28/6/18

Θάθελα νάξερα τι άλλο θέλετε - Σας έλυσε το Σκοπιανό, το χρέος το έκανε βιώσιμο, τώρα λύνει και το μεταναστευτικό-προσφυγικό. Τι άλλο θέλετε επιτέλους;

FT: Συμφωνία Τσίπρα με Μέρκελ για να επιστρέφουν πρόσφυγες στην Ελλάδα

Ετοιμος να προχωρήσει σε συμφωνία με την Άγκελα Μέρκελ για το προσφυγικό εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα δηλώνει σε συνέντευξή του στους Financial Times.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, «ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι έτοιμος να προχωρήσει σε συμφωνία με την Άγκελα Μέρκελ προκειμένου να διευκολύνει τη Γερμανία να επιστρέψει αιτούντες άσυλο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δίνοντας έτσι στην καγκελάριο μια σημαντική ώθηση πριν από μια κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής».
Σύμφωνα με τους Financial Times, στη συνέντευξή του «ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε ειδική συμφωνία με το Βερολίνο για να περιορίσει τις 'δευτερογενείς μετακινήσεις' των προσφύγων που φθάνουν στα νότια σύνορα της ΕΕ, αλλά έπειτα ταξιδεύουν βόρεια στη Γερμανία».
Έτσι θα διασωθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Γερμανία που κλυδωνίζεται λόγω του προσφυγικού:
«Η κ. Μέρκελ δέχεται έντονη πίεση από τους εταίρους του συντηρητικού συνασπισμού της Βαυαρίας (σ.σ το CSU του υπουργού Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ) για να πείσει τις κυβερνήσεις να επιταχύνουν τις διαδικασίες επιστροφής για αιτούντες άσυλο που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε άλλες χώρες της ΕΕ. Απειλούν να διαλύσουν τον συνασπισμό εάν δεν καταφέρει να το επιτύχει έως το τέλος αυτού του μήνα».

«Δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι ίσως θα έχουμε κάποιες επιστροφές από τη Γερμανία αν αυτό βοηθήσει, ώστε να δοθεί το σήμα στους παράνομους διακινητές (ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές» δηλώνει ο κ. Τσίπρας στους FT και προσθέτει: «Νομίζω ότι έχουμε πιο σοβαρό δίλημμα μπροστά μας από τις συμφωνίες για τις δευτερογενείς μετακινήσεις. Το δίλημμα είναι ποια Ευρώπη θέλουμε. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο, μέσα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, να μοιραζόμαστε το βάρος και να μην έχουμε αυτή την άδικη θέση για τις χώρες της πρώτης γραμμής αλλά και για τη Γερμανία».

«Δεν είναι δίκαιο όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάνε στη Γερμανία, αν πιστεύουμε ότι αυτό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας μάλιστα αναφέρει ότι η συμφωνία του Δουβλίνου δεν έχει μέλλον, ενώ εκφράζει την άποψη ότι το προσφυγικό δεν θα τελειώσει ακόμα και επιτευχθεί πρόοδος στη Σύνοδο Κορυφής. «Το (μεταναστευτικό) είναι εδώ για να μείνει, να μείνει για πολύ καιρό» εκτιμά.

Ανώτερος αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε πάντως ότι οι διμερείς συμφωνίες μεταξύ των χωρών για την επιτάχυνση των επιστροφών των αιτούντων άσυλο προβλέπονται στο δίκαιο της ΕΕ και «μπορούν να επιτύχουν πολλά όσον αφορά στην επιτάχυνση των διαδικασιών και την άρση των εμποδίων για την επιστροφή των προσφύγων».

«Διπλωμάτες της ΕΕ λένε ότι το Βερολίνο έχει προσεγγίσει την Ιταλία, την Ελλάδα και όλους τους γείτονές της με στόχο την υπογραφή διμερών συμφωνιών, ενδεχομένως με την προσφορά οικονομικών κινήτρων για τα κράτη πρώτης γραμμής που επιβαρύνονται σοβαρά» τονίζεται στο άρθρο.
Καθημερινή

10 σχόλια:

