17/12/17

Ο λαϊκισμός αποκτήνωσε την ελληνική κοινωνία.


26 σχόλια:

  1. Συνηθισμένη κατάσταση από συριζοανελ(λ)ήνιστους όταν συμβεί κάτι το κακό στους αντιπάλους τους-ακόμη και αν έχει σχέση με θάνατο. Βέβαια μην τους αδικούμε. Το είπαν. Ή εμεις ή αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά - σιγά θα καταλάβουμε ότι, κάποια πράγματα τελείωσαν οριστικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ένα αληθινό δείγμα του θρησκευτικού φανατισμού με τον οποίον η λεγόμενη αριστερά αντιμετωπίζει τους έχοντες διαφορετική άποψη : Θάνατος !

    Όποιοι λένε ότι, Έλληνισμός και Αριστερά είναι ασύμβατες έννοιες, προφανώς έχουν δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή για την συγκεκριμένη μαντάμ. Να μας πει μόνο από που ψωνίζει αισχρότητα και μικροψυχία διότι δεν έχει προηγούμενο ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΗ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Λαικισμός" ή έχετε πάθει "Σύνδρομο Στοκχόλμης" με τους βιαστές της ίδιας της κοινωνίας και του έθνους μας και απαιτείτε κι απ'όσους ΔΕΝ ασθενούν όπως εσείς, να το πάθουν κι οι ίδιοι;
    Για ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ λίγο ωρέ δεξιοί "πατριώτες" αλλά ΠΑΝΤΑ λάτρεις της γερμανοκρατούμενης ΕΕ και του Ευρώ!
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ λίγο ωρέ Τζιχαντιστές της ευρωδουλείας και της ξένης εξάρτησης μια και χρησιμοποιεί (πάντα αδόκιμα όταν βγάζει το δεξιό εαυτό του ο Σάββας).
    Σιγά όμως μη σκεφτείτε, αφού ακόμη -ούτε καν ο Σάββας- δεν έχετε αντιληφθεί μετά από τόσα εθνικά δεινά 8 σχεδόν ετών ΠΟΣΟ μεγάλη αντίφαση είναι να δηλώνεις πατριώτης και ταυτόχρονα να κόπτεσαι ΥΠΕΡ της ευρωφεντεραλισμού-ευρωγερμανικού ιμπεριαλισμού που εκπροσωπεί η ΕΕ.

    Λοιπόν ο αποθανών ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ κατ'επανάληψη την ελληνική κοινωνία από τον άθλιο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό SSKAI του εκτελεστή του Παναθηναικού, Αλαφούζου με τις Πορτοσάλτιου τύπου διαβολές του εναντίον ΚΑΘΕ κατηγορίας Ελλήνων πολιτών που αντέδρασαν στα ισοπεδωτικά μέτρα των μνημονίων, ακόμη και εναντίον του ίδιου του (δημοσιογραφικού) κλάδου στον οποίο ανήκε όταν αντέδρασε έστω και αναιμικά στη μνημονιακή ισοπέδωσή του.
    Διέσυρε, συκοφάντησε, λασπολόγησε, ελεεινολόγησε συμπολίτες μας, τον ίδιο το λαό μας... αυτό ήταν το "δημοσιογραφικό ήθος" και ο σεβασμός του απέναντι στη δημοσιογραφική δεοντολογία κι ας γράφει περικοκλάδες η ΕΣΗΕΑ στη σχετική της επικήδεια ανακοίνωση.

    Είχα την ατυχία να μοιράζομαι μαζί του για 10 σχεδόν χρόνια τον ίδιο εργασιακό χώρο και μου προκαλούσε από την 1η ημέρα εμετό η υπεροψία που είχε αναπτύξει αυτός ο κατά τα άλλα λαικής καταγωγής αρριβίστας (ενώ δεν είχε ούτε 5 χρόνια στη δουλειά του) μόνο και μόνο επειδή είχε πετύχει να κολακεύει τους σωστούς βαρώνους στη ΝουΔού και να τον προωθήσουν από το ελεύθερο ρεπορτάζ στο ρεπορτάζ της ολυμπιάδας του 2004 πρώτα κι από εκεί στο πολιτικό ρεπορτάζ.
    Πάντα πολυθεσίτης (σιγά μη σας νοιάξει αυτό ω δεξιοί υπέρμαχοι της "κοινωνικής δικαιοσύνης"), ξυνίλας, μαυρόψυχος, αμοραλιστής μισθοφόρος, αγενέστατος, αντισυναδελφικός, αμόρφωτος πέρα από ένα ΙΕΚ κι ένα χαρτί από το... Ανοικτό Παν/μιο (έλεος, αυτά δεν είναι επαρκή προσόντα για πολιτικό συντάκτη!)...
    Δεν είναι τυχαίο πως ούτε οι συνάδελφοί του δεν ήξεραν ακριβώς την ηλικία του... η ΕΡΤ τον εμφάνισε 40 ετών, η ΕΣΗΕΑ 43 ετών και ο SSKAI αρχικά 45 ετών.
    Τόσο κρυψίνους κι εσωστρεφής σαν βυζαντινός αυλικός ώστε σχεδόν κανείς δεν ήξερε ποιος πραγματικά ήταν.

