19/6/18

Δεν θα περάσει η προπαγάνδα των μειοδοτών, οι Έλληνες θα ξυπνήσουν - «Διπλωματική ήττα η συμφωνία με τα Σκόπια», λέει Σουηδός βουλευτής ελληνικής καταγωγής

Παναγιώτης Σαββίδης
«Με τις εμπειρίες μου στην εξωτερική πολιτική δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει μια έστω χώρα να προβαίνει εις βάρος της σε τέτοιες πράξεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο  μοναδικός Έλληνας βουλευτής του Σουηδικού Κοινοβουλίου Σωτήρης Δελής.
«Ήττα» της ελληνικής διπλωματίας αποτελεί η υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια, για τον μοναδικό Έλληνα βουλευτή του Σουηδικού Κοινοβουλίου Σωτήρη Δελή, ο οποίος επισημαίνει πως «από τις εμπειρίες μου στην εξωτερική πολιτική, δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει μια έστω χώρα να προβαίνει εις βάρος της σε τέτοιες πράξεις».
Ο ομογενής βουλευτής, κατάγεται από την Πάτρα και έχει πολυετή εμπειρία στα κοινά με αφετηρία την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και μακρόχρονη ενασχόληση με τα οικονομικά, έχοντας τραπεζική διευθυντική καριέρα 30 ετών. O ίδιος είναι μέλος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε), ενός παγκόσμιου οργανισμού που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες στην καταγωγή εκλεγμένους σε κοινοβούλια μη ελληνόφωνων χωρών, δηλαδή εκτός Ελλάδας και Κύπρου).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Δελή έχει ως εξής:
«Η 17η Ιουνίου 2018 θα μνημονευθεί στην ιστορία ως απόφραδα ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την αναγνώριση της "Βόρειας Μακεδονίας".
Κανείς πολιτισμένος λαός δεν επιτρέπει την παραχάραξη και πλαστογράφηση της ιστορίας και του πολιτισμού του, πόσο μάλλον η Ελλαδα!
Η ελληνική διπλωματία ηττήθηκε κατά κράτος, ο ελληνικός λαός πληγώθηκε, η ιστορία μας δεν δικαιώθηκε και των ένδοξων Μακεδονομάχων τα κόκαλα τρίζουν στους τάφους τους.
Με τις εμπειρίες μου στην εξωτερική πολιτική δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει μια έστω χώρα να προβαίνει εις βάρος της σε τέτοιες πράξεις.
Σαν μέλος του συμβουλιου της ΠΑ.Δ.Ε.Ε και εκπρόσωπος των Ελλήνων της Ευρώπης θεωρώ οτι η σημερινή πράξη ειναι μια πραξη άδικη που στο μελλον θα δημιουργήσει σοβαρές καταστασεις για την Ελλαδα εφ οσον το κουτί της Πανδωρας πλέον ειναι ανοιχτό.
Εύχομαι σύντομα οι Έλληνες να κατανοήσουν την σημασία της σημερινής ημέρας και μονοιασμένοι να ετοιμαστούν για τις θύελλες που έρχονται».
Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης

    ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Δεν το αναγνώρισαν με τη συμφωνία τους οι Σκοπιανοί. Που όπως μπορείτε να δείτε, στη «έξυπνη» συμφωνία του κ. Κοτζιά, «ότι θέλει ο καθένας θεωρεί» . Έτσι η συμφωνία των κ.κ. Κοτζιά, Τσίπρα και του σκοπιανού Καμμένου, επιτρέπει στους σκοπιανούς να διατηρούν τον αλυτρωτισμό τους.

    Αυτή είναι η ουσία των «Περί Πολιτισμού» και ψευδώς καμαρώνει για το αντίθετο, ο Ταλλεϋρανδος τους κ. Κοτζιάς.

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

    Το άρθρο 7 της συμφωνίας Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένου (του γνωστού που μάλωνε τον Μουζάλα αλλά στα τέσσερα τώρα στους σκοπιανούς) λέει ότι ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Διαβάστε το προσεκτικά.


    7(2). Αναφορικά με το Πρώτο Μέρος (την Ελλάδα δηλαδή),

    «Με αυτούς τους όρους», εννοεί Μακεδονία και Μακεδόνες, «ΝΟΟΥΝΤΑΙ, όχι μόνον η περιοχή και ο πληθυσμός της βόρειας περιοχής του Πρώτου Μέρους, αλλά και τα χαρακτηριστικά τους (;;;). Δηλαδή θα θεωρούμε ότι θέλουμε. Για το «και τα χαρακτηριστικά τους» δείτε στη συνέχεια.

