29/6/18

«Προδότη, για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία» - Αγρια υποδοχή Κουρουμπλή στις Σέρρες [βίντεο]

Αποδοκιμάστηκε άγρια για τη συμφωνία με τα Σκόπια ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής στις Σέρρες.
Ο υπουργός, που έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους κατοίκους, που τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Κάποιοι τον έφτυσαν και οι περισσότεροι άρχισαν να βρίζουν για τη συμφωνία των Πρεσπών.
«Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.
«Προδότη, για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία», του φώναξαν, με τον κ. Κουρουμπλή να μην απαντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βουλευτής Σερρών, δεν παρευρέθη στην εκδήλωση.

Πηγή: «Προδότη, για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία» -Αγρια υποδοχή Κουρουμπλή στις Σέρρες [βίντεο] | iefimerida.gr 

21 σχόλια:

  1. Ούτε καν για 30 αργύρια! Η Μακεδονία ξεπουλήθηκε με αντάλλαγμα, μια γραβάτα, ένα λαιμοδέτη δηλαδή....

    ...για δες όμως πως τα φέρνει η ζωή, ε! Με λαιμοδέτη έκλεισε η συμφωνία και με λαιμοδέτη θα απονεμηθεί Δικαιοσύνη. Αυτό για το οποίο δεν είμαι απολύτως σίγουρος είναι προς ποια κατεύθυνση θα δείχνει το ελεύθερο άκρο του λαιμοδέτη - προς τα κάτω, ή προς το κλαδί της καρυδιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με λαιμοδέτη, όπως ακριβώς το είπες.
      Και μιας και είμαι Π.Α.Ο.Κ.
      και μιας και όλοι γνωρίζετε το ποδοσφαιρικό σύνθημα «βάλτε φωτιά, κάψτε καλά...»

      κάποιοι το προσαρμόσαμε
      ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ
      ΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
      ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ
      ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
      ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

      Διαγραφή
    2. Κρέμασμα.. Σε ολους που συμφώνησαν και σε ολους όσους σιωπησαν.. Ένοχοι και συνένοχοι.. Προδότες.. Η εσχάτη των ποινών..

      Διαγραφή
  2. Του φώνσζαν: " η συντριβή έρχεται", μέσα από πιο κομμα θα συντρξβουν? Τη Ν. Δημοκρατία που όπως αναφέρουν οι " δημοσκοπήσεις" έχει προβάδισμα? Χμμμ ωραία συντριβή θα είναι! Δέστε τις ζώνες σας γιατί θα είναι επικίνδυνο να "τραυματιστείτε" εκεί στον Συριζα. Προβάδισμα τώρα που η Ελλάδα έχει κοπεί οικόπεδα. Στις εκλογές τι? Νανουριστείτε είναι μεταδοτικό...καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συντριβή ήδη έγινε - τα έμαθες τα νέα?
      =Τσίπρας και σία αναγωνρίσαν 'Μακεδονική' εθνότητα για λογριασμό μας.

      Διαγραφή
    2. Τότε η Ν.Δ θα μαζέψει τα μπάζα, κάτι είναι κι αυτό για παρηγορία...υπάρχει ελπίδα! "Η Ν,Δ, μπορεί η Ελλάδα θέλει"? Αυτό θα είναι το διαφημιστικό σποτ της Ν.Δ. Τελειώσαμε, όχι δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα, γκόλ αυτοί, σέντρα εμείς, μέρες που είναι να κρατάμε και το κλίμα...

      Διαγραφή
  3. Πρώτη φορά αριστερά δεν θέλατε? Τώρα καμαρώστε περήφανα τα αποτελέσματα της προπαγάνδας σας.

    Ακόμα και τώρα ο ιφογνώμων προβάλει πορωμένους αριστερούς (βλέπε ΔΚ) που επιμένουν ότι για όλα φταίνε οι ξένοι και ότι οι αριστεροί του Τσίπρα είναι πατριωτάρες.

