27/11/17

Οι νέοι δεν θα αφήσουν την πατρίδα να διαλυθεί - Εκδήλωση για τη συμπλήρωση ενός χρόνου του δέλτα

Μια ομάδα νέων δημιουργήσαμε πριν από ένα χρόνο το δέλτα, την πρώτη υπερκομματική πολιτική κίνηση, που έχει στόχο να αλλάξει το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας και να εγκαθιδρύσει την πραγματική δημοκρατία.
Σε προσκαλούμε στην επετειακή μας εκδήλωση που θα γίνει τις 27 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων - Αμφιθέατρο "Α. Τρίτσης" (Ακαδημίας 50, Αθήνα).
Οι εθελοντές του δ γιορτάζουν τον ένα χρόνο δράσης της πολιτικής επανάστασης, κάνοντας ανασκόπηση των δράσεων του πρώτου χρόνου, παρουσιάζοντας τους επόμενους στόχους και συζητώντας μαζί σου τα επόμενα μας βήματα.
Κοινοποίησε το παρόν για να μάθουν οι φίλοι και γνωστοί σου για το έργο και το όραμα του δέλτα, και συνάντησε μας στην εκδήλωση για να πάρεις και εσύ μέρος στην αλλαγή του πολιτικού συστήματος της χώρας!
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο https://www.facebook.com/PolitikiEpanastasi/

Είσοδος ελεύθερη
Περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο 2103316036

4 σχόλια:

  1. Μπουχτισε ο ελληνικος λαος απο κομματα με πατριωτικο προσανατολισμο. Δεν βλεπετε πως δεν συγκινειται κανεις?????? κανεναν δεν μπορειτε να πεισετε. ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΕΙΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιταξτε, προπλασμα πολιτικου κομματος ειναι. Γιατι αλλωστε το φτιαχνετε? Θα σπειρετε ενα χωραφι για να κερδισουν αλλοι? Παντως κυριε, εντος των ευρωατλαντικων δομων (προφανως αυτες προωθειτε και αυτες σας στηριζουν) η χωρα αυτη ειναι απλα ξωφλημενη. Τοσο δυσκολο ειναι να διακρινετε την γραφη επι του τοιχου ως λεγει το χωριον του Δανιηλ (5 κεφ, 25 στιχος)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γεγονός, ότι είναι δύσκολο να χωρέσει στο μυαλό κάποιου γαλουχημένου στα κομματικά σαλόνια το νόημα της ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ εκστρατείας του δ.
      Το δ ΔΕΝ ευαγγελίζεται ότι προτείνει κομματικές λύσεις.
      Το δ επιδιώκει να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, διότι το υπάρχον δημιουργεί δομικά προβλήματα, τα οποία ανατροφοδοτούνται και αυτοτροφοδοτούνται.

      Ως προς τα περί στηρίγματος από τις ευρωατλαντικές δομές θα μας ενδιέφερε να μας πείτε πόθεν εξάγετε αυτό το συμπέρασμα.
      Αναμένουμε...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.