27/6/18

Το Μαξίμου «βλέπει» αποστασία - Ν.Δ.: Είναι σε πανικό γιατί καταρρέουν

Πολιτική θύελλα σήκωσε η απόφαση του βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιώργου Λαζαρίδη να ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ, με το Μέγαρο Μαξίμου να καταγγέλλει «σχέδιο νέας αποστασίας» και τη Ν.Δ. να καταλογίζει στην κυβέρνηση πανικό «γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν».
Πλέον, με τον κ. Λαζαρίδη να διατηρεί την έδρα του, η κυβερνητική πλειοψηφία απαριθμεί 152 βουλευτές.
Κυβερνητικοί κύκλοι, με φόντο την ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη, έκαναν λόγο για «σχέδιο νέας αποστασίας, το οποίο απεργάζονται εδώ και καιρό συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη», τονίζοντας ότι τα συμφέροντα αυτά λειτουργούν για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι κύκλοι του Μαξίμου ανέφεραν πως «το γιατί είναι προφανές». «Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη», σημείωσαν..
Συνεχίζοντας, οι κυβερνητικοί κύκλοι τόνισαν πως «είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες».
Καταλήγοντας, οι κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν: «Ο κ. Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».
Από την πλευρά της, η Ν.Δ. απάντησε με ανακοίνωσή της πως «οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν».
«Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
naftemporiki.gr

5 σχόλια:

  1. Λαγός την φτέρη έσειε, κακόν του κεφαλιού του.

    Προφανώς οι εγκέφαλοι που χαίρονται από τα πεπραγμένα των δι΄ ασήμαντον αφορμή ανεξαρτητοποιήσεων βουλευτών των ΑΝΕΛ, δεν αντιλαμβάνονται ότι ανοίγει ακαίρως το παιγνίδι της προεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΠΟΤΑΜΙ.

    Μάλλον θεωρούν όλους πλήν τον εαυτόν τους ηλίθιους. Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταϋγέτη.

    Ἄν αὐτοὶ ποὺ ἔχουν πρόθεσι νὰ ψηφίσουν ΝΔ ἀκούσουν μὲ προσοχὴ καὶ ἐννοήσουν τὶ λέει ὁ Μητσοτάκης ἀναφορικὰ μὲ τὸ σχέδιο(δὲν εἶναι συμφωνία ἀκόμα) τῶν Πρεσπῶν,δὲν θὰ ψηγίσουν ΝΔ.
    Ἔχω ὅμως ἀπογοητευτεῖ τόσο πολὺ ἀπὸ ψηφοφόρους καὶ πολιτικοὺς,ποὺ ἔχω χάσει κάθε ἐλπίδα γιὰ τὴν σωτηρία τῆς Πατρίδας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είναι καλά η παρέα του Μαξίμου που μας διέγραψε το χρέος!
    Αυτοί δεν κοροϊδέψανε τον λαό όπως οι άλλοι.
    Να τα λέμε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπερασμα ""Ολοι κοροιδεψανε τον λαο."....ΟΛΟΙ....Αυτο χθες.Γιατι και σημερα αυτο ξαναθελουν ΟΛΟΙ.....Θα δουμε αν θελει το κοροιδο κι αλλο....

      Διαγραφή
    2. Λάθος.
      Αυτοί που συγκυβερνούν τώρα δεν έχουν ανταλλακτικό.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.