14/6/18

Σκοπιανό - Τι μπορεί να γίνει για να αποτραπεί μια εθνική καταστροφή

Η συμφωνία που καλείται να υπογράψει ο κ. Τσίπρας, οδηγεί στη "Μεγάλη Μακεδονία"
Παναγιώτης Μπαλακτάρης
Ας ξεκινήσουμε με μια διαπίστωση όσο πικρή και αν είναι. Οι Έλληνες πολίτες ηττηθήκαμε. Δεν κατορθώσαμε να αποτρέψουμε τη διαμόρφωση της εθνοκτόνας συμφωνίας για το όνομα των Σκοπίων. Ουδείς εξ ημών έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του για να αποσοβήσει την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε έναν λαό σφετεριστών. Ουδείς εξ ημών προσέγγισε με ένταση και άσκηση πιέσεων σε γνωστούς του βουλευτές για να αποτραπεί κάτι πρωτάκουστο: η αναγνώριση «μακεδονικής» ιθαγένειας και «μακεδονικής» γλώσσας. Αποτύχαμε να επηρεάσουμε γνωστούς ή φίλους παράγοντες της χώρας που συναναστρέφονται με την ελίτ της σημερινής εξουσίας. Αποδεικνύεται πως οι πραγματικοί πατριώτες είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Χορτάσαμε από ψεύτικα λόγια περί «ευεργετών του έθνους», περί «φιλελλήνων» και άλλα παρόμοια αστεία. Πώς να συγκριθούν όλοι αυτοί με τον Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος ευρισκόμενος στην Ελβετία πώλησε τα υπάρχοντά του – περιττές καρέκλες και έπιπλα – και κράτησε μόνο μία καρέκλα και το κρεβάτι του, προκειμένου να αποστείλει τα πενιχρά έσοδα στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Αγώνα;
Αναμετρώνται και δείχνουν νάνοι. Εθνικοί νάνοι. Όλοι αυτοί και μαζί εμείς, ως πολίτες που θα έπρεπε να ασκούμε πίεση σε εκείνους για να μη διαμορφωθεί η συμφωνία, βρεθήκαμε εκτός θέσεως. Η συμφωνία συνετάχθη, επομένως η αποτυχία βαρύνει εμάς που ήμασταν αντίθετοι. Ουδείς μας υπερέβαλε εαυτόν. Σε αντίθεση με τις αντιδράσεις μας όταν η διακύβευση ήταν κάποιο πλήγμα στην τσέπη μας. Είμαστε ακόμη λαός λεόντων ή μήπως μετατραπήκαμε σε λαό αμνών;
Η εθνοκτόνα συμφωνία, που έφερε περιχαρής ο αδαής κύριος Τσίπρας τη συνδρομή του ναρκίσσου κυρίου Κοτζιά, δεν μπορεί να υπογραφεί από τον τελευταίον. Ούτε στις Πρέσπες, ούτε στην Μουργκάνα. Τίθεται τεράστιο ζήτημα συνταγματικής τάξεως. Στο άρθρο 26 του Συντάγματος της Ελλάδος αναφέρεται: «Την εκτελεστική εξουσία την ασκεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυβέρνηση». Είναι σαφές πως η επικείμενη υπογραφή της συμφωνίας αποτελεί άσκηση εκτελεστικής εξουσίας και όχι νομοθετικής. Είναι δεδομένο επίσης ότι για την άσκηση της εκτελεστικής εξουσίας απαιτείται σωρευτικώς η συναίνεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και φυσικά της κυβερνήσεως. Στην υπό κρίση περίπτωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφωνεί; Προφανώς ναι. Η κυβέρνηση όμως;
Ασφαλώς όχι! Την κυβέρνηση στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο την συναπαρτίζουν δύο κόμματα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι ΑΝ.ΕΛ. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στηρίζει και θα στηρίξει τη συμφωνία. Οι ΑΝ.ΕΛ. ωστόσο την απορρίπτουν. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους κύριος Πάνος Καμμένος δήλωσε κατηγορηματικώς ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία, καθώς επίσης έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας. Αυτό πρακτικώς σημαίνει δύο πράγματα.
Το πρώτο είναι πως οι ΑΝ.ΕΛ. δεν στηρίζουν την κυβέρνηση στην επίμαχη συμφωνία, άρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 26, δηλαδή δεν έχουμε «κυβέρνηση» που θα προβεί σε πράξη στη σφαίρα της εκτελεστικής εξουσίας. Αυτό είναι συνταγματικό ζήτημα.
Το δεύτερο είναι πως ο κύριος Καμμένος εμπαίζει τους Έλληνες πολίτες, διότι έχει καταστεί σαφές από το τεθέν χρονοδιάγραμμα, πως η συμφωνία θα έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο σε επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο που ίσως εκείνος να μην είναι αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ., αλλά βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Ή, πάλι, ενδεχομένως να μην είναι καν βουλευτής, συνεπώς δεν θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα να στηρίξει την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή όχι.
Το μείζον ζήτημα είναι το πώς θα αποτραπεί η υπογραφή της εθνοκτόνας συμφωνίας. 
Οι αντιδράσεις και οι προτάσεις που έχουν λίγο πολύ ακουστεί μέχρι τώρα κατά της συμφωνίας είναι οι εξής:
1. Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 
Είναι ατελέσφορη η πρόταση αυτή, διότι ακόμη και να παραιτείτο σήμερα ο κύριος Παυλόπουλος θα αναπληρωνόταν προσωρινώς από τον Πρόεδρο της Βουλής, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 34 §1 του Συντάγματος. Τόσο προσωρινώς όσο θα αρκούσε για να υπογραφεί η συμφωνία Κοτζιά – Ντιμιτρόφ εντός του Σαββατοκύριακου.
2. Να παραιτηθούν βουλευτές ή σύσσωμες κοινοβουλευτικές ομάδες.
