10/3/18

Δρόμος χωρίς γυρισμό - Ο Ερντογάν μετακύλησε σε γκρίζο λύκο

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο Συνέδριο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΡ Μερσίνας, κάνοντας το σήμα των "γκρίζων λύκων", που είναι επίσημα παρακρατική-παραστρατιωτική ναζιστική οργάνωση, με το κόμμα της οποίας (ΜΗΡ), έχει ανακοινώσει ότι θα κατέλθει από κοινού στις προσεχείς εκλογές, είπε:
"Προχωράμε στο Αφρίν. Θέλησαν να δημιουργήσουν τον διάδρομο της τρομοκρατίας (σ.τ.μ. Κουρδικό διάδρομο). Τους είπαμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε και δεν μας άκουσαν. Αυτοί δεν ξέρουν τι είναι ο Τούρκος, το τουρκικό έθνος και ο τουρκικός στρατός....

...Εμείς πιστεύουμε σε ένα μεγάλο πράγμα. Και αυτό είναι η θυσία για την θρησκεία. Είναι η πορεία δίπλα στον Προφήτη Μωάμεθ. Ο στρατός μας που πιστεύει σ' αυτό, βαδίζει προς τον Μωάμεθ".

15 σχόλια:

  1. Ἄσε Νταγίπ τόν καημένο τόν Μωάμεθ, νά ἀναπαυθῆ λίγο, ἐκεῖ πού βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναπαση στα ταρταρα δεν εχει.

      Διαγραφή
    2. Ἔχει ἀνάπαυση στήν κόλαση, ὅταν προσεύχονται γι'αὐτούς τούς ἀποτυχόντες ὡς ἀνθρώπους, οἱ ὀρθόδοξοι χριστιανοί, καί ἰδίως οἱ μοναχοί καί οἱ ἱερεῖς μας. Δείτε τί ἔζησε ὁ Ἅγιος Μακάριος ὁ Αἰγύπτιος, ὅταν κλώτσησε ἕνα κρανίο μή χριστιανοῦ στήν ἔρημο.

      Ἀλλά ἐκεῖ πού εἶναι ὁ Μωάμεθ, μόνο ἕνα περιθώριο ἐλέους από τόν πανάγαθο Θεό ἔχει:
      Μετάνοια ὅσων ἐπηρμένων ὀπαδῶν του (μωαμεθανῶν) μέχρι τώρα δέν σέβονται, ὅπως ἐκεῖνος σεβάσθηκε, καί ὅπως ὅρισε στήν Διαθήκη του, τούς ὀρθοδόξους χριστιανούς.
      Ὄχι ὡς κατωτέρους, ἀλλά ὡς εὑρισκομἐνους κοντά στόν ἀληθινό Θεό.

      Διαγραφή
    3. "Ὄχι ὡς κατωτέρους, ἀλλά ὡς εὑρισκομἐνους κοντά στόν ἀληθινό Θεό"

      ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ως κατώτερους τους σεβάστηκε.

      Διαγραφή
  2. Αφιερωμένο στους άθλιους που παρουσίαζαν τα προηγούμενα χρόνια το ΑΚΡ και τον Ερντογάν ως κάτι ανάλογα των χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ - ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΣ ΚΑΙ ΕΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. We should sue him for kidnapping. It seems it has become a blackmailing tool at the hands of Erdogan's regime

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. All greek goverments have hanted out the suvaranity and wealth of the cityzens , into the hands of foreign organizations like europaen union and imf!.....did anyone sue this goverments???...i thing you schould be more aware about the qualitie of greek politics AND greek cytizens.
      Not all but the majorety.

