27/6/18

Ξεσκεπάζονται - Όταν ο Τζανακόπουλος διαδήλωνε στα Σκόπια υπέρ της "Μακεδονίας"

Τότε ήταν υπέρ των διαδηλώσεων των Σκοπιανών εθνικιστών υπέρ της ψευδο"Μακεδονίας"
Μπορεί σήμερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένουν ότι ανέκαθεν ήταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας για το κράτος των Σκοπίων, ωστόσο η πραγματικότητα τους διαψεύδει πανηγυρικά.
Για όσους δεν το θυμούνται, από το 2005 έως το 2010, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατείχε ηγετική θέση στη Νεολαία του Συνασπισμού, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το επίσημο βιογραφικό του.

cv-tzanako.jpg
Ως γραμματέας της οργάνωσης, ο κ. Τζανακόπουλος είχε ταχθεί εκείνη την περίοδο επανειλλημένα μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων υπέρ του δικαιώματος των Σκοπίων να ονομάζονται "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
Στο 5ο Συνέδριο της Νεολαίας του Συνασπισμού που διεξήχθη τον Δεκέμβριο του 2007, δημοσιεύτηκε κείμενο θέσεων σχετικά με το Σκοπιανό, το οποίο ανέφερε: «Υπερασπιζόμενοι και υπερασπιζόμενες την αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών, θεωρούμε πως το όνομα “Μακεδονία” μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί από τους γείτονές μας και είναι αυτονόητο δικαίωμά τους. Η ιστορική αυτή ονομασία έχει από χρόνια υιοθετηθεί από τους κατοίκους της περιοχής και αντιστοιχεί στη συνείδησή τους, αφού με αυτή γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Εξάλλου, το όνομα αντιστοιχεί σε πραγματικότητες των διεθνών σχέσεων που διαμορφώθηκαν εδώ και πολλές δεκαετίες, τις οποίες η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακυρώσει».
tzanakopoylos-696x391.jpg
Όμως η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν έμειναν στα λόγια. Στήριξαν έμπρακτα τους Σκοπιανούς με πράξεις και υιοθέτησαν την επιχειρηματολογία τους.
Λίγους μήνες αργότερα, στις 17 Μαΐου 2008, ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος ταξίδεψε μαζί με αντιπροσωπεία της Νεολαίας του ΣΥΝ στα Σκόπια, προκειμένου να συμμετάσχει σε πολιτική εκδήλωση υπέρ του δικαίωματος των γειτόνων να αποκαλούνται «Μακεδονία», με κεντρικό σύνθημα: «Βέτο στον εθνικισμό, εμπάργκο στον μιλιταρισμό, έξω από το ΝΑΤΟ». Το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε τότε μιλούσε για «συμμετοχή οργανώσεων από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της "Μακεδονίας"».
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
4444.jpg
777.jpg

14 σχόλια:

  1. Αυτη ειναι η αληθεια. Αυτοι οι τυποι ειναι τελικα συνειδητα προδοτες και ανθελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που ψηφίζουν προδότες τι είναι?
      Πάντα έτσι ήταν η αριστερά πάντα υπέρ της "Μακεδονίας" των κατσαπλιάδων.

      Διαγραφή
  2. Τοτε εξω απ οτο ΝΑΤΟ τωρα κανουν οτι μπορουν για να τους βαλλουν οσο πιο γρηγορα. Τοτε καμια εικοσαρια εμισθοι του συνασπισμου διαδηλωναν και ηταν γνησια διαδηλωση τωρα ενα εκατομμυριο στην Αθηνα και ειμασταν ετεροκλητος οχλος. Τετοιοι ξεφτιλισμενοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα αγόρια ήταν άθεοι, ώσπου "συνειδητοποίησαν" πως ήταν Θεοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης αυτά τα αγόρια συνειδητοποίησαν πώς δεν είναι άνδρες και ότι δέν έχουν λόγο να είναι