Ο πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων κύριος Λεβέντης άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται την εκδοχή να παραιτηθεί, ώστε να οδηγηθούμε σε εκλογές. Το αυτό προτρέπουν αρκετοί πολίτες να κάνει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Αλλά και στην περίπτωση αυτήν ουδέν αποτέλεσμα θα έχει επιτευχθεί, διότι θα συγκροτηθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση και εντός τριάντα (30) ημερών θα οδηγηθούμε στις κάλπες. Το πρόβλημα για το πώς θα αποτραπεί η υπογραφή το Σαββατοκύριακο παραμένει.
3. Υποβολή προτάσεως δυσπιστίας
Η Νέα Δημοκρατία υπέβαλε πρόταση δυσπιστίας περισσότερο, φαντάζομαι, για να πιέσει και να εκθέσει τον κύριο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ. Να τους εξαναγκάσει να απογυμνωθούν από τις ανήθικες δικαιολογίες που προβάλλουν και να τους φέρει ενώπιον των ευθυνών τους. Έτσι, θα δούμε το εξής εξευτελιστικό, να στηρίζουν την κυβέρνηση που καταγγέλλεται με την πρόταση δυσπιστίας για το Σκοπιανό και από την άλλη να μη στηρίζουν την ίδια τη συμφωνία. Ο αμοραλισμός και η εξουσιομανία θα «χτυπήσουν ταβάνι» και ακόμη και οι πιο καλοπροαίρετοι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν τον εμπαιγμό του κυρίου Καμμένου. Πρακτικώς, όμως, δεν προβλέπεται να έχει κάποια τύχη. Επομένως, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην υπογραφή της συμφωνίας. Η συγκυβέρνηση θα καταψηφίσει την πρόταση και ο κύριος Κοτζιάς θα ολοκληρώσει το έγκλημα, ενώ ο κύριος Καμμένος θα το έχει προσφέρει δώρο σε όσους τον ψήφισαν και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
4. Συλλαλητήρια
Η διοργάνωση συλλαλητηρίων και η συμμετοχή σε αυτά πλήθους κόσμου επέβαλε στην αξιωματική αντιπολίτευση την αλλαγή πλεύσεως στο επίμαχο ζήτημα. Μετά τα συλλαλητήρια η Νέα Δημοκρατία (και μεγάλη μερίδα του ΚΙΝ.ΑΛ.) ανέκρουσαν πρύμναν έχοντας αφουγκραστεί τον παλμό των πολιτών. Υπό την έννοια αυτή τα συλλαλητήρια επέδρασαν καταλυτικώς στη στάση των κομμάτων. Δεν άσκησαν επιρροή όμως στην συγκυβέρνηση. Για τον λόγο αυτόν και με το επιπλέον δεδομένο πως έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο της εθνικής τραγωδίας θεωρείται αδύνατον να αλλάξουν τον ρου των πραγμάτων.
Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση των πολιτών;
Είναι γεγονός πως δεν υπάρχει θεσμοθετημένος διαθέσιμος τρόπος ελέγχου της εκτελεστικής εξουσίας όταν αυτή αφίσταται της βουλήσεως του ελληνικού λαού. Η αφηρημένη δυνατότητα προσφυγής στις κάλπες και βλέπουμε… δεν μπορεί να είναι αρκετή για να εμποδίσει την εθνική ήττα λόγω της απαράδεκτης κυβερνητικής υποχωρήσεως. Οι πολίτες που διαφωνούμε με τη λύση που προωθείται (και που κατά τον σοβαρό καθηγητή Γεωπολιτικής κύριο Μάζη είναι διάλυση) οφείλουμε στους προγόνους μας που απελευθέρωσαν τη Μακεδονία να ενεργήσουμε τάχιστα.
Καταρχάς, πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρόσωπο κλειδί της μη υπογραφής. Αυτό είναι ο κύριος Πάνος Καμμένος. Ο κύριος Καμμένος έχει κατ’ ουσίαν αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση. Αν ο κύριος Καμμένος αποσύρει και τυπικώς τη στήριξή του τότε η κυβέρνηση ανατρέπεται και δεν τυποποιείται η συμφωνία. Αποδέκτης λοιπόν της εναντιώσεως των πολιτών πρέπει να είναι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., οι βουλευτές του και τα γραφεία τους.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες οφείλουμε να αποκλείσουμε με μια μεγάλη ειρηνική και αποφασισμένη ανθρώπινη αλυσίδα το «Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη». Να μην επιτρέπεται σε κανέναν να εισέρχεται και να εξέρχεται. Απαιτείται να περικυκλώσουμε κατά το δυνατό το Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, του οποίου προΐσταται η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά που είναι βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Πρέπει να εξαντλήσουμε την πειθώ μας, πάντοτε εντός των ορίων της νομιμότητος, στους βουλευτές της βόρειας Ελλάδος, οι οποίοι αν υπογραφεί η συμφωνία θα είναι βουλευτές της νότιας Μακεδονίας. Μέχρι να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει περιθώριο, ούτε χρόνος για χάσιμο. Η Ελλάς μετά την υπογραφή της συμφωνίας θα είναι μια άλλη χώρα. Κακοποιημένη, βιασμένη, με προσανατολισμό σταθερά ακραίο πλέον με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να επισκεφθούμε τα γραφεία των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. για να εμπεδώσουν ότι ο εμπαιγμός τους έχει γίνει ανέκδοτο. Είτε στηρίζουν την κυβέρνηση και παραδίδουν τη Μακεδονία και το όνομά της, είτε την ανατρέπουν και αποσοβούν την εξέλιξη αυτή. Μέση οδός δεν υπάρχει.
Η ιστορική συγκυρία είναι τώρα. Αφενός για να αποδείξουν οι πολιτικοί μας αν είναι πατριώτες ή θεσιθήρες τυχάρπαστοι, αφετέρου για να αποδείξουμε οι πολίτες αν είμαστε λέοντες ή αμνοί. ΤΩΡΑ.