    Αυτή είναι η αλήθεια για το γαλάζιο παπαγαλάκι του Αλαφούζου, για το οποίο θρηνείτε εσείς οι μη πάσχοντες από "λαικισμό" αλλά βαρύτατα ασθενείς του νεοφιλελευθερισμού, του ευρωγερμανικού ιμπεριαλισμού... δεξιοί "πατριώτες" κατά τα λοιπά ή κατά όποιον καπιταληστή σας πληρώσει τα περισσότερα.

    Λυπούμαι μόνο το παιδί του που σαφώς και δεν φταίει για τον άθλιο αντεθνικό και αντιλαικό πολιτικό βίο του πατρός του...

    ΥΓ1.Όσοι δεξιοί συστήνουν "θάνατο" για όσους είναι αριστεροί και προφανώς διαφωνούν μαζί τους είναι εξίσου ΦΑΣΙΣΤΕΣ με τους αντιφάδες, Αντάρσυους και λοιπούς παρακρατικούς της "Αριστεράς" των ΜΚΟ του Σύριζα και των παραφυάδων του.
    ΥΓ2. Δεν σας εύχομαι "Καλά Χριστούγεννα" ή "Καλές Γιορτές"... βγάζετε τόσο εμφυλιακό ΜΙΣΟΣ που δεν σας αξίζουν ευχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την συγκεκαλυμμένη μονοπρόσωπη συλλογικότητα που ήρθε να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
      Μόνο που, μιλάμε γιά την στάση καθενός μας, μπροστά στόν θάνατο ενός άλλου προσώπου και καθόλου γιά το ίδιο το πρόσωπο καθ' εαυτό.
      Προφανώς και ΔΕΝ σου λέει κάτι αυτό ε;

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι πως τα σχόλια του El Carnicero Rojo έχουν αρκετή δόση αλήθειας. Είναι φορές που οι δρόμοι της ζωής μας φέρνουν αντιμέτωπους (ειδικά στον εργασιακό χώρο) με συνεργάτες που εκ των πραγμάτων απέχουν πάρα πολύ από αυτό που θα λέγαμε «χαίρομαι να εργάζομαι μαζί του», ανθρώπους που είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με τους δικούς μας κανόνες δεοντολογίας και ηθικής…

      …αλλά πάλι, αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα σχόλια μίσους και μάλιστα δημοσίως που αναρτήθηκαν. Όσο αντιπαθής ή αγενέστατος κι αν είναι κάποιος σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο, όσο «μαυρόψυχος / αντισυναδελφικός / αμόρφωτος» (χρησιμοποιώ τους χαρακτηρισμούς που γράφηκαν παραπάνω), δεν δικαιολογείται η ανάρτηση σχολίων που προάγουν το μίσος. Ναι, είναι δύσκολο κανείς να συγκρατηθεί (ειδικά αν είναι junkie των ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων), αλλά όπως έχει πει κι ο Σάββας, «τρανόν βούκα φα, και τρανόν λόγο μη λες» διότι για όλους μας θα υπάρξει η μέρα και δεν θα θέλαμε να μας κακολογούν - εκτός κι αν κάποιοι θεωρούν πως είναι άγιοι και τα έχουν κάνει όλα σωστά σε αυτό τον κόσμο και δεν έχουν στεναχωρήσει ποτέ κανέναν. Δεν δικαιολογώ τον νεκρό (άλλωστε δεν είμαι εγώ ο Δικαστής), αλλά από την άλλη ρε γμτ, δεν ακούγεται σωστό να ξεφυτρώνουν τώρα κακεντρεχή σχόλια. Άστο να πάει! Άστο!