    Ποτέ δεν μαθαίνετε εκεί στον ινφογνώμωμονα. Θελέστα και παθέστα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις πλακα το ηξερες ? Αλλη κασσετα εχει το μαγαζι ? Σαν το εκρεμες του Φουκω...μπρος πισω ...τικ τακ.....τικ ..τακ...τενις...βαλε και λιγο...μεσκαλιτο ...που και που..Και σε πνιγει και το ....δικαιο !!!Εχω πεσει ανασκελα απ τα γελια....Απ την Αιτωλοακσρνανια ειναι και ο ..Τσιπρας!!!

      Διαγραφή
  4. Δε βλέπω λιντσάρισμα συριζαίων και ανησυχώ για την Μακεδονία.
    Από ότι φαίνεται δεν έχει πάρει ακόμη βράση το καζάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα , μονον κουβεντες παχειε; .δηλαδη οσα κανει ο καφενομαγκας.Οπως ο ζηκος στην ταινια .....της κακομοιρας.Που ελεγε κρατατε με κρατατε με. Η αυτος που πρωτα τηλ στην αστυνομια και λεει σε ποση ωρα θαρθετε για βα ξεκινησω τον καυγα, ωστε να νας χωρισετε πριν φαω ξυλο/.
      Αν υπηρχε ενας πατριωτης θα επρεπε πολλοι να ηταν σε τσιγκελι.Και επειδη δεν μου αρεσουν δεξια αριστερα, απλα κυριοι ΔΕΝ υπαρχουν πατριωτες να εκτελεσουν την εντολη του Κολοκοτρωνη. Και φυσικα ουτε και εγω,Απο το 1974 εγιναν προδοσιες που δεν τις πιστευουμε.Περασαν τοσα χρονια και δεν ειμαστε αξιοι να ξεκαθαρισουμε ποιος προδωσε ποιον στην κυπρο.Εδω σκοτωθηκαν ανθρωποι ατι,αστηκαν στρατιωτες μας και εσεις μου λετε για αυτους που φωναζουν κατα του στριζα.Εαν ο συριζα ειναι μια φορα προδοτης , η δεξια ειναι χιλιες φορες.Διοτι ο συριζα το ελεγε ΠΡΙΝ κυβερνησει για την Μακεδονια τι θα πραξει.Ισως και μερις του Ελληνικου κλαου σιχαθηκε αυτο το μορφωμα και θελει κατι αλλο για δικους της λογους .Αγνωστο.Ενω ηδεξια και πασοκ. λες και ειχαμε μοναρχια ευθυνονται για περισσοτερα.Σκασμος λοιπον .Αναξιοι.Μου θυμισατε οταν πηγαμε στο συλλαλητηριο στην Αθηνα , για το μακεδονικο. οπου περνωνυας με πληρη σχηματισμο με εκεινη την τεραστια σημαια. μας χειροκροτουσαν οι Αθηναιοι που δεν ερχοτανε στην πορεια , αλλα βγαινανε βολτα να ταισουνε τις παπιες στο βασιλικο κηπο, η για καφε και λουκουμαδες.Και θυμηθηκα τους ευζωνους που οταν κατεβαινανε την Πειραιως για να πανε στην Σμυρνη, και τους χειροκροτουσαν οι αθηναιοι, λεγανε οι ευζωνοι.....Α ρε κεραταδες να χειροκροτατε ξερετε, να πιαστε οπλο να πολεμηστε δεν ξερετε. ε?
      Κατι παρομοιο συμβαινει και εδω,Εαν υπηρχαν πατριωτες θα πρεπε πολλοι να ειναι σε τσιγκελι.Α ρε τουρκαλαδες. οταν ο Μεντερες ( αν το ειναι ορθον ) ειπε στον στρατηγο ,....σε απολυω.... αφου ο στρατηγος τον χαιρετησε στρατιωτικα ζητησε αδεια να συνταξει την απολυση του και να επανελεθει, και επανερχομενος εφερε καιν τσιγκελι και τον εσουβλισε κατω απο την σιαγωνα.ΤΩρα καλα αυτα αλλα και οι στρατιωτικοι?τσιμουδια δεν κουνιεται τιποτα σας λεω. τι σταλιν και πρασινα αλογα. εδω μιλαμε για προτυπο καθεστωτος ολοκληρωτικης προδοσιας με την συνανιση λαου.Ερχονται απο το χαρβαντ για μελετη.
      Α ρε Κολοκοτρωνη
      Α ρε στρατηγε
      Α ρε Γριβα
      Α ρε Αυξεντιου
      Αυτο οχι δεν εχει γινει
      οχι δεν εχει ξαναγινει
      Δεν εχει ξανα ματα γινει.