31 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Oντως τα είπε ολα..."εντός των ορίων της νομιμότητος"...
      Γι'αυτό θα σας γράψουν στ'@ρχίδια τους.

      Διαγραφή
    2. wotan398,
      αυτό σημαίνει πως ούτε καν σκέφτεσαι.
      Κρίμα.

      Διαγραφή
    3. Γρηγορα συμπερασματα βγαζεις...

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή εδώ πουλάνε κομμάτι της Ελλάδος, προσπαθούμε ο καθένας με κάθε μέσο να κινητοποιήσει τους πολίτες κι εσύ γράφεις ότι θα μας γράψουν.
      Είσαι λάθος, να το ξέρεις.

      Διαγραφή
  2. Τό πρόβλημα εἶναι ὅτι πάντα, αὐτοί πού πᾶνε μέ τόν ἰσχυρό καί προδίδουν, Ἐφιάλτης κλπ, μόνο ἀπό βία καταλαβαίνουν, νόμιμη ἀλλά βία.
    Ἐνῶ ἐμεῖς, δέν πᾶμε ποτέ διά τῆς βίας, ἐκτός καί ἄν ἀπειληθοῦμε στό εἶναι μας. Καί ἀτομικό καί συλλογικό.
    Φαίνεται ὅτι, ὅλο καί πιό κοντά στό σημεῖο αὐτό μᾶς φέρνουν. Μέ πρόγραμμα καί μέθοδο ἀντιστροφῆς τῆς πραγματικότητας. Σκοπίμως πιστεύω, καί ὄχι ἁπλῶς διότι θέλουν τήν ἐξουσία ἐξάπαντος. Αὐτό πρέπει νά προσεχθῆ.
    Θά νικήσουμε αὐτούς πού νικᾶνε τόν τρομερό φόβο τους μπροστά στήν ἀνάγκη σεβασμοῦ τῆς πραγμστικότητας, ἡ ὁποία τους καταδικάζει, ὄχι ἄν τούς καταδικάσουμε ἐμεῖς δίνοντάς τους ἄλλοθι ἔτσι, ὥστε νά κατακρίνουν ἐμᾶς καί νά ἰσορροποῦν ἔτσι ψυχικῶς, μπροστά ὅπως βρίσκονται στήν ἄβυσσο τῆς ὀντολογικῆς καί ἠθικῆς ἀντιστροφή τους, ἀλλά ἄν τούς σπρώξουμε θετικά στήν ἄβυσσο αὐτή, λέγοντάς τους ὅτι , ἄς πᾶνε ὅπου θέλουν ἐλεύθερα, ἀλλά χωρίς ἐμᾶς, χωρίς τόν Ἑλληνικό λαό καί χωρίς τούς θεσμούς του. Ὄλους τούς θεσμούς του, καί Βουλή καί Πρόεδρο τῆς Δημοκρατίας, καί Διοίκηση καί καθ'ἑαυτόν τόν λαό.
    Πρέπει ὅπου πηγαίνουν νά βλέπουν καί νά ἀκοῦνε βουβαμάρα. Σέ ὅ,τι προστάζουν (ἀντίστροφο ἤ μή, συνήθως ἀντίστροφο,) πλήρη ἀγνόηση. Οἱ ἐπικρίσεις νά στρέφονται μόνο σέ ὅσους τους ὑπακοῦν. Ἡ χλεύη σέ ὅσους τούς λαμβάνουν στά σοβαρά ὑπ ὄψιν. Ἡ ἀποχώρηση ὅταν παρουσιάζονται. Ἡ ἐκδήλωση χαρᾶς ὅταν ἀποχωροῦν. Ἡ εἰρηνική ἀντίσταση σέ ὅσους τούς δέχονται ὡς νόμιμη Κυβέρνηση, ἡμεδαπούς καί ξένους. Ἡ ἀγνόηση ἀφοῦν μᾶς ἀγνοοῦν. Καθρέφτης τους ἐμεῖς, ὡς ἔνσαρκη περιφρόνηση τῆς περιφρονήσεως πού ἀπευθύνουν σέ μᾶς. Τόν Ἑλληνικό Λαό. Μέ τίς παραδόσεις του καί τήν λεβεντιά του. Τρωκτικά καί τυφλοπόντικες ἄς μείνουν μαζί τους. Καί ἡ γκλαμουριά τῆς ξευτίλας στά θολά κανάλια τους. Ἀγνοεῖστε τους. Καί ὅταν αὐτοί μέ ξεδιαντροπιά πάλι, προσπαθήσουν νά ὀνομάσουν τό ψευδές ἀληθές, καί τό ἀληθές ψευδές, τό ἔντιμο ἄτιμο καί τήν προδοσία τους πολιτική, νά βλέπουν ἄδεια βλέμματα νά τούς κυττᾶνε, καί παγερά πρόσωπα νά συνοδεύουν τήν ἀποχώρησή τους. Τέλος, ὅταν μένουν ἐνώ πρέπει νά φύγουν, καί παριστάνουν ὅτι δέν τό καταλαβαίνουν, ἀλλά ἐπιμένουν ὅτι θά συνηθίσουμε, νά τούς δείχνουμε τήν πόρτα συνέχεια καί χωρίς καμία συμπάθεια, σταθέρα ὅπως τό ἀξίζουν καί ὅπως τό ἀξίζουμε. Διότι δέν μᾶς ἀξίζουν τέτοιοι ὄχι γιά ἡγέτες, οὔτε γιά ὑπηρέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπληρώνω: Γιά τό ἄμεσο ἀποτέλεσμα, ἔχει δίκηο ὁ κ. Μπαλακτάρης. Πρέπει ὅμως, νά συμπληρωθῆ ἀπό τήν ὅσο γίνεται ἐιρηνική ἐκδήλωση ὀργῆς κατά τῶν πουλημένων δημοσιογράφων τῶν ΜΜΕ πού ὑποστηρίζουν τήν προδοτική συμφωνία μέ χαμόγελα ἤ ἐρωτήσεις βλακώδους λεπτομέρειας. Ἐδῶ ὁ κόσμος χάνεται, καί ἡ Πασαρελοῦ χτενίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε κ. Σαββα,
    Στην τελευταια επικοινωνια μου μαζι σας, που αφορουσε ενα αρθρο δρ. για την ψηφο στους αποδημους ελληνες ειχα σχολιασει: δεν εχει νοημα να συζηταμε τα επιχειρηματα αυτων των ανθρωπων γιατι δεν εχουν την ιδια αφετηρια μαζι μας. Σημερα με αφορμη το σκοπιανο, βλεπει κανεις τους υπευθυνους του Συριζα να επιχειρηματολογουν υπερ των αποψεων των σκοπιανων.