  1. Ὁ κ. Παυλόπουλος δέν μπορεῖ νά χαίρεται,
    διότι εἶπε (προτοῦ ἐκλεγῆ Πρόεδρος τῆς Δημορκατίας) ὅτι εἶναι τιμή του ὅτι διαλέγουν τήν Ἑλλάδα γιά πατρίδα τους οἱ μετανάστες.
    Ἀλλά,
    ἀφοῦ ἄλλη πατρίδα διαλέγουν, ἐν προκειμένῳ, τήν Γερμανία, γιατί δέν ἀντιδρᾶ;
    _Ποιά διάταξη τοῦ Συντάγματος, ἤ ἔστω νόμου, προβλέπει ὅτι ἡ Ἑλλάδα θά δέχεται μετανάστες ἀπό ἄλλη χώρα, ὅπου πῆγαν κατ' ἐπιλογή τους; Κι ἄν εἶναι πράγματι πρόσφυγες, τότε πρέπει νά πᾶνε
    στήν χώρα, ὅπου πρῶτα διέφυγαν, δηλαδή στήν Τουρκία.....,
    καί πάντως ὄχι στήν Ἑλλάδα.

    Διότι τά Δουβλίνα γιά τήν ἐπιστροφή στήν πρώτη χώρα ὑποδοχῆς, ἀφοροῦν ὡς "πρώτη χώρα ὑποδοχῆς"
    εἴτε τούς μετανάστες τούς ὁποίους δέχθηκε ἡ χώρα αὐτή κατά τό Σύνταγμα καί τούς νόμους της, καί τούς ἔδωσε ἄδειες παραμονῆς γιά κάποιο νόμιμο λόγο ἤ πολιτική σκοπιμότητα εθνικοῦ συμφέροντος,
    εἴτε τούς πρόσφυγες πού ὅμως διέφυγαν (π.χ. στήν Ἑλλάδα) ὡς πρώτη χώρα σωτηρίας τους ἀπό ἐκεῖ ὅπου ἐκινδύνευαν. (Πρᾶγμα σπάνιο, π.χ. ἀπό την Συρία, μέ ἀεροποτική πτήση).

    Εὐρωπαϊκή "Πρώτη χώρα ὑποδοχῆς" σημαίνει τοῦτο: πρώτη χώρα διαφυγῆς τοῦ πρόσφυγα.

    Ἤ, Εὐρωπαϊκή "Πρώτη χώρα ὑποδοχῆς" θά μποροῦσε νά σημαίνει καί τήν πρώτη χώρα πού ἐπέλεξε ὁ μή πρόσφυγας καί ἁπλός μετανάστης, δηλαδή ἐν προκειμένω τήν Γερμανία.
    -Τήν Ἑλλάδα, ἀπό ποῦ κι ὥς ποῦ;

    Καί καλά ὁ μέν Τσίπρας δέν εἶναι νομικός. Δέν ἔχει συμβούλους νομικούς;
    Ὁ πρόεδρος τῆς Δημοκρατἴας ὅμως εἶναι καί νομικός.....ἤ δέν εἶναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θάθελα νάξερα τι άλλο θέλετε - Σας έλυσε το Σκοπιανό, το χρέος το έκανε βιώσιμο, τώρα λύνει και το μεταναστευτικό-προσφυγικό. Τι άλλο θέλετε επιτέλους;"

    Οι Γερμανοί, μια φορά, μας θεωρούν υπεύθυνους για την ήττα τους στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια παίρνουν εκδίκηση:


    "H 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ"

    Γράφει ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος

    Η 28η Οκτωβρίου 1940, όταν σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη είχε υποταγεί στον Χίτλερ και η Σοβιετική Ένωση ήταν σύμμαχος της Γερμανίας, η Ελλάδα μόνη στην Ευρώπη, δέχθηκε επίθεση από την Φασιστική Ιταλία την οποία και νίκησε.

    Εάν η Ελλάδα ήττατο ή παρεδίδετο, με δεδομένο το ότι όλες οι Βαλκανικές χώρες είχαν θετική επαφή με τον Χίτλερ, ο Λίβανος και η Συρία ήταν υπό την κατοχή της Γαλλίας του Βισύ και το Ιράκ είχε φιλογερμανικές τάσεις, ο Άξονας θα κέρδιζε τον Πόλεμο, όπως δήλωσαν τότε Άγγλοι Υπουργοί και Στρατιωτικοί ηγέτες.