      Διαγραφή
    3. Έλα τώρα φασιστάκο που ήρθες στον Ινφογνώμονα για να αμπελοφιλοσοφήσεις περί ζωής και θανάτου, περί σεβασμού ή μη στους νεκρούς!
      Να υμνήσεις ένα μισθοφόρο των μνημονίων και του Αλαφούζου ήρθες!
      Και επ'ευκαιρία να χύσεις εμφυλιακό δηλητήριο εναντίον όσων δεν γουστάρουν τα εθνοκτόνα μνημόνια που γουστάρεις ΕΣΥ πατριωτάκο των Βρυξελλών και του Βερολίνου!

      Διαγραφή
    4. Πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι !
      Διαφορετικά δεν εξηγείται πώς κατωρθώνεις να καταπίνεις τόσο δηλητήριο χωρίς να παθαίνεις τίποτα.

      Διαγραφή
    5. Ειλικρινά τρέμω στην ιδέα όταν αναλογίζομαι ότι άνθρωποι σαν και εσένα κυκλοφορούν δίπλα μας, φορώντας το προσωπείο του καλοσυνάτου- ενδεχομένως- συνανθρώπου μας, αλλά με μαύρη , κατάμαυρη ψυχή από κάτω. Ό άνθρωπος πέθανε , απεβίωσε, έφυγε. Πόσο σκατόψυχος μπορεί να είναι κάποιος που δε δείχνει το παραμικρό ίχνος σεβασμού στη μνήμη ενός νεκρού ανθρώπου; Μα πόσο. Όποιος κι αν ήταν αυτός
      ΥΓ Μη ξεχάσεις να επισκεφτείς την Εκκλησία τώρα στις Άγιες μέρες που έρχονται και με <> και <>να προσευχηθείς μιας και είμαι σίγουρος ότι ξεχειλίζεις μέσα σου και από θρησκευτικά αισθήματα.

      Διαγραφή
    6. @Kαλλιμάχειος

      Τρέμω (πολύ περισσότερο από εσένα) στη σκέψη ότι άτομα σαν εσένα έχουν δικαίωμα ψήφου και αποφασίζουν για τη ζωή μου!

      Άτομα, πολιτικά αφελή, χριστιανικά αμνοερίφια που δεν κοιτούν το βίο και την πολιτεία του καθενός αλλά βαράνε προσοχή στον κάθε τυχόντα νεκρό κατ'επιταγήν του Μεταφυσικού, είτε το λένε αυτό εκκλησία, είτε Ιεχωβάδες. Εν έτει 2017!!!

      Ξέρεις, ο Διαφωτισμός είχε ως σκοπό να αναστήσει το πέρασμα από το Μύθο στο Λόγο, αυτό το τεράστιο βήμα που είχε πραγματοποιηθεί στην αρχαία Ελλάδα... σε ΕΣΕΝΑ απευθυνόταν χριστιανικέ αμνέ που αξιώνεις βάσει των μεταφυσικών εκκλησιαστικών δοξασιών σεβασμό στους συνοδοιπόρους των ολεστήρων της κοινωνίας και του έθνους μας.

      Εσύ όμως εκεί, κολλημένος στο σκοταδισμό του Μεταφυσικού, όχι απλά να γυρίσεις και το άλλο μάγουλο στο νεκρό φερέφωνο του Αλαφούζου αλλά και να απαιτήσεις από τους άλλους σεβασμό για λογαριασμό του.

      Ατομάκια σαν εσένα μου λύνουν την απορία γιατί αυτή η κοινωνία ψηφίζει τόσα χρόνια τον όλεθρό της... είναι η δεισιδαιμονία, η μεταφυσική προκατάληψη, η έλλειψη ορθολογικού αξιακού συστήματος, η αμορφωσιά και η άγνοια του αρχαιοελληνικού πνεύματος που προδίδεις.

      Καλύτερα το "Καλλιμάχειος" να το κάνεις "Λογομάχειος" μια και ως σκοταδιστής-θρησκομανής μάχεσαι τον ίδιο τον (ορθό) Λόγο και όχι απλά την καλλιέπειά του.

      Διαγραφή
  6. Αν δεν με γελούν τα μάτια μου πρόκειται για σκυλόφατσα με ένστικτα ύαινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς όλους τους σχολιαστές
    πριν λίγο διάβαζα την είδηση τη κηδείας του γιου του Μεσούτ Γιλμάζ, πρώην πρωθυπουργού, που αυτοκτόνησε.
    Στην κηδεία ήταν όλοι και κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είδα να λέει
    "ο Μεσούτ Γιλμάζ ήταν προδότης, καλά να πάθει που έχασε το παιδί του".

