8/6/18

Σάββας Καλεντερίδης: Εάν στελέχη της ΜΙΤ αποτολμήσουν να "αρπάξουν" τους 8, είτε θα συλληφθούν είτε θα σκοτωθούν

6 σχόλια:

  1. Σαββα μου μπορει να συνεργαστει η ΕΥΠ με τη ΜΙΤ. Που το ξερεις οτι δεν εχει γινει συμφωνια κατω απο το τραπεζι? Τα πραγματ ποτε δεν ειναι οπως φαινονται ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I say keep them. To remind us all that against a tyrrant or a government that does not serve the country, we all have the duty to end it.
      As far as the 2 Greek soldiers who dropped their arms in front of the enemy, imagine if they were Spartan sons. Would they ever see Sparta again?

      Διαγραφή
  2. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2018/06/8.html?showComment=1528295357284#c8471172639581261922

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξερεις καλα, οπως τους εκτελεσατε το 1999 στην περιπτωση του Απο...
    Σε στεναχωρω λιγακι αλλα ουτε χαμπαρι δεν θα παρουν αν τους μαζεψουν κανενα βραδυ πισω τους 8.
    Θα μου πεις εδω δεν ειναι Κενυα ειναι Ελλαδα, μπορει ακομη χειροτερα στην τελικη να αποδειχθει! Ενδιαφερον θα ειχε ομως μια τετοια ενεργεια απο την πλευρα της Αγκυρας δια την αρπαγη των 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Tsaros,

    Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα - σκέψου το και θα δεις οτι "δεν βγαίνει". Ακόμη και στο πιο απίστευτο Χολυγουντιανής έμπνευσης σενάριο, η πολυπλοκότητα του σχεδίου και το ρίσκο (για επιχείρηση εντός Ελληνικής επικράτειας ΣΗΜΕΡΑ) είναι ασύληπτα υψηλό - αν λάβουμε υπ' όψη πως το "εγχείρημα" προαναγγέλεται (αδιανόήτο για κεκαλυμένες επιχειρήσεις) καθιστά την επιχείρηση όχι απλά αδύνατη, όχι απλά αυτοκτονική αλλά κατάλληλη να την αναλάβουν μόνο ήδη νεκροί. Και στο εύλογο ερώτημα "μα, τότε γιατί τα λένε οι Τούρκοι;" η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη: Συσπείρωση εκλογικού δυναμικού (aka λέμε και καμιά μαλ...α μήπως και το χάψουν τα Τουρκο-εθνίκια και το ρίξουν δαγκωτό στο εφέντ Recep Tayyip Erdoğan, διότι τα νέα και οι εξελίξεις από τις ΗΠΑ, δείχνουν πως έρχονται δυνατές σφαλιάρες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ((Εκτος θεματος)) Γιατι η Subscription Request υπαρχει μονο στα Αγγλικα, αποκλειοντας τους εν αγνοια της !?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.