12/3/18

Ήλθε η ώρα ο Καμμένος να γευθεί όσα γεύθηκε ο Αλαβάνος; Με εντολή Τσίπρα αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες από τον Καμμένο (έγγραφο)


Με απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ανατέθηκαν οι αρμοδιότητες στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη.
Στο πλαίσιο αυτό, το νέο κυβερνητικό στέλεχος έχει την ευθύνη της πολιτικής ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και αποφασίζει για τις προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις του κατώτερου στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Φώτης Κουβέλης καθορίζει την πολιτική για θέματα που αφορούν στη μέριμνα κατηγοριών στρατιωτικού προσωπικού που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα και οξέα κοινωνικά προβλήματα, την υγειονομική πολιτική και την πολιτική σε θέματα εκπαίδευσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ακόμα, στις αρμοδιότητες του αναπληρωτή υπουργού περιλαμβάνεται επίσης ο συντονισμός, έλεγχος και υπογραφή των συμβάσεων προμηθειών αμυντικού και μη υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων μέχρι του ποσού των δέκα εκατομμυρίων ευρώ.
Παράλληλα, αποφασίζει για το σύνολο των θεμάτων που αφορούν στην υλοποίηση των προγραμμάτων ναυπήγησης εκσυγχρονισμού και μετασκευών πλωτών μέσων του Πολεμικού Ναυτικού.
Στο πεδίο των αρμοδιοτήτων του εντάσσονται και τα θέματα επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας των Ενόπλων Δυνάμεων όπως επίσης και η εθνοφυλακή, ενώ εισηγείται και εφαρμόζει τη νομοθεσία, που σχετίζεται με στρατολογικά θέματα.
Ο Φώτης Κουβέλης καθορίζει την πολιτική για θέματα κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων, αποφασίζει επί των αιτήσεων, τις αιτήσεις απονομής χάριτος, καθώς και για θέματα που αφορούν την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

13 σχόλια:

 1. Εάν αληθεύει, τότε ο Τσίπρας τον αφήνει εκτεθειμένο σε διώξεις για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πω πω από την σκύλα στην Χάρυβδη !!!!!!! Ο Καμμένος καμένο χαρτί είναι !!! Το μέλλον του όχι τώρα αλλά από την αρχή της συνεργασίας ήταν δυσοίωνο !!!! Τώρα ο καταληψιας τον έγραψε και στα ... κατάστιχα !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν τον βλέπω τον Καμμενο να φεύγει από την κυβέρνηση όμως γιατί ξέρει ότι θα τον φάει η μαρμάγκα στις επόμενες εκλογές αν δεν τον βάλει ο Τσίπρας στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Επικίνδυνος ο Καμμένος, Υπέρ-επικίνδυνος ο Κουβέλης, το ξεπούλημα και του στρατού είναι πλέων σίγουρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τα σημάδια της παραγκώνισης του φάνηκαν και από την απευθείας συνάντηση του Αμερικανού πρέσβη με τον ΑΓΕΕΘΑ. Μήπως έχουμε αλλαγή κυβερνητικού ετέρου; Για να διευκολύνουν-υποχρεώσουν και την αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίσει για το όνομα των Σκοπίων; Ώστε να δείχνει ότι με διευρυμένη συναίνεση από τη βουλή αλλά και συμπαγή και ομόφωνη κυβέρνηση παραχωρείτε το όνομα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο Καμμένος είναι τόσο μαλάκας,που δεν κατάλαβε την τοποθέτηση του άλλου αριστερού,ως αναπληρωτή στο Υπουργείο Άμυνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Α) Στον Κουβέλη ἡ εθνοφυλακή;;!!!
  Τό θέμα ἐθνοφυλακη δέν πρέπει νά μετατραπῆ σέ κομματικό. Δέν νοεῖται σήμερα ἐθνοφυλακή οὔτε δεξιά, οὔτε ἀρισερή, οὔτε ἀντεθνική, οὔτε ἐθνικιστική, οὔτε νατοϊκή, οὔτε σλαβόφιλη.
  - Οὔτε φιλο-σκοπιανή κε Κουβέλη!
  - Οὔτε γιά την ἀναπτυξη τῆς Τουρκικῆς "φιλίας" ἐπί τῆς Ἑλλάδος.
  - Οὔτε γιά τήν καλίτερη αστυνόμευση μιᾶς πολυεθνικῆς Θεσσαλονίκης, σέ βάρος τῶν Ἑλλήνων, ως τάχα ρατσιστῶν, κε Κουβέλη!

  Β) Κε Καμμένε, εἶσθε γά τόν σημερινό κ. Τσίπρα καμμένο χαρτί. Καί ἐμπόδιο. Γιατί συνεργασθήκατε μέ τόν ἄνθρωπο αὐτόν τόσον καιρό; Ἔχεί ήθικές ἀναστολές; Νομίζατε ὅτι θά ἀρκεῖτο σέ κωλοτοῦμπες καί σέ διαβρωτικές "ἀνατροπές" τοῦ 15μελοῦς;

  Γ) Προσφέρονται ἄλλοι, γνήσιοι διεθνιστές-"ἀντιμιλιταριστές", γιά νά παρατείνουν τήν χωρίς νομιμοποίηση διακυβέρνηση τῆς Ἑλλάδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Παρά ταῦτα, κε Καμμενε, μείνετε καί κάντε τό καθῆκον σας ὡς Ελληνας. Ἔχει ὁ Θεός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συμφέρει το ΣΥΡΙΖΑ το σκάνδαλο η δήθεν σκάνδαλο Καμμένου (προσωπικώς τείνω στην δεύτερη εκδοχή ) ! Οπως τον συμφέρει και το σκάνδαλο μεγατόνων (γελάει κι η κουτσή μαρια ) στο ποδόσφαιρο και η δίωξη στο Σαββιδη ! Κατα τη γνώμη μου συνδέονται και συνδέονται και με τις σχέσεις με τους Αμερικανούς αλλά και με ανοικτά θέματα οπως το Μακεδομικο ... Και η τυχαίοτης και η αντιπολίτευση δουλεύουν για το ΣΥΡΙΖΑ στα συγκεκριμένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. In difficult times, we choose the worst. Imagine what would the fans do if for example the coach of Olympiacos has chosen the weakest players in a game that could define the champion.

  It is really sad to see that in Greece of the 21th Century a soccer team has more value than our Country.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η κυβέρνηση Συριζανελ είναι για το εκτελεστικό απόσπασμα ή πλάκα είναι τώρα που θα αρχίσουν ο ένας να βγάζει στην φορά τις βρωμιές του άλλου εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Προφανως οι αρλουμπες περι των βληματων ειναι απλα αρλουμπες,με σκοπο τον περιορισμο των κινησεων και την απομειωση της ισχυος του κουΚαμμενου.
  Εξαλλου,μην ξεχναμε την εχθροτητα με την οποια αντιμετωπιζοταν απο του "φιλιους" τουρκους.
  Αλλη μια αποδειξη, της συνοχης βαθεος "ελληνικου" κρατους και βαθεος τουρκικου...
  Μια συνοχη που πολλες φορες μας οδηγει σε περιεργες σκεψεις:
  - Ωρε λετε τελικα ο Κουκλατζης και ο Μητρετωδης ναναι πολυημερες "τιμητικες" διακοπες στις Μπαχαμες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.