    Ένα μόνο έχω να πω.
    Προς θεού, να μην καταντήσουμε χειρότεροι από τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Σάββα,

      Ίσως έχουμε ΗΔΗ καταντήσει χειρότεροι. Ανωτέρω, σχολίασα και έδωσα εν μέρει δίκιο στο σχόλιο El Carnicero Rojo, κι αυτός ως «ευχαριστώ» γύρισε και δάγκωσε. Δεν ξέρω αν φταίει ο ίδιος ή εγώ που παρασύρθηκα και νόμισα οτι ίσως είναι άνθρωπος.

      Διαγραφή
    2. Ε τι να περιμένεις απ'την Αντωνία με προφίλ σκύλου; Εξισώνει τα ζώα με τους ανθρώπους. Και από κάποιον El Carnicero Rojo με την Ελληνική σημαία με το σφυροδρέπανο; Κάποιος στρατηγικός συριζέος σύμβουλος σαν τον Καρανίκα. Κάθεται τρώει πίνει και βρίζει. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
    3. @Pointman,
      to σχόλιό μου "Έλα τώρα φασιστάκο που ήρθες στον Ινφογνώμονα για να αμπελοφιλοσοφήσεις περί ζωής και θανάτου, περί σεβασμού ή μη στους νεκρούς" πήγαινε στο Γιώργος Νικ. Κωνσταντακόπουλος που άρχισε τα κηρύγματα για "στάση καθενός μας απέναντι στο θάνατο" κτλ και φυσικά ΟΧΙ σε εσένα. Απλά δημοσιεύτηκε μετά τη δική σου ανάρτηση ενώ είχε προορισμό την προηγούμενη δική του.

      Διαγραφή
    4. @johnjohn
      Αν ήξερες να διαβάζεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα έβλεπες πως τα χώνω τόσο πολύ στους συριζαίους και στο παρακράτος τους ώστε μόνο ένας ακροδεξιός αρρωστημένος εγκέφαλος κι όχι νορμάλ άνθρωπος μπορεί να με βγάλει συριζαίο.
      Αλλά διαχρονικά το μεγαλύτερο πρόβλημα της ακροδεξιάς είναι το ανύπαρκτο διανοητικό και μορφωτικό επίπεδο των οπαδών της...