    Η Ελληνική νίκη επί της Ιταλίας, ήταν η πρώτη νίκη κατά του Άξονα και έδωσε ελπίδες στους καταπτοημένους λαούς από τη ναζιστική κυριαρχία, απέτρεψε τον Χίτλερ να καταλάβει το Γιβραλτάρ, διότι ο Φράνκο μετά τη νίκη των Ελλήνων, αρνήθηκε παραχωρήσεις στον Χίτλερ. Η νίκη αυτή κατά του Άξονα ανάγκασε τον Χίτλερ, για να βοηθήσει τον Μουσολίνι, να επιτεθεί κατά της Ελλάδας, μετά από σύμφωνο γνώμη και του Στάλιν. Παράλληλα επιτέθηκε και κατά της Γιουγκοσλαβίας, διότι την 27-3-1941 ο Γιουγκοσλαβικός Στρατός ανέτρεψε την Κυβέρνηση του, η οποία την 25-3-1941 είχε συνάψει Σύμφωνο φιλίας με τον Χίτλερ.

    Ιταλία και Γερμανία χρειάστηκαν συνολικά 7 μηνές γιά να καταλάβουν την Ελλάδα. Έτσι ο Χίτλερ αναγκάστηκε να αναβάλει την επίθεση της κατά της Σοβιετικής Ενώσεως κατά 6 εβδομάδες, με συνέπεια τις αρχικές σαρωτικές νίκες του, να διαδεχθεί η δεινή ήττα του στο Ανατολικό Μέτωπο, που αποτέλεσε αφετηρία της ήττας της Γερμανίας στην Ευρώπη. Άμεση επιβεβαίωση αυτών των συνεπειών αποτελεί η δήλωση του Χίτλερ, τόσο στην γνωστή κινηματογραφίστρια φίλη του Leni Riefenstahl το 1943, όσο και η ομολογία του στην Πολιτική του Διαθήκη το 1945 ότι: «Η κήρυξη του Πολέμου στην Ελλάδα από την Ιταλία, υπήρξε καταστροφική για την Γερμανία. Αν οι Ιταλοί δεν είχαν επιτεθεί στην Ελλάδα και δεν χρειάζονταν τη βοήθεια μας, ο πόλεμος θα είχε πάρει διαφορετική τροπή. Θα είχαμε προλάβει να κατακτήσουμε το Λένινγκραντ και τη Μόσχα, πριν μας πιάσει το ρωσικό ψύχος».

    Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Φραγκλίνος Ρούζβελτ, δήλωσε τότε: «Όταν οι ανδρείοι άνδρες έχασαν το θάρρος τους, ο Ελληνικός λαός τόλμησε να προκαλέσει το ανίκητο μηχανοκίνητο Γερμανικό τέρας, προτάσσοντας την υπερήφανη αυτού ιδέα της ελευθερίας».

    ...

    Ο Χίτλερ ομιλώντας στο Ράιχσταγκ τον Μάιο του 1941 είπε: «Από όλους τους στρατούς που αντιμετωπίσαμε μόνο ο Έλληνας στρατιώτης πολέμησε με ηρωισμό και αυτοθυσία και παραδόθηκε μόνο ήταν η αντίσταση ήταν μάταια». Ο δε Γερμανός Στρατάρχης Κάϊτελ δήλωσε το 1945 στη Δίκη της Νυρεμβέργης: «Η αναπάντεχη και ισχυρή αντίσταση των Ελλήνων επιβράδυνε κατά δύο και πλέον ζωτικούς μήνες την επίθεσή μας κατά της Ρωσίας. Αν δεν είχαμε τη μεγάλη αυτή καθυστέρηση, άλλη θα ήταν η έκβαση του πολέμου στο Ανατολικό Μέτωπο και γενικά του Πολέμου και άλλοι θα ήσαν σήμερα κατηγορούμενοι».

    ...

    http://saith.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=582:h-28-1940&catid=85&Itemid=556

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να λύσουν και τα Ελληνοτουρκικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)Τώρα δέν θα μας στέλνει μόνο η Τουρκία μουσουλμάνους μετανάστες, αλλά και η Γερμανία.
    Ο πρωθυπουργός μας τους δέχεται με ανοικτές αγκάλες, διότι με την πρόσφατη αλλαγή του νόμου περί υπηκοότητος, θα μπορούν πολλοί από αυτοί στο μέλλον να πολιτογραφηθούν ώς Ελληνες υπήκοοι με δικαίωμα ψήφου, γινόμενοι μία νέα δεξαμενή ψηφοφόρων για το κόμμα του.

    2)Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ παράνομου μετανάστη (illegal alien) και πρόσφυγα (refugee).

    a)illegal alien

    A person who is within the boundaries of a political state without the authorization of the government of that state; a national of another country who has entered or stayed without permission.

