29/6/18

Αυτήν την αθλιότητα μας ζητούν να την καταπιούμε - ΝΑΤΟ: «Μακεδονική γλώσσα» στη μετάδοση των δηλώσεων Ζάεφ - Στόλτενμπεργκ

Σε περίοπτη θέση πλέον και στο ΝΑΤΟ φιγουράρει η «μακεδονική» γλώσσα, χωρίς φυσικά τις επεξηγήσεις που δίνονται σε μια υποπαράγραφο της υποπαραγράφου της Συμφωνίας την οποία υπέγραψαν οι υπουργοί των δυο χωρών, Ν. Κοτζιάς και Ν. Δημητρώφ, στις Πρέσπες.
Σήμερα το πρωί, εν αναμονή της συνάντησης του Ζόραν Ζάεφ με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, η επίσημη ιστοσελίδα της Συμμαχίας που θα μεταδώσει ζωντανά τις δηλώσεις των δύο ανδρών, θα μεταδίδει -όπως αναγράφει- και στη «Μακεδονική» γλώσσα, χωρίς καμία επεξήγηση φυσικά, σε ένα πρώτο δείγμα των συνεπειών της απαράδεκτης αναγνώρισης «Μακεδονικής» γλώσσας από την ελληνική κυβέρνηση.
Να σημειωθεί, ότι ο κ. Ζάεφ φυσικά στις δηλώσεις του αναφέρθηκε επανειλημμένα και ορθά, αφού δεν έχει τεθεί σε ισχύ η συμφωνία, σε «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και όχι φυσικά σε FYROM η Βόρεια Μακεδονία… Ένα ακόμη στοιχείο που αναδεικνύει τον λανθασμένο χειρισμό του ξεπαγωμάτος της ευρωατλαντικής πορείας της πΓΔΜ πριν ολοκληρωθεί και τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία.
Πηγή: Λίμπεραλ

3 σχόλια:

  1. Σε κουβεντα να βρησκομαστε πια...εσωτερικα....εξωτερικα τελος.
    Μας εξαπατησαν σαν χαλβαδες..καποιοι κακοποιοι....εγκληματικης οργανωσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου κυβερναν αυτοι τι περιμενετε;

    https://russia-insider.com/en/politics/empires-fall-now-its-americas-turn-and-russia-will-make-it-happen/ri23808#comment-3948494084

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.