    Το συμπερασμα ειναι οτι δεν θελουμε τα ιδια πραγματα. Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει ενα μισος απεναντι μας, και απεναντι σε καθετι ελληνικο. Και επισης, υπαρχει η πρακτικη της απεναντι πλευρας (ετσι την αισθανομαι) οτι δρα με σκοπο να μας βλαψει με οποιο τροπο. Ετσι πρεπει να λειτουργησουμε και να σκεφτουμαι. Το προβλημα μας ειναι οτι ειμαστε χωρισμενοι. Αλλα καταλαβαινω οτι δυσκολα μπορουμε να ειμαστε ενωμενοι. πρεπει να διαλεξουμε..

    Πρεπει ομως να πραξουμε πλεον. Θα ειμαστε μοναδικη περιπτωση χωρας που με την βουληση της θα κανει κακο στον ευτο της. Και μαλιστα απο θεση ισχυος.

    Το τελευταιο σχολιο, σημερα στην βουλη, σχολιαστης του συριζα αναφερθηκε στο τροπο να καταφερουμε να επιβιωσουμε στο περιβαλλον των βαλκανιων, φιλια με τους λαους. Φιλια με τους τουρκους, που θελλουν να μας ριξουν στην θαλασσα, φιλια με τους σκοπιανους που μας επιβουλευονται, φιλια με τους αλβανους που κανουν διαφορα.

    Αυτο που με θυμωνει ειναι, πως μπορει καποιος ενω ειναι ισχυρος να πεισει τον ευατο του οτι ειναι ανικανος να υπερασπιστει τον εαυτο του. Ετσι ακριβως ειναι η ελλαδα τωρα.

    Καλη δυναμη και καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ήμασταν πολύ ευγενικοί με τον τσίπρα, μέχρι τώρα. με μπογκάκια δεν λύνεται τίποτε. Άσχετα με την συμφωνία πρέπει να απαντηθεί ένα κρίσιμο ερώτημα :
    Ποιος είναι πιο γρήγορος, οι σφαίρες ή οι προδότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ..
      ΑΝ ΜΠΟΡΗΣ ΑΠΌΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Είσαι εκτροπος αλλά θέτεις πραγματικά ερωτήματα !

      Διαγραφή
    3. Πιό γρήγορος εἶναι ὁ θεός.

      Διαγραφή
  6. Συμφωνω με το σχολιο του Socrates. Οι δημοσιολογουντες στα μμε εχουν μεγαλη ευθυνη. Πρεπει καποιος να διαβαζει μικρα μεσα της επαρχιας για να ενημερωνεται.

    Καλη δυναμη και καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας λένε πως ολόκληρος ο κόσμος ονομάζει το γειτονικό μας κρατίδιο ως “Μακεδονία” και ότι και εμείς θα το αναγνωρίσουμε αναγκαστικά έτσι, αφού οι κυβερνώντες μας πριν κάτι χρόνια έδωσαν το όνομα αυτό (FYROM)…
    Το γεγονός ότι και εκείνοι οι κυβερνώντες ήταν προδότες, είναι αυταπόδεικτο.
    Η ονομασία που είχαν παραχωρήσει ήταν όμως προσωρινή, η …επικύρωση θα γίνει τώρα, με την υπογραφή μας.
    Βέβαια, σίγουρα ισχύει το “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”, η Ελλάδα έχει όμως τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος “Μακεδονία”.
    Τα αποκλειστικά δικαιώματα.
    Ποτέ δεν πρόκειται το κρατίδιο αυτό να ονομαστεί έτσι, εφόσον δεν το αναγνωρίσουμε εμείς, οι κυβερνώντες μας.
    Όλος ο υπόλοιπος κόσμος ας το ονομάζει όπως θέλει. Όλοι οι υπόλοιποι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εισπράξουν καμιά μήνυση από την μελλοντική πατριωτική κυβέρνησή μας.
    Την οποία μήνυση δεν υπάρχει περίπτωση να μη την κερδίσουμε στα διεθνή δικαστήρια.

    Επίσης, όλοι “ξεχνάνε” ότι υπάρχει και ένα ιστορικό προηγούμενο.
    Όταν η Αγγλία θέλησε να μπει στην ΕΕ με το όνομα “Μεγάλη Βρετανία”, η Γαλλία αντέδρασε επειδή υπάρχει ένα τμήμα στα βόρεια της Γαλλίας με το όνομα “Βρετάνη”. Αντέδρασαν βέβαια και η Σκωτία και η Ιρλανδία για τους δικούς τους λόγους, η Αγγλία πάντως αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όνομα “Ηνωμένο Βασίλειο” για να μπορέσει να εισέλθει στην ΕΕ. Και όχι το μέχρι τότε κοινά αποδεκτό της όνομα “Μεγάλη Βρετανία”.

    Τέλος, να έχετε υπόψη σας πως όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
    Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.
    Η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
    Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
    Αυτός είναι και ο λόγος που επιβάλλεται να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία όποιοι ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κατηγορηθούν και ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ με την επόμενη πατριωτική ελληνική κυβέρνηση.
    Αφού είναι γνωστό ότι οι αποφάσεις της “Δικαιοσύνης”, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.

    Έλαβαν βέβαια και οι 300 ένα εξώδικο, μια ενημέρωση και όχι απειλή όπως είπε ο Βούτσης και πρόσφατα και ο πρωθυπούργος μας, αλλά εγώ θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δειμοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή των προδοτών, διενεργείται δημοψήφισμα. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μας.
    Εφόσον όμως υπογράψει, έχει διετελέσει και αυτός εσχάτη προδοσία.