    Στις ΗΠΑ ο νόμος προβλέπει:

    U.S. Code § 1325 - Improper entry by alien

    Any alien who (1) enters or attempts to enter the United States at any time or place other than as designated by immigration officers, or (2) eludes examination or inspection by immigration officers, or (3) attempts to enter or obtains entry to the United States by a willfully false or misleading representation or the willful concealment of a material fact, shall, for the first commission of any such offense, be fined under title 18 or imprisoned not more than 6 months, or both, and, for a subsequent commission of any such offense, be fined under title 18, or imprisoned not more than 2 years, or both.

    b)Refugee

    A person who has been forced to leave their country in order to escape war, persecution, or natural disaster. A refugee has a well-founded fear of persecution for reasons of race, religion, nationality, political opinion or membership in a particular social group. Most likely, they cannot return home or are afraid to do so. War and ethnic, tribal and religious violence are leading causes of refugees fleeing their countries. Two-thirds of all refugees worldwide come from just five countries: Syria, Afghanistan, South Sudan, Myanmar and Somalia.

    Στις ΗΠΑ ο νόμος προβλέπει μεταξύ άλλων:

    Officers from the Department of Homeland Security’s U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) review all the information that the RSC has collected and also conduct an in-person interview with each refugee applicant before deciding whether to approve him or her for resettlement in the United States.
    All USCIS-approved refugees undergo a health screening to identify medical needs and to ensure that those with a contagious disease, such as tuberculosis, do not enter the United States.

    3)Η Ελλάδα έχει γίνει ένα ξέφραγκο αμπέλι.
    Όλοι σχεδόν οι αλλοδαποί που εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας θεωρούνται πρόσφυγες με δικαίωμα ουσιαστικά ανεξέλεγκτης μόνιμης εγκατάστασης.

    4)Πολλών από εμάς οι παππούδες και οι γονείς μας ήλθαν από την Μικρά Ασία ώς πρόσφυγες στην σημερινή Ελλάδα, διά πυρός και σιδήρου, σφαζόμενοι, καταδιωκόμενοι και ληστευόμενοι από τους βάρβαρους μουσουλμάνους γείτονες μας. Αυτοί ήταν πραγματικοί πρόσφυγες.

    Ο πατέρας μου μικρό παιδί, με την οικογένεια του ήλθαν το 1922 από την Σμύρνη στην Αθήνα, αφού έζησαν εκεί την κόλαση των σφαγών, της φωτιάς και της φρίκης. Αυτοί ήταν πραγματικοί πρόσφυγες.

    5)Οι μισέλληνες πολιτικοί μας καταστρέφουν την Ελλάδα.

    Ακυρώνουν στην πράξη την Συνθήκη της Λωζάννης και επανεγκαθιστούν εκατομμύρια μουσουλμάνους στην Ελλάδα, αλλοιώνοντας την δημογραφικά και βάζοντας την χώρα σε τεράστιο κίνδυνο μελλοντικού διαμελισμού.

    Εάν ο Ελληνικός λαός δεν καταλάβει τι συμβαίνει και αντιδράσει, κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε σαν έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Φωτη, Η ιδεα της μεταναστευσης εμφυσηθηκε η απλως υποστηριχθηκε απο τα πιστευω του επιστηθιου φιλου του Τσιπρα Ν. Παππα. Ας κοιταξουμε λιγο το Διδακτορικο του στο University of Strathclyde.
      Τιτλος
      Τhe macroeconomic impacts of projected population changes in Greece

      Προλογος
      The aim of my thesis is to explore the macroeconomic impacts of the projected demographic changes in Greece. Population of Greece is projected to age in the course of the next three decades. The thesis combines demographic projections with a multi-period economic Computable General Equilibrium (CGE) modelling framework to assess the macroeconomic impact of these future demographic trends. The size and age composition of the population in the future depends on current and future values of demographic parameters such as the fertility, mortality rates and the level of annual net migration. I use FIV-FIV demographic software in order to project population changes for 30 years. Total population and working age population changes are introduced as exogenous disturbances to the G-AMOS CGE modelling framework calibrated for the Greek economy for the year 2004. The economic impacts of a very wide range of demographic scenarios are examined. The main finding is that positive net migration is able to cancel the negative impacts of an ageing population that would otherwise occur as a result of the shrinking of the labour force. The very serious policy implication is that a viable, long-lasting migration policy should be implemented, while the importance of policies that could increase fertility should also be considered.

