31/3/18

Σύμβουλος του Ερντογάν: Αν δεν μας άνοιγε τον εναέριο χώρο η Ρωσία, όχι μόνο δεν θα μπαίναμε στο Αφρίν, αλλά....

Ο Ιρλνούρ Τσεβίκ είναι ένας εκ των συμβούλων του Ερνογάν.
Σήμερα έγραψε στο τουίτερ:
"Αν δεν μας άνοιγε τον εναέριο χώρο της Συρίας η Ρωσία, όχι μόνο δεν θα μπαίναμε στην ΑλΜπαμπ και το Αφρίν αλλά δεν θα μπορούσαμε να πετάξουμε ούτε μη επανδρωμένο αεροσκάφος."

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, ενώ περιμένουμε να δούμε πώς θα συμπεριφερθούν στους Κούρδους και οι Αμερικανοί!
Ήδη υπάρχουν σημάδια για επικείμενο άδειασμα...
Περιμένουμε...

10 σχόλια:

  1. Αφιερωμένο με πολύ θλίψη σε όλους τους εθελοτυφλούντες ρωσόδουλους ‘πατριώτες’ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. From the horses mouth - αλλά στούς ρωσόδουλους θα 'ακούγεται' σαν παραμύθι φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πηγαινουμε απο το ενα ακρο στο αλλο.Το σωστο ειναι μια μικρη χωρα σαν και μας, να εχει δικαιωμα να ασκει εθνικη πολιτικη!αυτο θα ηταν ενα καποιο επιπεδο για τις υπερδυναμεις!και οχι να επιβαλλονται ετσιθελικα,καταργοντας και ελευθεριες και δημοκρατιες δια της ισχυος.Αυτα βλεπει και ο Ερντογαν και σου λεει οι υπερδυναμεις με εχουν αναγκη οποτε τις χορευω οπως εγω γουσταρω!Μπραβο Ερντογαν αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα!Κακα τα ψεματα οι υπερδυναμεις μας κανουν οτι θενε και αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορει να σκεφτει ενας νεος ανθρωπος που ανακαλυπτει την ζωη στον πλανητη μας.Τα δεσμα στον ελευθερο κοσμο τα εβαλαν οι σιωνιστες με την αιχμαλωσια της οικονομικης και καθημερινης ζωης σε ολα τα κρατη.Αν δεν αντιληφθουμε οτι ευτυχως που υπαρχει εστω και αυτη η Ρωσια ως αντιπαλο δεος τοτε ειμαστε καταδικασμενοι σε μια παγκοσμια κοινωνια με πολυπολιτισμικη φιλοσοφια και πανθρησκεια!Αν αυτο ειναι που ονειρευεστε ολοι εσεις οι αντιρωσοι να την χαιρεστε αυτη την κοινωνια αλλα δεν θα παρουμε με καθε κοστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.15 μμ, ψάξτο, γιατί έχεις πρόβλημα κατανόησης της παγκόσμιας κοινωνίας. Όπως σ' όλα τα πράγματα, με το ένα χέρι δίνεις, με το άλλο παίρνεις. Αλλοιώς δεν θα υπήρχαν ούτε υπερδυνάμεις, ούτε και οργανωμένες κοινωνίες. Μπερδεύεις τις υποχρεώσεις που έχουμε έναντι συμμάχων και μηχανισμών που εξασφαλίζουν ένα καλό επίπεδο ζωής για τους πολίτες των κρατών, με τις ολιγωρίες, τις ανικανότητες, και τις αβελτηρίες των ηγετών που επιλέγουμε. Οι πραγματικοί ηγέτες βρίσκουν τρόπους και χρησιμοποιούν όλους αυτούς τους μηχανισμούς προς όφελος των χωρών τους. Όταν επιλέγεις αγράμματους και ολίγιστους στο δέμας και την ψυχή, χέστα!

      Διαγραφή
  4. Πιστευω οτι καποια στιγμη οι ελπιζοντες σε ξενη βηθεια πρεπει να ωριμασουν και να καταλαβουν οτι κανενας ξενος δεν θα μας βοηθησει αν δεν εχει να λαβει και καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι κανενας δεν εχει υποχρεωση να στιλει να σκοτωθει ο κοσμος του για εμας τη στιγμη που εμεις δεν σεβομαστε την ιστορια μας και τις πολεμικες ικανοτητες οπου ειχαμε και εχουμε καταντησει ζητουλες βοηθειας και ελεημοσυνης, α ναι ξεχασα "οι ξενοι μας καταντησαν ετσι και δεν μας αφηνουν να ορθοποδησουμε γιατι φοβουνται τις ικανοτητες μας " .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα είναι κολληταρια πλέον. Μαζί σε όλα. Πάνω απ όλα στις μπίζνες Στο ακουγιου οι Ρώσοι θα τους στήσουν το μαγαζί για να αποκτήσουν οι σελτζουκοι πυρηνικά . Από δίπλα κ το άλλο ραμολιμεντο ο ροχανι. Κ αυτός από τους Ρώσους πυρηνικά περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως - Και η Αμερική μόλις Προδωσε τους Κούρδους -
    U.S. President Donald Trump has ordered the State Department to freeze more than $200 million in funds for recovery efforts in Syria's People's Protection Units (YPG)-held areas, according to a report on March 30.

    U.S. officials told the Wall Street Journal newspaper that the Trump administration “reassesses Washington's broader role in the protracted conflict there.”

    Officials also told the newspaper the White House ordered the State Department to put spending on hold following Trump's surprise announcement on March 29 that the U.S. would “very soon” withdraw from Syria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κλαίτε πριν την κηδεία και δεν ξέρετε και ποιος θα είναι ο νεκρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.