30/6/18

«Γιατί μαμά λεει η δασκάλα τον Παύλο Μελά δολοφόνο ιμπεριαλιστή»;

Η συμφωνία με τους Σκοπιανούς, που φέρει την υπογραφή του υπουργού εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά και για την οποία υπεύθυνος είναι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας είναι πράξη αποτελούσα εσχάτη προδοσία, όπως αναλύθηκε εκτενώς στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ως τέτοια, θα πρέπει να κινητοποιήσει τους φυσικούς της δικαστές και τους Έλληνες πολίτες που έχουν την υποχρέωση να προστατεύσουν το πολίτευμα με κάθε μέσο, απέναντι στους ξενοκίνητους καταχραστές του Συντάγματος, που δρουν ενάντια στην θέληση και το εθνικό του συμφέρον.
Ζητήθηκε από τον κ. Τσίπρα να υπογράψει μια συμφωνία σε τύπο δεσμευτικού συνυποσχετικού, γιατί όσα διαδικαστικά προβλέπει θα πάρουν χρόνια, ίσως και δεκαετίες να ολοκληρωθούν, ακόμα και αν βρεθούν κυβερνήσεις να μην τα υλοποιήσουν, ακόμα και αν βρεθούν κυβερνήσεις να τα αρνηθούν, ακόμα και αν καταπατηθούν όροι ή όλη η συμφωνία μονομερώς.

Για τη συνέχεια aristeia

1 σχόλιο:

  1. Αν το πει αυτο καποια δασκαλα ..για ενα μισθο...τοτε ειναι πιθανο καποιος αλλος Ελληνας για εναν αλλο μισθο της ιστοριας....απειρως πιο πολυτιμο...να της αφαιρεσει τον μισθο της....την πραξη ληξειαρχειου γεννησης...το διαβατηριο...την ταυτοτητα της....να την βαλει σε μια μαουνα και να την ξεβρασει στην Αφρικη....να κανει εκει ερωτησεις...χωρις μισθο....κι οσο προλαβει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.