχόντες βουλευτές ή συνεργάτες κατά την προεκλογική περίοδο του εκάστοτε νικητή των εκλογών.Η τρόικα όμως το αλλάζει αυτό και θέλει μόνιμους γενικούς γραμματείς, οι οποίοι θα επιλέγονται με διαγωνισμό. Το ίδιο θα ισχύσει και με τους γενικούς διευθυντές των υπουργείων, κάτι που σημαίνει ότι έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον Δημόσιο Τομέα.

Συγκεκριμένα στο πακέτο των αλλαγών που συμφωνήθηκαν με τους δανειστές περιλαμβάνονται ηλεκτρονικές διαδικασίες αξιολόγησης ( και μάλιστα στα πρότυπα ... των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις, στάσεις εργασίας, απεργίες ακόμα και κινητοποιήσεις) αλλά και μόνιμοι γενικοί γραμματείς παντού στο Δημόσιο, (κυρίως όμως στα υπουργεία) που δεν θα διορίζονται με κομματικά κριτήρια αλλά θα επιλέγονται με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

Ολα αυτά συμφωνήθηκαν στην τρίωρη συνάντηση που είχε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ολγα Γεροβασίλη με τους Θεσμούς στο Χίλτον. Ανακοίνωσε ότι επήλθε συμφωνία σ΄όλα τα θέματα. Απομένει βεβαίως μία εκκρεμότητα που δεν είναι άλλη από τη διαδικασία και τους όρους επιλογής των νέων μόνιμων γενικών διευθυντών και γενικών γραμματέων. Εκείνο  ωστόσο που συμφωνήθηκε είναι ότι οι προκηρύξεις για τους γενικούς διευθυντές και γενικούς γραμματείς θα αρχίσουν να εκδίδονται από της αρχές Δεκεμβρίου (δηλαδή σε λίγες ημέρες) και έως το τέλος της  Γ΄αξιολόγησης θα έχουν βγει όλες  οι προκηρύξεις. Ετσι από το 2018 πλέον δεν θα υπάρχουν διορισμένοι από κυβερνήσεις και κόμματα γενικοί γραμματείς στο δημόσιο, αλλά θα έχουν τετραετή θητεία μετά από επιλογή..

Τέλος η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι το 2018 θα εφαρμοστούν πλήρως οι διαδικασίες αξιολόγησης και κινητικότητας που ξεκίνησαν από φέτος. Στην ουσία, μετά την πρώτη αξιολόγηση που ολοκληρώθηκε αφορούσε στο 2016, η κυβέρνηση προχωρά "στην επόμενη πίστα" φέρνοντας την .... ηλεκτρονική αξιολόγηση που θα ισχύσει από του χρόνου.
ΒΗΜΑ

17 σχόλια:

  1. ενα κράτος δέσμιο των πολιτικών ηλιθίων !! η δικαιοσύνη , ο στρατός όλα ελέγχονται απο αυτούς τους ηλιθίους έλεος , φτάνει δεν αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ κομματοκρατία δέν διορθώνεται ἄνωθεν, οὔτε βεβαίως ἔξωθεν, ἀλλά κάτωθεν καί ἔσωθεν.

