23/3/18

Σείστηκε από χειροκρότημα το αμφιθέατρο για τον αριστούχο της Πολυτεχνικής Σχολής

Ένα ολόκληρο αμφιθέατρο, φοιτητές, συγγενείς, φίλοι και καθηγητές, σηκώθηκε όρθιο και προσέφερε παρατεταμένο χειροκρότημα στον Νείλο Ψαθά, αριστούχο απόφοιτο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που έλαβε χθες το πτυχίο του. Ο 27χρονος Λαρισαίος με εκ γενετής τετραπληγία, κατάφερε όχι μόνο να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πάρει το πτυχίο του, αλλά να βραβευτεί ως ο αριστούχος του τμήματός του.
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, χθες το πρωί, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Χωροταξίας της Πολυτεχνικής Σχολής. Ο 27χρονος νέος έδωσε μαθήματα ζωής και ενέπνευσε σε όλους πολύτιμα μηνύματα για τη ζωή.
για τη συνέχεια AthensVoice

3 σχόλια:

  1. Μπραβο του ! Αριστούχος σε τετοια σχολή ειναι ενα κατόρθωμα τεράστιο ... Συγχαρητήρια.Ειναι μια είδηση που εμπνέει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις εξετάσεις δεν έγραψε και υπάρχει περίπτωση να μην τις έδωσε ούτε προφορικά. Αξίζει συγχαρητήρια η προσπάθειά του αλλά ότι του έδωσαν πτυχίο πολυτεχνείου σποτελεί κοροιδία. Κοροιδία του πανεπηστημίου προς αυτόν τον άνθρωπο. Κι εσεις που τον αποθεωνετε στην ουσία κοροιδεύετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.