      Διαγραφή
    2. Εκτροπε στην τελευταια παραγραφο εισαι απολυτα σωστος...Θελει πιο μεγαλη καταστροφη ο Ελληνας να γινει.Δεν σηκωνεται απ τον καναπε με τιποτε.Πεισμωσε.Εχει κουφαθει κι ο Θεος.Και θα το κανει .Μονο αν μπει ο τρομος σε καθε σπιτι ισως...Αν δεν γινεται αλλιως ..θα μπει.Δυστυχως.....

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη δεν θυμάσαι τι σου είπα, θα σε μαλώσω!Ούτε θα ζεις ούτε θα πεθάνεις! Δεν το διάβασες το βιβλίο, μάλλον έρχεται με ΕΛΤΑ χαχα (σε πειράζω) όχι κούριερ, καλημέρα Δημήτρη με πήρε 3.00 η ώρα το πρωί με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι...δικό σου όλο!https://www.youtube.com/watch?v=nmnyPBVNAUo

      Διαγραφή
    4. Τι θέλετε μερικοί να υπάρξουν νεκροί? Το έχετε σκεφτεί καλά?!

      Διαδηλώσεις συνέχεια, συγκρούσεις με ΜΑΤ(για όσους το επιλέγουν), πίεση ψηφοφόρων σε βουλευτές κτλ. Όχι να πεθάνει και άνθρωπος.
      Σκοπός είναι να μη φτάσουμε εκεί και να λυθεί το θέμα με πιο ήρεμο τρόπο.Αν πέσει ο πρώτος νεκρός μετά θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Θα γίνουμε ζούγκλα.

      Ξύλο θα πέσει. Ήδη συμβαίνει αυτό. Αυτό δεν το γλυτώνουν έτσι όπως τα κατάφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι αναρχικοί(που προκαλούσαν όχι μόνο με λόγια αλλά και με κάποιες βίαιες πράξεις τους). Μέχρι να φύγουν από κυβέρνηση τα ΜΑΤ θα τα έχουν "αγκαλιά" όπου πηγαίνουν. Σκοπός είναι να μην σκοτωθούν κι άνθρωποι.

      Μπορείς να τους κάνεις να τρέμουν στο Μαξίμου και χωρίς να σκοτωθεί άνθρωπος...

      Έτσι και συσπειρωθεί ένας λαός εναντίον μιας κυβέρνησης ότι και να κάνει θα πέσει. Δεν χρειάζεται λιντσάρισμα.
      4 συνεχόμενες μέρες γενική απεργία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με αίτημα δημοψήφισμα για τη συμφωνία με τα Σκόπια. 4 μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ διαδηλώσεις για την Μακεδονία σε κάθε πόλη και χωριό.
      Σε περίπτωση πολιτικής επιστράτευσης σκίζουμε τα χαρτιά κι ας μας κουβαλήσουν όλους με κλούβες(που δεν θα φτάνουν) στα δικαστήρια. Χιλιάδες για αυτόφωρο μέσα και απ' έξω εκατομμύρια να φωνάζουν η "Μακεδονία είναι Ελληνική!". Δεν το κάνουν στις πρώτες 4 μέρες? Άλλες 4 μέρες γενική απεργία. Πόλεμο χωρίς ξύλο και σφαίρες.