    Δυστυχῶς λοιπόν, ἡ ὅποια διόρθωση, δέν θά γίνῃ σήμερα μέ ἐθνικά καί ἀξιοκρατικά κριτήρια, μέ ἀνθρώπους πράγματι προερχομένους, πνευματικῶς, ἐκ τῆς κοινωνίας μας,
    οὕτως ὥστε τό κράτος μας νά λειτουργῆ σύμφωνα μέ τό πράγματι ἄριστο μέρος τῆς κοινωνίας μας, ἤτοι συμφώνως πρός τήν ὀρθόδοξη χριστιανική πίστη μας, πρός τίς ἐθνικές παραδόσεις μας καί πρός τόν πολιτισμό μας,
    ἀλλά μέ κριτήρια τήν καλή καί ἀποτελεσματική λειτουργία τοῦ "συστήματος" ὡς "μηχανισμοῦ ἐξουσίας' σέ μιά παγκοσμιοποιημένη "Ἑλλάδα",
    μέ ἱκανούς, ἀλλά ὅσο γίνεταί περισσότερο ἀπάτριδες, τεχνοκράτες,
    Ἕλληνες στό διαβατήριο ἀλλά ὄχι στό φρόνημα,
    "χριστιανούς" χωρίς σταυρό,
    οὕτως ὥστε τό κράτος "στήν γεωγραφική περιοχή πού λέγεται Ἐλλάδα", νά λειτουργῆ ὡς ἀποτελεσματικό ἐργαλεῖο τῆς ξενοκρατίας,
    ἀντίθετα πρός τήν ὀρθόδοξη χριστιανική πίστη μας,
    μέ μετατροπή τῶν ἐθνικῶν παραδόσεών μας σέ ἐθνοτικό φολκλόρ,
    μέ εἰκονικές καί διαστρεβλωμένες, ἀφελληνισμένες καί ἀποχριστιανισμένες, ἐνιοτε καί ξιπασμένες, τίς τυχόν ἀνάφορές στόν Ἑλληνικό πολιτισμό μας.

    Αὐτά, ὄχι τόσον διότι εἶναι κακόβουλοι ἀπέναντί μας οἱ θεσμοί, ὅσο διότι οἱ φερόμενοι ὡς ἀντιπρόσωποί μας, δέν θέλουν νά ξέρουν πράγματι, περί Ποίου καί περί τίνος πρόκειται.

    Γιά νά διορθωθῆ ἡ κομματοκρατία, χρειάζεται ἐγκατάλειψη τοῦ πολιτικοῦ ἀμοραλισμοῦ καί τοῦ νομικοῦ σχολαστικισμοῦ,
    χρειάζεται ὀρθόδοξη ζωή καί ὀρθοδοξη χριστιανική ἑρμηνεία,
    τόσον τῆς πραγματικότητας ὄσων καί τῶν νόμων. Δηλαδή μετάνοια, πρωτίστως.
    _Ἀλλά χρειάζεται καί ἀνάληψη τῶν ἰδαιτέρων προσωπικῶν εὐθυνῶν μας ἀπό ἕνα ἕκαστον, μέ ζῆλο, ἄρα α) μέ φόβον Θεοῦ καί εὐσέβεια, καί β) μέ παραμερισμόν κάθε μορφῆς ἀτομοκεντρικῆς ἰδιοτέλειας,
    ὅπως εἶναι ἡ εὐσεβοφανής μή ἀντίδρασις πολλῶν ὀρθοδόξων χριστιανῶν στίς ἀντίθεες καί στίς πολύ ἄδικες ἀποφάσεις τῶν πολιτικῶν.
    Ἡ κομματοκρατία δέν διορθώνεται ἄνωθεν, οὔτε βεβαίως ἔξωθεν, ἀλλά κάτωθεν καί ἔσωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >ἤτοι συμφώνως πρός τήν ὀρθόδοξη χριστιανική πίστη μας<

      Αυτή μάς μάρανε τώρα!

      Διαγραφή
  3. Κομματοκρατία=Ξενοκρατία.
    καί, Ξενοκρατία=κομματοκρατία.