      Διαγραφή
  4. Δεν υπάρχει σύνθετη ονομασία! Το Βόρεια Μακεδονία δεν ειναι σύνθετη ονομασία!Ειναι η ονομασία που προϋποθέτει και Νότια. Ανεξάρτητα απο αυτά οι ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύτηκαν το αδιαπραγμάτευτο και πρόσφεραν κατι που δεν του ανήκε, ικανοποιώντας τη κομματική τους φιλοδοξία σαν "Αριστεροί" προοδευτικοί του κώλου. Παραδώσαν χωρις κανένα δικαιωμα με ονομασία με 2500 χρόνια ιστορίας να την οικειοποιηθεί παράνομα μια χουφτα Σλάβων μαζί με την ιθαγένεια και τη γλώσσα. Πεοσωπικα δεν αναγνωρίζω ουτε θα αναγνωρίσω ποτέ μου αυτό το ψέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το απαράδεκτο είναι ότι κυβέρνηση της οποίας τα στελέχη είχαν δηλώσει ότι δεν τους νοιάζει αν τα Σκόπια ονομάζουν το κράτος τους Μακεδονία, διαπραγματεύτηκαν για το όνομα και τα παρεπόμενα αγνοώντας τα σοβαρά επακόλουθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλώς οι άνθρωποι,έκαναν την καύλα τους,σαν να επρόκειτο για μία μαθητική κατάληψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μ... ψηφοφόροι που τους ψήφισαν τί έκαναν?

      Διαγραφή
  7. παρτε το χαμπαρι
    το χουν για διαλυση
    (για τα σκοπια δεν ξερω , αλλα για την Ελλαδα , σιγουρα)
    2018 και κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε τι παιζεται.
    ΟΛΟΙ ξερουμε πως λειτουργουν τα κομματα.
    Δεν προκειται να καταφερουν κατι διοτι η ιστορια εκδικειται.
    Το τι θα γινει θα το δουμε στο μελλον.
    Ειναι πολυ βαθυτερα τα αιτια της σημερινης καταστασεως. Ευθυνη φερει κυριως η δεξια παραταξη, που συμμαχησε με προδοτες για να κρατησει την εξουσια, αφου πρωτα προδωσε η ιδια την Ελαδα στην κυπρο το 1974.Τελος το θεατρο.
    Οπως ειπε ο Ιωαννιδησ. Εαν μιλησω για την Κυπρο , ολοι οι Ελληνες θα γινουν κομμουνισται.
    Και για να εξηγουμεθα. Ειμαστε στο 2018. Σημερα η αριστεραβ χτιζει μνημεια υπερ των συμμοριτων στον Γραμμο. Στην Αρτα ειναι το αγαλμα του Ζερβα, ενω στην Λαμια του Βελουχιωτη.Ερωτω.. Τι συνεβη στον συμμοριτοπολεμο.Ποιοι ησαν οι επιτεθεμενοι κατα της Ελλαδος? Διεπραχθη παιδομαζωμα?
    Διατι το ΚΚΕ νομιμοποιηθηκε επι Καραμανλη με δικαιολογια να πψει ο διχασμος, ενοσω υπο του ΚΚΕ διεπραχθησαν εγκληματα κατα της Ελλαδος.Εαν δεν απαντηθουν αυτα , ο διχασμος θα διαιωνιζεται.
    Και οταν λεγω δεξια ανφερομαι απο το 1974 και εντευθεν.Πριν δεν ξερω ο ιδιος.Αυτο που θυμαμαι παιδακι ηταν τα χρεη των αγροτων που χαρισε ο παπαδοπουλος και το διαγγελμα του βασιλεως Κωνσταντινου που ελεγε ...ορκιζομαι να επιστρεψω η κατι τετοιο. Αλλα ο καρα αμαν αλης του την εφερε του βασιλια, τον οποιο προοριζαν για επιστροφη οι απριλιανοι συμφωνα με δηλωσεις παττακου , συμφωνα με το συνταγμα της ελλαδος.
    Τα λοιπα ειναι μπουρδες ενος οχλοκρατικου πολιτευματος.Υπαρχει ανθρωπος που μπορι να πιανει στο στομα του τον Μ Αλεξανδρο.Εχω μιλησει με Τουρκους, Πακιστανους, Ιρανους Ινδους.Απαντες θεωρουν εαυτους απογονους Μ Αλεξανδρου, διοτι διηλθε μεσω χωρων αυτων. Εξαιρεση αποτελουν ορισμενοι Αφγανοι και πακιστανοι (Νουρισταν - καλασ) οπου οντως ζουν απογονοι Ελληνων στρατιωτων του στρατου του Μ Αλεξανδρου.Καντε ενα καλο αρθρο .
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΟΥ;;;;;Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΩΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ.ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ9 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΦΕΛΙΜΟ ΕΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΡΕ ΜΠΟΣΕΒΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟ;;;; Η ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΜΑΤ ΝΑ ΣΕ ΧΑ'Ι'ΔΕΒΟΥΝ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.