24/1/18

Σ. Καλεντερίδης: Κανείς πολιτικός δεν δικαιούται να παζαρεύει την Εθνική μας ταυτότητα (ηχητικό)


"Δεν είδα ‘’ακραίους’’ πέραν της Χρυσής Αυγής, στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, απαγόρευσαν σε εκατοντάδες λεωφορεία από όλοι την Ελλάδα να πλησιάσουν στη Συμπρωτεύουσα, εσκεμμένα υποβάθμισαν τη δυναμική της φωνής χιλιάδων ανθρώπων’’ είπε ο στρατιωτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης μιλώντας στο Ράδιο 98,4 και στο Γιώργο Σαχίνη.
Ο ίδιος εκτιμά πως η φωνή των πολιτών στέλνει μήνυμα στους πολιτικούς για τη στάση τους, προσθέτει πως κανείς πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να παζαρεύει την Εθνική μας ταυτότητα και κυρίως τη νομιμοποίηση να το κάνει.
 Αναφορικά με την εισβολή των Τούρκων στη Βόρεια Συρία σημείωσε πως αυτή γίνεται με το πράσινο φως της Ρωσίας θύματα τους Κούρδους και στόχο να περιοριστεί η επιρροή των ΗΠΑ στη Συρία.

10 σχόλια:

  1. Η μονη λυση ειναι η διαλυση των σκοπιων αναμεσα στην Ελλαδα Αλβανια και Βολγαρια και Σερβια. Ολα τα αλλα ειναι ανεφικτα. Αυτο που ελεγε ο Μιλοσεβιτς στον δοσιλογο μητσοτακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1,28μ.μ.Σωστος. Κι* ενας κονγκρεσμαν ρεπουμπλικανος της Καλιφορνια λεει ακριβως το ιδιο. Δεν κυβερνανε ομως αυτοι, κυβερνανε οι Εβραιοι και θελουν διακαως την Τουρκελλαδα. Δεν θα τους βγει διοτι αιωνες τωρα προσπαθουν να αποκωδικοποιησουν τον Ελληνα και δεν τα καταφεραν. Οι σοφοι προγονοι μας εχουν εμφυτευσει αυτον τον κωδικα *γονιδιακω τω τροπω*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς γνωρίζετε την φράση του αειμνήστου Παναγιώτη Κονδύλη : "Η υπέρβαση του διλήμματος αυτού (σ.σ. ειρήνη ή πόλεμος), η ανατροπή των σημερινών γεωπολιτικών και στρατηγικών συσχετισμών απαιτεί ούτε λίγο ούτε πολύ την επιτέλεση ενός ηράκλειου άθλου, για τον οποίο η ελληνική κοινωνία, έτσι όπως είναι δεν διαθέτει τα κότσια."

    Αν τα διέθετε, το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του δεν θα είχε κάν διανοηθεί να εκκινήσει το παζάρεμα γιά την Εθνική μας ταυτότητα.

    Από την άλλη μεριά, το σύνολο του πολιτικού συστήματος είναι προδοτικό, οπότε αδυνατεί εξ αντικειμένου να εμπνεύσει την ελληνική κοινωνία πρός την επιτέλεση αυτού του άθλου.

    Νομίζω ότι, το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα, θα δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την στιγμή που ο Ελληνικός λαός εξέλεξε έναν άθεο κομμουνιστή, για να τον οδηγήσει, η τιμωρία του έθνους μας είναι δεδομένη.
    Από την μια έχεις τον τσίπρα, τον πιο έτοιμο από όλο το κοινοβούλιο, να δώσει τα άχραντα σε σκύλους. Από την άλλη έχεις 500.000 κόσμος στη Θεσσαλονίκη και κανένα από τα κόμματα δεν τους αντιπροσωπεύει στο κοινοβούλιο. Μέχρι και η εκκλησία έκανε την τουμπέκα. Δε νομίζεις ότι "κάτι" περίεργο συμβαίνει στο παρασκήνιο;
    Κάτι κάνει τζιζ και είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις αυτόν τον βλάκα στο νταβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιον και να επέλεγε ο ελληνικός λαός το ίδιο θα έπραττε.
      Η δοσίλογη ατζέντα βρίσκεται στο τραπέζι κι οι δοσίλογοι "σφάζονται" ποιος θα την υλοποιήσει.
      Η επίρριψη ευθυνών στο λαό μέσω της επιλογής του σε προσώπα ή κόμματα μόνο εκ του πονηρού μπορεί να είναι,διότι δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα δεινά να μην έχουμε μάθει.
      Τι άλλο πρέπει να πάθεις κοιτώντας το δέντρο για να μάθεις να κοιτάς το δάσος;

      Διαγραφή
  5. Αγαπητά Σαββα..

    Δεν μας έφταναν ολοι οι δικοί μας μαϊντανοί,πετάχτηκε σκιά ο αρχι-ΜΑ- ιντανος της Κύπρου


    Καταλαβαίνεις τι τους περιμένει και τους δικούς μας εκει κατω μετα τις εκλογές....

    Δυστυχως ουτε για μειδίαμα δν ειναι ολα αυτα που γίνονται με δαύτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανείς πολιτικός δεν δικαιούται να παζαρεύει την Εθνική μας ταυτότητα ?

    1)Η προδοσία είναι θέμα ημερομηνίας.
    Καρδινάλιος Ρισελιέ, 1585-1642, Γάλλος πρωθυπουργός

    2)Για να προδώσεις, πρέπει πρώτα να ανήκεις.
    Kim Philby, 1912-1988, Άγγλος διπλωμάτης & σοβιετικός κατάσκοπος

    3)Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
    Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.
    Διονύσιος Σολωμός, 1797-1857, Εθνικός Ποιητής

    **********************************************************************

    4)A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself.
    Marcus Tullius Cicero

    5)When the enemy enthusiastically embraces you, and the fellow countrymen bitterly reject you, it is hard not to wonder if you are, in fact, a traitor.
    Ursula K. Le Guin

    6)There are but two parties now: traitors and patriots. And I want hereafter to be ranked with the latter and, I trust, the stronger party.
    Ulysses S. Grant

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε. Καλεντεριδη, ειπατε αυτα που επρεπε να ακουγονταν απο ακαδημαικους κι απο αντιπροσωπους του Λαου - πλην τα οσα εχει δηλωσει απο βημα Βουλης ο βουλευτης Η. Κασιδιαρης.

    υ.γ.
    Η μονη σωστη & ιστορικα ορθη λυση ειναι αυτη που τυπωσε ο πρωτος σχολιαστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.