    Και κάτι τελευταίο, για να αποδείξω ότι ανέκαθεν μας κυβερνάνε προδότες.
    Η μη ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, παρόλο που όλοι ξέρουν τι έχουμε. Ο Παπαδόπουλος της Κύπρου μας παρακαλούσε να ανακηρύξουμε ταυτόχρονα με την Κύπρο και εμείς τη δική μας ΑΟΖ.
    Η μη απαίτηση του κατοχικού «δανείου». Δικαστικώς εννοείται γιατί με τα λόγια… Το οποίο, με τους τόκους 75 χρόνων και σε σημερινά χρήματα, είναι γύρω στα 500 δις και όχι …10 δις όπως κάτι …ψελλίζουν τώρα οι «αριστεροί» κυβερνώντες μας. Ο κύριος Τζάνης Γκούσκος το υπολόγισε με στοιχεία, σε ποσό μεγαλύτερο των τετρακοσίων δισεκατομμυρίων Ευρώ!
    Το κατοχικό «δάνειο» είναι σίγουρο χρήμα αφού πρόκειται για διακρατική «συμφωνία» αναγνωρισμένη και από τις δυο πλευρές, μέχρι και ο Χίτλερ ξεκίνησε την αποπληρωμή του.
    Και δεν έχει σχέση με πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις. Όχι ότι και αυτές δεν τις δικαιούμαστε αλλά θα αργήσουν, ενώ μια οφειλή που προέρχεται από διακρατική συμφωνία μπορεί να εγγραφεί άμεσα μέχρι και στον κρατικό μας προϋπολογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @pit Θα ήθελα να επισημάνω ότι η επίσημη ονομασία της Μεγάλης Βρετανίας ως μέλους της ΕΕ είναι United Kingdom of the Great Britain and the Northern Ireland. Επίσης ότι η Αγγλία είναι μια μόνο από τις 4 χώρες που απαρτίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι άλλες είναι η Σκωτία, η Ουαλία και βεβαίως η Βόρεια Ιρλανδία. Σας προτείνω να μη χρησιμοποιείτε αυτή την ανακρίβεια περί βέτο της Γαλλίας, διότι αποδυναμώνεται τα επιχειρήματά σας, με τα οποία ειρήσθω εν παρόδω είμαι περίπου σύμφωνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή επισήμανη κυρια/ε. Οι διαφορές για την Βρετάνη ως δουκάτο αυτόνομο ήταν πρίν το 1000μ.χ καθώς διεκδικούσαν επιρροή οι βασιλείς της Αγγλίας ή της Γαλλίας τότε οι οποίοι μεταξύ των απογόνων τους γινόντουσαν γάμοι κ.λ.π. Επίσης οι Βρετόνοι κάτοικοι της νήσου Βρετάνης συνεπώς η Μεγάλη Βρετανία είχαν διαφορές με τους Γάλλους κατά τον 100ετή πόλεμο το 1337 -1453. Έκτοτε η διαφωνία της Γαλλίας με το Ηνωμένο Βασίλειο για την ΕΟΚ για οικονομικούς λόγους κι όχι για το όνομα! Αυτό το λάθος το κάνουν και πολιτικοί και βουλευτές και είναι ανεπίτρεπτο. Έτσι διαρρέει μέσω των ΜΜΕ και θεωρείται σωστό. Μεταξύ άλλων το έχει επικαλεστεί και ο σημερινός υπουργός Άμυνας και άλλοι πρωτοκλασάτοι πολιτικοί όλων θαρρώ των κομμάτων!Νομίζω οι αντιρρήσεις ήταν επί Τσαρλς ντε Γκώλ και η Αγγλία έγινε μέλος το 1973. Επίσης δεν θυμάμαι καλά ζητώ συγγνώμη ένα θέμα είχε για την ονομασία με την Ιρλανδία καθώς ανεξαρτηυοποιήθηκε τέλος ανεπίσημα υπογράφει ως Αγγλία, Μεγάλη Βρετανία ή σκέτο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν κάποιος ψάξει θα βρει όλες τις πληρογορίες

      Διαγραφή
    2. @unknown @ sakis mantas

      Όσον αφορά την ουσία του επιδίκου ζητήματος:
      Ο Πρόεδρος Ντε Γκωλ, από το 1960 που υπεβλήθη η σχετική αίτηση, είχε τις επιφυλάξεις του αναφορικά με την αμερικανόστροφη πολιτική των Βρετανών. Αλλά δεν μπορούσε να πει ευθέως ότι δεν σας δεχόμαστε επειδή είστε "αμερικανάκια". Επικαλέστηκε, λοιπόν, την όντως υπάρχουσα διαφωνία αναφορικά με την ονομασία "Μεγάλη Βρετανία" και τη γαλλική επαρχία "Βρετάνη", προσδοκώντας ότι οι Βρετανοί δεν θα δεχτούν να αλλάξουν ονομασία. Και πράγματι επέτυχε μία 13ετή καθυστέρηση στην ένταξη των Βρετανών στην τότε ΕΟΚ. Όμως, οι Βρετανοί σταθμίζοντας τα δεδομένα, προτίμησαν να υποχωρήσουν και να αλλάξουν ονομασία (και όλα όσα συνδέονται με αυτήν δηλ. συντομεύσεις, καταλήξεις στο διαδίκτυο, εμπορικές ονομασίες) και να ενταχθούν στην ΕΟΚ ως United Kingdom σε όλα τα επίσημα έγγραφα, συντόμευση UK και καταλήξεις με .uk και όχι .gb. Και αυτό ισχύει εδώ και περίπου μισό αιώνα.
      Αυτό ζητάμε και εμείς από τους Σκοπιανούς σήμερα: εφόσον θέλετε διακαώς να ενταχθείτε στην Ε.Ε. πρέπει να υποχωρήσετε και να αλλάξετε ονομασία. Και η αλλαγή αυτή θα ισχύει για πάντα!
      Αφού υποχώρησαν οι τότε κοσμοκράτορες (έστω και ελαφρώς ξεπεσμένοι) Βρετανοί, δεν μπορούν να υποχωρήσουν οι ανύπαρκτοι Σκοπιανοί. Εάν δεν μπορούμε να πετύχουμε και αυτό, ας το κλείσουμε το μαγαζί και ας παραδώσουμε τα κλειδιά στο Zoran Zaev!
      Επικουρικώς σημειώνω ότι για το επίδικο θέμα έχει τοποθετηθεί και ο Νίκος Λυγερός που επιβεβαίωσε τους ανωτέρω ισχυρισμούς.

      Διαγραφή
    3. Αν έχεις κάποιο στοιχείο στείλε να το δούμε! Ενδιαφέρον!