      Αν επιπλεον καταφερουμε και κανουμε τους μεταναστες και ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ τοτε θα ειμαστε κυβερνηση για πολλα χρονια στην Ελλαδα ειναι το αποφθεγμα τοθ κ. Παππα. Ενα τελειο αντιγραφο της θεωριας των Δημοκρατικων (ειδικα Κλιντον) με τους λατινους για την αυξηση των ψηφοφορων.

      Διαγραφή
    2. Κι αν εξαφανιστουμε θα το καταλαβει ?? Φωτη αυτο θελει πολυ μυαλο !!! Ασε ησυχο το μυσλο μας...μην μας σκοτιζεις !!Μας χαλας την ησυχια.Ασε να δουμε μπαλλα σημερα .!!!

      Διαγραφή
    3. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ για σχεδιασμό των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας για ισλαμοποίηση Ευρώπης;

      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
      Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4518476 e-mail: impireos@hotmail.com


      Πειραιεύς 20 Μαρτίου 2014

      Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν


      Ἡ ἑβδομαδιαία Τουρκική ἐπιθεώρηση AKSΥON τευχ. 1000/3.2.2014 δημοσίευσε μία τρομακτική ἀποκάλυψη πού ἐπιβεβαιώνει κατά φοβερό τρόπο καί ἀποκαλύπτει τόν βρώμικο σχεδιασμό τῶν μυστικῶν ὑπηρεσιῶν τῆς Τουρκίας καί τῆς κυβέρνησής της γιά τήν ἐκπόρθηση καί ἰσλαμοποίηση τῆς Εὐρώπης καί τῆς Ἑλλάδος. Ἡ δήλωση στό παρελθόν τοῦ Τούρκου Πρωθυπουργοῦ Τουργκούτ Ὀζάλ ὅτι δέν χρειάζεται πόλεμος μέ τήν Ἑλλάδα γιά τήν ἐκ νέου κατάκτησή της ἀλλά ἁπλῶς καί μόνο ἡ βαθμιαία καί μεθοδευμένη ἀποστολή «τριῶν τεσσάρων ἑκατομμυρίων φανατικῶν μουσουλμάνων» γιά τήν δημογραφική της ἀλλοίωση καί τήν ἐθνοτική της στρέβλωση ὑλοποιεῖται ὅπως ἀποδεικνύεται ἀπό τό δημοσίευμα μέ τόν καλύτερο τρόπο. Ταυτοχρόνως τό νεοοθωμανικό ὅραμα τοῦ ΥΠΕΞ Τουρκίας κ. Νταβούτογλου πού ἐνστρερνίζεται πλήρως τό κυβερνόν κόμμα τοῦ Τ. Ἐρντογάν βρίσκει τήν καλύτερη πρακτική του ἐφαρμογή στίς ἀποκαλύψεις τῆς τουρκικῆς ἐπιθεώρησης. Δημοσιεύεται λοιπόν στό τεῦχος πού ἀναφέραμε ὅτι ἡ μεγαλύτερη μυστική Τουρκική ὑπηρεσία JITEM τῆς τουρκικῆς στατοσυνοριοφυλακῆς εἶναι αὐτή πού κατ’ ἐντολή καί μέ τήν ἔγκριση τοῦ Τ. Ἐρτνογάν μεταφέρει σέ καθορισμένες καί ἐλεγχόμενες διαδρομές πρός τίς Τουρκικές ἀκτές τοῦ Αἰγαίου καί πρός τόν Ἕβρο καί μέ πληρωμένους «ὑπαλλήλους»-δουλεμπόρους χιλιάδες μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες πρός τή χώρα μας μέ σκοπό τήν ἐπίτευξη τῶν σχεδιασμῶν τοῦ μουσουλμανικοῦ τόξου πού προωθεῖ μέ τεράστια κονδύλια ἡ Σουνιτική ναυαρχίδα τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας καί τοῦ Κατάρ. Εἶναι ἐκπληκτικό το γεγονός πού ἀναφέρεται στό δημοσίευμα ὅτι ἡ Τουρκική ἀκτοφυλακή δέν ἔχει κανένα δικαίωμα νά ἐπέμβει σέ αὐτές τίς ἐπιχειρήσεις τῆς JITEM ἀλλά ἀντιθέτως ἔχει ρητές ἐντολές τῆς τουρκικῆς κυβέρνησης νά συνδράμει τίς διαδικασίες καί μάλιστα νά προκαλεῖ «ἀτυχήματα» στήν ἀκτογραμμή τῶν χωρικῶν ὑδάτων τῆς πατρίδος μας γιά νά ἐξαναγκάζει τούς Ἕλληνες λιμενοφύλακες νά μεταβάλουν τίς ἐπιχειρήσεις ἀποτροπῆς εἰσόδου παρανόμων μεταναστῶν στήν χώρα σέ ἐπιχειρήσεις διασώσεως κινδυνευόντων παρανόμων μεταναστῶν στήν θάλασσα. Εἶναι τόσο ἀδίστακτοι δέ ὥστε γιά νά δημιουργεῖται κλίμα συμπαθείας καί νά ἀπομονώνονται φωνές ἐθνικοῦ συναγερμοῦ γιά τήν ἐπιχειρούμενη ἐπέλαση τῶν Μουσουλμάνων καταληψιῶν τῆς Χώρας πού θά ὑλοποιήσουν τό νεοοθωμανικό ὄνειρο νά πνίγουν γυναῖκες καί παιδιά στά νερά τοῦ Αἰγαίου ἀφοῦ τούς στοιβάζουν σέ σαπιόβαρκες χωρίς σωσίβια καί καμμία σχετική ὑποδομή. Σύμφωνα μέ τά στοιχεῖα πού παραθέτει ἡ ἀποκαλυπτική αὐτή ἔρευνα τῆς τουρκικῆς ἐπιθεωρήσεως κάθε χρόνο περίπου 150.000 παράνομοι μετανάστες ἀπό πολλές μουσουλμανικές χῶρες τῆς Ἀσίας καί τῆς ὑποσαχάριας καί Βόρειας Ἀφρικῆς πού φθάνουν στήν Τουρκία μόνο μέ τήν δήλωση τῆς Μουσουλμανικῆς τους πίστεως συγκεντρώνονται ἀπό τήν JITEM καί προωθοῦνται βάσει συγκεκριμένου προγράμματος καί σχεδιασμοῦ. Τό ὀργανωμένο αὐτό κύκλωμα τῶν μυστικῶν Τουρκικῶν ὑπηρεσιῶν καί τῆς Τουρκικῆς κυβέρνησης ἄρχισε νά λειτουργεῖ κατά τό δημοσίευμα ἀπό τό 1993 καί μετά τό 2001 τά κύμματα τῶν παρανόμων μεταναστῶν ἔγιναν κυριολεκτικά ποτάμι μέ σκοπό νά πνίξουν τήν ἐθνική ὁμοιογένεια τῆς Ἑλλάδος καί νά ἰσλαμοποιήσουν τήν Εὐρώπη. Σημαντικό στρατηγεῖο τῆς μυστικῆς τουρκικῆς ὑπηρεσίας JITEM πού ἔχει τήν εὐθύνη γιά τήν προώθηση στά Τουρκικά παράλια τοῦ Αἰγαίου καί τήν παράνομη διαπόρθμευση στήν Ἑλλάδα βρίσκεται στήν πόλη τοῦ Ἀϊδινίου, λίγα χιλιόμετρα ἀνατολικά τῆς Σμύρνης.