      Διαγραφή
  4. Όσοι έχουν ζήσει στην Μ. Βρετανία, γνωρίζουν πως το να δείχνεις σε κάποιον τα δύο δάκτυλα δείκτη και μέσο υψωμένα σε σχήμα «V» (σαν τον συμβολισμό της νίκης «Victory») αλλά με την πλευρά της παλάμης προς το πρόσωπο, είναι μία εξαιρετικά προσβλητική χειρονομία - κάτι αντίστοιχο με την Αμερικανικής έμπνευσης αντίστοιχη χειρονομία με υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι η προέλευση της ανωτέρω περιγραφείσας χειρονομίας και γιατί οι Βρετανοί την θεωρούν εξαιρετικά προσβλητική και την χαρίζουν απλόχερα σε όσους φθονούν: Κατά τον Εκατονταετή Πόλεμο (1337 - 1453) μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας, οι Άγγλοι τοξότες απέκτησαν τρομερή φήμη, έχοντας καταφέρει συντριπτικά πλήγματα κατά των Γάλλων με τα το longbow τόξα τους μήκους 1.8m κατασκευασμένα από ξύλο οξιάς με εμβέλεια βολής πάνω από 350m. Για αυτό το λόγο, η εξουδετέρωση των Εγγλέζων τοξοτών, έγινε πρώτη προτεραιότητα για τους Γάλλους, που όταν κατάφερναν να συλλάβουν Εγγλέζο τοξότη, του ΕΚΟΒΑΝ τα δύο δάκτυλα δείκτη και μέσο με τα οποία τραβούσε την χορδή - ουσιαστικά τον αχρήστευαν και τον άφηναν ελεύθερο στα πλαίσια ψυχολογικού πολέμου για να γυρίσει στους ομοεθνείς του Εγγλέζους και να μάθουν όλοι τι πρόκειται να πάθουν ως τοξότες. Οπότε σε όλη την διάρκεια του πολέμου, όταν οι μεν πολιορκούσαν τους δε, εμφανιζόταν πχ οι Γάλλοι στις επάλξεις του κάστρου και χειρονομούσαν στους Εγγλέζους δείχνοντάς τους τα δύο δάκτυλα δείκτη και μέσο σε σχήμα «V», με σαφή περιπαικτικό τρόπο σαν να έλεγαν «…που είναι τα δάκτυλά σου Εγγλέζε;…». Η εξαιρετικά υποτιμητική αυτή (για τους Εγγλέζους) χειρονομία, έφτασε έως τις ημέρες μας και συνεχίζει να θεωρείται προσβλητική…

    …και τώρα στα δικά μας. Αφού τελικά είναι αναπόφευκτο και θα αναγκαστούμε να εμπλακούμε σε πολεμική αναμέτρηση με τους Τούρκους, να μια καλή ιδέα να εφαρμοστεί στα αιχμαλωτισμένα μεχμετζίκια και επίδοξους Γκρίζους Λύκους. Απλά, ΚΟΨΙΜΟ από τη ρίζα (με κλαδευτήρι) τα δάκτυλα δείκτη και ωτίτη και να δω μετά πως θα καταφέρνουν να κάνουν τον διαολοσυμβολισμό τους με τα κουλά τους! Και μη με πείτε βάρβαρο, διότι έχω την αμυδρή εντύπωση (και κρυφή ελπίδα ίσως) πως εάν / όταν χρειαστεί να έρθουμε σε ένοπλη συμπλοκή με τα μεμέτια, θα αναβιώσουν σκηνές «Τριπολιτσάς» και όλη η πικρία, όλες οι ήττες, όλη η καταπίεση και όλη η οργή που έχει υποστεί ο Ελληνισμός τις τελευταίες δεκαετίες από τον βρωμο-λαό αυτό που η μοίρα μας επεφύλαξε την ατυχία να έχουμε ως γείτονες, θα μεταμορφωθεί σε μία γιγάντια και απίστευτης ωμότητας αντίδραση, κι όποιον πάρει ο χάρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταυγετη.

    @pointman.

    Συμφωνώ πλήρως καί ενθουσιωδώς μαζί σου.
    Συλλογη από τούρκικα δάκτυλα,όπως κάποιο τούρκικο κτήνος έκανε συλλογή αυτιών.

    Τόση ταπείνωσι σέ μας πού είμαστε τόσο περήφανοι,πρέπει νά ξεπληρωθή καί μέ τό παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτια τουρκικα μαζευουμε και εμεις....θα εκπλαγεις αμα μαθεις πιος εχει τετοιο κολιε.

      Διαγραφή
    2. @ Iraklis,

      Μην αναπαράγεις μύθους και φαντασίες που μόνο ανόητοι παραφουσκωμένοι και έχοντες νοημοσύνη αμοιβάδας πιστεύουν.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.