28/6/18

Διαδηλωτές του Κινήματος "ΣΦΥΡΙ-ΖΩ" θα κράξουν και πάλι αύριο τους ΣΥΡΙΖΑίους στη Θεσσαλονίκη

Θα είμαστε ειρηνικά έξω από το Δημαρχείο, την ώρα που μέσα σε αυτό θα έχει την εκδήλωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, αναφέρουν οι διοργανωτές.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την εκδήλωση με θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες Προ(σ)κλήσεις: Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα από τα Αριστερά» που διοργανώνεται αύριο, Παρασκευή στις 19:30, σχεδιάζουν τα μέλη του «Κινήματος Σφυρί-ζω».
Σε σχετικό κάλεσμα μέσω Facebook αναφέρουν: «Μαζευόμαστε για να ενοχλήσουμε με τα σφυρίγματα μας τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που ενοχλούν την ιστορική μας συνείδηση και την εθνική μας αξιοπρέπεια! Θα είμαστε ειρηνικά έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την ώρα που μέσα σε αυτό θα έχει την εκδήλωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές καλούν σε συγκέντρωση στις 19:00 έξω από το Δημαρχείο.
Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσουν η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πανεπιστημιακός, πρόεδρος ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης και το μέλος νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Αρκούδης.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/thessaloniki-diadilotes-tha-sfirixoun-avrio-se-ekdilosi-tou-siriza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.