      Διαγραφή
  8. Σχετικώς με τον δυστυχή 'El Carnicero Rojo' τον οποίο πραγματικώς και χωρίς καμία ειρωνεία λυπάμαι θα ηθελα να θυμησω το μεγαλειο της Ελληνικης φυλης που ΠΡΩΤΗ στον πλανητη αυτο διδαξε το ΗΘΟΣ, την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ, τον ΣΕΒΑΣΜΟ αλλα και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ εναντι του ΕΧΘΡΟΥ στο αρχαιοτερο ΕΠΟΣ της ανθρωποτητος , την ΙΛΙΑΔΑ...
    Να θυμησω σε ολα τα αυτα τα δυστυχισμενα αριστεροειδη τυπου El Carnicero Rojo αλλα και 'antonia Metaxa' την σκηνη που περιγραφει ο φωτοβολος Ομηρος με τον Πριαμο να πεφτει στα ποδια του μισητου εχθρου του τον Αχιλλεα (που λιγες ωρες πριν του ειχε σκοτωσει το μονακριβο και πολυαγαπημενο γιο του Εκτορα) και να του ζητα να του δωσει πισω το κορμι του παιδιου του να το θαψει με τις τιμες που του αρμοζαν και την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ απαντηση του Αχιλλεως που δακρυσμενος στην θεα αυτου του πατερα (του μισητου μεχρι πριν λιγο εχθρου του..) τον σηκωσε απο τα γονατα και θρηνησαν ΜΑΖΙ τον Εκτορα προτου του παραδωσει το πτωμα του με δακρυα (αφου το επλυνε και το εντυσε σαν πριγκηπα) κανοντας εννεα ημερες εκεχειρια για να τον θαψει ο πατερας του οπως ζητησε με ολες τις τιμες...
    Μαλιστα παραδιδοντας το κορμι του Εκτορος με συγκινηση επλεξε το εγκωμιο του και οτι συντομα θα τον δει στα Ιλισσια πεδια γιατι τον θεωρει αδελφο του..(να θυμησω τον Εκτορα που ολο το παλατι ,η γυναικα του και ο κοσμος της Τροιας τον απετρεπε να βγει να αντιμετωπισει τον Αχιλλεα -ξεροντας τον σιγουρο θανατο του- αλλα εκεινος σε μια λητη Δωρικη απαντηση τους ειπε οτι δεν επιτρεπεται οταν ο λαο τους μαχεται για αυτον εκεινος να κρυβεται...και οτι θα ηταν αθλιος Πριγκηπας αν κρυβοταν τωρα που ο λαος του τον εχει αναγκη καθως γιαυτο τον λογο ηταν Πριγκηπας και ετυγχανε τετοιας τιμης απο τους Τρωες...για μια τετοια στιγμη ζουσε ,που επρεπε να τους τιμησει και να τους ξεπληρωσει τα χρονια που τον λατρευαν και τον υπακουαν !
    Αυτος ηταν ο 'ηττημενος' Εκτορας και αυτος ηταν ο 'νικητης' Αχιλλεας..
    Αυτη ειναι η ΕΛΛΑΔΑ που προσπαθει να θαψει η συφιλιδικη ΑΡΙΣΤΕΡΑ....αυτα δεν θελει να μαθουν τα παιδια μας ,το μεγαλειο της ψυχης που καταγραφηκε στον τοπο αυτο τον ευλογημανο πριν τρεις χιλιαδες χρονια και ακομη δονει την ψυχη του ΕΛΛΗΝΑ οταν την ακουσει...
    Αυτα ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η χολερα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για να μπορει να βγαζει απο τα καρκινιασμενα σπλαχνα της υποπροϊόντα σαν τον El Carnicero Rojo και την Αntonia Metaxa για να εξυπηρετουν την απανθρωπη ιδεοληψια της....αυτη η στανη (αριστερα) αυτο το τυρι (ανθρωποειδες) βγαζει..
    Τι να καταλαβει ο καθε καυμενος αριστερος χαχολος που του εχουν αφαιρεσει το οποιο μυαλο διεθετε και του το εχουν αντικαταστησει με κραυγες μισους και ξυλινα τσιτατα μιας αποτυχημενης παντου ιδεολογιας του 1860...
    Δεν αξιζει κανεις να θυμωνει με τετοια ατυχα πλασματα αλλα ειλικρινα μονο να τα οικτιρει γιατι ηρθαν , ζουν (?) και θα φυγουν απο ενα κοσμο χωρις η καρδια τους να γεμισει με αγαπη, συγχωρεση, ταπεινοτητα και μεγαλειο, θα φυγουν και δεν θα μεθυσει η ψυχη τους ποτε απο αγαλιαση παρα μονο απο μισος που θα τους τρωει και εδω και εκει που θα πανε οταν εγκαταλειψουν τον κοσμο αυτο που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ.
    Κριμα , ειλικρινα κριμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικά, εγώ λυπάμαι το μεγάλο αυτοκράτορά μας Νικηφόρο Φωκά, επειδή τη σήμερον ημέρα της παρακμής και της αμορφωσιάς σφετερίζεται το όνομά του ένα χολερικό, αγράμματο ανθρωποειδές με εμφυλιοπολεμικό σύμπλεγμα που παριστάνει τον "Έλληνα πατριώτη" αλλά αγνοεί όχι απλά τον ελληνικό πολιτισμό αλλά και το συντακτικό και τα σημεία τονισμού της Ελληνικής γλώσσας...
    Ψευδώνυμε σφετεριστή, η καλύτερη υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις σε αυτό το έθνος, είναι να βρεις ένα γερό κλαδί και να το χρησιμοποιήσεις για να πας να βρεις το Μπεσκένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αξίζεις καν απαντήσεως, έχεις την πλήρη κατανόηση μου και τον ειλικρινή οίκτο μου. Σε αφήνω μόνο σου να πνιγείς στο παραλήρημα σου ευχόμενος (ματαίως..) ένα πραγματικό θαύμα για την σωτηρία σου.
      Μια παρατήρηση μόνο (για ιστορικούς λόγους), αν είχες διαβάσει ποιος ήταν ο συνονόματος μου θα τον έβριζες καθημερινώς διότι θα ήξερες ότι αν ζούσε σήμερα θα σου έπαιρνε το κεφάλι με συνοπτικές διαδικασίες..
      Έχε γεια και σε συμβουλεύω στοργικά να επισκεφθείς ένα Πνευματικό η ένα ψυχίατρο (ότι τραβά η έρημη ψυχή σου..) μήπως και λυτρωθείς αγαπητέ..

