30/3/18

Αν η Τουρκία εισβάλει στο έδαφός μας, αυτό σημαίνει πόλεμο, έναν πόλεμο που θα οδηγήσει στο διαμελισμό της Τουρκίας - Δείτε ποιος το είπε

14 σχόλια:

  1. Η Τουρκία ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τον ταίζουμε..Τι θα πράξετε?
    Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!
    Το διαβάσαμε από το: ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ …ΒΟΥΛΑ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/blog-post_3609.html#ixzz5BECsVAMB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωράνε στην Μακρόνησο, Γυάρο, Γιούρα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η τουρκια δεν θελει πολεμο με ελλαδα αλλα ζητα το αυτονοιτο!! τουσ πραξικοματιεσ!! εγινα αντιλιπτοσ ναι?? η οχι???οταν απαντουν ελληνεσ αξιοματουχοι αντιστιχα σε διλοσισ τουρκον πρεπι να ειναι ετοιμη για πολεμο!αντε ντε..που δεν ειμαστε!!!προσοχη στησ αντιδιλοσεισ διοτι θα πεσομεν εισ την παγιδα τουσ!οσον αφορα τον ορκο υπερσυνταγματοσ τησ τουρκιασ ειναι σοστο και τιριτε απο εκτοτε!! εμεισ ουτε το κανονικο συνταγμα δεν το τιρουμε! ελλασ διχονια διχονια και διχονια μετα απο το 1943 μεχρι τορα! αντε για!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρτε το λιγο αλλιως κυρια μου...ή αλιος; μιπος;

      Διαγραφή
    2. "NADIA" ...glou Στα Ελληνικά το «σ» όταν είναι στο τέλος μίας λέξης γράφεται ως «ς». Σε άλλες γλώσσες ΠΧ σε γλώσσες που έχουν υιοθετήσει τελαυταία το λατινικό αλφάβητο αυτό δεν ισχύει. Για αυτό μάλλον μπερδευτήκατε επομένως δεν σε κατηγορώ.

      Διαγραφή
    3. @ r+w

      ΘΑ... you mean to say: GÜNAYDIN MATMAZEL???... ασκ ολσούν μπρε (καλλλά τώρα· πλλλάκα με κάνεις;)... χαχαχα!

      Διαγραφή
    4. Κανετε λαθος, Nadia, ο πολεμος που απειλει η Τουρκια την Ελλαδα δεν ειναι μονο για τους πραξικοπηματιες, ειναι για να αρπαξουν νησια και δικαιωματα στο Αιγαιο. Οι προξικοπηματιες ειναι σχετικα προσφατη εξελιξις με την Τουρκια ενω οι παρενοχλησεις στο Αιγαιο, για το Αιγαιο, ειναι αποχρονων αμνημονευτων. Τωρα που η Κυπρος και το Ισραηλ εκμεταλλευωνται τα πετρελαια στο Αιγαιο οι Τουρκοι εχουν λυσαξει απο ζηλια και ειναι ετοιμοι για την αρπαγη νησιων για να παρουν δικαιωματα στο Αιγαιο.
      Ας μην ξεχναμε οτι ο απωτερος σκοπος της Τουρκιας ειναι η ανακυριξις του Καλιφατου στην Τουρκια. Απο ὀλα αυτα λοιπον συμπεραινει κανεις οτι η παραδοσις των πραξικοπιματιων ειναι μονο ενα μικρο μερος των προβληματων με την Τουρκια.

      Διαγραφή
  4. Η δήλωση του Ιράκ ηταν ο,τι έπρεπε διότι έβαλε το δάχτυλο στην πληγή ! Διαμελισμός !αυτο φοβούνται οκ Τούρκοι και αυτο θα πάθουν ειδικώς τωρα που εχουν ανοικτά δυο μέτωπα.Κατα τη γνώμη κου η τουρκικη οικονομία και κοινωνία δεν αντέχουν ουτε ενα μέτωπο ! Ποσο μαλλον δυο μέτωπα.Οι Ελληνες δημοσιογραφοι παρουσιάζουν την τουρκικη κοινωνία ως πολεμοκάπηλη και την ελληνική ως ωχαδερφιστικη.Θα εκπλαγούν αλλά αν εχουν το θράσος οι Τούρκοι να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους προς δυσμας Μηπως δουμε το αντίθετο ? Μέχρι στιγμής ναυτικός και αεροπορικός πόλεμος Ελλαδος Τουρκίας δεν εχει γινει ! Γιατι δεν τον επιζητούν οι θρασύτατοι γείτονες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Καλεντερίδη πώς μπορείς και κάθεσαι στο ίδιο πάνελ με το ύπουλο φερέφωνο των Τούρκικών θέσεων στην καρδία της Ελληνικής ενημέρωσης?
    Δέν ξέρω το σκαί που τον βρήκε αυτόν ... που υποστήριζε σθεναρά την επιστροφή των 8.
    His Sultan's Voice on Greek TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίλεως ωρέ Fra Dolcino με τα «Ορλωφικά» σου... χαχαχα!

      Το «ύπουλο φερέφωνο» (δλδ ο Μανώλης Κωστίδης) που μας λες, μάλλον θα το στηρίζει στον Σκάϊ (όπου «λύνει και δένει») ο κολλητός του Σουλτάνου Ερδογάνη, ο περιβόητος Ατζούν Ιλίτζαλι aka Survivor (*) από την Ανδριανούπολη (από εκεί δλδ όπου - τυχαίο; - είναι φυλακισμένοι από τους Τούρκους και οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί μας από την 1η Μαρτίου 2018 ή από την 16η Φεβρουαρίου 2018, με το δικό σου ημερολόγιο!)... ίλεως!

      (*) ιδρυτής και πρόεδρος του "Acun Medya" και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια Σάββα. Πάντοτε σοβαρός, στοιβαρός, υπεύθυνος και εύστοχος ο λόγος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.