    Το άρθρο 7(2) (αναφορικά με το Πρώτο Μέρος , την Ελλάδα δηλαδή) συνεχίζει ακάθεκτα,

    «Καθώς και», το και σημαίνει πέραν από τα χαρακτηριστικά τους, «ο Ελληνικός πολιτισμός, η ιστορία, η κουλτούρα και η κληρονομιά αυτής της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήμερα».

    Δηλαδή η περιοχή έχει, πέραν του Ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας, της κουλτούρας και κληρονομιάς, και άλλα χαρακτηριστικά που πονηρά δεν αναφέρονται. Έτσι η συμφωνία ΕΠΙΤΗΔΕΣ αφήνει τους σκοπιανούς να μπορούν να λένε ότι θέλουν για την Ελληνική Μακεδονία

    7(3). Αναφορικά με το Δεύτερο Μέρος (τα σκόπια δηλαδή),

    Με αυτούς τους όρους νοούνται, η επικράτεια, Η ΓΛΩΣΣΑ, ο πληθυσμός, και τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, με την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 7(2)

    Δηλαδή οι σκοπιανοί θεωρούν διακριτώς διάφορα από μας, την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

    Θα πει βέβαια το μη ορθό ο κ. Κοτζιάς, ότι λένε ότι το Δεύτερο Μέρος, δεν θεωρεί την περιοχή του μέρος του Ελληνικού πολιτισμού.

    Πλην όμως, εφ όσον ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν διευκρινίζεται ότι ο Μακεδονικός πολιτισμός ήταν ελληνικός, εκεί είναι η ουσία κ. Κοτζιά.

    Οι σκοπιανοί αφήνονται δηλαδή με τη συμφωνία στο αλυτρωτικό βιολί τους για τη Μακεδονία του σκοπιανού Μεγάλου Αλεξάνδρου, που θα την απελευθερώσουν, με τις ευλογίες, των Τσίπρα, Καμμένου του σκοπιανού και του κ. Κοτζιά.

    Τυχαίο;; Προφανώς ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Άλλο θέμα της «εξυπνάδας» του κ. Κοτζιά είναι η μακεδονική γλώσσα που δώρισε στους σκοπιανούς μαζί με τον κ. Τσίπρα και τον σκοπιανό Καμμένο.

    ΠΕΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ
    Αφού λέει, ψευδώς κατά τον πλήρως αξιόπιστο Καθηγητή Μπαμπινιώτη, ότι δήθεν η γλώσσα τους ήταν αναγνωρισμένη, γιατί βάλανε στη συμφωνία το θέμα αυτό, ενώ θα μπορούσε να μην αναφέρεται;

    Προφανώς γιατί το απαίτησαν οι σκοπιανοί. Για να θεωρηθούν έθνος Μακεδονικό!!

    Επικαλεστήκατε ο Κοτζιάς σήμερα στην τηλεόραση, όλος εξυπνάδα, αληθώς ή όχι, δεν έχει καμία σημασία, ότι ο Αβέρωφ που φοβόταν δήθεν τους Βουλγάρους (με το κομμουνιστικό καθεστώς των οποίων διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις ο Κωνσταντίνος Καραμανλής) δέχθηκε ότι η γλώσσα της ομόσπονδης δημοκρατίας τους της ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ήταν τα μακεδονικά ΤΟΥΣ και όχι η Βουλγαροσερβική.

    Επαναλαμβάνω ότι προφανώς αυτό έστω και αν αληθεύει (αμφίβολο με όσα ψεύδη ελέχθησαν), δεν έχει καμία σημασία.

    Δεν έχει καμία σημασία, διότι ο Κοτζιάς είναι που στην προδοτική του συμφωνία έδωσε στο κράτος τους, ως γλώσσα του την Μακεδονική.

    Δηλαδή υπέγραψε ότι η γλώσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου τα επόμενα ανά τους αιώνες χρόνια, θα είναι ανά τους λαούς, η σλαβική σκοπιανή. Με τον Αλέξανδρο και τους Μακεδόνες σκοπιανομακεδόνες !!!!

    Ο ψευτοκομπασμός του Κοτζιά δεν αρκεί ούτε για να εξαπατήσει τους Έλληνες ούτε για να καλύψει την προφανή προδοσία του. Και η λέξη ντροπή είναι πολύ λίγη γι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά στην Ελλάδα είμαι ξένος και στα ξένα...Έλληνας!! https://youtu.be/AD5hSLSV1Uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πτυχια ΚΟΤΖΙΑ επτα...περασε απο επτα καθηγητες ...και κανεις δεν πηρε πρεφα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.