      Διαγραφή
  9. αγαπητε κυριε μπαιρακταρη σεβομαι τους προβληματισμους σας και την αγωνια σας για το μελλον της πατριδας μας.
    περσυ πριν μου ριξουν οι ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες του σταλινικου κατοχικου καθεστωτος χολερα-κλανιερα καρανιξ τον λογαριασμο μου ειχα προτεινει συγκεκριμενα πραγματα αφου ειχα αναλυσει συγκεκριμενα ιστορικα γεγονοτα οπω το πρωταρχικης ιστορικης σημασιας γεγονος που εξηγει τα παντα σημερα ,δηλαδη την συμφωνια του 74 του αστικου κοσμου με επικεφαλις τον καραμαλύ με τους εαμοβουλγαρους μπολσεβικιστες οπου συμφωνηθηκε η παραδοση της απολυτης εξουσιας σε ολους τους τομεις και σε ολα τα επιπεδα στους ερυθροφασιστες εαμοβουλγαρους σεπαρατστες οι οποιοι ντυθηκαν ανθρωποι ξεγελωντας και εξαπατωντας τους πανηλιθιους αστους-με ανταλλαγμα να μην ξανακανουν ποτε ξανα κομουνιστικη επανασταση και βιαιη καταληψη της εξουσιας σφαζοντας εκατομυρια παλι αστουλικα προβατα.
    ειχα προτεινει τοτε την δημιουργια ενος κομματος εθνικοφιλελευθερων ως παλαιος βενιζελικος κεντρωος φιλελευθερος αντικομουνιστης.
    επιμενω εις τας αποψεις μου.
    εκτος νομου και ΙΔΥΩΝΥΜΟΝ καθε τι αριστερο αναρχοκομουνισικο τσιπρικο καρανικικό!
    δημιουργια ενος κομματος εθνικοφιλελευθερων με επικεφαλις αδωνι(μιας και δεν υπαρχουν μαγαλεξανδροι λεωνιδες βουλγαροκοτονοι βενιζελοι καποδιστριες πλαστηρες αχιλεες οδυσεεες κολοκοτρωνηδες καραισκακηδες) με βοριδη σαμαρα βενιζελο λοβερδο φαηλο τζημερο καραμπελια και λοιπους πατριωτες συν φιλελευθερους υποχρεωτικα.
    αν δεν τα καταφερουμε εκει παμε πλαν ωμεγα με επικεφαλις ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και καναν λοχαγο ταγματαρχη η εστω ανθυποδεκανεύς του στρατου....
    προβληματιστειτε αγαμπητε κυριε μπαιρακταρη και τεμετερον σαββα για τις θεσεις μου γιατι δεν υπαρχουν αλλες καλυτερες
    ειμαστε σε πολυ δυσκολη θεση εως τραγικη αδιεξοδη.\.
    οσοι αγωνιουμε για το μελλον της πατριδας μας και του θεικου γενους των ελληνων πρεπει να κανουμε τα παντα με καθε μεσον και καθε τροπο για την σωτηρια της πατριδας μας μην καταντησουμε σουηδια.....
    δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο διοτι το διακυβευμα ειναι η βιολογικη πλεον επιβιωση του εθνους μας...
    για νανεβει λιγο το ηθικο και μαχητικο εθνικο φρονημα μας,παρτε και το βιντεο που ειχα ανεβασει πριν πολλα χρονια πριν ριξουν τον λογαριασμο μου οι ερυθροφασιστες νεο-εαμοβουλγαροι σεπαρατιστες και το εδωσα σε εναν κουρδο ιντερνετικο φιλο να το ανεβασει

    https://www.youtube.com/watch?v=UN7gMz31roc

    και εδω οι παπουδες μας με χορον σερρα απο ενα γερμανικο ντοκυμαντερ

    https://www.youtube.com/watch?v=N47XtzIwThw


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ...τα ειπες ολα αυτα τα ..σπουδαια φιλε...κρατησε το ...συμπαν την ανασα του...απ το μεγαλειο...του Ερμη του Τρισμεγιστου...Αφου τα ειπες εσυ.....τελος... σουζα ολοι.....Μιλησε ο.....θεος.....Στο σπιτι ποσα εικονισματα εχεις με την φωτο σου και καντηλια ?? Τιτανα....Δεν κοβεις λιγο το εγω σου ?? Δεν βλεπεις οτι ολοι ...τοχουν γραμμενο ??

      Διαγραφή
    2. δεν ειμαστε φιλοι μπολσεβικε
      με τις αστειες ειρωνιες σου επιπεδου καρανικα δεν πειθεις κανεναν
      πας και γραφεις κατω απο καθε σχολιο προβοκαροντας, τις μπουρδες σου μη εχοντας δικη σου θεση

      Διαγραφή
    3. Δεν κοιτας τον καθρεπτη σου καλα...σουφυγε μια τριχα...Εκτος απο επιθετα για τους αλλους...( επιθετα του συρμου...σαν μαγνητοφωνο τι αλλο ξερεις ?? Εμαθες πεντε ιδιες λεξεις και τις εχεις κανει κομποσκινι. .απ το ανακατεμα.... πες και καμμια αλλη ...πριν πεις ...εγω......με χιλιους τροπους...

      Διαγραφή
  10. http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/693121_symfonia-tsipra-zaef-dinoyn-limani-tis-thessalonikis-sti

    The deal is worse than we thought

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Κε Μπαλακτάρη,
    ευχαριστούμε και πάλι για το άρθρο σας.
    Δίνετε μία απάντηση (και πολύ ορθή νομίζω) σε παλαιότερη ερώτησή μου σχετικά με το πως θα εμποδιστούν οι πολιτικοί να κάνουν αυτά που κάνουν. Η επόμενη ερώτηση είναι ΠΟΙΟΣ - ΠΟΙΟΙ θα δώσουν το σύνθημα της έναρξης; Αν δούμε αυτούς τους ανθρώπους, έτσι πως βράζει η Ελλάδα τώρα, σίγουρα κερδίζουμε τα πάντα. Θα τους δούμε όμως στην πράξη ή μόνο στις θεωρίες; Στα άρθρα και στις συζητήσεις πολλοί προτρέπουν στην πράξη όμως θα τους δούμε ώστε να ακολουθήσουμε;
    Αντίσταση με νόμιμα μέτρα, όπως οι καθιστικές χωρίς αντίσταση διαμαρτυρίες του Γκάντι που κατέληξαν στο ξεκούμπισμα των Άγγλων από τις Ινδίες.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και απαιτήθηκαν χιλιάδες χρόνια καταγεγραμμένης Ιστορίας και ατελείωτα ποτάμια αίματος στα πεδία των μαχών για να μπορεί αυτός ο ΑΝΟΗΤΟΣ λαός να απολαμβάνει Ελευθερία, χρειάστηκε μόνο ένα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ να διαγράψει με μονοκοντυλιά όσα το Έθνος κέρδισε είτε με τα Γράμματα, είτε με το Ξίφος. Υπάρχουν λύσεις; Τώρα πια, στο «παρά 1’’», δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν. Κι αν (υποθετικά) υπάρχουν, δεν νομίζω πως είναι επιτρεπτές από την Ποινική Δικονομία οπότε ούτε καν τολμώ να τις ξεστομίσω δημοσίως!