      Διαγραφή
    2. Να λυπηθείς τους κακόμοιρους γονείς σου που έβγαλαν ένα τέτοιο προβληματικό παιδάκι που καμώνεται τον Έλληνα ενώ δεν γνωρίζει Ελληνικά, παριστάνει τον ιστορικό ενώ δεν γνωρίζει ιστορία και παθαίνει ονειρώξεις με αυτοκράτορες επειδή ο ίδιος είναι τέτοιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ ώστε έχει ανάγκη ταύτισης με άλλες προσωπικότητες και εξομολόγησης σε πνευματικούς και συνταγών ψυχοφαρμάκων από ψυχιάτρους, χούγια που τα ομολογεί ΔΗΜΟΣΙΑ (ως μικρόνους) και ξεδιάντροπα (ως θρασύνους) τα συστήνει σε άλλους.

      Ανόητε φασιστάκο, κράτα τον "ειλικρινή" οίκτο σου για το κλαδί στο οποίο θα κρεμαστείς όταν σου τελειώσει το χαρτζηλίκι για να πηγαίνεις σε ψυχίατρο και οι πνευματικοί σου δεν θα έχουν να σου πουν τίποτα παραπάνω για να σε παρηγορήσουν για το χολερικό, κενόδοξο χαρακτήρα σου, το μίσος σου για την άλλη άποψη και τα αδιέξοδα που βιώνεις ως το απόλυτο ακροδεξιό ΜΗΔΕΝΙΚΟ που ακόμη και οι όμοιοί του το περιγελούν.
      Σε ευχαριστώ πάντως που εκτίθεσαι σε καθένα ουδέτερο παρατηρητή... και μπράβο που τουλάχιστον ανακάλυψες έστω και τώρα τον τονισμό των λέξεων...

      Διαγραφή
    3. Φασίστας (δηλαδη εσυ) φασίστα ού ποιεί...
      Περαστικα !

      Διαγραφή
    4. @"Νικηφορος Φωκας" (ή "κοπρώνυμε", το αληθινό nick σου)

      Αυτό ήταν που δεν θα απαντούσες;
      Αυτή ήταν "η πλήρη κατανόηση" σου;
      Αυτός ήταν ο "ειλικρινής οίκτος" σου;
      Ε παιδάκι που αντιφάσκει!
      Αυτά ήταν τα κηρύγματά σου περί "μεγαλοψυχίας";
      Πολυγλωσσία και υποκρισία;
      Έτσι κάνεις ρε παιδάκι; μας πουλάς παραμυθάκι;

      Επειδή σε ξεβράκωσα κάνοντας δημόσια το ψυχιατρικό σου προφίλ νομίζεις ρε απόλυτο ακροδεξιό ΜΗΔΕΝΙΚΟ πως είμαι σαν τα μούτρα σου;
      Τί έγινε; από τώρα σου σώθηκε το χαρτζηλίκι και τέρμα ο ψυχίατρος;

      Άντε βρες κάτι στη ζωή σου να σε κάνει ΑΝΘΡΩΠΟ... μια γυναίκα π.χ. επαγγελματία έστω... ή ένα γερό κλαδί για να απαλλάξεις τον κόσμο από ένα ψυχοπαθές φασιστάκι... και για να απαλλαγείς κι εσύ μια και καλή από τον αφόρητο εαυτό σου...

      Διαγραφή
  10. Κοψτε λιγο τις ..απολυταρχιες εδω κυριοι...Ελληνες ειμαστε ολοι.Αυτος ο διχασμος δεν παει αλλο.Δειτε λιγο καλοπροαιρετα τον αλλον.
    Ο ποιντμαν.. σκεφτηκε κι εκφραστηκε τοσο αψογα σε ολα...καλυψε τα παντα με τακτ και σεβασμο...και νοηση...Ας τον μιμηθουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο θάνατος ενός ανθρώπου έγινε αφορμή για να αρπαχτούμε πάλι μεταξύ μας. Πέθανε, τελείωσε. Τι να σχολιάσεις?

    Πολλά νεύρα ρε παιδιά. Όταν γίνει το οικονομικό "μπαμ" έχει να πέσει το ξύλο της αρκούδας. Ο Δεκέμβριος του 2008 θα ναι Παράδεισος. Εκτός αν γίνει τίποτα με Τούρκους και εκτονώσουμε τα νεύρα μας εκεί. Μάλλον κάπου στη μέση η απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.