    Κομματοκρατία+ξενοκρατία+Χ ="Σύστημα"= Ναζιστικό πρόγραμμα μέ τό ὄνομα "δημοκρατία",
    ὅπου Χ= {ἀναρχία, χούλιγκανς, τραμπούκοι,....}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε μου ταπες ολα! Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με το άρθρο αλλά οτιδήποτε καλο και άγιο επιβάλλεται απο ημικατοχικους οργανισμούς με βρίσκει οχι μονο αντίθετο αλλά καλύτερα να επιστρέφαμε στο κακό κομματικό κράτος το δικό μας παρά στο καλο κράτος ημικατοχης ξένων.Βεβαια το ορθό ειναι αυτο που γράφετε έπρεπε να είχαμε κανει μόνοι μας κάποια πράγματα ώστε να μην αναγκαστούμε να γίνουμε υποχείρια των ξένων αν μπορούσαμε να το Αποφύγουμε.Δεν χωρεί αμφιβολία οτι το κράτος Δυστυχως ειναι έρμαιο των κομματικών στρατών στην Ελλαδα περισσότερο απο οτι σε αλλά κράτη.
    ΥΓ: χρησιμοποιώ τον όρο ημικατοχη (αν και νομιμοποιούμαστε να χρησιμοποιούμε τον όρο κατοχή σύμφωνα με πολιτειολόγους )διότι ακόμη δεν έχουμε στρατιωτική κατοχή , η οποία όμως δεν ειναι απαραίτητη για τη χρήση του όρου νομικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....Ζω για την ωρα που θα απαγορευτει ο κομματικος συνδικαλισμος στο δημοσιο......
    Μαλλον σκοπευεις να περασεις τον Μαθουσαλα,προσωπικα στο ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν αλλαξουν οι διοικήσεις που αποτελούνται απο άξια κοινονικα κομματοσκυλα που νομιζουν πως με αυτους θα κανουν κ πολιτικη κ αξιολογησεις το κομματικο κρατος θα ειναι εδω μαζι με ολη την σαπιλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κομματικό κράτος βολεύει τους ισχυρούς και δεν θα καταργηθεί ποτέ. Ένα διαφορετικό κράτος ισονομίας και δικαιοσύνης μπορεί να υπάρξει μόνο αν επιβληθεί. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
    Οταν οι πολίτες αντιμετωπιζουν ένα εχθρικό κράτος που ταλαιπωρεί και εξουθενώνει, δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα γιατί δεν έχουν την θεσμική δύναμη, ούτε τους συμμάχους που είναι απαραίτητοι.
    Ας μη πει κανείς για τον υποτιθέμενο "κυρίαρχο" λαό γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι ούτε κυρίαρχος, ούτε λαός.
    Είμαστε το "έρμα" δηλ η σαβούρα, όπως λένε οι ναυτικοί, που βοηθάει στην καλή πλευστότητα του πλοίου που λέγεται Ελλάδα. Αυτοί που βρίσκονται στη "γέφυρα" δεν θα εγκαταλειψουν ποτέ το πόστο τους.
    Και πως θα αλλάξει η κατάσταση την στιγμή που δεν τολμούμε να ομολογήσουμε το όνομα του εχθρού μας?
    Ο εχθρός αυτός βρίσκεται παντού όπου παίρνονται κρίσιμες αποφάσεις, νομοθετεί, κατευθύνει και διατάσσει.
    Ρώτησες ποιος είναι?
    Καλύτερα να ρωτήσεις τον φιλόσοφο Σωκράτη. Αυτός πριν χιλιάδες χρόνια τον ήξερε και τον έδειξε με το δάκτυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞ, ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγια κου ! Ο ορισμός της δικτατορίας ! Το αντίθετο πρέπει να κάνουμε 4 έτη δημοσια θέση και μετα απαγόρευση ενασχολήσεως .Αν ολοι αυτοί που έβγαιναν βουλευτες ήσαν μονο για μια τετραετία στην πολιτική δια του νόμου των πιθανοτήτων θα είχαμε κάποτε και μεγάλες προσωπικότητες.

      Διαγραφή
  10. αν ειναι ετσι, εγω θα προτιμουσα δεκα η εκατο server, και με την καρτα του πολιτη να βγαζεις οτι θελεις, ακομα και να πληρωνεις προστιμα, να φυγουν ολα τα κομματοσκυλα και οι αργοσχολοι κοπριτες απο τον κρατικο μηχανισμο και να μεινουν λιγοι και αξιολογοι στα τηλεφωνικα κεντρα αν εχει να κανει καποια ερωτηση η να σου απαντανε αμεσα στο email που στελνεις. Οσο για τους φλωρους που θα μηνουν ανεργοι, η Γερμανια και το Βελγιο εχει πολλα ανθρακορυχεια ακομα ανοικτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ειδικα στο ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ εντοπισες το καρκινικο ιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος πιστεύει ότι θα γίνει τέτοιο πράγμα στο δημόσιο είναι μεγάλος σανοφαγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τέτοιοι που είμαστε, τετοιους θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.