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Ἐκεῖ καταστρώνονται τά τελικά σχέδια καί τά μέσα προωθήσεως τοῦ δολίου αὐτοῦ σχεδιασμοῦ τῆς Σουνιτικῆς Τουρκίας. Ἀπό τό 2005 ὅπως ἀπεκάλυψε ἀνώτατος πρ. ἀξιωματικός της Τουρκικῆς μυστικῆς ὑπηρεσίας JITEM στήν τουρκική ἐπιθεώρηση AKSYON ὅλη ἡ ἐπιχείρηση τελεῖ ὑπό τήν ἄμεση ἐπιτήρηση τοῦ Τούρκου Πρωθυπουργοῦ καί γιά νά θολώνονται τά νερά ἡ Τουρκική διπλωματία ἔχει πάρει σαφεῖς ἐντολές νά συκοφαντεῖ τήν χώρα μας στά διεθνῆ φόρα ὅτι δῆθεν στήν Ἑλλάδα διατηροῦνται στρατόπεδα τρομοκρατῶν τοῦ ΠΚΚ καί ἐκπαιδεύονται τρομοκράτες γιά νά περάσουν στήν Τουρκία σέ μιά παμπόνηρη ἐξίσωση τῆς ἀποκαλυπτομένης πλέον ἐκστρατείας ἀλλοίωσης τοῦ πληθυσμοῦ τῆς χώρας μας καί ἐξισλαμισμοῦ τῆς ὀρθόδοξης Ἑλλάδας καί κατ’ ἐπέκτασι τῆς χριστιανικῆς Εὐρώπης. Τό ἴδιο ὀργανωμένο σχέδιο ἐφαρμόζεται ἀπό τήν Σαουδική Ἀραβία καί τό Κατάρ μέ «ἐκτελεστές» τίς ἰσλαμικές κυβερνήσεις τῆς Λιβύης καί τῆς Τυνησίας πού φρόντισαν νά ἐγκαταστήσει τό Σιωνιστικό λόμπυ τῆς Δύσεως μέ κατεύθυνση τίς ἰταλικές ἀκτές καί μέ ἐφαρμογή τοῦ ἰδίου σχεδιασμοῦ.