    «Δημοκρατία» κύριοι! Ιδού, η Δημοκρατία μας! Το σύστημα που οι πολίτες γνωρίζουν εκ των προτέρων τι τους περιμένει, για αυτό και τους αξίζει να το πάθουν! Εμείς που ορίσαμε την έννοια της Δημοκρατίας, εμείς που (καθώς συζητούν στα καφενεία και τις πιάτσες ταξί) «…χτίζαμε Παρθενώνες όταν οι άλλοι πηδούσαν στα κλαδιά…», αμελήσαμε σαν κουτοί πρωτάρηδες να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας όταν βρεθήκαμε εμπρός σε εκείνο το μαγικό κουτί που ονομάζουν «κάλπη». Χωρίς δεύτερη σκέψη, προσφέραμε το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον όλων των επομένων γενεών Ελλήνων προς θυσία ως άλλη Ιφιγένεια, στα χέρια καταφανώς ανίκανων, αγράμματων και εθνικώς επικινδύνων τενεκέδων που δεν μπορούν ούτε καν να δέσουν σωστά τα κορδόνια των υποδημάτων τους. Οι άνθρωποι δεν είπαν ψέματα - γνωρίζαμε πολύ καλά και με ακρίβεια ότι θα τινάξουν τα πάντα στον αέρα! Δεν μας εξαπάτησαν - γνωρίζαμε πολύ καλά τι επρόκειτο να μεθοδεύσουν! Το λάθος είναι αποκλειστικά δικό μας, που ενώ βλέπαμε την νταλίκα να έρχεται κατά πάνω μας με ταχύτητα, εμείς όχι απλά δεν κουνηθήκαμε από τη θέση μας αλλά τσαμπουκαλευτήκαμε κιόλας «αν σου βαστάει έλα».

    Ρε Τσώρσιλ μπαγάσα, τελικά είχες απόλυτο δίκιο! Αφού δεν διδαχθήκαμε την Ιστορία μας με τον εύκολο τρόπο στα θρανία και τα αμφιθέατρα, θα χρειαστεί να την ξαναζήσουμε, για να την μάθουμε με τον δύσκολο, με τον οδυνηρό και με τον πλέον απευκταίο τρόπο.

    Κεφαλές απελπισμένες, με τα μάτια πεταχτά, κατά τ' άστρα σηκωμένες για την ύστερη φορά. Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάστηκε ένα αγράμματο τσογλάνι κάνετε λάθος. Χρει'αστηκαν 3 εκλογικές αναμετρήσεις κατά τις οποίες ολοκάθαρα ο Ελληνικός λαός δήλωσε πως τον ενδιαφέρουν μονάχα οι υποσχέσεις του τύπου θα σας κόψουμε τον ''ΕΝΦΙΑ''. Ο Ελληνικός λαός γνώριζε ολοκάθαρα τι πρεσβεύουν ιδεολογικά αυτοί που ψήφιζε. Κατά συνέπεια κραυγές και κλαυθμοί πλέον τις ακούω βερεσέ. Ο Ελληνικός Λαός θα εισπράξει αυτό που του αξίζει

      Διαγραφή
    2. Ποιντμαν....σεμνα σου λεω μπραβο.....Αυτο μαλλον θα γινει ...οτι ο Σολωμος λεει....αν δεν ξεσηκωθει ο κοσμος ...τωρα.....Κεφαλια και ματια θα πεταχτουν στο χωμα...κοκκαλα ιερα θα βγουν ....ιερα θα γινουν χαλασματα....απελπισια και θρηνοι στις πεδιαδες....μεχρι να ξεσηκωθουμε με το στανιο απ τον Θεο....και καλα θα κανει ...αν δεν γινεται αλλιως....θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε σαν παλαβοι....

      Διαγραφή
  13. ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΎΣΕΙ ΤΟ ΑΝΕΛ,ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προηγηθεί ένας ακόμη χορός στο Σύνταγμα-κερδάμε αδέρφια- και μετά όμως