      Πόσο αντέχει μία κυβέρνηση όταν κοντεύει μία εβδομάδα γενικής απεργίας που πρακτικά ο λαός της δεν υπακούει(χωρίς βία) και στη χώρα δεν θα λειτουργεί σχεδόν τίποτα (εκτός από Σώματα ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις)? Απλά ο λαός θα φωνάζει " ΔΗ-ΜΟ-ΨΗ-ΦΙ-ΣΜΑ!"

      Ο κάθε πολίτης έχει τρομακτική δύναμη και δεν το έχει καταλάβει.

      Μια χαρά βράση έχει πάρει το καζάνι...στο 7:03 παγίδευσαν έναν ΜΑΤατζή και άρχισαν να ανταποδίσουν για το ξύλο που έφαγε κόσμος στο Πισοδέρι. Στη ΔΕΘ απ' έξω έγινε ΧΑΜΟΣ.

      https://www.youtube.com/watch?v=FSBcD-F2eE0

      Αν έρθουν Τούμπα θα γίνει φονικό. Προσοχή να μην γίνουμε ζούγκλα.Υπάρχουν τρόποι να φύγουν χωρίς να χαθεί ανθρώπινη ζωή. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

      Διαγραφή
  5. Εχει τρομοκρατιθει η κυβερνιση με τετοιες ταραχες που συμβαινουν , δεν ξερουν που να κρυφτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπηυοι Σακη, Δημητρη μπηκαμε στη φαση παραγγελματων. Η Ανασταση ειναι κοντα.

    https://www.youtube.com/watch?v=079OwsoZwxw&ab_channel=AlosiToyOneiroyLari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχοι εχασες εσυ κανεναν πολεμο ?? Οχι....( επειδη εδω υπαρχουν κατι περιεργοι...κι ειναι ελαφρως ανωφελο απο αποψη ενεργειας ..θα πσρω τον δικο σου δρομο ..της εξοικονομησης ενεργειας σοφε φιλε )...

      Διαγραφή
    2. Συγκλονιστικό, ανατριχιαστικό.συγκινητικό..

      Διαγραφή
  7. Σακη αυτο το ουτε θα ζεις ουτε θα πεθαινεις ...θα πει οτι ...χασαμε τον πολεμο....Αλλα δεν τον χασαμε !!! Τωρα αρχιζει....!!! Εχασες εσυ πολεμο ?? Εγω ?? Ολοι ?? Σακη εδω ειναι Ελλαδα...δεν ειναι παιξε γελασε...εδω εχουμε βωμους...ιερα...οστα προγονων...επιφανων....το βιετναμ δεν ηταν τιποτε...οι κολασμενοι θα κολαστουν...οι ανοσιοι θα εξαερωθουν...εδω ειναι η χωρα των θαυματων....ετσι ειναι το θαυμα Σακη....αναπαντεχο....αλλιως δεν θαταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε! Γιατί τρώμε πολύ μεταλλαγμένο και για χρόνια! Εσύ τι λές, είναι τυχαίο που το " τσιγλισαν" 30 χρόνια μετά το θέμα? Δοκιμές κάνουν Δημητράκη, δικιμές! Να βεβαιωθούν πως πάνε βασει προγράμματος όλα...κι εμένα δεν μ αρέσει το πως πάνε! Επειδή γράφω εδώ άλλα λογιστικά ν αγαπιόμαστε νομίζεις δεν βλέπω? Βλέπω, αλλά για το καλό της ενότητσς δεν μιλάω! Την Ελλάδα σκέφτομαι ΠΡΩΤΑ Δημήτρη υην Ελλάδα...αχχχχ κατακαξμένη Ανσστασιά που λέγανε κσι οι προγιαγιάδες μας όταν αναστέναζαν.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.