      Ἐχω ἀποδείξει μέ συγκριτική μου μελέτη πού κυκλοφορεῖται στό διαδίκτυο ὅτι τό Ἰσλάμ ἀποτελεῖ πολιτικοστρατιοοικονομικό σύστημα καί ὄχι ἀσφαλῶς ἀποκάλυψη τοῦ Θεοῦ ἀσύμβατο πλήρως μέ τίς ἔννοιες τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ κεκτημένου καί τῆς Δημοκρατίας καί ἐκφραστικότατο γιά τήν ἐπιβολή θρησκευτικοῦ ὁλοκληρωτισμοῦ καί ἑπομένως οἱ λογῆς λογῆς «χρήσιμοι ἠλίθιοι» ὅπως τούς ἀποκαλοῦν οἱ ἴδιοι οἱ Μουσουλμάνοι πού συνοδοιποροῦν εἴτε ἀργυρώνητοι ἀπό τό σουνιτικό μουσουλμανικό μπλόγκ, εἴτε ἐλαυνόμενοι ἀπό ἐμπάθεια κατά τῆς Χριστιανικῆς των ταυτότητος καί πού ἀφελῶς πιστεύουν ὅτι δυνάμει τοῦ δόγματος «ὁ ἐχθρός τοῦ ἐχθροῦ μου εἶναι φίλος μου» γεμίζοντας τήν Ἑλλάδα τζαμιά τοῦ Ἰσλάμ μέ τό ψευδοπρόταγμα τοῦ δῆθεν εὐρωπαϊκοῦ οὐμανισμοῦ καί τῶν δικαιωμάτων τοῦ ἀνθρώπου στά ὁποῖα ἀσφαλῶς δέν ἀνήκουν ἡ παραχώρηση τῆς ἐθνικῆς μας κυριαρχίας καί τῆς ἐθνικῆς μας ἰδιοπροσωπείας, θά «ἀποσκορακίσουν» ἐπί τέλους τήν Ἑλληνορθοδοξία, θά βρεθοῦν μέ τό μαχαίρι στό λαιμό ὅταν θά ξυπνήσουν ἀπό τήν παράκρουση στήν ὁποία τελοῦν σήμερα. Γιατί ὅλοι αὐτοί δέν ἐκτιμοῦν τήν πραγματική ἐλευθερία πού ὁ Χριστιανισμός ἐπαγγέλεται καί ὑλοποιεῖ καθημερινῶς καί γιά νά τόν γκρεμίσουν δίνουν ἰθαγένεια μέ τόν ἄθλιο νόμο Ραγκούση ἤ ἀναλύονται σέ δάκρυα στά τηλεοπτικά παράθυρα γιά τήν δῆθεν σκληροκαρδία τῶν Ἑλλήνων συνοριοφυλάκων καί μετά βέβαια τρῶνε ἀδιατάρακτοι τήν «μπριζόλα» τους στό ὀβελιστήριο τῆς ἐπιλογῆς τους πού ἀπρόσκοπτα καί ἀδιαμαρτύρητα λειτουργεῖ ἐν μέσῳ τῆς Μ. Σαρακοστῆς. Γιά νά δοῦμε ὅμως ἄν ὅ μή γένοιτο ἐπιτρέψει ὁ Θεός γιά τήν πολλή μας κακότητα νά ὑλοποιηθεῖ ὁ σχεδιασμός τοῦ σουνιτικοῦ μπλόκ θά τολμοῦν ὅλοι αὐτοί νά παραβιάζουν τήν νηστεία τοῦ Ραμαζανίου καί νά διατηροῦν τίς κεφαλές των ἐπί τῶν ὤμων των;
      Τέλος ὀφείλω νά συγχαρῶ δημόσια τόν ἐκλεκτό συναγωνιστή συγγραφέα Τουρκολόγο Δημοσιογράφο κ. Ν. Χειλαδάκη φίλο καί ἀδελφό διότι ἀσχολήθηκε καί παρουσίασε ἔντονα αὐτό τό τρομακτικῆς σημασίας θέμα.

      Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
      + ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

      https://www.impantokratoros.gr/CEBF52E7.el.aspx

      Διαγραφή
  5. Ο μ. Πειραιώς Σεραφείμ, γράφει πολύ αποκαλυπτικά πράγματα στην Ανακοίνωση που παραθέτει ο Fotis V., που δεν είναι ούτε φανταστικά ούτε θεωρίες συνωμοσίας αλλά η πραγματικότητα.
    Ο άνθρωπος όχι μόνο ασχολείται συστηματικά και σοβαρά με όσα πλήττουν τη χώρα μας, αλλά ενημερώνει συνεχώς και υπεύθυνα και αγωνίζεται με κάθε τρόπο (και δια της νομικής προσφυγής, έχει άλλωστε και πτυχίο Νομικής).
    Σχετικά με όσα με φασιστικό τρόπο επιχειρούν να περάσουν τα τελευταία χρόνια, ως προς τη μεταβολή του μαθήματος των Θρησκευτικών, που παραμένει ομολογιακό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (καθολικούς, μουσουλμάνους, εβραίους) και μόνο για τους Ορθόδοξους αντικαθίσταται από τους θρησκειολογικούς φακέλους... (αυτή είναι η αντίληψη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την "ισότητα" και τη δημοκρατία).. έκανε όπως ξέρουμε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας με βάση αυτό και μόνο το επιχείρημα (της ισονομίας) και φυσικά δικαιώθηκε.
    Έχει "ξεγυμνώσει" το Ισλάμ με τη μελέτη που αναφέρει η συγκεκριμένη ανακοίνωση, που αποδεικνύει ότι είναι πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικό σύστημα, επικίνδυνο για την πατρίδα μας, και έχει προσφύγει νομικά κατά της κατασκευής Τεμένους.
    Δείτε εδώ την απάντηση στην "Εφημερίδα των Συντακτών" ως προς τον ισχυρισμό ότι το ισλάμ είναι μια ειρηνική θρησκεία:
    https://www.impantokratoros.gr/C17F58DB.el.aspx

    Επίσης ο άξιος αγωνιστής μητροπολίτης, μέσα στην γενική (εκτός εξαιρέσεων) αφωνία-απραξία (με τη μορφή της μετριοπάθειας) της διοίκησης της Εκκλησίας απέναντι στην αγωνία του λαού για τα εθνικά μας θέματα και συγκεκριμένα για τη Μακεδονία (που είναι ανεπίτρεπτη ακόμα και αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κάποιου είδους ιδιότυποι "εκβιασμοί" της Πολιτείας), δεν δίστασε και πάλι να πει τα πράγματα με το όνομά τους με αυτή την Ανακοίνωση:
    https://www.impantokratoros.gr/57264043.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο στον Σεραφειμ .Η κεφαλη ομως της εκκλησιας μπαζει πολλα νερα.Κανουν σαν επιχειρηματιες
      μαγαζιων.Μη διαταραχθει η
      ροη των εισπραξεων.Ποιων εισπραξεων ?? Οτι και να πεις ειναι εκτος τοπου κι
      εκτος διδαχης του Χριστου.Η χωρα χανεται κι αυτοι διαχειριζονται ....τι ?
      Ποιμενες χωρις ποιμνιο..αρα κατι αλλο μανατζαρουν.Τι ? Μπηκαν οι εμποροι στον Ναο.Ξανα.Ποσο Χριστιανικο ειναι αυτο ? Καθολου...Οι απο κατω τι κανουν για να το αλλαξουν ?? Τιποτε.Πρεπει να κατεβει ο Χριστος ξανα ? Μαλλον....Εεε θα κατεβει.Για ολα.Δεν φταιει η διδαχη για ολα αυτα.Φταιει η διαστρευλωση της.Οι απλοι λιγοι ιερεις κρατανε ακομη οτι μενει ισιο.Κατι λιγοι..ρομαντικοι .Αν ηταν αυτοι στο τιμονι θαχε διεξοδο ολο το δραμα που τωρα δεν εχει καμμια.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.