      Διαγραφή
  14. Αυτή τη στιγμή δυο πράγματα μπορούν αν γίνουν που λήγουν το θεμα εν τη γένεση του.Πρωτον οι ΑΝΕΛ αιρουν τη στήριξη στην κυβερνηση και η κυβερνηση πεφτει.Δευτερον η ΝΔ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ οτι δε θα τηρήσει τη συμφωνία και ειναι ως μη γενομένη ! Εχει νομικό δικαίωμα και το ίδιο ισχύει και με τα μνημόνια άνετα ! Υπάρχει πλήθος βιβλιογραφίας.Επίσης μπορούν άπαντες οι βουλευτες της να παραιτηθούν και παμε σε εκλογες διότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει Βουλή κατω απο 200 βουλευτες ! Ολα τα αλλά ειναι άνευ ουσίας,., Οι Ανελ Και η ΝΔ τελειώνουν αν θέλουν την υπόθεση...Απλώς θέλουν και οι δυο την αδυναμία τους να γη μεταφέρουν στον λαό.Τα Wikileaks για τη σχέση Καμμένου ,Μητσοτακη με τον αμερικανικό παράγοντα ειναι άκρως αποκαλυπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτη ειναι η παγματικοτης.Ολα τα αλλα δεν προκειται να αποδωσουν, ακομη και αν κατεβουν δεκα εκατομμ στους δρομους.Μην εμπιστευεσθε οχλοκρατικες ενεργειες, ειναι ευκολο να παρεκτραπουν.Οπως ο ΑΣΑΛΑ ενετοπισε εικοσιεννεα πρωταιτιους της σφαγης γενοκτονιας των Αρμενιων, και εξετελεσε αυτους, ετσι και εδω να συνταχθει αιτιολογημενα καταλογος των προδοτων ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ και με επιχειρηματα με ιστορικους.ΤΟ μετεπειτα ειανι θεμα του καθενος πως και τι θα πραξει και εαν.
    Αλλος μπορει να σκεφθει οτι η απονομη δικαιοσυνης ανηκει στον θεο,.Αλλος , οτι επειδη ειναι πλασμα κατ εικονα και ομοιωση να προσπαθει να μιμηθει τον δημιουργο του πιστευοντας οτι πραττει δικαιον και ιερον εργο συγχρονως.Ολα ειναι σχετικα.Παντως μετα απο ολα αυτα λαος που ανεχεται τετοιες καταστασεις, δεν ειναι αξιος να λεγεται συνεχιστης του Μεγαλου Αλεξανδρου.Λαος που δεν ειχε τοποθετησει ενα αγαλμα του Μ Αλεξανδρου στην Αθηνα, ειναι αναξιος να φερει το ονομα Ελλην.ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙΝ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ.
    Οσο για την γλωσσα την Μακεδονικη, υπαρχει λυση.Ναυλωνουμε αεροπλανο για Αφγαβνισταν και πακισταν επισκεπτομενοι τους εκει απογονους του ΜΑλεξανδρου.Προτεινω ιδρυση φορεα, και να το επιχειρησουμε, ασχετα τι θα κανει ο καθεις πρωθυπουργος.Δειτε το βιντεακι οπου η εντοπια Μακεδονις, ντυμενη με την παραδοσιακη στολη Μακεδονων και καυσια(αυτη που ειρωνευτηκε η Στεφανιδου), υποδεχεται τον επισκεπτη ρωτωντας τον ΜΑΚΕΝΤΌΝΤΣΙ ΕΙ? (δηλ Μακεδονας εισαι? απο το ειμι ει εστι εσμεν εστε εισι.
    Ουδεις ομως εργαστηκε ολα αυτα τα ετη , ωστε να αντικρουσει ψευδη επιχειρηματα για την Μακεδονια, απο οπου και αν πρεερχοντα.Οσο για Αφγανισταν , ας το κανουμε συντομα.Θα θεσω θεμα εκει που πρεπει, ΠΡΙΝ δοθει εντολη αππο τους κυβερνωντας την Ελλαδα προς τις αφγανικες αρχες ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ διενεργεια ερευνας στο Αφγανιστα.Οπως εκανε ο Παγκαλος και ο Σημιτης που εδωσαν εντολη στην κυβερνηση της Αιγυπτου να μην ανανεωσει την αδεια ανασκαφων στην ερημο Σιβα, στον ταφο του Μ Αλεξανδρου.Τουτο επηλθε μετα απο προειδοποιηση απειλη του Ισραηλινου πρεσεβεως στην Αιγυπτο προς την ιδια, αυτοπροσωπως, οπου ο Ισραηλινος διηνησε εκατονταδες χλμ στην ερημο, οπου εσυναντησε αυτην στην Σιβα και την απειλησε σχετικα για τις ερευνες.Τελικα επικρατησε ο λογος του.Ως δηλωνει η κ Σουλβατζη, την ενημερωσανε απο τον κυκλο της , οτι ο μονος που θα μπορουσε να ενεργησει να συνεχιστουν οι ανασκαφες ητανε ο Τουρκος πρεσβης στην αιγυπτο, διοτι ο ιδιος δηλωνει οτι οι τουρκοι προερχονται αποο τον Μ αλεξανδρο.
    Καταλαβατε αγαπητοι οτι ολα ειναι μια συνεχεια μια αλυσσις?
    Περασαν απον το 1945 τοσα χρονια.Ακομη δεν ξερουμε ποιος ειχε δικιο.Οι κομμουνιστες συμμοριτες, Η οι αμυνομενιοι Ελληνες.Τωρα που μιλαμε η αριστερα ανεγειρει μνημεια για τους ανταρτες εισβολεις. οποτε το θεμα εχει τελειωσει.Ξερετε κατι , μπορει να ειναι και καλλιτερα, δλ να αναλαβουνε ανθρωποι την Ελλαδα, που να ειναι πατριωτες.Ουτε η κυπρος θα κειται μακραν , ουτε εγκληματικοτητα με ρωσοποντιους, ουτε θα κλεινουνε εισοδους χωρας ειδομενη για μηνες, η υπαιθρος θα επαναεποικισθει, θα γινουν σιδηροδρομικα δικτυα.Χριστιανοι ειναι , μυρωμενοι, καλοι ανθρωποι ειναι, ιδιεσ συνηθειες εχουμε, και ισωσ θα ειναι καλλιτερα.Εγω παντως αισθανομαι πιο ασφαλης στα σκοπια απο οτι στην θεσσαλονικη, η στην αθηνα.Νιωθω οτι ειμαι σε κρατος.Οχι σε αμπελι ξεφραγο.Και αν ειναι να περα;σουμε δεινα με εαμοβουλγαρους ξανα, οπου απαντες ελακιζαν προκειμενου μεταβουν στην προστασια του γερμανικου στρατου, καλλιτερα αγαπητοι ας γινουμε ενα με τους αδελφους σκοπιανους που ειναι πολυ καλλιτερη παστα, συκρινομενοι βουλγαρων ταμερλανων και μπασταρδεμενων ανθελληνων ελληνων.Δεν μας αξιζει κατι καλλιτερο,Αντε αφου γκρεμιστηε το αγαλμα του Μ Αλεξανδρου στα σκοπια, αντε και στην Θεσνικη.Ετσι κι αλλιως δεν ειναι αξιος αυτος ο λαος,οχι Μ Αλεξανδρο να εχει, αλλα ουτε και παρελαση να κανει.Διοτι αν ητανε αξιος θα επρεπε με δικκανα να σκοτωσει ολους τους αλητες που σταματησανε την παρελαση και οι ευελπιδες αρνηθηκαν να φυγουν κραυγαζοντας μακεδονια ξακουστη, και χτυπωντας τα οπλα στο εδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.